3392
-
Kiru #2752 Ja a Pio 1 Év a NEC 2 év garival -
Kiru #2751 Ha a LabelFlash technológiát nem nézzük melyiket érdemesebb?
Pioneer 212D 8.800,-
NEC AD7173S 8500,-
-
Beyond silence #2750 Kinéztem magamnak a Samsung SH-S183A dupla rétegű dvdírót. Azt szeretném kérdezni hogy jó lesz e a gépembe, azt olvastam ez SATA-s az alaplapom Asus P5LD2 SE. Előre is köszönet a segítségért! -
#2749 "persze hogy másképp néz ki mivel nem ugyan az alapanyag és az írás módja sem"
Hát irás módon sokat nem lehet trükközni, de akkor megint előjön, hogy miért használ valaki (ezekszerint szar) philips lemezt amikor ugyanannyi (vagy olcsóbb) a verbatim. -
#2748 "mi az hogy nincs a SAMSUNG-om a régi és az új is beolvasta amit a pioneer és a nec már nem tudott
ezen hawer is meglepödött"
Attól hogy ez igy volt attól még nincs mindenevő dvd iró. És ezt arra irtam, hogy mindegyik dvd iro mást és mást ir jobb minőségben. Csodákra egyik sem képes. Szarból nem lehet várat épiteni és még sorolhatnám. -
#2747 "szerintem a tth02 már tdk gyárba készül"
A TDK NEM gyárt dvd lemezeket mégegyszer mondom. Kb 1 éve kiszállt. A gyártósorokat átállitották BR lemezek gyártására. -
#2746 persze hogy másképp néz ki mivel nem ugyan az alapanyag és az írás módja sem -
#2745 ja és azóta neki is SAMSUNG van:-) sh-182 -
#2744 mi az hogy nincs a SAMSUNG-om a régi és az új is beolvasta amit a pioneer és a nec már nem tudott
ezen hawer is meglepödött -
#2743 nekem h12l volt és 1 rakás szar nem ilyet akartam csak ilyet tudtak adni gariba más nem volt
tdk dvd-rw nem tudta megirni ahogy a pioneer az se pedig az 1. a firmware frissités nálam -
#2742 nekem volt 5db lg iróm is az a tapasztalatom az úja nagyon szarok és sokat visznek vissza is gariba -
#2741 az hogy lg-t vesznek a legtöbben nem azt jelenti hogy az a legjobb iró
vagy hogy arra szavaznak a legtöbben az se mond semmit -
#2740 szerintem a tth02 már tdk gyárba készül
a cmc magnetic és a t - yuden azt tényleg nem a tdk gyártotta
az utóbbi volt a legjobb mert japán -
#2739 Ez természetes. Mindenevő dvd iró nincs. Alapfeltétel szerintem, hogy valaki jó minőségű lemezre irjon. Mostanában már 10-20Ft különbség van csak a gagyi lemezek és az igen jó lemezek között. Ennyit senki ne sajnáljon a lemezre. -
Abu85 #2738 Azért közel sem mindegy, hogy milyen a nyersanyag. A H22N sem mindenevő. Írásminősége nagyon függ a nyersanyagtól. -
#2737 Én forditva tapasztalom. A régi LG irokért nem adtam volna egy lyukas garast sem. Egy H22N azonban (elsőre nekem is meglepetésként hatott) nagyon jól ir. Próbáld ki. A felső részével a mondatodnak teljesen egyetértek sajnos :( -
Abu85 #2736 Ezért azt is nézd meg, hogy milyen versenytársai vannak. Az új írók egyértelműen gyengébbek az utolsó úgymond minőségi eresztésnél (NEC 35xx/45xx, Pioneer 110, Benq DW16xx).
Az LG az azóta gyenge amióta lecserélte a Sanyo optikáta a Sony-éra. Persze anyagilag biztos megérte. -
Abu85 #2735 A Plextor csinál gyári modellt is. Saját elektronikával és Sanyo fejjel. Azok tényleg nem gyenge cuccok azért. Mostanában a NEC-t veszi OEM-ben az olcsóbb modellekhez, régebben volt Pioneer, és BenQ modelljük is. -
#2734 Izé ezt most miért nekem irod? -
#2733 "Mert LGt én pl nem tartom egy jó DVD írónak, nekem volt, tehát van róla véleményem."
Az hogy neked ez a véleményed az még nem jelent sokmindent. Kérdés hogy melyik tipusra és mire alapozod ezt a véleményed? -
#2732 Mondom, hogy a régi LGk szarok voltak. Az újak jók. Panasonic chip, Panasonic belső. Irás minősége nagyon jó. Olvasni nagyon jól tud. -
#2731 Mert LGt én pl nem tartom egy jó DVD írónak, nekem volt, tehát van róla véleményem. -
virs lee #2730 A plextor is csak matricáz, régen sanyót, most meg nec-t, tehát ettől még a tdk is lehetne jó, de egyre inkább nem ezt tapasztalom. Lehet hogy csak ide a hamisított cucc jön, de végfelhasználói szempontból tökmindegy, mert nem bízhatok meg a márkában. -
virs lee #2729 Nekem már szart be LG íróm, és mivel többek tapasztalata is azt mutatja mint az enyém (LG = fos), ezért többet nem is vennék. Főleg hogy ugyanannyiért piot is kapsz. -
#2728 Én pl a pioneert választanám, de hidd el jól megy az LGnek is, és az új meghajtóik amik a top5ben is vannak azok elég jó irok. -
#2727 "LG a top 5-ben, ez valami vicc?"
ööö miért is? -
#2726 szerintem olyan mind1,gondolom nincs árban akkora különbség LG,és a pio 112D között (pont a héten vettem egy 112D-t keminy 6600-ért),igy akkor ki venne LG-t?
Már ha van a közelben pioneer is. -
#2725 LG a top 5-ben, ez valami vicc? -
#2724 Érdemes megnézni a Top5 irot:
http://www.cdfreaks.com/devices/ -
#2723 A BR lemezeket nem tudom azzal még nem volt tapasztalatom és nem is foglalkoztam vele. DVDt viszont nem gyárt azt tudom. És itt most arról volt szó. -
http://www.tdk-europe.com -
#2721 iért szerinted a blu-ray lemezeket más gyártókra bíznák?
én kétlem -
#2720 Ezért magyarázom hogy Verbatimot kell... -
#2719 Mivel ott Philips DVD+R DL lemezt írtak 2,4x-eres sebességgel. -
#2718 Igy néz ki egy DL Verba Liteon-nal irva. Kicsit máshogy néz ki mint a Samsungos teszt;
-
#2717 Gyári TDK az egy érdekes megfogalmazás. A TDK nem gyárt lemezeket. -
#2716 Jah abból van 4-5db :P -
#2715 ÉS ebből mire következtetsz? Semmire. Ugyanis ez csak egy dolog. Ennél vannak sokkal fontosabb dolgok is mint pl Jitter. Hiába mutat szép PIE értéket valami ha az asztali meg csak ugrál... és 16x irásnál ez igen gyakran előfordul. -
#2714 ez lemeztől is függ meg firmwaretól (+a páratartalomtól :-) )
én németországból behozott tth02(gyári TDK) alaanyagú dvd-ket veszek fix helyen - -
#2713 valaki legalább elolvassa:-)