Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Samsungnál teljesen normális, mert ha nincs beszerelve a tetején ahol az információs matria van ott van 1 kis ablak és akkor világít ha a fej aktív (azt tanácsolom ne nagyon nézegesd mert lehet nem tesz jó a szemnek)
azért jó ez mert szétszedés nékül tudják megállapítani hogy beszart -e a fej vagy nem
mikor én is elõszõr láttam én is meglepõdtem
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de itt 1 link olvasni tudsz - okosodj<#fejvakaras>#fejvakaras>
Samsung 182D Test
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=436335&start=600#msg863
egyébként a samsung új 20x iroja csak közepesre sikerült
Hússzoros Samsung DVD-író
A prohardveren amik szoktak lenni dvd iró tesztek ott milyen programmal nézik hogy milyen hibák vannak a lemezen? Mi a program neve tudja valaki?
Next PC upgrade: 2022
Azt mesélik róla elég korrekt iró a jó lemezeket nagyon jó minõségben irja. Egyébként ha tudsz angolul akkor azt hiszem a Cdfreaks.com on láttam ról egy reviewt.
Engem már az is ámulatba ejtett amikor elöször beléptem biosba és ott már ott felismerte az usb-s vinyót akár arról is bootolhatnék ez nagy királyság! Most végre felhötlenül tudok game-elni azokkal a játékokkal amik eddig akadtak és csak kisebb felbontásba mentek.
pl cod 2 rébbi gépemen dx9 modba játszhatatlan volt mostmeg megse kottyan neki.
(Bár egyszer egy kedves ember elmondta, hogy õ erre a célra méretre vágott traktorgumi belsõt rendszeresített. 😄 )
Viszont látom összeállt az új gép. Ezt leszámítva elégedett vagy vele?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Necel valami cd vagy dvd rõl filmet akar nézni az ember akkor elõte burkolja le az egész gépét igen komoly hangszigetelõvel mert akkor a film is hallható lesz 😞
de most ezért nem fog fél év alatt tönkremenni mert egy olvasó munkáját is õ végzi, használatra van kitalálva, használd 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Akkor felesleges az a labelflash mert nemtetszenek a vele készült lemezek.Nemhogy megcsinálnák úgy ezeket hogy rendesen nyomtasson rá mint a DVD nyomtató 😄
A Labelflash egy lézer gravirozós móka spéci és drága lemezekre. Filces firkánál jobb, de nyomtatható lemez olcsóbb és szebb.
Samut én se ajánlgatnám senkinek ...
Amit kinéztem az a NEC AD-7170S!
Micsoda az a LabelFlash?
Samsung irókat minden boltos lehuzta azt sehol nem ajálják.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
DL-es DVD kiírása javalott ImgBurn-el, a rétegváltási pont miatt
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ezért kérdeztem.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Milyen progival tudok 2 rétegû dvd-re írni .avi fájlokat?
kontakt hiba stb. meg kell vizsgálni
A Pioneer DVD-RW DVR-108 -as tud duplarétegû dvd-t írni?Nagyon fontos lenne.Thx
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
vagy probáld ki másik gépbe
1 jo samsung ilyet nem csinál énnekem a 2. iróm már és a 3. is samsung lesz az biztos tökéletes ps2 pc dvd audiocd. stb
mindent ír és mindent olvas
Elnézést ha csetként használnám a fórumot, de ha lenne szerkesztés funkció, akkor igénybe venném.😊
firmware
Létezik az hogy nincs újabb firmware? Mert a lemez ikonra kattintva nem történik semmi. Köszi elõre is a segítséget!
Mibõl gondolod hogy a frissítés megoldja a problémám? Csak kíváncsiságból kérdem.:] Még sosem frissítettem meghajtó firmware-t, de ha ez megoldás, akkor legyen. TDK lemezzel próbáltam az írást. Amire írtam az egy 10 db-os 16 szorosan írható fajta, kék színû.
Hallottatok már az LG GSA-H55L nevû íróról? Mi a véleményetek róla?