3392
-
#2712 én fontos adatokt 4x be irok
ami nem fontos azt 8x-be pl .sexfilmek+videok
másnak 12x-16x :-) -
#2711 és Samsung HDD is van? :-) -
#2710 "Ugyan PI hibából nyolcszoros sebességgel volt a legkevesebb, a PIE és PIF értékek éppen a leglassabb írásnál voltak a legmagasabbak, ami azt jelzi, hogy nem minden esetben érdemes lassabban megírni egy DVD-t, ugyanis a gyors rögzítési technikákat jobban finomítják."
Link -
#2709 nincs ám ott 3 perc spórolás, max 1. -
#2708 "mi az hogy a nem az élvonal, ez a legjobb iró!"
Hol hol hol irja hogy a legjobb iro? Az hogy ő még nem látott ilyen minőséget? Akkor esetleg nézzen szét egy Pioneer egy LiteOn háza táján. Egyből látni fog. Mellesleg a teszttel csak annyi a bajom, hogy 16 és 18x sebességgel irták a lemezt (ennek megfelelően nem is lett túl jó), de ezeket az irási sebességeket nagyjából és egészében lökött aki használja, amikor 3 perc idősporolás miatt egy sokkal gyengébb minőségű lemezt kap kézhez mintha 8x sebességgel irná. -
#2707 Vazz te miről beszélsz? Ki mondta, hogy kamu a prohardver teszt? Nem is értem hogy miről zagyválsz... -
Inquisitor #2706 Hajlandó vagyok elfogadni, hogy most már jó meghajtókat csinálnak, de ha vásárolnom kéne, akkor csak is összehasonlító tesztek után vennék bármit. Tehát lássam mellette a diagrammok NEC-es, Pioneeros, LG-s, stb. verzióját. Mert ha alig drágábbért kaphatóak jobbat vagy ugyan annyiért ...
Amúgy azt nem tudom, hogy NEC 20x-os szériáját bemutatták március körül, és még sehol se látom forgalomban. Igaziból csak azért érdekelne, mert van belőle Slot-In is. Mondjuk az is furi, hogy itthon alig kapni 7173-as SATA verziót, vagy Pio 212-öt, pedig egyidősek az IDE verzióval.
Most peedig elolvasok pár anyagot a témában PPétertől, mert látom le vagyok maradva vagy fél évvel a témában. -
#2705 Nekem meg akkor nézd meg esetleg az aláírásomat. Egyrészt személyesen nekem is van boxom, másrészt 100-as nagyságrendben találkozok boxal. Mint emlitettem nem kétfélére nem két lemezt irtam. És ha már havernál tartunk mond neki hogy a necet cserélje le egy 112es Piora és egyből jó lesz minden irása Boxra. -
#2704 Ezt senki nem vitatta Virs Lee is csak az optikára értette szerintem. Pl nekem Van otthon Samsung Tvm, a dvd lejátszom (asztali) samsung, a monitorom Samsung, az mp3 lejátszóm Samsung. Mégsem vennék Samsung dvd irót. Hogy miért? Mert folyamatosan hozzák vissza garcserébe meg mert tudok ennél jobb irót is venni. -
#2703 Jah de ha valaki béna/lusta akkor utána meg ne hőzöngjön. -
#2702 "Az optikai meghajtók terén korábban jóindulattal is csak erős közepesnek nevezhető Samsung SH-S182D kódjelzésű DVD-írójával a legjobbak szintjére emelkedett"
a régi samsungok azok nem voltak ennyire jók az tény -
#2701 asus -t én se kómálom -
#2700 mi az hogy a nem az élvonal, ez a legjobb iró!
olvasd el
DVD-írás 18-szoros sebességgel -
Inquisitor #2699 Na és? A Sony is marha nagy világmárka, még is ótvar sz*r optikai meghajtókat (LiteOn és tsa.) árult régebben. Attól, hogy jó flashramot gyárt, meg pórszívót, még bőszen lehet sz*r ODD meghajtók terén, nem? Asus is milyen jó kis számtech márka, de hálózati cuccból pl. inkább vennék olyan cégtől, aki direkt abban menő, nem?
Most PC iparban a Foxconn a legnagyobb gyártó, akkor ettől mindenben a legjobb? -
#2698 szerinted a proharver.hu összes tesztje kamu lenne -na ne röhögtess
külföldi oldalak is elismerik mennyire korrekt teszteket csinálnak -
#2697 én nem nagyon irok xbox-ra de sokat olvasok x360-as forumot
akinek x360-ja van csak tudja mi jó neki
hawernak nec 71xx irója van és 2db x360-ja -
#2696 SAMSUNG - a világ legnagyobb márkája elmondom neked
félvezető iparba világelső
tv monitor gyártás világelső
telefonokba 6. de tavalyelött 3. volt
mp3 lejátszókba világelső
samsung.com
samsung.hu -
Inquisitor #2695 Már az eredetiek. :)
AMúgy sok meghajtónál fordult elő, hogy gyári firmware-el nem ettek meg jó minőségű lemezeket, pl. volt ami Verbatimeot. Persze ha ilyesmi publikus infó és valaki nem néz utána, és nem is frissít soha firmware-t, az simán megérdemli.
Aztán ott van az a kényes, sok helyen ki nem fejtett probléma, hogy lehet kapni DL lemezt "mínuszosat", csak nem sok mindennel kompatibilis éppen, amit sokan meg nem tudnak. (Lásd rétegváltási probléma)
Na most ha valaki ilyenbe fut bele, akkor mindegy, milyen jó lemeze és írója van. -
#2694 Ennyi a lényeg, erről beszéltünk előtte is. Tök jó hogy nem szart be, nem is szarik be az összes, de mint ahogy te is elismerted nem az élvonal. Kész. Ennyi. Ezt nem érti meg Maszka -
#2693 Verbatimok jók. Ez biztos. -
#2692 Véletlenül!
Tudom, h a samu nem az élvonal, de az enyémmel eddig nem volt semmi probléma... -
#2691 "Hmm ezzel te is a jó hozzáértésedről adtál tanúbizonyságot."
Nem kérdeztem a véleményed a hozzáértésemről! Ne személyeskedj! Én sem teszem. -
virs lee #2690 Nincs asztali lejátszóm, meg hát nem is dvd formátumú adat ment rá, így akkor se lett volna sok értelme. De most így a sok TDK-s szarakodás után felmerült bennem hogy hiába a márka ez bizony egy szar lemezfajta, és mást kéne venni. De már ott tartunk hogy semelyik paraméter nem biztos meg nem jelent semmit, így meg nehéz bármit is venni, mert hát honnan tudom hogy az majd jobb lesz. -
virs lee #2689 Tedd hozzá hogy véletlenül! ^^ Haveromnak is van 1000 éves LG, még mindig működik, igaz hogy az elmúlt 3-4 évben kb 2 lemezt ha megírt vele, így elromlani se volt esélye. ^^ -
#2688 Hát hogy mi a MID az sajnos ma már semmit nem jelent :(
Egyébként megnézted a lemezt? Asztali lejátszotta? Vagy mit irtál egyáltalán ki rá? -
#2687 Hmm ezzel te is a jó hozzáértésedről adtál tanúbizonyságot. Már régen rossz lenne ha valamelyik drive úgy működne hogy hibákat csinál és nem műxik jól. Ez nem minősíti azt hogy a drive mennyire jó vagy sem. Az alábbi dolgokat érdemes megvizsgálni egy dvd írónál;
1, Milyen garanciális / nem garanciális problémák vannak vele?
2, Milyen lemezeket milyen minőségben ir? (ehhez tesztek kellenek)
3, A megirt lemeznek mekkora lesz az élettartama?
4, A megirt lemezt mi olvassa vissza?
5, Milyen egyéb használható funkciókkal rendelkezik a drive?
Nem fontossági sorrend, és hát a Samsung ezekben nincs az élmezőnyben. -
#2686 Hát én még nem találkoztam olyan xbox360-al amelyik nem szerette a verbatimot, pedig hidd el nem két lemezt irtam el és nem két boxba. -
#2685 Tedd hozzá, hogy szerinted!
Nekem is samu íróm van és baromi jól műxik. Mindent eszik, semmi hiba, szal ennyit a gagyiról... -
virs lee #2684 Samut venne a faszom, egyik legnagyobb gagyi. -
virs lee #2683 LOL b+, nem a pioval van gond! Ezt a lemezt a plextor 608cu fel se ismerte, pedig az is ír DL-t. Bár ahhoz fw frissítés se létezik, lehet hogy nem tudja beazonosítani mit is lát. -
virs lee #2682 A nero szerint (a fenti kép jobb felső sarkában) ez a TDK lemez Ricoh gyártmány. De lehet az is hogy ez a Ricoh hulladéka, amit felvásárolt vmi hamisító és felmatricázta TDK-nak. -
#2681 elmondom neked az x360-ba a legjobb a samsung drive-os az meg a TDK DL szereti nagyon
Hitachi vagy az Lg valamelyik a 2-ő közül nem szereti a verbatimt -
#2680 kellett neked pioneert venned! most akkor szeresd is! -
#2679 Persze ezek drágábbak is (talán nem véletlenül) de talán nem annyival, hogy ne érje meg a jobb teljesitmény és a biztosabb működés. -
#2678 Az utolsó TDK lemezek amelyek nálam jártak meglepően rosszul szerepeltek igy mostanában hanyagoltam is őket rendesen. Szerzek be ebből a fajtából néhány darabot és megnézegetem. Egyébként DL lemezből eddig igazából csak két igazán használhatót találtam a Verbatim és a Ricoh lemezeket. Ebből is az első az amelyik minden körölmények között megállja a helyét. (pl xbox játék, stb) -
virs lee #2677 És ez a TDK DL lemez fos vagy jó? Úgy értem van-e híre hogy "ezt meg ne vedd", vagy hasonlók. -
#2676 igy van. -
#2675 Hát a rétegváltásnál szokott gigszi lenni, node ekkora??? Ilyet még nem láttam :D Csinálj egy beolvasást, hogy az hogy megy végig. Ha az jó (és esetleg egy asztali sem csuklik meg a rétegváltáskor) akkor szvsz nem kell izgulni. A Pioneer minőségtesztje úgy sincs köszönöviszonyban a valósággal. -
#2674 Újraindítás után is? Az roppant érdekes :o -
virs lee #2673 Írtam egy duplarétegűt, ez lett az eredmény:
Ez most mennyire szar?
Pio 212 + zöld slim tokos 8x TDK korong. Ez: