Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most komolyan, ez nem nyomtató
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
vagy csak firmwarefrissités után van rá mód
?
van hozzá megfelelõ lemez,próbálgtom is csak a lemez 1 bizonyos sávjába ír,ezt a paramétert nem tudom állítani hol kéne?
úgy néz ki hogy a lemez közepén 1 félcmes csíkba rakott vmi foltot!!
tudtok segíteni?
Ilyenkor ugye a szokásos "ha lehetséges, akkor dma mód használata" volt (persze alatta írta hogy most pio módon van) ezt átállítottam pio-ra, restart, aztán újra dma-ra, restart és dma-n volt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
BURN.HU / CDGRAB.HU
Van valakinek Plextor PX-116A típusú írója? Milyen ez az író?
Ps2-re szeretnék kiírni játékokat! Ha valaki erre a célra tudna ajánlani valami jó írót, azt megköszönném!!!
Üdv.
Van egy Samsung SH-S183A/BEBN fekete OEM SATA típusú DVD íróm, tegnap még rendesen pörkölt, de ma csak iszonyat lassan, 1x-esen ír, akármilyen sebességre is állítom.
A választott: NEC/Optiarc AD-7170S
Vélemények?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
R.I.P Pioneer DVR-110D
Szerintetek érdemes SATA-s dvd írót venni?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Pioneer, Nec, Plextor, ennyi. Bár azt hallottam a legújabb nec-ek már gyengébbek köszönhetõen a sonyval való együttmûködésnek.
Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,
10 080 pénz volt de énis jobban örülök h asus lett végülis + kaptam 2 LightScribe dvd-t szal leis fogom tesztelni milyen is az 😄
Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,
Alig vannak minimalis elteresek az irok kozott.
Raadasul pinka penz mar egy DVD iro.
Kulonben a NEC-kel sincs semmi problema.Regebben nehezen olvastak az irt lemezeket, adathordozotol fuggoen, de ez is mara a multe.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
"eléggé kiforrottak már ezek a stás optikaik ?"
Nem, de arra jók így is, amire átlagfelhaználónak kellenek.
100.000x újraírható lemezformátum, ha nem sz*r a minõsége, akkor SOKKAL biztonságosabb, mint egy DVD+/-R vagy RW lemez. Panasonic szabványa alias Matshusita ... Asztali felvevõkbe a leghasználhatóbb lemez.
DVD-RAM fejbõl passz. Sose használtam.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
nemis létézik ilyen átalakító ?
miaza dvd ram ?
Igen kell hozzá sata táp, és sajna nem adnak hozzá átalakítót.
DVD-RAM-ot is tud írni...
kinéztem pl egy ilyet de ez satás
DVD±RW Samsung SH-S183 (fekete) SATA OEM +R/+RW/DL 18x/8x/8x, -R/-RW/DL 18x/6x/8x, -RAM 12x /2 év garancia/
ehhez satás tápkebel is kell ? (mer nembztos h elér a winyótól)
eléggé kiforrottak már ezek a stás optikaik ?
ja és miaza -RAM 12x a végén ?
elõre is köszi a válaszokat
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pioneer's first Blu-ray drive featured full read and write capability for Blu-ray and DVD formats but did not have CD read or write capability. The drive was mainly designed for industrial use in creating or playing back Blu-ray discs. Pioneer will be introducing the new BDC-202 drive that offers full DVD/CD read and write features with Blu-ray BD-ROM, BD-R, and BD-RE playback capability. The drive should be available around the beginning of Q2 with an estimated street price below $399 and features a true SATA interface.
Lehet én vagyok telhetetlen, de ez lehetne vagy 100USD-vel kevesebb, nem de?
BURN.HU / CDGRAB.HU
http://www.hwt.hu/cikkek.php?id=247
Retail PX-760A-t láttam valahol ...
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
Több új típús jelent meg, nem tudom melyik lenne a jó választás.
Vettem egy Optiarc (nec) 7173-ast is, ez olvas mint a disznó, ez jó, viszont olyan iszonyatos hangokat képes magából kiadni, amikor kinyilik a tálca hogy megáll bennem az ütõ ! Nem hiszem, hogy sokáig fogja bírni a huzamosabb igénybevételt, de majd meglátjuk. Olyan künnyû mindkét író, hogy azt hittem semmi sincs benne... Vétel szempontjából úgy látszik marad a plextor 760 két év garanciával, annyi idõ alatt, ha szerencsém van megfekszik, és a körforgás megy tovább... Lövésem sincs mi lehetne a legjobb vétel. Benq 1640 BÉKE PORAIRA 😞
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Az új 1612-es Lightcribe-os Asus-t nem tudod ki gyártja? Donták a Pioneert vagy csak "áthidaló" megoldás?