410
Szal...
-
Akey #210 Mivel patchelted az iso-t? ESR Disc Patcher 0.24a-val? Minuszos DVD-re írtad? Az 1.7-es FMCB-ben tudomásom szerint manuálisan kell elindítani az ESR-t. És csak kiváncsiságból: ki volt az az okos, aki ezért pénzt kért? -
Six20 #209 Azt írja itt nekem, hogy 1.7 verzió, fujifilm DVD-r-re írtam az meg, hogy mi az az ESR... fogalmam sincs XD bocsi... A Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-t akartam kiírni + a Bleach Selected Soul-t + a Bleach Blade Battlers 2-t természetesen külön DVD-re... Viszont csak annyit értem el vele, hogy van kb 10 használhatatlan DVD-m... -
Akey #208 Milyen verziójú az FMCB, hanyas ESR van rajta, milyen lemezre írtad a gammát? -
Six20 #207 Sziasztok. Nemrég vettem egy memkarit, amin rajta van ez a freemcboot baromság... Az eredeti játékokat maradéktalanul viszi, viszont amivel valóban szeretnék játszani, azt nem. Kiírtam úgy, ahogy a srác mondta, akitől vettem. Kiírtam úgy, ahogy a leírásban szerepelt, amit ugyancsak a sráctól kaptam. Egyik megoldás sem volt megoldás. Az egyiknél azt csinálja, hogy beolvassa, kiírja, hogy LOADING... aztán visszaugrik és kezdi elölről. Szerintetek mi a gubanc? -
Daw1x #206 Szevasztok!
Nhadu nem az a baj, hogy nem jó régiós (Magyarországon: PAL) játékot akartál kiírni, és ezért nem viszi a PS2-őd? Mert én már jártam úgy, hogy a nyáron megvettem ukránba egy csomó PS2 játékot, és SECAM régiós volt. És persze nem vitte az én PS2 konzolom. De ez csak egy tipp.. -
Nhadu #205 Sziasztok!
Lenne egy problémám ps2-es játék írásával!Teljesen biztos hogy jól írom ki a játékot,több programmal is próbáltam és a DVD lemezzel sem lehet probléma.A ps2 viszi a mások által ít játékokat,de amit én írok nem.Teljesen jól írom ki a játékot,semmivel sincs gond.Valakinek esetleg nincs ötlete miért alergiás a ps az általam kiírt játékokra? -
Madbass #204 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mi a tapasztalata a ps2 játékok dvd+r lemezre írásáról? Van-e hátránya, ha arra írjuk a játékokat? U.i.: az én matrix infinity chippes gépem pl. jobban preferálja a dvd+r-t, a dvd-r-t sokszor be sem olvassa órákig.
Köszönöm a válaszokat -
GeriTh #203 Hello mindenkinek!
én is pár napja jöttem rá hogyan kell ps2 játékot irni ezt el is magyaráznám
1. tölsd le a játékot (általában képfájl jön le iso nrg stb...
2. legyen valami iro program lehetöleg IMGburn
3.legyen 1 DVD-r vagy DVD+r szerintem mindegy hogy milyen márka, tedd be Indisd el az IMGburnt válazd ki WRITE IMAGE FILE TO DISC
utánaa képfájl fennt egy mappajel és egy + kiválasztod 4x irjad lehet 2X de nekem a 4X ajánlották és ott van hogy copies én ugy tudom az a darabot jelenti hányszor irja rá a maradjon 1
kattintsd a Write-ra és megvárod ameddig a gép ki adja a DVD-t
szivesen mindenkinekmindenkinek -
crazystylez #202 Üdv
A legtöbben ezeket ajánlottátok: Sony, TDK, Verbatim
Namost a FujiFilm az mennyire jó? Ez is beletartozik a jó-márkás dvd kategóriába? Vagy inkább a fentebb írtakból vásároljak be. Mer Fuji dvd-r az van itthon dögivel... -
crazystylez #201 Sziasztok!
Én kb 2 honapja vettem ps2őt, és nekem 4 dvdm-be került mire rájöttem, hogy hogyan is kell kiírni a játékokat.
Tudom, hogy sokan írtátok, de én is leírom, hogyan kell ps lemezt írni csak azért, hogy aki mostanában készül először lemezt írni, ne járjon úgy mint én (- 4 dvd )
1) Töltsd le netről a játékot,iso fájlt kell letölteni, gyakran be van csomagolva winrar-ba, akkor csomagold ki.
2) MagicDisc-el vagy daemontoolsal megnyitot a virtuális meghajtoba
3) márkás üres dvd-r-t berakod a dvd íróba
4) megnyitod a nerot, majd dvd másolás és forrásként a virtuális meghajtot állítod be, sebességnék 4x-re állítod és már írod is
Ez így 100% tökéletesen működik.Na csak ennyit akartam. Üdv -
zotya14 #200 Hali!
Én playstation 1-re szeretném kiírni a crash de nem tudom. hogy jó ha CD-RW-re írom ki? -
#199 A Yakuza 2 DVD9es verziojat szeretnem kiirni DL DVD-re (MAXELL markaju). IMGBURN-el probalkoztam, 4X sebesseggel; de sajna 56%nal (gondolom layer-valtaskor) betojt, és kiadta hibaüzenetek utan a DVD-t... Pioneer dvd-irom van amugy.
Mi lehetett a gond? Milyen programmal probalkozzam legközelebb? a 4X irasi sebesseg lehetett a gond? Please help!!!! -
esetleges #198 Koszonom a valaszt, kozben sikerult megoldani.
Ha valaki Mac alatt akarna irni:
- Burn nevezetu (ingyenes) programmal irtam (4x) ki, a jatekokat, es mind jo lett.
Igen, NTSC, bocs, de elirtam:) -
#197 1. Sima ".img", képfájl írásról van szó, semmi extra nem kell. (Márkás DVD-R lemez, 4x seb.)
2. Az NTFS egy fájlrendszer semmi köze a játékokhoz. Amire te gondolsz az az NTSC, azaz egy műsorszórási szabvány. Igen, módosított PS2-n azok is mennek. (60 Hz-et tudnia kell a TV-nek, de nagyanyám Orionja is tud, szal ezzel nem lesz gond. RGB kábel (1000Ft) a szebb képminőség érdekében erősen ajánlott, meg amúgy is!) -
esetleges #196 Szevasztok, lenne par (amator) kerdesem (ezert elore elnezest kerek):
Rendelkezunk egy csippelt ps2-vel, amihez most szedtem le par jatekot (.img):
- Hogyan irjam ki? DVD DECRYPTER illetve a IMG Burn nevu programot ajanlottatok. Ezek PC-s programok, viszont nekunk Mac-unk van. Mac alatt is tudok img-ket irni, csak az a kerdes, hogy a fenti ket program csinal-e valami extrat (az irason kivul)?
- Jol olvastam, hogy az NTFS jatekok mennek csippelt PAL PS2-n? Ezt tobb helyutt is lattam, es nem tartom elkepzelhetetlennek. Esetleg itt van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Koszonom a valaszokat! -
wesker007 #195 Sziasztok,kicsit terelek a PS2ről PS1re elnézést kérek de elég sürgős.
Arról lenne szó,hogy leszedtem a Chrono Crosst és PS1en szeretnék vele játszani de csak 2 fájl található a lemezen egy SLUS_010.41-es és egy SYSTEM gyorstárcsázó,most hiányos a cucc amit leszedtem vagy mi a gond???
4 különböző helyről szedtem le és mindig ez várt mikor ki akartam égetni az ISOt -
diggeee #194 Hali, fél éves slim csippelt ps2-őmre próbáltam kiírni cd-és játékot, egyiket cd-re másikat dvdre és egyiket sem játsza le, mi lehet a baj? -
cambi #193 Köszönöm a segítségedet. Abban reménykedek (reménykedtem), hogy valaki esetleg hasonlóképpen indítja a játékokat. Sajnos fogalmam sincs milyen módon lehetnek kiírva ezek a játékok, de olyan idegesítő hogy ez a 3 db hibátlanul megy. (dvds, és cdés játékok is.)
Az általad említett lehetőségek nem nagyon érdekelnek már, több mint 5 éven át eredetiben vettem meg minden játékomat. Tekken Tagtól kezdve, Tekken 4, 5, GT 3,4, DBZ Tenkaichi 2,3 , Guitar Herok, Smackdown gamek stb... Ezenkívűl úgy érzem kivégeztem már az összes klasszikust az évek alatt. Soha nem sajnáltam rá a pénzt, mégis most lenne pár új játék amiket még nem 3 ezerért árulnak sajnos, így felmerült bennem a lehetőség, mi lenne ha sikerülne ezzel a DVD Regionnal. Sajnos nem tudom, hogy ki volt az illető aki megírta a gameket nekem annak idején, csak azt tudom h a ps2öm az első szériák közül való, talán ezért is működik ez a módszer.
Köszönöm, hogy időt szántál rám még egyszer!
-
#192 Ez esetben azok a játékok úgy vannak kiírva, hogy a PS2 másolt DVD filmként ismerje föl őket amiket ugye alapból lejátszik minden PS2. De mivel azok ugye nem DVD filmek, hanem játékok így indításukhoz a DVD Region X szükséges. Ez lehet az egyetlen lehetséges magyarázat. Én legalábbis olyanról, hogy DVD Region X-szel játékot lehetne indítani érintetlen gépen, még nem hallottam. Tehát röviden és tömören: Az a 3 lemez speciálisan van kiírva / patch-elve van. Szerintem rakd rá a memóriakártyára a FreeMCBoot nevű progit, az is hasonló metódussal olvastatja be a másolt játékokat (ebben az esetben kiírás előtt a .iso-kat patch-elni kell) vagy rakass bele modchipet. Ez a két lehetőséged van, ha letöltött cuccal akarod nyomni.
Személyes tanácsom viszont az, hogy hagyd a fenébe és vegyed meg eredetiben a játékokat, a PS2 már matuzsálemnek számít és 2-3k-ért kapsz rá igazi klasszikusokat. -
cambi #191 Hidd el tudom, hogy mi micsoda. :) Azt is elhiheted, hogy rohadtul nem Swap Magicom van. Pontosan olyanom van amit le is írsz az első mondatodban.
Berakom azt a cédét és a hozzá tartozó memóriakártyát, majd megjelenik a hat régiónak a száma. Kiveszem a cédét, berakom a játékot, START 5 s múlva, és megy a játék. Tudom hogy hihetetlen, magam sem értem, de bármikor meg tudom mutatni neked.
A játékokat négyszeresen írtam, DVD-r TDK dvdékre. Imgburnt egyedül nem használtam, mivel gondoltam semmivel sem jobb mint az elődje, a Decrypter.
Azért köszönöm szépen a hozzászólásodat. Annyit tudok mondani, hogy se nem chippelt, és a memóriakártyám is csak a DVD Region Key cdémhez van. :) -
#190 Te valamit nagyon keversz, mert a DVD Region X a DVD Filmek régiófüggetlenítésére és a macrovision védelem (zöld kép RGB kábellel) megkerülésére való és NEM másolt játékok indítására, semmi közük sincs egymáshoz.
Az un. cseretrükk-ről amiről te beszélsz ahhoz egy Swap-Magic lemez kell.
Először is azt kell megtudnod, hogy a gép modchippelt-e vagy Free MC Boot van-e a memóriakártyára telepítve. Ezek nélkül nem fogsz tudni másolt játékot indítani.
A játékokat 4x-esen ImgBurn-nel írd, márkás (!) DVD-R lemezre. (RW nem jó) Gagyi lemezt saját felelősségre használj. -
cambi #189 Üdv mindenkinek! Végigolvastam több száz hozzászólást, de nem találtam megoldás a következő problémámra, ezért nagyon megköszönném ha valakinek sikerülne kisegítenie.
Nekem a PS 2-höz van egy eredeti DVD Region X nevezetű cédém. Ha ezt berakom, majd kicserélem egy írott PS2-s játékra, majd STARTot nyomok elindul az adott játék. (Olyan gondolom, mint a BOOT cd.) A problémám csak annyi, hogy ezt a 3 játékot ami megy rendesen, kb. 5-8 évvel ezelőtt kaptam, azóta pedig csak eredeti játékaim vannak, méghozzá azért mert bárhogyan is írom ki letöltött játékokat egyik sem fut ezzel a bevált módszerrel.
Próbáltam Ashampooval, DVD Decrypterrel, Alcohollal kiírni játékokat 4x, DVD-R. Semmi. Miután kicserélem őket a DVD Region Key cd-vel egyszerűen nem olvassa be a játékokat, csak erőlködik.
Tehát aki esetleg tudja a választ arra, hogy mégis miként kéne megírni a gameket hogy menjenek, az legyen szíves írjon. Előre is köszönöm! -
#188 Én ezt a metódust használom, nekem mindig bevált. -
#187 http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/197953
Nem próbáltam ki, de elvileg működik a dolog, de nem minden játéknál, próbálgatni kell sajna. -
cico008 #186 hello mindenkinek!
ps2-em van,ki is van chippelve.a kérdésem az lenne,hogy lehetséges,és ha igen akkor hogyana cd-n lévő játékot dvd-re átirni,másolni ugy,hogy jo is legyen!?
már probáltam többször,többféleképpen is,de sajnos eddig nem jártam sikerrel.:(
ugyhogy HELP valaki!!!
előre is köszönöm! -
nissancoupe #185 sziasztok valaki tud rá választ adni ,hogy miért van az a soft mod kártyákkal , egyik gépben megy a másikban nem . -
#184 kérnék help-et -
#183 hali, van egy Street Fighter Ex3.iso gamem,ami 600 meg , pont egy cd, de ha kíírom cd-re nem viszi a ps2, se dvd-n,imgburn-el írtam ki, lassú sebességgel, mi lehet a baj?? amugy a ps2 emu viszi a játékot....kérnék helpet.. -
#182 Nem! -
Razero #181 Na végül ezt sikerült megoldanom, de lenne még 1 kérdésem: egy dvd-re ha fér lehet-e több játékot rakni? -
Razero #180 Helló!
Letöltöttem egy Ps2-es játékot és úgy tudom, hogy egy iso fájlt kell ráírni a dvd-re. Na most nekem nem 1 db iso fájlom van, hanem sok RES fájl és még mappákban másmilyenek.
Szóval ilyenkor mit kell tenni, mit kell kiírni a dvd-re??? -
#179 Nero-val NE írd!
ImgBurn-t használj. Link -
kalmarlaszlo #178 Nero-val írtam, többivel még úgy sem ment. A lemezt nem szeretheti valamiért - nem akarom elkiabálni, de ha minden igaz TDK-val műxik. :)Köszi! -
#177 esetleg más szoftvert is próbálhatsz !!mivel írod most ?
nekem az alkoholo120% és az imgburn volt a tuti 4x!
de ez is csak tipp? -
kalmarlaszlo #176 Köszi... firmware-t tegnapit szedtem le, 4x-esen írom, az a legkevesebb, de még csak újraírhatóval tudtam kipróbálni. Azt nem mindig ismeri fel (gondolom mert RW) de amúgy jó. Ma megnézem más lemezzel is. Esetleg más tanácsát is szívesen veszem. Köszönöm! -
#175 elsönek talán kiprobálnám más sebbeségen az irást vele,aztán más dvd-t is kiprobálnék (verbatim,tdk stb).
esetleg keresni irohoz uj firmware-t,ha van -
kalmarlaszlo #174 Sziasztok!
Előre mondom nem a szokásos "jajj hogy írjam ki a warezt" kategória vagyok, ennél kicsit mélyebb problémáról lenne szó.
PS2-es chippeletlen gépemhez nemrég vettem egy tökéletesen működő softmod memory card-ot, amivel szépen tudtam a 4x-esen kiírt ISO-kkal játszani.
De eddig egy LG íróm volt, ami tökéletesen funkcionált csak ISZONYAT hangja volt. Azt eladtam,, vettem egy vadi új Samsung írót (DL, minden ami kell) - tök jól ír, de ugyanolyan memorex DVD-re ha kiírom a játékot mint eddig, a videók szaggatnak, lassan tölt, akad a zene... egyszóval valamit másképp csinál a folyamatban az író.
Garis, de zzel ugye mégse vihetem vissza. Szerintetek mi lehet beállítva plusz funkció, ami bezavarja a ps2-t??
Az írómról az adatok:
http://www.edigital.hu/Samsung/Samsung_SH-S222A/RSMN_DVD-ujrairo-p42443.html
A ps2 és a kari tuti jó, mert a többi game megy.
Nagyon kérek valakit segítsen! Leginkább 2 európában nem is kapható játékhoz vettem ezt a kártyát,most lettek meg, szeretném őket használni! THX
-
#173 CD-re 3 giga nem fér rá. DVD-re kell kiírni minden esetben, CD-re nem is engedné, mert CD képfájlt csak CD-re, DVD képfájlt pedig csak DVD-re lehet kiírni. Az pedig alapszabály, hogy másolt CD-t NEM teszünk a PS2-be! (bassza a fejet.)
A kiíráson nem tudok mit magyarázni, egy sima lemezképfájl (.iso) kiírásáról van szó, semmi "speciálisat" nem kell tenni. Márkás lemezre írd, minuszosra, 4x-esen.
Warez linkeket pedig NE kérj, ez itt tiltott!
Egyébként nem is értem, mert önmagadnak mondtál ellent:
"letöltöttem egy játékot a naruto ultimate ninja 4-et"
"valaki linkelje be a naruto ultimate ninja 4-et honnan lehet letölteni"
-
segíts nekem #172 Sziasztok :)
Hát sok kérdésem lenne el is kezdem :) nos a torrentről letöltöttem egy játékot a naruto ultimate ninja 4-et aszem 3 gigás a játék az első kérdésem az lenne hogy ez rá fog férni 1 cd-re? és a játékot a DVD DECRYPTER-rel fogom majd ráírni és a játékhoz nem is kell hozzá nyulni?? vagyis úgy kell ráírni ahogy letöltötte vagy elötte kell valamit csinálni vele??? valaki írja le nekem lépésről lépésre hogyan is kellene ha nem nagy kérés és valaki linkelje be a naruto ultimate ninja 4-et honnan lehet letölteni :S jah igen és még 1 honnan tudom biztosra hogy az a játék? a méretéről?? előre is köszönöm a válaszokat segítsetek egy buta lánynak XDXD
-
rex014 #171 Ultrasonic modszre király én tdk - dvd 2x sebesség és műkszik kösz ultrasonic