410
Szal...
  • valkesz
    A Quake 3 Revolution játékot szeretném lemezre kiírni,de nem tudom,mert 750 mega és nem fér rá a cd-re.Dvd-re meg nem engedi mivel cd kép fájl.
  • Pcguru 007
    ja igen és még azt szeretném tudni hogy hogyan kell beállítani hogy másokkal is tudjak játszani
  • Pcguru 007
    Sziasztok! A nevemmel ellentétbe teljesen sötét vagyok a pc s dolgokhoz, ezért regisztráltam ide mert már nagyon untam hogy nem tudok játékot írni. Olvastam itt jó pár dolgot leginkább ULTRASONIC javaslata tűnik a legegyszerübbnek. Ki is próbálom. Köszi a tippeket.Remélem sikerül.
  • ULTRASONIC
    Sziasztok!Olvastam itt már jópár megoldást,rengeteg progit stb...
    Szeretném megosztani mindenkivel hogyan kell Playstation 2 lemezt késziteni:)
    Egyetlen program kell hozzá semmi más!DVD DECRYPTER!
    Maga a folyamat:letöltöd a ps2 játékot isoban vagy más lemezkép formátumban!Megnyitod a dvd decryptert(magyar,ingyen letölthető)),ha kiir egy piros hibaüzit ne törödj vele okézdd le.Aztán a Forrás-nál megadod a fájlt,ami a gépeden van(iso,img,stb),aztán felül Mód ott kiválasztod ISo azon belül égetés,és ha minden megvan akkor 2x sebességel irsz(jobb alsó sarok)!Mert ha nem akkor adatvesztés a lemezen.Ha DVDről irsz akkor tedd be a lemezt és ugyanezzel a progival a Mód/Iso/Olvasás-t válaszdd és akkor a lemez tartalmát mindennel együtt felrakja a gépre Isoba.Utána előző folyamat.Én ezzel nyomom 100%,de csak 2x-esen szabad irni!Eredeti Ps2 lemezt is lehet ezzel a módszerrel irni+operációs rendszert+eredeti DVD filmet is.Olvastam,hogy irtátok,hogy nem minden lemeztipus megfelelő.Nálam mindegy a DvD márka és az is,hogy DVD+R V DVD-R.Mindenhogyan megy!Remélem segíthettem!Imi
  • Wucc
    Yuron!
    Ki írtam vagy 4x már,de csak addig jutottam,h a memória kártya mellett van a lemez és,ha rámegyek a lemezre ugyan ugy a memót és a lemezt mutatja.Azt istennek sem akarja 1ből beolvasni.Chipes a gépem, írtam cd-re dvd-re,de az újraírhatót nem merem betenni a gépbe f.sok,h megeszi a fejet. köszi a segítséget.
  • PoisonChihuahua
    Verbatim, TDK. Mínuszos (DVD-R).

Írhatod plusszosra is, de akkor állítsd át a lemez Book-Type-ját DVD-ROM-ra írás előtt (Írófüggő!).

Ha modchip van a PS2-dben akkor minden játéknak mennie kell, ilyenkor nincs "kompatibilitási probléma". Ha mégsem megy akkor vagy a lézerfej szarakodik vagy te írtad ki rosszul.
    Ha "softmoddal" vagy USB-s HDD-vel játszol ott előfordulhat (hozzáteszem elég gyakran), hogy nem minden játék működik.
  • koj
    Utólag, én is köszönöm a segítséget. Amúgy nem minden játék megy de eddig 5/3 asszem. Ti milyen dvd re írjátok ki? márka,fajtája
  • yuron
    Wucc! Én úgy vettem ki a válaszokból,h Bin fájl-t cd-re kell.Én a helyedben Bin-t kírnám cd-re és kész..úgy jónak kell,h legyen.Ha a leírás azt írja,h dvd akkor próbáld meg újraírható dvd-re is kiírni.Módosított ps2 viszi az újraírhatót...én így szoktam kísérletezniHa bejön írhatod nyugodtan Dvd-re.
  • yuron
    Devilhandx!Ezt kérdeztem. Vagyis mégis lehetséges.Igaz bonyolult kicsit DE lehetséges a dolog.Sajnos nem tudok jól angolul és fordító progival sem tudom kibuherálni mit is kellene csinálni....ehhez egy pontos áttekintő magyar leírás kellene.Kár,hogy nincs ilyen Ha ez a link amit adtál magyarul volna....azt olvastam,hogy kell egy pár progi hozzá és,hogy a nero nem jó meg stb...kár,h nincs magyar leírás.
  • PoisonChihuahua
    A bin-cue páros mindig "együtt jár", szal akármelyiket választod ki az hozza magával a másikat. A .cue különféle információkat (track layout information), míg a .bin magát a tényleges adatot hordozza, ez a méretükön is meglátszik.
    Bővebben (angol)
  • PoisonChihuahua
    A CD-s játékokat egy kis trükkel DVD-re is ki lehet írni, egy lemezre akár többet is. Én már többször csináltam (Project: Snowblind, NeoContra, stb.)
    Nagyvonalakban arról van szó, hogy a játékok képfájl-jait szét kell szedni (LBA sor maradjon meg) és újra felépíteni, plusz egy menüt kell rakni a lemezre amin induláskor el lehet dönteni melyik játékot akarod indítani.
    Minimális informatikai tudás szükséges, akinek nincs bele se kezdjen!
    Link (angol)
  • Wucc
    Olvasgattam a hozzászólásokat.én csak a cue-t írtam ki.Haver mondta,h ugy jó mert az Alcohol 120 azt jeleníti meg ami kell,de,ha akarom a bin-t is megmutatja.szal az a kérdésem,h bin-t is cue-t is 1szerre kell ki irom cd-re?én is a capcom collection-t szeretném ki írni,de az nfo azt mondja dvd-re írjam.aztán erre varjak gombot. köszi előre is!
  • yuron
    A MOH Frontline 3cd-s és nem ISO...sima mappák vannak meg valami system tárcsázás fájl...meg ilyenekAkkor erről is leteszek hogy DVD-set csináljak belőle ha nem lehetÉrdekességképpen még annyit had írjak,h nagyon régóta konzolozom Ps1-re is megvan az összes nagy alkotás..FF sorozat..Chrono Cross..Vagrant Story..Allied General(hexás strategi)..stb..120 game.Ps2-re szintúgy.(140 game)Nemtudnám eladni semmi pénzért pedig már nem nagyon játszok velük
  • yuron
    Köszönöm a válaszokat!Ha a Bin-Cue párost csak cd-re lehet kiírni akkor már értem mért nem jó.Megfogadom a tanácsod én sem koptatom vele a gépem...többet jelent nekem mint bármi más.Habár a játék ami Bin fájlos nem rossz...: Capcom Classic Collection Volume 1....Régi retro capcom játékok csokorba szedve...nah mind1 lemondok rólaHál Istennek a 2.-ik rész Dvd-s.Olyan nagy nevekkel mint pl az Outrun vagy a Street Fighter,Golden Axe eredeti átdolgozatlanba.Ha valakineke kell szívesen adok linket.
  • PoisonChihuahua
    Gran Turismo 3, MoH Frontline, ezek voltak az első PS2-es játékaim amit a géppel együtt vettem még 2002-ben, szal nem csoda ha nem emlékszem, hogy anno hogyan warezolt a jónép. :)
  • jaszy
    Van 3cd-s is! De DVD-t nem tudsz csinálni belőle.
    Kb 7-8 éve jött ki 3cd-s verzióban.
    PoisonChihuahua erre nem emlékezhet :)

Keress DVD-set, inkább valahol.
  • PoisonChihuahua
    A .bin-.cue páros CD képfájl, szal CD-re kell kiírni, de én a helyedben nem koptatnám vele a gépet.
    A MoH nekem eredetiben van meg és valóban 1 DVD-s, ilyen 3CD-s buzulásról még életemben nem hallotam, szal valószínüleg egy láma feltöltést szedtél le, fogalmam sincs mit kéne csinálni azzal a 3CD-nyi anyaggal, .iso-kat iylen módon nem is lehet szétszedni.
  • yuron
    2., Van nekem egy régebbi 3 cd-s játékom MOH Frontline.Gondoltam ne legyen 3 cd-n rárakom én egy DVD-re hiszen bőven elfér rajta.Hát én mindenhogy próbáltam de sehogy nem jött össze.A cd-ken mappák vannak...megpróbáltam már mindenhogy..Iso-ba...egybe...külön...nem jó sehogy.Kérdés: Hogy lehetne 1 DVD-re rakni egy 3 cd-s játékot?És egyáltalán lehet-e?...Nem értem mért így csinálták meg anno(3 cd)Gondolom a játék eredetileg is 1 DVD-s volt....Kíváncsian várom mindenki válaszát aki tudna nekem segíteni.
  • yuron
    Sziasztok! Nekem 2 kérdésem volna. 1., Az IMG burn nagyon jó Ps2 játék író progi,idáig mindig azzal írtam.Most viszont leszedtem egy játékot ami tömörítve volt,kicsomagoltam,kaptam egy 748 Megás BIN fájlt.valami hibaüzenettel kiírta a progi talán azt írta,h CUE fájl lesz belőle vagy valami ilyesmi...a lényeg,h kiírta de nem jó.Próbáltam úgy is,h ISO fájlt csináltam ebből a BIN fájlból és úgy írtam ki...de úgy sem jó.Kérdés:Mi lehet a baj?
  • Adrian95
    Köszönöm mindenkinek aki az IMG_burn-os báltozatot leírta ide,mert a játék működik!!!ÖRÖK HÁLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖM!!!!
  • sacano1
    Koj Alcohol 120% írd ki és max 4*-es sebességgel. Ha jó a géped így vinnie kell.
  • koj
    teljesen mind1 mert már mindennel kiírtam mivel lehet.....
    volt imgburn, clone cd, nero... stb, kiírtam Dvd+r re, dvd-r re, rw, re az összes lemezmárkát is kipróbáltam de egyik se jött be.
  • PoisonChihuahua
    Több oka is lehet. Szar a chip, esetleg tönkrement, vagy gyenge a PS2 olvasófeje és ezért nehezen vagy egyáltalán nem olvassa be a lemezt, vagy egyszerűen csak szarul írtad ki (Az író márkája, a használt szoftver és a lemez márkája/minősége is döntő lehet!).
  • koj
    most akkor nem nagyon értem hogy mi van, és hogy miért nem megy...
  • koj
    valami más módszer?
  • tihibaby
    Akkor nem műxik a gépedben az okosság....volt már rá példa.
    Ilyenkor elengedi az egyik lábat a cucc,annyi elég is neki,hogy ne működjön.
  • koj
    De így sem jó! Pontosan úgy csináltam ahogy leírtad, berakom és kiírja a hülyeségét. (please insert ps2 format disc)
  • koj
    ja, jó megpróbálom
  • Banyapapa
    egyel lejjeb irta
    daemoon-nero megoldás nemjo
  • koj
    Senki sem válaszol?
  • DJS8
    akkor most én egyet:
    1.IMG Burn indít
    2.Write image file to disc
    3.Select a file... (betallózod a képfájlt)
    4.Write speed: 4x
    5.Megnyomod az írás gombot (olyan nagy hogy kiszúrja a szemed)
  • Wucc
    2x en írtam,tdk-ra,mind1 megoldom akkor is is.
  • koj
    Hali! Próbálkoztam az írással. Egyik ismerősömtől hallottam, hogy hogy kéne kiírni, neki elvileg működött így: (neki is chippelt a ps2-je)
    1. Iso-t berakni daemonba
    2. nero-val dvd másolásam majd automatikusan adja a virtuális, meg a lemezmeghajtót, csak rá kell kattintani, hogy írás.
    3. DVD-R re kell kiírni.
    4 Betenni ps2-be. De nemkem így nem működött. Hogyan kéne?
  • Banyapapa
    ha az imgburn kiirta a cd-t,és a BINt,akkor nem a program a hibás,hanem ps2 nem csipi a cd-t,vagy a lemez szar,tul gyorsan van irva stbstb
  • Wucc
    A ps2 nem olvassa be.A bin.-t írtam ki.Vagy írjam a cue.t?Ki kell csomagolnom és ugy írnom?
  • csani8
    köszönöm BANYAPAPA!!!!!! sikerült a gta san andreas
  • Banyapapa
    mi nem olvassa be?
  • Wucc
    Köszönöm még 1x a segítséget Banyapapa,de nem lett jó.Imgburn-el írtam 2x-en.A Bin-t akartam kíirni,de nem olvassa be.még annyit,h a bin csomagolva van, 768Mb a cue pedig 76byte.Kicsomagolva kellene irnom?Bocsánat,h ilyennel zavarlak!
  • Banyapapa
    na,ami a lemezeken van soksok fájl,az isoba mind belekerül,egybecsomagolja a progi (imgburn),és ha kiirod,akkor a fájlokat ráfogja irni a lemezedre ahogy kell,ennyi
  • Banyapapa
    imgburn-el ird ki,egyiket beolvassa,az elég,nem rontja az el.