410
Szal...
-
Akey #250 Nekem is kinyílt a bicska a zsebemben. -
#249 Hátőőigen, nem akartam flémet kellteni, de ja -
#248 Szerintem az utóbbi néhány hozzászólás volt a topik történelmének eddigi legnagyobb szellemi mélyrepülése, amolyan vak vezet világtalan módon. Pár gyöngyszem:
- "Alaőjaiban ott cseszted el hogy tdk lemezre karcoltál meg azzal is hogy img burnal írtad ki a lemezt"
- "gondolom megváltozott a lemez neve azért nem megy"
- "ha nem multiban lett telepítve a soft mod akkor nem is fog menni"
- "5000 ben tőlem kaptál volna gyári 64 mb kártyát soft moddal"
- "én 900 ba szoktam nyomni a soft módot"
- "én a lemez képfájlt mindíg beteszem daemoon toolsba és nero val egy az egyben lemezről lemezre írom ki..."
- "pedig rá volt irva az RW de csavard ki rá és kiderül"
És végül a személyes favoritom:
- "ESR Disc Patcher -el patcheltem meg; Am chippelt ps2 slimem van." -
#247 Mert az az RW jel nem az az RW jel
Az a dvd+rw szövetség jele, a pluszos lemezeken mindegyiken rajta van, de attól az nem újraírható, azért sem tudtad törölni.
http://www.dvdrw.com/
Az RW logo alatt szokták jelezni, hogy éppen milyen korongról van szó, pl DVD+R, DVD+RW vagy DVD+R DL, stb. -
Daw1x #246 köszi, megpróbálom. -
Akey #245 Lejárt hírdetés, de azért megér egy próbát. -
Daw1x #244 Ahány ember, annyi írási mód. Na mind1. Majd haverral íratok ki játékokat. XD De azért köszi mindenkitől az infót. -
Akey #243 verbatim DVD-R (plusszos lemezek kizárva). ImgBurn kiváló író, eddig minden game ment. Az ESR dolog is szinte hibátlan, csak egy-két játéknál állítgatni kellett a menüben indítás előtt. 4x sebesség az ajánlott, más esetekben szaggathatnak a videók és pusztíthatja a fejet. -
Daw1x #242 Én próbáltam egy pár RW-s DVD-ről letörölni a dolgokat, csak nem engedett a törlés gombra rámenni. És asztem hogy akkor nem újraírható. Am ESR Disc Patcher -el patcheltem meg. De van Unpatch gomb is rajta. Am chippelt ps2 slimem van. Am akkor az írást úgy mondod, hogy az ISO-t rakjam be Daemon tool-sba és a néróba menjek rá az adatlemez készítésére és akkor onnan másoljam be a dolgokat? Vagy vegyél fel msn-re. [email protected] -
nissancoupe #241 hát nekem amire rá van írva hogy RW az mind újra írható lehet hogy a fuji nál ez másképp megy nem tudom mintha vélekednék róla hogy nekem is volt ilyen lemezem és nem volt újra írható pedig rá volt irva az RW de csavard ki rá és kiderül én nem ajánlom csak a minuszos verbatimot
patchelt programról van szó?
vagy sima chipes gépbe karcolsz lemezt ?
ha úgy csinálod ahogy én írtam le tuti jó lessz bár kétséges a fuji miatt kiírhatod nero val vagy alcohollal mindegy melyikkel csak tudja a lemezről lemezre másolást -
Daw1x #240 ez újraírható? -
nissancoupe #239 újraírható kilőve:) -
Daw1x #238 Fujifilm DVD+R (RW) jó lesz? Ha jó, akkor mivel írjam ki? -
nissancoupe #237 látom sokféle leírás van mivel irjátok ki a játékokat :)
én nero val írom ki és sosem ront elsőre jó :)
az egészben annyi a lényeg hogy ne változzon meg a lemez neve meg persze max 4X amit elbír
én a lemez képfájlt mindíg beteszem daemoon toolsba és nero val egy az egyben lemezről lemezre írom ki röptében a néro azt hiszem így írja:)
nem nagy ördöngősség alpból ezt a verzíót kellene használni a legtöbb bszoftver használatánál pl.: segadreamcast (1998) vagy ps2 napjaink
ha rám halgattok csak verbatim lemezt használjatok -
nissancoupe #236 Ne használjatok noname kártyákat szarok -
nissancoupe #235 miért nem tőlem kérted az jó lenne biztos valami amatőrtől kaptad a memo kártyát 5000 ben tőlem kaptál volna gyári 64 mb kártyát soft moddal és nem kellene törni a fejed hogy miért nem megy :) ha nem chipes a géped ne is álmodj róla hogy te othon megtudod csinálni
gondolom akitől kaptad simán átmásolta rá amit úgy gondolt hogy át kell rá másolni csak az édes kevés nem mindíg a legdrágább megoldás a legjobb én 900 ba szoktam nyomni a soft módot és eddig nem panaszkodott még senki hogy rossz lenne neked nem lessz egyszerű segíteni ha be sem bootol a freemc boot
kipróbáltad mind a 2 memó kártya helyen ?
mert az azért előfordulhat hogy az mc1 re optimalizálta a kártyát és azért nem megy
üdv -
nissancoupe #234 ha nem multiban lett telepítve a soft mod akkor nem is fog menni -
nissancoupe #233 Alaőjaiban ott cseszted el hogy tdk lemezre karcoltál meg azzal is hogy img burnal írtad ki a lemezt
gondolom megváltozott a lemez neve azért nem megy -
Daw1x #232 Üdv.
Most írtam ki egy játékot IMGBurn-el 1×-es sebességel TDK DVD+R-es DVD-re, és a játékot még meg is patcheltem, és azt írja ki a mocsok, hogy: unable to read disc. Pedig a többi másolt játékot viszi rendesen. Valakinek van ötlete, hogy hol szúrtam el? -
petila #231 Van e valakinek valami ötlete hogy 50002-es FAT ps2-őn mért nem indul a soft mod???? elvileg minden FAT típusú géppel mennie kellene viszont ezzel nem megy.Csak feketén villog a képernyő de a menüt nem hozza be!Kártya jó az én slimem tökéletesen viszi illetve másik softmoddolt kártyával is próbáltam azzal is ugyanez fekete képernyő.Valaki tapasztalt már ilyet vagy tudja e mi lehet a gond??
-
Six20 #230 És köszönöm a segítségeteket -
Six20 #229 Azt fogom tenni... Mást nem tudok csinálni... -
Akey #228 Hát, biztos csináltak vmit a kártyával, de azzal mi nem érünk semmit, mert .elf fájlokat így sem tudunk elindítani. Esetleg visszakérheted a pénzedet. -
Six20 #227 Mondom, mi van a kártyán: van 1 sys-conf nevű mappa, van egy boot nevű mappa, és van ez a Free McBoot... -
#226 OK holnap felveszlek, "jóccakát" mindenkinek. -
#225 Ha írt a DVD, akkor chip nélkül, FMCB nélkül az életben nem olvastatod be, eszes lehetett aki adta. -
Six20 #224 Ok. Várok hétvégéig. Köszi a segítséget. MSN cimem: [email protected] -
#223 FMBC confignak ott kell lennie, mert az a FMCB része, hozzá tartozik.
A Browser/SysConf a PS2 alapmenüje, szal ha csak azt látja, akkor az már régen rossz... :) Az azt jelentené, hogy nincs rajta FMCB (magyarul átbaszták), vagy ki van kapcsolva (A "hacked OSD" kikapcsolható).
Browserben a kártyakezelőben meg kéne kukkantani, hogy mi van a kártyán. -
Six20 #222 hmmm... akkor most? kaptam egy DVD-t, amivel elvileg tudok csinálni magam ilyen 'memkarit'... viszont ezt sem hajlandó beolvasni... -
#221 Csak a tisztánlátás végett: Kiadtál 7500 Ft-ot egy 2000 Ft-os memóriakártyáért és 10 perc nyomogatásért? Amikor az első PS2-met vettem teljesen kiment a fejemből memkarit is vásárolni hozzá, szal mehettem vissza a boltba venni egy kártyát 8000 Ft-ért, ez vol kb. 7 éve...
Segíteni, segítünk amennyire tőlünk telik, de mondom én most a részletekbe nem akarok belemenni, de ha tudsz várni hétvégéig, akkor akár felvehetlek msn-re is, aztán elmagyarázok mindent lépésről lépésre, ha meg sietős a dolgod, akkor itt a fórumon is találsz segítőket pl. Akey-t. -
Akey #220 De ha csak a Browser és a Sys config érhető el, akkor cigánykereket is hányhatok, akkor se lehet mit kezdeni vele nem? Amúgy itt a PoisonChihuahua kolléga által felvázolt folyamat mozgóképes segédlete. -
Six20 #219 Azért nem hozzád mentem, mert ezt a srácot egy haver ajánlotta. Mivel nem volt eddig konzolom, így nem tudom eldönteni, hogy miért éri meg fizetni stb... Ha tudom, hogy ez van... De kerestem neten és mindenhol kiadott ilyen 'megoldást', de aki hirdette magát, mind pénzt kért... Most pedig itt vagyok, kiadtam memkarival együtt 7,5k-t, de egy lépéssel sem vagyok bentebb, inkább kintebb kb fél km-re... PLS segitsetek -
#218 Nem a progi szar, hanem mint írtam az FMBC egy indítóeszköz, önmagában nem tudsz vele mit kezdeni. Annyi a dolgod, hogy azokat a progikat amiket szeretnél (médialejátszó [SMS player], filekezelő [ULE], másolt-játék indító [ESR], stb.) manuálisan beteszed az FMBC indítandó programjainak listájába.
Először ráteszed penre az Ulaunchelf progit (ez egy PS2-es filekezelő, logikusan kell a pakolgatáshoz), "belinkeled" az elérési útvonalát a FMCB indítandó programjainak listájába és voila, bekerül a PS2 főmenübe, ahonnan egy gombnyomással indítható (persze a pen-nek bennt kell lennie az USB-ben, különben nem fogja megtalálni az adott elérési útvonalon). Természetesen nem kötelező penről mennie (nekem sem így van) rárakhatod a memórikártyára is (rámásolod karira az adott progit, FMBC-nek megadod az elérési útvonalát és kész).
A lényeget vázoltam, a részleteket Akey elmagyarázza [Bocs Akey [#idiota][#zavart1]], mert én már fáradt vagyok, holnap időre kell mennem, szal korán kelek, de ha kell valami privizzetek rám. -
#217 Miért nem hozzám jöttél? Én teljesen ingyen megcsináltam volna és a progikat is felrakom kívánság szerint, plusz el is magyarázom a használatát. Egy csomó embernek (ismerős / idegen) csináltam már meg, ezért nincs pofám pénzt kérni, idáig nem süllyedek (PSP downgrade 5000HUF, meg társai...), az egész folyamat 10, ismétlem 10 perces "meló"!
Az FMCB, PS2-re írt programok (.elf) szabad indítását teszi lehetővé memkariról vagy USB-s eszközről, a játékokat NEM az indítja, hanem az ESR nevű program. A képbe az FMCB csupán úgy jön be, hogy azzal indítjuk el magát a programot, az ESR-t. Ebből is látszik, hogy aki felrakta neked az nagyon érthetett hozzá, de a zsét gondolom rögtön behúzta... -
Six20 #216 Nincs... Csak a Browser és a System Config... Tehát szar a progi? -
Akey #215 Egy uLaunchELF sincs a menüben, mert akkor elég csöves egy FMCB-t rakott fel az ürge. Nincs az alján egy FMCB configurator? Mert akkor tudunk vele kezdeni vmit. -
Six20 #214 Csak a Browser és a System config van ott nekem. Meg felül van írva a Free McBoot, alul pedig a verziószám... ennyi... -
Akey #213 Bejön valami ilyesmi? -
Six20 #212 Heh az még hagyján, hogy ki volt az, aki ezért pénzt kért, ki volt az az okos, aki ezért fizetett? ... Szóval kaptam ehhez ESRDiscPatcher-t, amihez a Windows azt írja a verzió fülön: 0.2.4.0 ... Van olyan, amit felpeccseltem, de az sem indul... Viszont erről a manuális indításról nem hallottam... Mivel, ha bekapcsolom a PS2-t, akkor nekem kijön egy kép, FreeMcBoot izé kép, aztán pedig bejön a menü és akkor felül, meg alul is jelzi, hogy Ő a FreeMcBoot-tal bootolt... Remélem érthetően írtam le, mivel úgy írtam le, hogy én is megértsem, mit írtam XD -
Akey #211 Ja bocs, minuszosra írtad, ez oké. Az ESR teszi lehetővé, hogy a PS2 videó formátumúnak érzékelje a helyesen felpeccselt lemezeket, ez által kijátszva a lemezvédelmet.