410
Szal...
-
werewolf1997 #290 császtok azt szeretném kérdezni hogy u torrentel letöltöttem egí játékot és hogyan kéne kiírni Nero StartSmart Essentials-el???
aki tudja az vegyen fel MSN-re aki nem az e-mailba küldje el pls
MSN:[email protected]
e-mail:[email protected]
előre is kösz -
#289 ImgBurn ingyenes és kifejezetten képfájlok írására való. Én ezt ajánlom. 2x-esen nem a legjobb írni, mert ilyenkor fennáll az overburning veszélye. Nem mindig a leglassabb a legjobb. -
kakasi #288 alcohol 120% nak csak trial vltozatát tudom megszerezni ingyen? amúgy jó ez a tipp eggyel lentebb eszerint fogom csinálni énis:) -
blathyr #287 Alcohol 120%. Külön van adat beállítás playstation 1 és 2-nek. 2-szeresen írtam az összes játékomat és hibátlanul működnek. -
ypss #286 Kösz. Volt nálam a gta3/vice city cd-n és dvd-n is,de már csakl dvd-n van meg és pendrive-rol nyomtam vna mig nem szerzek 1 network adaptert.. Ha vkinek van és megválna töle keressen már meg a [email protected] cimen. -
#285 Az attól függ. Van olyan játék amelyikben sok helyet foglalnak pl. a videofájlok és/vagy a hangfájlok és ki lehet szedni őket, de ekkora méretcsökkenés elég valószínütlen. Max. 1 GB-okat tudsz ezzel lefaragni és akkor nem lesznek átvezetők vagy hangok/zenék, úgy meg azért elég kaki játszani. Plusz ezt az egészet is csak néhány játéknál lehet eljátszani, nem működik mindegyikkel ez a módszer. -
ypss #284 Helo egy 4,3gb-os ps2 iso-t meglehet max 1,7gb-ra vhogy csinàlni? -
Katzer #283 Sziasztok! Most kaptam karácsonyra egy ps2-öt. Nincs csippelve. Olyanokat olvastam h ugy is el lehet inditani rajta irott játékokat h patchelni kell. Vlamilyen program kell a memoriakártyára. Vlaki eltudná nekem magyarázni h ez hogyan müködik? És azt a programot vlahol le lehet tölteni? -
#282 Image Burn.4x-es sebesség. -
chimeraboy #281 Sziasztok!Kiírtam a Driv3r DVD-re,4×sebességgel és szaggatt.Mi lehet az oka?Két progit használtam a Magic iso-t,és az Ashampoo Burning studio-t.Úgy halottam,hogy a Driv3r-at eredetiben is elcseszték mit tudtok róla,vagy lassabban kellett volna írni(2×)? -
kazuma89 #280 Szedj le más játékot és próbáld meg azzal...
Azokat a játékokat nem lehet pecselni aminek nincs udf file rendszere(vagy nemtom hogy mondják)
Én eddig csak 2 játékot szedtem le amit nemtudtam pecselni..(Yuyuhakusho,SplinterCell DA)
Szóval olyan játékot lehet csak aminek van...
4x-esen írd ki ugy ahogy az előző kommentbe linkeltem...
Kb 20 játékból csak 1-2 ilyen van és te pont beletrafáltál..(Amugy ezeket rendes csippeltek viszik, mivel nem kell esr pecselni) -
Kri22 #279 Sziasztok!
Kezdő vagyok a ps2 játék írásában.
Torrentről töltöttem le ps2 játékot és szeretném kiírni dvdre,csak az a helyzet nem tudom hogyan kell.Freemc bootos ps2m van,meg is van a ESR program,de valami nem jó azt írja NO UDF DESCRIPTOR
Nem értem,tudna valaki segíteni!
Köszi
Üdv Kri -
kazuma89 #278 Bocs az elöbbiér véletlen volt....
gyuri00 igy kell... -
kazuma89 #277 -
kazuma89 #276 Megpecselem a programmal(ESR_disc_patcher_GUI_v0.24a)-->Power Iso-->Írás(Lemezképfájlt megkeresed,kiválasztod az íróeszközt-->irási sebesség meg 4szeres)
Amugy full magyara program szóval ki lehet rajt simán igazodni..... -
gyuri00 #275 leírnád hogy írtad ki?? köszi:) -
#274 Nem cseszi jobban a fejet, csak a régebbi ps2-es gépek (50004-es elöttiek asszem) nem olvasták be a pluszos lemezeket, ezért ajánlgatják inkább a minuszost. -
kazuma89 #273 Lenne 1 kérdésem....
Ki írtam Ps2re az Urban Chaos-t meg a Guitar Hero 2-t Tdk+R-re, ESR-esen.....Tökéletes müködik minden 1böl...Szóval ha +osra írtam az baj?Mer rohadt jól megy vele...Kérdés hogy ez nem cseszi jobban szétt a fejet mint a minuszos?
Ja és hogy esr-nek nem mindeggy hogy + vagy -?Mer elvégre video formátumba ismeri fel....(Azt olvastam hogy az asztali dvdk is jobban szeretik a +os dvd-t...) -
gyuri00 #272 köszi a segítséget akkor a imgburnél beállítom write modra és akkor ennyi bettalózom és irom is remélem jó lessz kössz méegyszer -
#271 Betallózod ImgBurn-be (ez a legjobb, pont erre való, mást felejts el) és kiírod (4x, márkás DVD-R), sima képfájl kiírásról van szó, semmi speciálisat nem kell csinálni.
Daemon Tools-t meg felejtsétek már el, minek??? Ki volt az a gyengeelméjű aki egyáltalán idekeverte ezt... -
gyuri00 #270 én is msot szeretném kiírni első ps 2 játékomat akkor csak annyit kell tennem hogy az iso fájlt berakom a daemonba és onnan kiírom? ennyi az egész? mivel írjam ki a játékokat??(imgburn-ön kívül :)) 4-szere az ajánlott sebesség? -
H4ver #269 hát nem jött össze Maxell DVD+R DL re írtam ki IMGBurn-nel 4x sebességen úgy hogy sikeresen felDLpatcheltem a gamet előtte. mit rontok el? vagy dvd lemez a rossz vagy az íróm gagyi? -
#268 DVD+R lemezre írd. Az IMGBurn-nel pl kiválasztod a képfájl kiírását,betallózod azt az mds-t és ennyi,mehet az írás,nem kell iso-t gyártanod -
H4ver #267 Na most még rájöttem 1 csomó dologra tudom hogy a 8gigás gamet DVD-R DL re kell írnom
de előtte fel kell patchelni ezzel a DL patcherrel hogy mennyen a PS en fel is patcheltem az MDS filet azt írta complete ok.
de nem merem kiírni mert itt olvasom hogy ISO ban kell kiírni nade ebből az MDF MDS fileból hogy csinálok ISO t vagy egyáltalán szüség van erre??? pls help. -
H4ver #266 Am Alcohol 120% van szal aki avval szokta írni az megmondhatná hogyan kéne megcsinálni a cuccot:P thx -
H4ver #265 letöltöttem egy játékot amit ha összeillesztek akkor 8giga MDF formátumú fájlt kapok + 1 MDS akkor most ezt kell kiírnom vagy konvertálnom kéne??? -
H4ver #264 Hali! Most fogom kiírni az első ps2 s játékomat és azt szeretném kérdezni hogy a nagyobb játékokat amik duplafalú dvd re férnek csak rá azokat is ugyanúgy kell kiírni mint a sima dvd-seket??? -
nissancoupe #263 100% a ps2 dvd és cd-s játékok egyaránt indulnak benne ha a chip úgy van bekötve akkor a ps1 játékok is mennek bár ezt nem ajánlják mert hamarabb tönkre megy ,szerintem mindegy 4000 ft egy olvasó a slimbe annyi belefér 2-3 évente egyébként ha nem megy se a cd formátumú se a dvd formátumú lemez akkor vagy nincs ki chippelve vagy nem jó az olvasód de erre hamar rá lehet jönni ,chipeltként vetted? Vagy te csináltattad meg? Vagy esetleg soft modos a kártyád csak félre értetted ? Kaptál hozzá lemezt ,vagy azt már te szereztél hozzá ? -
#262 100% -
koj #261 chippelt ps2 ben a 0%-on kíül mennyi az esély, hogy futna a kiírt játék? -
#260 Persze az hamis. -
#259 Nem gond, de azt tudni kell hogy a Sony csak 8MB-osat gyárt. Attól hogy hamis lehet éppen jó is. -
nissancoupe #258 Jelenleg nekem is van 64 mb playstation lógós memo kártyám és járt már nálam noname kártya is ,de akkor javítok a megjegyzésen és azt mondom vegyetek playstatin logós vagy max memory tipusú kártyát mert azok jók NONAME névtelen kártyákat ne vegyetek a GYÁRI lógós ami szerintetek hamisítvány amiben nem akarok vitatkozni ,hogy az e vagy nem ,az jó minőségű kártya ,hibátlan üzemelés jellemzi és 3300 ft ért már hozzá lehet jutni boltból számlával mindennel együtt de ,boccs hogy segíteni akart az enmber. -
Akey #257 Ha gyártana, akkor esetleg tudna is róla a Sony...
-
gyuri80 #256 hy mki!!
nem chip-elt a gépem,de a memókarin van egy progi ami engedi hog az írott játékok is fussanak!
nem tudok játékot írni és érdekelne,hogy valaki tud e??
kifizetném ha reális lenne az ár!
ide írjon aki tud:[email protected]
köszi mindenkinek
csá -
#255 A Sony NEM gyárt és nem is gyártott 64 MB-os memóriakártyát a PS2-höz, csak 8 MB-osat, de még azt is hamisítják. Ha valaki biztosra akar menni, akkor vegyen színes karit (kék vagy piros), ugyanis legtöbbször az alapváltozatot hamisítják ami ugye fekete. -
Daw1x #254 http://images.quebarato.com.br/photos/big/7/9/3F9D79_1.jpg
gyaahhh akkor ez is hamisítvány? Hát én egyből berozsálok. -
#253 Gyáriban nincs 64 es:) Ne terjeszd a butaságot! Az hamisítvány!! -
#252 Ja, kérdezzétek a profit nyugodtan
És akkor én vagyok elszálva magamtól.... -
nissancoupe #251 Nem kommentálom nincs értelme nyugodtan száljatok el magatoktól.Ha valakinek valós segítség kell keressen meg.