AGON

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítsettek plz. Egyszerûen nem tudok túl jutni a fényképestöl. kb 2 órája ezzel szorakozok. Nem tudok felrakni száradni a képet és igy nem tudom befejezni a fényképet. Valaki tud segíteni rajtam? tipp v vlmi? esetleg egy mentést tudna nekem vki küldeni aki túl van ezen?

PLZ PLZ PLZ

1.03 patch teleptive van. :S

kösz már nem kell találtam végigjátszást is és talán már megy

Sziasztok!
AGON1-nél járok madagaszkáron a kopjafáknál
azt tudom hogyan kéne kirakni, de az egyik máshogy néz ki, mint ahogyan le van rajzolva.
amugy nemrég itt még láttam végigjátszást agon1-hez, igyaz hogy angol volt, de ha tud valaki segiteni akkor segitsen
Kösz

Sziasztok!
Elakadtam az AGON1-ben a kopjafáknál.Valami kunyhót kellett volna elõtte találni, de nem tudol hol keressem?Hogy jutok el a kunyhóba? Privát írjatok lécci, köszi😊
Hali!
Mire jó a Toledóban a kaleidoszkóp és a házszámos fotók??? Ha valaki tudja Írja le vagy küldjön egy privátot légyszives! Végig vittem a játékot, de sehol nem hiányzott a megoldáshoz. Mire Jó egyáltalán, mert a fotókból rengeteg van tehát valszeg mégis fontos valamiért.
Helló!
Az AON1-ben hogy raktad ki a kulcsokat? Sehogy nem megy! Az összes infó meg van hozzá, de nem akarja, hogy sikerüljön!!!<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
bogyoka
Sziasztok! Agon Toledoban a sötét szobában vagyok, nem tudom melyik üvegbõl kell port tennem az elsõ tartályba a vízhez, valaki tudna segíteni?
Végigjátszásból nem derül ki, ezért nem tudom.😞

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sziasztok azt mondja meg valaki hogy a kopjafákat hogy kell cserélgetni
a Madagaszkári résznél tartok a sírnál.
Hi sikerült magyaritani a Rejtélyes kodexet a játékban a beállitásoknál
a feliratokat kellett magyarra állitani igy mükszik
Valaki segíthetne a film elõhívásnál miért nem rakja bele az üvegnegatívot a keretbe hogyan kell belerakni?
lehet
Sziasztok tudna valaki segíteni a toledói részben megfejtettem a zenedoboz elsõ kódját és megtaláltam a levelet de a prof nem olvassa el nála van és nem tudok semmilyen irányban továbbjutni pedig olvastam hogy fontos információk vannak benne a titkos társaságról mit kéne tennem ?
Elõre is köszönettel Sztrolly.
Toledo végigjátszás (angol) www.gameboomers.com/wtcheats/pcAa/agon4.htm

a sarkifényvizsgálónál egy számokból álló kód kell, ami a faluban volt a fogadóval szembemi ház falán (nagyittani kell)
amúgy ami benne van nem létszükség

szasztok
AGON 1 -nél elakadtam a Madagaszkári dzsungelben. valaki megirhatná hogy merre kell menni
Kösz

Sziasztok nem tudjátok az el veszett kard címü részt ha angol hogyan lehet magyarositani?köszönöm helló

Köszi! Nem gondoltam, hogy csak "cseszegetni" kell, azt hittem kell még vmi hozzá, de sorozatot nyomtam és összejött 😄. Sajnos nincs végigjátszás a rejtélyes kódexhez,én most a sarkifényvizsgálónál érzem, hogy elleszek egy darabig <#csodalk>
Hát ha a pecsétet felszetted akkor a papírnak bal alsó részére próbálj kattingatni és egyszercsak rámegy nekem is így volt. Ha nem szedted még fel akkor a másik szobában van ahol az asztalon a telefon mellett.
Sziasztok! Segítsetek légyszi, miért nem tudom lepecsételni a kérvényt a londoni színben? Kitöltöttem klasszul, és nem megy rá a pecsét! Már végig koslattam oda vissza 😞 Elõre is köszi!!😊
Sziasztok! Valaki nem tud teljes végigjátszást az agon a rejtélyes kódex lapföldes részéhez?????
Hello.tudna valaki segiteni abba hogy hol van az öröknaptár mert már minden meg van a második zár kinyitásához csak ép az az egy hiányzik.
Mayorpapa
ahhh, én meg azt hittem a Toledót lehet így hunosítani 😞

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

de én az elsõ részre írtam ezt

Mayorpapa
természetesen a Toledóra gondolok, azt próbáltam magyarítani

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
köszi a tippet, én kipróbáltam, átírtam, de nem lett magyar<#confused>
egyéb ötlet, tipp? neked hogy sikerült?
sõt, nekem még a feliratok sem látszanak...

magyarosítás:
Angol kiadású verzió, de könnyedén elõcsalható a magyar felirat: A játék telepített könyvtárában a languages xml fájlban át kell írni a nyelvet Hungarian-ra és hu-ra.

<languages>
<language name="Hungarian" suffix="hu" />
</languages>

sziasztok nekem is magyarul kéne, sajnos angolul van meg nekem is

stoffert tudnál segíteni???
Megoldódott.
Sziasztok. Én most kaptam meg a rejtélyes kódexet. Csak sajnos angolul, tudna valaki segíteni a magyarosításban. Köszönöm elõre is a segítséget.
A kunyhóban 9 papírfecnit kellett találnod. Mindegyik papírfecnin van egy ábra, egy versike és egy madagaszkári felirat(Enina, Iray, Telo, Roa, Efatra, Dimy, Fito, Valo, Sivy). A legfelsõ szinten a függõágy alatt lévõ félig eltakart könyvben kell megnézned a jelentésüket és azok alapján kell sorba raknod a kopjafákat(az ábrákat figyeld).
Hello légyszi segitsen valaki
a kopjafákat hogy kell kirakni?
A Madagaszkári résznél.
egy kép kéne róla meg leírás
De még nem engedi beírni.
Sziasztok!

Segítsetek, a madagaszkári részben a kopjafáknál mit kell csinálni?
Hogyan kell sorrendbe rakni?

Köszi!

A = Where? Type on the beach. Press enter.

B = What? Type the skull rock. Press enter.

E = When? Type at ebb of tide. Press enter.

ezeket írd be 😊
A távcsõs résznél.<#smile>Ott mennyi kulcsszót kell találni?<#smile>
hol tartasz?<#smile>
Köszi<#smile>
fentrõl ha ránézel ahol a tûz rakás van ott látod azt a hordót amiben a víz van
Vizet honnan lehet szerezni?
víz 2x
Ismét köszönöm. A Madagaszkári részben a rizsen és a tüzifán kívül mi kell még a kaja megfõzéséhez?<#vigyor0>
keres egy tálat, meg valahol találtam gyógyszert
a tálat töltsd meg vízzel, és tedd bele a gyógyszert azt meg add oda kutyának
aztán a csaj majd eldumcsizik veled
Köszönöm a segítséget, de most van még egy gondom.<#vigyor0> A kocsmában nem állnak velem szóba.
ami a ház oldalán van kerék vagy mi, azt kell addig tekergetni amíg nem látsz egy lukat a zárban

a levélben szó van róla, hogy minként mûködik a zár ill.az hogy nem egy egyszerû bedugom a kulcsot, és kész

a hokedlit meg el kell tolni balra, és akkor a bal oldali tányér a másik amit tekergetni kell addig amíg a luk nem lesz nagyobb, és akkor tudod belerakni a harangnyelvet
Szia! Kinyílt már az ajtó? Belülrõl kell kinyitni a gõz segítségével a szelepek nyitogatásának kombinációja asszem, ja és hallod majd ha kinyílik. Egy éve játszottam, segíts te is, hol a csudában van az elején a tinta a pecséthez?????????????
Begyújtottam a kályhát, a víztározónál is voltam már fent. Megszereztem az orvosságos üveget és a harang nyelve is megvan. És innentõl nem tudom hogy kell bejutni a másik ajtón.

A távírónál nem kell semmit csinálni?
eddig mit csináltál?
mert nem mesélném az egészet, mert úgy nem az igazi<#smile>
hungary27
ez ilyen nehéz játék?
Sziasztok. Segítsetek, elakadtam. A rejtélyes kódex lappföldi részében a bakterháznál hogy lehet bejutni azon a másik ajtón, ami a ház végében van?
Jajjj!! Hogy lehetek ilyen figyelmetlen? Énmeg ezen idegeskedtem itt... Kösz 😊
Oldal 1 / 7Következő →