211
...kellene, ami a force-os kormányt is jól kezeli.
  • Nyiri
    nekem nagyon bejon az s1 hangja, amikor fxo-val, (meginkabb xr tuboval) kikapcsolsz minden segitseget egy te valtasz, gazvisszaengedessek elmeny hallgatni a motort. Emiatt szoktam ra hogy egyedul a kuplung automata. :)
  • Manta
    Felhozom, mert új kérdés:

Van olyan autós game, akár konzolon, akár PC-n, aminek jók a hangjai, nem csak vinnyog, hanem minőségi digitalizált motorhanggal szólal meg?
  • ÁjjLe BoBBi
    azé :)
  • Manta
    Megvettem az S1-et. Tényleg jó a force, a driverem volt szar.
  • Skynet
    Próbázd ki a mostmegjelent (pc-re) Indycar Series-t.....
    Vagy ottvan a Colin3...
    A "kódmesterek" mindkettőről szimulátorként nyilatkoznak....Akkor szerintem nagyívben elkerülendő lesz az új toca a szimulátorrajongóknak:)
    Arról nemis beszélve hogy xboxra adják ki...hehe a kis csacsik,mégnagyobb bukta lesz így,mert azon mégkevesebben veszikmeg:)
  • CSOCSO
    nemtom megkaptad e a vűlaszt de igen.. a demo az megy offline is.. a többiért unlockolni kőőőőőőőőőő

nah más.. a jatekhirek oldalan azt írjak hogy valami szimulacios merfoldkovet akarnak csinalni... én nagyon örülnék neki...elég nagy érvágás volt a toca3:(((((((((((
  • Jacek
    ja kijott az indy series jol sekerult:PPPPPPPPPP
  • M@TriX
    reméljük igazad lesz. Mostanában a Cody nem éppen szimulátorról híres :)
    De király lenne ha végre kidobnának nekünk is valamit..
  • CSOCSO
    hát nemtom:))) miért kijött valami új gagyesz?:)))))
    nemtom.. sztem nem merik megtenni megenn hogy kihoznak valami gagyit és a szimulátor névvel hozzák össze...hozzanak megint akkora durrt mint anno a toca2!!...az lenne a fasza!
  • Jacek
    "The Ultimate Racing Simulator" na ez kemeny kerem szepen foleg a mostani indycar megjelenes utan ami megmutatta hogy van emg ut lefele a gyagyiba

Ezutan benyognek egy ilyen nevet:)) gondoljak ha a nevben van szim szo akkor el tudjak adni a fostalicska jatekukat hihetetlen:P
  • CSOCSO
    WOW!!!:
    A Codemasters az X03-on, a Microsoft európai Xbox-os bemutatóján fogja
    lerántani a leplet a Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator-ról
    Szeptember 16.-án és 17.-én. A Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator
    a Codemasters angliai studójában fejlesztik. A játékot 2004-re datálják és
    lényeges "sebességváltás" lesz a díjnyertes TOCA Race Driver sorozathoz
    képest.

a címben már ott a simulator szavacska!!!! csak nem rájött a codemasters hogy egy toca 2 után megint ki kéne adni valami fasza sim gamezt?... én örülök neki!! emélem legalább olyan jo lesz mostani szinten mint anno akor a toca 2...
  • ibronk
  • Nyiri
    Tisztelt ibronk :D

Tudtom, de most vagy normalis ero, vagy semmilyen. :D
  • ibronk
    "." és ","-vel lehet állítani menet közben
  • Nyiri
    Nem hasznalja ki az erot? Nem hiszem, hogy ha lenyomnal egyfolytaban 75-80 kort (atlag masfel ora full jatek) LFS-ben azzal a "ki nem hasznalt" erovel, akkor megnezned magad. Nekem csak 70%-n van az FF de a multkor is az s01 versenyen az 50. korben kiteptem a falbol (labbal :D) a tapegyseget, hogy az FF kikapcsoljon. Mar fajt a kezem.
  • ibronk
    Látom ma jó kedved Jacek
  • Jacek
    "Az NFS Undeground lesz még fullos mostanság"

• Skynet
    Teljesen mind1 4500-ért egy fullos progit kapsz
  • Taurusz
    pontosan...
  • Alexease
  • Jacek
  • Alexease
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
    és szerinted kit érdekel ? NFS underground egy csilivili karácsonyfa lesz bazz...leszarom
  • ibronk
    Nem is 1.0-ás, hanem 0.3a
  • ibronk
    Benéztem ide én is hirtelen azthittem, de váltottam már a gyerekkel pár szót, és ő angolul beszélt :D
  • Skynet
    nem
  • Omega
    nem olvastam el egy hozzászólást se mer nem érdekelnek. De sztem a Burnout 2 az krály gamma... Tudom h nem a legnehezebb de nekem nem is kell ultrarealisztikus szimuláció mert nem vagyok autóversenyező se nem dolgzok egy autogyárnak sem, énnekem csak szórakozni kell egy játék. Az NFS Undeground lesz még fullos mostanság.
  • ÁjjLe BoBBi
    rb4
  • ÁjjLe BoBBi
    te nem az a Skynet vagy aki Top 10-ben unoffical1-en tb4-el a 2. ?
  • galocza
    úgyse fogok ide visszatérni úgyhogy akár le is írhatom: az utolsó autós amit élveztem (és elővennék ma is) az az nfs 4.
  • Skynet
    Csak súgáásképpen...
    A Live for Speed S1 a fullos 1.0-ás változat....A késöbbiekben megjelenő S2 a 2.0-s az S3 pedig a 3.0-ás változat lesz melyek között igennagy különbségek lesznek.
    Valahogy mintha a NFS2-ért is fizetni kellett volna hiába volt meg az NFS1-ed;))
    És mondom....Ha te 2.5-3 év alatt összedobsz egy ilyenszínvonalú játékot két emberrel anélkül hogy bárki is szponzorálna és puszta önerőből csinálod,akkor minden elismerésem a tied lesz...És ha ehez képest nézed a Colin Mcrae rallyk több mint 2-3 évig készülgettek sokemberrel és ez a 3. rész katasztrófa lett...
    Akkor gondolom szerinted is qrvanagy teljesítmény három teljesen noname embertől minden anyagi támogatás nélkül 2.5-3 év alatt egy ilyen szintű játék összeállítása...
  • Manta
    Háromszor fizetsz érte, ez meg a másik.
  • Manta
    Mondtam egy szóval is hogy szar? A mióta csináljákot a 20%-ra mondtam, mert így elég soká lesz kész a full játék, amire pedig kiváncsi vagyok.
  • Manta
    Formula Force GP
  • ÁjjLe BoBBi
    kicsit utána olvasnál és megtudnád mimineden lesz még benne...már most üt midnen autoszimulatort, jatekelmeny paratlan...
    es persze nem colin3 amit az óvodás korosztálynak készítettek hogy ne a legókockákat harapgálják
    sőt ! egy egy pár körös verseny után meg kell pihenni, mert rendesen el lehet fáradni egy technikás pályán mondjuk a GT Turbot vezetve...és még nem is ezt a legnehezebb az úton tartni...
  • ÁjjLe BoBBi
    huha...neked vagy rettenetszar kormányod van, vagy nem forveos :DD most őszintén ! komolyan gondoltad amit ide írtál ? :D jóideje nyomom vele, sőt megvettem az S1-et(0.3A) is és mióta én is kormánnyal tolom (0.2-es időszak közepe vége....) a ff hatást csak csak és csak dícsérni tudtam...rázókőre megyek ? ráz a kormány...páratlan...persze csináltam már olyat is hogy majdnem eltörte a kezem, pedig csak 30%-on volt az ff !
    a 0.2-vel sem volt ilyen téren semmi probléma...szerintem nézd meg még1x...vagy hívom a bajnokság többi résztvevőjét hogy miket írkálsz, és még a végén meglincselnek :DDD
  • ÁjjLe BoBBi
    bizony!!! vegigvittem parszor...:))) Oreca Viper POWER!!!!!!!!!!! :D
  • ÁjjLe BoBBi
    huha Taranov te nagyon le vagy maradva... :P
  • ÁjjLe BoBBi
    akkor nem 1-re gondolunk...nézd meg újra...tudod LiveForSpeed!! nem NeedforSpeed!!!!