Jó autós játék...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
A Live for Speed S1 a fullos 1.0-ás változat....A késöbbiekben megjelenõ S2 a 2.0-s az S3 pedig a 3.0-ás változat lesz melyek között igennagy különbségek lesznek.
Valahogy mintha a NFS2-ért is fizetni kellett volna hiába volt meg az NFS1-ed😉)
És mondom....Ha te 2.5-3 év alatt összedobsz egy ilyenszínvonalú játékot két emberrel anélkül hogy bárki is szponzorálna és puszta önerõbõl csinálod,akkor minden elismerésem a tied lesz...És ha ehez képest nézed a Colin Mcrae rallyk több mint 2-3 évig készülgettek sokemberrel és ez a 3. rész katasztrófa lett...
Akkor gondolom szerinted is qrvanagy teljesítmény három teljesen noname embertõl minden anyagi támogatás nélkül 2.5-3 év alatt egy ilyen szintû játék összeállítása...
es persze nem colin3 amit az óvodás korosztálynak készítettek hogy ne a legókockákat harapgálják
sõt ! egy egy pár körös verseny után meg kell pihenni, mert rendesen el lehet fáradni egy technikás pályán mondjuk a GT Turbot vezetve...és még nem is ezt a legnehezebb az úton tartni...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
a 0.2-vel sem volt ilyen téren semmi probléma...szerintem nézd meg még1x...vagy hívom a bajnokság többi résztvevõjét hogy miket írkálsz, és még a végén meglincselnek 😄DD
többek között ezért sem sajnáltam a 16 gurigát anno a GT3-ért, mert aztán abból lesz a folytatásra lóvé....és hopp GT4-ezhetünk is...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Azt nézd hogy hányan csinálják és hogy milyen bazeg!!😊
Ha jólvágom 3 ember csinálja a játékot és 2 ember a reklámlogo felelõs....😉
És pénzt kérnek érte? Nahja minekután a pénzes változat kissé tömve van extrákkal,nagyon fasza és megérdemlik mert minden tekintetben frankót csinálnak...No meg azért aztis figyeld be hogy egy zsákszar NFS HP2 amiben nincs semmi extra csak fullratyi arcade balfax hülyeségek tömkelege meg hordókat dobáló helikoter 11000 forintba kerül,ez a progi meg 4500 ft😉)))
És ez a program valahogy mintha kissé sokkal összetetteb,jobb lenne😉
kicsit vársz és lesz benne az is
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Mondom, ennek ellenére jó szimulátor, csak én most a kormányhoz keresek játékot.
Nascar meg stílusából adódóan nem tud annyira lekötni, pedig az force szempontjából hibátlan játék. Ami hozzá fogható, az a Rally Championship, csak már elég régi szegény.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Akkor sajnos nem érint engem 😞(
Gran Tourismo 2 is szuper volt PS1-en.
nekem ezvan a monitoromon amikor az a fórum strukturáját jelzi ki:
Fórum>>Játékosok fóruma>>Jó autós játék
ennek a kritériumnak megfelel az általam említett két játék
hogy PC-re mi van azt Alex már leírta válogathatsz kedvedre.
Legígéretesebb az LFS szerintem, amibõl van játszaható 20%-os gamma már.
sem idén sem tavaly és sem tavaly elõtt nem volt olyan PC-s autósjáték,ami megütötte volna a kívánt szintet...
licenszelt utcai verdák, valódi pályák vagy országutak, valódihoz hasonló, de nem írányíthatalanul ócska autóviselkedés és ha a menet után meg akarod nézni mit mûveltél,akkor azt fotorealisztikus megvalósításban láthatnád...ez lenne az a lépés, amit meg lehetne tenni simán PC-n, ehelyett MOD-ok, sufnituningok és ezeréves gammák azok amik egy p4-es erõmûvön fellelhetõk...csak tudnám miért? ja a pénz miatt😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nekem megfelel
Grafikában,kidolgozásban,hangban,autómennyiségben a világ legjobb autós játéka.
Stílusa valahol az arcade és a szimuláció között van de inkább a szimu felé dõl a mérleg.
Egyenlõre még a játék 3. része sincs felülmulva,de készül ez a bizonyos 4. rész😊
Sajnps csak ps2-re...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
WRC3

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)