211
...kellene, ami a force-os kormányt is jól kezeli.
-
#46 egyetértek...ezeknek érdemesebb pénzt adni, mert akkor lesz jobb szebb "rázós" autósgamma
többek között ezért sem sajnáltam a 16 gurigát anno a GT3-ért, mert aztán abból lesz a folytatásra lóvé....és hopp GT4-ezhetünk is... -
#45 Ember..Mióta csinálják???
Azt nézd hogy hányan csinálják és hogy milyen bazeg!!:)
Ha jólvágom 3 ember csinálja a játékot és 2 ember a reklámlogo felelős....;)
És pénzt kérnek érte? Nahja minekután a pénzes változat kissé tömve van extrákkal,nagyon fasza és megérdemlik mert minden tekintetben frankót csinálnak...No meg azért aztis figyeld be hogy egy zsákszar NFS HP2 amiben nincs semmi extra csak fullratyi arcade balfax hülyeségek tömkelege meg hordókat dobáló helikoter 11000 forintba kerül,ez a progi meg 4500 ft;))))
És ez a program valahogy mintha kissé sokkal összetetteb,jobb lenne;) -
#44 Na ja, de mióta csinálják? És már most kérnének érte pénzet. -
#43 még csak 20%-os
kicsit vársz és lesz benne az is -
#42 Nem úgy értem. Persze, van benne erő, de nem tesz különbséget útburkolatok között, rázókövön nem ráz, kocsi viselkedését se közvetíti rendesen, stb.
Mondom, ennek ellenére jó szimulátor, csak én most a kormányhoz keresek játékot. -
#41 Kihasznalja a kormanyt, csak be kell alitani az autot is. Van olyan beallitas, hogy vagy a kezed tori le, vagy a tengelyt;) -
#40 Persze, kezdjétek itt is! -
#39 LFS-t letöltöttem, de már régebben is játszottam vele. Kurva jó game, csak ez se tudja rendesen kihasználni az erőt a kormányban.
Nascar meg stílusából adódóan nem tud annyira lekötni, pedig az force szempontjából hibátlan játék. Ami hozzá fogható, az a Rally Championship, csak már elég régi szegény. -
[Walaki]D`Lair #38 HE??????? BE VAGY TE BASZVA!!!! -
#37 Gran Turismo 1-2 szuper továbbra is pc-n is csak egy psx emu kell hozzá meg grafikatuningnak a psxemulátorhoz d3d addon;)))
-
#36 DRIVER 3-at várom -
#35 Screamer 4×4 az elég kaki game. Nekem megvan. -
#34 a hsw-n van vmi video egy grand prix simulator nevu gamezrol, a videot megnezve egy kicsit f1gp utanerzete van, a mozgasok, a grafika is, van vmi koze hozza? -
#33 csak ps2-re? :(((
Akkor sajnos nem érint engem :((
Gran Tourismo 2 is szuper volt PS1-en. -
#32 én meg mingyá megyek az ombudsmanhoz:)diszkriminatív megjegyzés miatt
nekem ezvan a monitoromon amikor az a fórum strukturáját jelzi ki:
Fórum>>Játékosok fóruma>>Jó autós játék
ennek a kritériumnak megfelel az általam említett két játék
hogy PC-re mi van azt Alex már leírta válogathatsz kedvedre.
Legígéretesebb az LFS szerintem, amiből van játszaható 20%-os gamma már.
sem idén sem tavaly és sem tavaly előtt nem volt olyan PC-s autósjáték,ami megütötte volna a kívánt szintet...
licenszelt utcai verdák, valódi pályák vagy országutak, valódihoz hasonló, de nem írányíthatalanul ócska autóviselkedés és ha a menet után meg akarod nézni mit műveltél,akkor azt fotorealisztikus megvalósításban láthatnád...ez lenne az a lépés, amit meg lehetne tenni simán PC-n, ehelyett MOD-ok, sufnituningok és ezeréves gammák azok amik egy p4-es erőművön fellelhetők...csak tudnám miért? ja a pénz miatt:)
-
#31 hmm. én azért a 120 körüli tempót simán diktáltam és jobb Force-ot máshol nem láttam. Amúgy meg van verseny autó szóval... ;) -
#30 ezt tudja a TV RGB kábellel kb:)
nekem megfelel -
#27 Terep: Screamer 4x4
Rally: Rally Trophy
Palya: GPL, LFS, GTR2002, NR2003, netKar, F1C -
#26 Én is, de a régi kocsik, és a 40-nél már gyorshajtok feeling kevésbé tetszenek. -
#25 Mellékesen jegyzem meg, hogy nem a konzolosok fórumába nyitottam a topicot, tehát PC-re keresek olyan autós játékot, ami jó, nem annyira régi, és rendesen kezeli a force-os kormányt, tehát ha padkázok, akkor ráz, érzem milyen úton megyek, ha megcsúszik a kocsi segge, az is eljut hozzám a kormányon keresztül, stb. Tudtok segíteni? -
#24 Gran Turismo 4
Grafikában,kidolgozásban,hangban,autómennyiségben a világ legjobb autós játéka.
Stílusa valahol az arcade és a szimuláció között van de inkább a szimu felé dől a mérleg.
Egyenlőre még a játék 3. része sincs felülmulva,de készül ez a bizonyos 4. rész:)
Sajnps csak ps2-re...
-
#22 Kerek mindenkit nezen be a A.S.K.Homework topikba BOCSI.
-
#21 Nagyon durván néz ki a kocsi!!!!!!! -
FiReBoY #20 A legjobb játék a Streets Racer, lengyelországban Maluch Racernek nevezik... Nagyon állat LESZ, de csak annyak ajánlom, aki szereti a kispolskit!!! -
REAL_CIÁN #19 Ez egy elég rosszul sikerült kép, mohus. Tiszta homály meg rece :DD -
REAL_CIÁN #18 GT4
-
#17 ízlések és pofonok és a városban való száguldást előrébb tartom a körpályásnál ;) -
#16 GT4
WRC3
-
#15 Megvan, de nem bejövős. -
#14 Nekem úgy tűnt, hogy le se szarja a force-ot. -
[Walaki]D`Lair #12 LFS -
#11 Viper Racing -
antijedi #10 jah, maffia powa! :D -
#9 Nekem ami legjobban bejött FF-el az a MAFIA. Tisztán visszajött ha sínen mentél át, padkáztál, ütköztél, vezettél. Szóval nekem nagyon bejött... -
#8 :) -
#7 NFS 1.0
?
-
#6 Lego Racer -
#4 Nascar racing 2003 (Papyrus) -
Beagie #3 revs, geoff crammond féle stunt car racer -
#2 Pit Stop kettő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!