Jó autós játék...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Az hogy a gran turismo full arcade az azért egy kicsit nagyonerõs tulzás...
Nem a legéletszerübb szimulátor a világon ez igaz...De nemis arcade..
mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Jacek
mondjuk kicsit eros az ossze hasonlitas de nehogymar az legyen a mervado hogy mi van oda irva😊))

Jacek
"na ne mond már...a dobozon az van hogy "the real driving simulator"😊"

Ja a Race Driver 2 dobozan meg "Ultimate Racing Simulation"

na mind a ketto egy nagy roller😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

mohus
na ne mond már...a dobozon az van hogy "the real driving simulator"😊

és pont...😊

az árkád (klasszikus játéktermi) autóka meg az Outrunnál kezdõdik...és mostanság a Burnout2-nél fejezõdik be: irreális tempó, irreális pályák és játékmenet, de iszonyat pergõs hangulat

A GT marad a jó autós játék kategóriában😊 (persze a trón tetején)

mellesleg nem zavarna, ha valami hasonló végre földet érne PC-n....egyelõre reménytelen

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Ezt azert erosen ketlem: "<...> valósághû vezetési élmény ha beállítod <...>" 😄DD
Foleg, hogy valosaghuen, max egy lerobbant autot tologatunk hatulrol😉))))
Vagyis maradjunk a "vezetesi elmenynel", de meg az is kicsit tulzas a kulsonezet miatt.
Es ha megnezzuk a vasarloi, felhasznaloi reteget, szerintem nyugodtan maradhatunk az arkad kategorianal😉)))
Jacek
😛PPP

ÁjjLe BoBBi
valaki adjon mar plz egy linket az oppositen lock nevu GT3-as drift videorol

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

mohus
nem nézek videót😊

ma már a DVD a menõ😊)))

Jacek
ettol fuggetlenul nezd meg a Subaru Impreza WRC-s videot es uber lol a hang😊)

mohus
én megvárnám a végleges verziót...és nem egy kézikamerás felvételre bíznám a vásárlást...vagy nem vásárlást

de itt egy másik "hangos" kép

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

mohus
na most lelepleztél😊 a gázsim évrõl évre emelkedik...az inflációt bõven maghaladó mértékben...

"Igy csak egy szupercsicsa, autotologatos gamma."

Neked😊
a szupercsicsa...a legjobban, legszebben, legvalósághûbben kivitelezett autókat jelenti..ez miért baj? valaki álló autósképekért hajlandó drága újságokat megvenni😊 szerintem van igény az ilyen megvalósításra...

autotologatós: valósághû vezetési élmény ha beállítod, de ha nem akarsz minden kanyarban izzadni akkor azt is beállíthatod....ez is teljesen normális egy autókról szóló játék esetén

Alexease
Te reszvenyes vagy a Sonynal? 😉))) Neked ez a GT sorozat valami mania😉 Ha olyan jo lenne, mint a beleolt penz, a reklamok a felhajtas, akkor meg orulnek is neki. De igy sajnos, nem sokat er... De ezt mar tisztaztuk (nehanyszor😉

Igy csak egy szupercsicsa, autotologatos gamma.
Jacek
tele vannakl lecsoval de szerintem ez tulzas😊) annyira nincs koze a realhoz hogy szukseg lenne ra😊

Jacek
"házilag gyártott "sufnituningos" PC-s modok"😄DD

de hogy varod ezt el egy hazi keszitesu modtol???

Jacek
viszont az utolso subaru rally GT4 videoban megdobbenve tapasztaltam mekkora gagyi a hang!!!! koze nincs egy impreza wrc az tuti😊

mohus
van

a GT széria PS2-n

az összes benne lévõ hang az eredeti autó felvett hangja...nem kis meló volt

ez a különbség meg is látszik a házilag gyártott "sufnituningos" PC-s modok és a konzoliparba áramló hatalmas pénz között

ezért is vettem én is meg nem kevés pénzért a GT3-at....hogy legyen lóvé egy minõségileg megfelelõ GT4-re, ilyen egyszerû

így pl. nagyon jó hogy az LFS-re sem sajnálják egyesek a pénzt, így egyre jobb és jobb lesz

Manta
Sajna nem sok kreditem van, így ez az élmény még várat magára.
nem tudok irni 😛

nekem nagyon bejon az s1 hangja, amikor fxo-val, (meginkabb xr tuboval) kikapcsolsz minden segitseget egy te valtasz, gazvisszaengedessek elmeny hallgatni a motort. Emiatt szoktam ra hogy egyedul a kuplung automata. 😊

Manta
Felhozom, mert új kérdés:

Van olyan autós game, akár konzolon, akár PC-n, aminek jók a hangjai, nem csak vinnyog, hanem minõségi digitalizált motorhanggal szólal meg?
ÁjjLe BoBBi
azé 😊

Manta
Megvettem az S1-et. Tényleg jó a force, a driverem volt szar.
Skynet
Próbázd ki a mostmegjelent (pc-re) Indycar Series-t.....
Vagy ottvan a Colin3...
A "kódmesterek" mindkettõrõl szimulátorként nyilatkoznak....Akkor szerintem nagyívben elkerülendõ lesz az új toca a szimulátorrajongóknak😊
Arról nemis beszélve hogy xboxra adják ki...hehe a kis csacsik,mégnagyobb bukta lesz így,mert azon mégkevesebben veszikmeg😊
CSOCSO
nemtom megkaptad e a vûlaszt de igen.. a demo az megy offline is.. a többiért unlockolni kõõõõõõõõõõ

nah más.. a jatekhirek oldalan azt írjak hogy valami szimulacios merfoldkovet akarnak csinalni... én nagyon örülnék neki...elég nagy érvágás volt a toca3😞((((((((((
Jacek
ja kijott az indy series jol sekerult😛PPPPPPPPP

M@TriX
reméljük igazad lesz. Mostanában a Cody nem éppen szimulátorról híres 😊
De király lenne ha végre kidobnának nekünk is valamit..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CSOCSO
hát nemtom😊)) miért kijött valami új gagyesz?😊))))
nemtom.. sztem nem merik megtenni megenn hogy kihoznak valami gagyit és a szimulátor névvel hozzák össze...hozzanak megint akkora durrt mint anno a toca2!!...az lenne a fasza!
Jacek
"The Ultimate Racing Simulator" na ez kemeny kerem szepen foleg a mostani indycar megjelenes utan ami megmutatta hogy van emg ut lefele a gyagyiba

Ezutan benyognek egy ilyen nevet😊) gondoljak ha a nevben van szim szo akkor el tudjak adni a fostalicska jatekukat hihetetlen😛

CSOCSO
WOW!!!:
A Codemasters az X03-on, a Microsoft európai Xbox-os bemutatóján fogja
lerántani a leplet a Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator-ról
Szeptember 16.-án és 17.-én. A Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator
a Codemasters angliai studójában fejlesztik. A játékot 2004-re datálják és
lényeges "sebességváltás" lesz a díjnyertes TOCA Race Driver sorozathoz
képest.

a címben már ott a simulator szavacska!!!! csak nem rájött a codemasters hogy egy toca 2 után megint ki kéne adni valami fasza sim gamezt?... én örülök neki!! emélem legalább olyan jo lesz mostani szinten mint anno akor a toca 2...
ibronk

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Tisztelt ibronk 😄

Tudtom, de most vagy normalis ero, vagy semmilyen. 😄

ibronk
"." és ","-vel lehet állítani menet közben

Nem hasznalja ki az erot? Nem hiszem, hogy ha lenyomnal egyfolytaban 75-80 kort (atlag masfel ora full jatek) LFS-ben azzal a "ki nem hasznalt" erovel, akkor megnezned magad. Nekem csak 70%-n van az FF de a multkor is az s01 versenyen az 50. korben kiteptem a falbol (labbal 😄) a tapegyseget, hogy az FF kikapcsoljon. Mar fajt a kezem.

ibronk
Látom ma jó kedved Jacek

Jacek
"Az NFS Undeground lesz még fullos mostanság"

Skynet
Teljesen mind1 4500-ért egy fullos progit kapsz
pontosan...
Alexease
Jacek

Alexease
ÁjjLe BoBBi

ÁjjLe BoBBi
és szerinted kit érdekel ? NFS underground egy csilivili karácsonyfa lesz bazz...leszarom

ibronk
Nem is 1.0-ás, hanem 0.3a

ibronk
Benéztem ide én is hirtelen azthittem, de váltottam már a gyerekkel pár szót, és õ angolul beszélt 😄

Skynet
nem
Omega
nem olvastam el egy hozzászólást se mer nem érdekelnek. De sztem a Burnout 2 az krály gamma... Tudom h nem a legnehezebb de nekem nem is kell ultrarealisztikus szimuláció mert nem vagyok autóversenyezõ se nem dolgzok egy autogyárnak sem, énnekem csak szórakozni kell egy játék. Az NFS Undeground lesz még fullos mostanság.

ÁjjLe BoBBi
rb4

ÁjjLe BoBBi
te nem az a Skynet vagy aki Top 10-ben unoffical1-en tb4-el a 2. ?