Jó autós játék...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a legéletszerübb szimulátor a világon ez igaz...De nemis arcade..
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ja a Race Driver 2 dobozan meg "Ultimate Racing Simulation"
na mind a ketto egy nagy roller😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
és pont...😊
az árkád (klasszikus játéktermi) autóka meg az Outrunnál kezdõdik...és mostanság a Burnout2-nél fejezõdik be: irreális tempó, irreális pályák és játékmenet, de iszonyat pergõs hangulat
A GT marad a jó autós játék kategóriában😊 (persze a trón tetején)
mellesleg nem zavarna, ha valami hasonló végre földet érne PC-n....egyelõre reménytelen
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Foleg, hogy valosaghuen, max egy lerobbant autot tologatunk hatulrol😉))))
Vagyis maradjunk a "vezetesi elmenynel", de meg az is kicsit tulzas a kulsonezet miatt.
Es ha megnezzuk a vasarloi, felhasznaloi reteget, szerintem nyugodtan maradhatunk az arkad kategorianal😉)))
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ma már a DVD a menõ😊)))
de itt egy másik "hangos" kép

"Igy csak egy szupercsicsa, autotologatos gamma."
Neked😊
a szupercsicsa...a legjobban, legszebben, legvalósághûbben kivitelezett autókat jelenti..ez miért baj? valaki álló autósképekért hajlandó drága újságokat megvenni😊 szerintem van igény az ilyen megvalósításra...
autotologatós: valósághû vezetési élmény ha beállítod, de ha nem akarsz minden kanyarban izzadni akkor azt is beállíthatod....ez is teljesen normális egy autókról szóló játék esetén
Igy csak egy szupercsicsa, autotologatos gamma.
de hogy varod ezt el egy hazi keszitesu modtol???
a GT széria PS2-n
az összes benne lévõ hang az eredeti autó felvett hangja...nem kis meló volt
ez a különbség meg is látszik a házilag gyártott "sufnituningos" PC-s modok és a konzoliparba áramló hatalmas pénz között
ezért is vettem én is meg nem kevés pénzért a GT3-at....hogy legyen lóvé egy minõségileg megfelelõ GT4-re, ilyen egyszerû
így pl. nagyon jó hogy az LFS-re sem sajnálják egyesek a pénzt, így egyre jobb és jobb lesz
Van olyan autós game, akár konzolon, akár PC-n, aminek jók a hangjai, nem csak vinnyog, hanem minõségi digitalizált motorhanggal szólal meg?
Vagy ottvan a Colin3...
A "kódmesterek" mindkettõrõl szimulátorként nyilatkoznak....Akkor szerintem nagyívben elkerülendõ lesz az új toca a szimulátorrajongóknak😊
Arról nemis beszélve hogy xboxra adják ki...hehe a kis csacsik,mégnagyobb bukta lesz így,mert azon mégkevesebben veszikmeg😊
nah más.. a jatekhirek oldalan azt írjak hogy valami szimulacios merfoldkovet akarnak csinalni... én nagyon örülnék neki...elég nagy érvágás volt a toca3😞((((((((((
De király lenne ha végre kidobnának nekünk is valamit..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nemtom.. sztem nem merik megtenni megenn hogy kihoznak valami gagyit és a szimulátor névvel hozzák össze...hozzanak megint akkora durrt mint anno a toca2!!...az lenne a fasza!
Ezutan benyognek egy ilyen nevet😊) gondoljak ha a nevben van szim szo akkor el tudjak adni a fostalicska jatekukat hihetetlen😛
A Codemasters az X03-on, a Microsoft európai Xbox-os bemutatóján fogja
lerántani a leplet a Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator-ról
Szeptember 16.-án és 17.-én. A Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator
a Codemasters angliai studójában fejlesztik. A játékot 2004-re datálják és
lényeges "sebességváltás" lesz a díjnyertes TOCA Race Driver sorozathoz
képest.
a címben már ott a simulator szavacska!!!! csak nem rájött a codemasters hogy egy toca 2 után megint ki kéne adni valami fasza sim gamezt?... én örülök neki!! emélem legalább olyan jo lesz mostani szinten mint anno akor a toca 2...
Tudtom, de most vagy normalis ero, vagy semmilyen. 😄
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"