211
...kellene, ami a force-os kormányt is jól kezeli.
  • mohus
    "NINCS DEMÓ, sem forráskód konzolon legalábbis közkézen nincs...:)))" Ez meg hogy jon ide?!?!

arra hogy a GT4-et csak videon láttam..képeket interjúkat...én nem tudtam kipróbálni semmi előverziót...annak ellenére leírtam a GT4-ről ezt azt(manus kidolgozása kabrióban stb)...aztán lehet, hogy nem is úgy lesz:)))

szóval csak óvatosan fogalmazok a GT4-ről...
  • M. Tibor
    4 auto???? de meg vizre??? sem emlekszem. Pedig toltam par szaz orat a jatekal.
  • Alexease
    Tudom hogy korlatozottak a lehetosegek, ez erosen lattszik is rajta. A hardware-es efekteket leszamitva (tukrozodes, arnyek, kamera efekt) elvileg semmi extra.
    Tudom, hogy kicsit gany lenne, de engem ez valaszt el a programtol;))

"NINCS DEMÓ, sem forráskód konzolon legalábbis közkézen nincs...:)))" Ez meg hogy jon ide?!?!
  • mohus
    egy motorháztető talán...de azon sem lett volna környezeti tükröződés...

de egy 3D-ben kidolgozott LCD-s merdzsóbelső bőrkormányyal?:)a PS2 közeli texturháji nem a legjobbak:)

szted a GT3-ban miért csak hat autó van egy versenyben?...vizes pályán pedig csak 4!!!

az elég ratyi lett volna hogy kívüről a verda olyan, mint az igazi belül meg tizedrangú turha...kár lett volna lehúzni...ugyanígy a törés is ezért hiányzik...sem a gép sem a programozók ideje nem engedi, hogy olyan megvalósításban jöjjön, ahogy a progi többi része meg van csinálva...

szóval belső kidolgozás 0...és igazából be sem látsz a kocsiba. GT4 egyetlen nagy újítása ilyen téren, hogy a kabriók valóban kabriók lesznek, vagyis nem húzzak fel a tetőt mint azt tették a GT3ban...és a vezető mozdulatai stb minden meg vannak csinálva igen jó minőségben...legalábbis az ingame videón...

viszont extraként a DVD-n lehetne a verdákról belső "széleslátószögű" kép, hogy körbe lehessen nézni..meg hasonló nyalánkságok....

de egyelőre még csak készülget, de amit eddig megvillantottak az minden várakozásot felülmúl számomra ilyen teljesítményű konzolt figyelembe véve...

NINCS DEMÓ, sem forráskód konzolon legalábbis közkézen nincs...:)))
  • Alexease
    Abba boven beleferne. Nem attol fugg.
  • mohus
    sztem 10-20 milla dollárban, de lehet hogy több...
  • mohus
    nem a költségvetésből:)

a 4MB video ramból és a 32MB alapmemóból...
  • mohus
    én ha egy hétvégét ott lehetnék , mint vendég az is elég lenne
  • M. Tibor
    Ez a project kb.8 mila hanem tobb
  • M. Tibor
    Nekem a fejlesztesre boven eleg lenne.
  • Alexease
    Most jelenleg barmelyik felnijenek az araval is kibekulnek;)
  • M. Tibor
    Nekem csak 1% jo volna.:)
  • Alexease
    ... es ebbol a szereny koltsegvetesbol, mar egy belsonezetre nem futja.
  • mohus
    szerény költségvetésű minőségi autósjátékgyártás....

• mohus
    szeretnék egy ilyen kis játszószobát
  • mohus
    GT4 videók

és egy pár shot

• mohus
    NYC-ben már építik az új tornyokat
  • mohus
    dede arcade DVD , meg simulation DVD:))))csak itt megoldották egy kétoldalason:)))))
  • king13
    bár gondolom ezt tudod :)
    mondjuk a 3 már kétlem hogy így lenne megoldva :)
  • king13
    van egy Arcade disc meg egy Simulation disc. bár a 2 közt annyi különbség van hogy az egyikbe gyári autókkal mehetsz+amit a simulationban csináltál, de nem tuningolhatsz.
    a simulationban meg kell vened az autód tuningolhatod a versenyekkel pénzt nyersz...
    tehát nem teljesen arcade de nem is teljesen szimulátor.
    nekem nagyon bejön. egyébként a 2 van meg PS1-en
  • Skynet
    Az hogy a gran turismo full arcade az azért egy kicsit nagyonerős tulzás...
    Nem a legéletszerübb szimulátor a világon ez igaz...De nemis arcade..
  • mohus
    drift
  • Jacek
    mondjuk kicsit eros az ossze hasonlitas de nehogymar az legyen a mervado hogy mi van oda irva:)))
  • Jacek
    "na ne mond már...a dobozon az van hogy "the real driving simulator":)"

Ja a Race Driver 2 dobozan meg "Ultimate Racing Simulation"

na mind a ketto egy nagy roller:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • mohus
    na ne mond már...a dobozon az van hogy "the real driving simulator":)

és pont...:)

az árkád (klasszikus játéktermi) autóka meg az Outrunnál kezdődik...és mostanság a Burnout2-nél fejeződik be: irreális tempó, irreális pályák és játékmenet, de iszonyat pergős hangulat

A GT marad a jó autós játék kategóriában:) (persze a trón tetején)

mellesleg nem zavarna, ha valami hasonló végre földet érne PC-n....egyelőre reménytelen
  • Alexease
    Ezt azert erosen ketlem: "[...] valósághű vezetési élmény ha beállítod [...]" :DDD
    Foleg, hogy valosaghuen, max egy lerobbant autot tologatunk hatulrol;)))))
    Vagyis maradjunk a "vezetesi elmenynel", de meg az is kicsit tulzas a kulsonezet miatt.
    Es ha megnezzuk a vasarloi, felhasznaloi reteget, szerintem nyugodtan maradhatunk az arkad kategorianal;))))
  • Jacek
    :PPPP
  • ÁjjLe BoBBi
    valaki adjon mar plz egy linket az oppositen lock nevu GT3-as drift videorol
  • mohus
    nem nézek videót:)

ma már a DVD a menő:))))
  • Jacek
    ettol fuggetlenul nezd meg a Subaru Impreza WRC-s videot es uber lol a hang:))
  • mohus
    én megvárnám a végleges verziót...és nem egy kézikamerás felvételre bíznám a vásárlást...vagy nem vásárlást

de itt egy másik "hangos" kép
  • MaSzKa
  • mohus
    na most lelepleztél:) a gázsim évről évre emelkedik...az inflációt bőven maghaladó mértékben...

"Igy csak egy szupercsicsa, autotologatos gamma."

Neked:)
    a szupercsicsa...a legjobban, legszebben, legvalósághűbben kivitelezett autókat jelenti..ez miért baj? valaki álló autósképekért hajlandó drága újságokat megvenni:) szerintem van igény az ilyen megvalósításra...

autotologatós: valósághű vezetési élmény ha beállítod, de ha nem akarsz minden kanyarban izzadni akkor azt is beállíthatod....ez is teljesen normális egy autókról szóló játék esetén
  • Alexease
    Te reszvenyes vagy a Sonynal? ;)))) Neked ez a GT sorozat valami mania;) Ha olyan jo lenne, mint a beleolt penz, a reklamok a felhajtas, akkor meg orulnek is neki. De igy sajnos, nem sokat er... De ezt mar tisztaztuk (nehanyszor;)

Igy csak egy szupercsicsa, autotologatos gamma.
  • Jacek
    tele vannakl lecsoval de szerintem ez tulzas:)) annyira nincs koze a realhoz hogy szukseg lenne ra:)
  • Jacek
    "házilag gyártott "sufnituningos" PC-s modok":DDD

de hogy varod ezt el egy hazi keszitesu modtol???

• Jacek
    viszont az utolso subaru rally GT4 videoban megdobbenve tapasztaltam mekkora gagyi a hang!!!! koze nincs egy impreza wrc az tuti:)
  • mohus
    van

a GT széria PS2-n

az összes benne lévő hang az eredeti autó felvett hangja...nem kis meló volt

ez a különbség meg is látszik a házilag gyártott "sufnituningos" PC-s modok és a konzoliparba áramló hatalmas pénz között

ezért is vettem én is meg nem kevés pénzért a GT3-at....hogy legyen lóvé egy minőségileg megfelelő GT4-re, ilyen egyszerű

így pl. nagyon jó hogy az LFS-re sem sajnálják egyesek a pénzt, így egyre jobb és jobb lesz
  • Manta
    Sajna nem sok kreditem van, így ez az élmény még várat magára.
  • Nyiri
    nem tudok irni :P