605
Ez az utolsó nap
-
#285 Nekünk az volt a k.jó elsőben hogy aug 20 tól 29 ig van egy Gólyatábor az elsősöknek ahol lehet megismerkedni, aztán évközben elsősöknek van csomó "összekovácsolós" jellegű program (amit sajna mindenki szivatásnak fog fel :P )
De ez sokat segít a gimibe menők "szorongásán" :) -
#284 Zrínyi Iiilona gimnázium ;) -
szando #283 7 lyukas :) nekem is még annyi van, nemsokára 10 lesz :D
Hova jársz amúgy? -
neménvoltam #282 jó fejek :) legalábbis úgy tűnik nem bunkók :) -
#281 hehe, jó lesz az. csajok milyenek? -
neménvoltam #280 fasza... :)
de jó az osztály, már meg vagyok hívva egy buliba, bár azt a régi osztálytársnőm (aki most meg évfolyamtársam, amúgy 1-5-ig voltunk osztálytársak) csinálja :))) -
#279 na milyen volt a suli ? :)) -
#278 hát, a hét az nincs korán. én negyed hétkor szoktam. bár cangával gyorsan berek, úgyhogy elég félkor is. -
neménvoltam #277 Haverjaimnak rosszabb a helyzet, úgyhogy én örülhetek... nekik az 5.40-es helyi busszal kell indulniuk, hogy beérjenek Pestre :(
még jó, hogy én visszaköltöztem :D -
#276 Nekem kurva gaz volt az elso nap...
2 csinos oszatalytarsnom megbukott:(
3 kopasz balfasz szinten megbukott, de ok hozzank kerultek. UTALOM. Meregetnek, oltogatnak. PFF!
Amugy egesz heten 5 orank van:) Allandot meg nem tok. Kene valami party:) Az lehet, hogy feldobna...bar jelenleg labra se tudok allni.
7 kor keltem! -
#275 Xantus, ugye?:) -
neménvoltam #274 az maszek... :P -
#273 ja meg lyukassal mert van nyelvvizsgám :) heti 7 lyukas powah :D -
#272 loal nekem órarend televan filozófiával meg rajz meg dráma meg ilyenekkel :D Rulzaa! -
szando #271 negyedikes vagyok gimiben, heti 3*5 és 2*6 óránk van :PP nemsokára nekem ebből lejön még +3 :DD -
neménvoltam #270 csak lesz nemtommikor... -
#269 nekem mindennap 7.
nálatok is van kisérettségi? akkora faszság, hogy be kell halni.
bazz, van magyarból, matekól, nyelvből, töriből, föciből, meg egyvalamiből szigorított. ki a afszom találta ki.... -
neménvoltam #268 hanyadikos vagy? -
#267 Nekem egyszer 8 egyszer 7 kétszer 6 meg egyszer 4 :P -
neménvoltam #266 :P -
#265 ne sirjatok már! holnap 10 orám lesz, igaz hogy 2 sztech, 3lyukas, de akkoris! -
neménvoltam #264 nekünk egyszer se lesz nyóc, csak 3X hét és 2X hat -
#263 Geci, szerdán 8 órám lesz vazz...:/ És abból 3 biosz :D
Ma meg lófaszt se csináltunk...:P -
neménvoltam #262 de parasztság! nekünk öt óra volt megtarva, az utolsó tesi. oszt mindenki kiment, csak én meg úgy 6 fiú nem, akik átöltöztünk, úgyhogy 15 percet eldumáltunk mire rájöttünk, hogy a többiek kint vannak :) -
#261 LOÁL nekünk fasza volt. 11 kor vége a sulinak beültünk sörözni egyet de várni kellett délig míg kinyitnak az első kocsmák, addig terepszemlét tartottunk az elsősök közt :D
Jövőhéten pedig gólyaavató rulez :DDD (mármint nekünk gimibe is van ;) ) -
#260 na, milyen volta suli? bazz, nekem mind a 7 óra meg volt tartva, azt tanultunk is egy csomót. hülye köcsög volt az összes tanár. -
neménvoltam #259 az! holnap matekkel kezdek -
#258 Megvolt az első nap! Az órarendem így néz ki! Hétfő: semmi! Kedd: matek 3x! Szerda: semmi! Csütörtök: matek 2x, közgáz 2x, Péntek: semmi! Szal fasza volt ma a suli, értelme nem volt hogy bemenjek, mondjuk megkaptam az órarendemet! Sztem nagyon rulz az órarendem :DDDD Szerintetek?:) -
neménvoltam #257 jó fejek az új osztálytársak
meg a lányok is jók... :) -
neménvoltam #256 na első napom vót a gimiben -
#255 Na, meg volt az 1. nap, nem volt rossz 3 ofő óra + évnyitó, jókat dumáltunk meg ilyenek... csak holnap már tanulni kell! :( -
#254 azta, a kis csődör :P -
#253 jajaja -
Xboxman #252 Hmmm végülis nem lett rosz élmény.Jó volt a régi haverokkal újra dumálni!Na meg amikor hazafelé mentem a szomszéd csaj rámmosolygott a kocsiból(jóvan tom ,hogy nem nagy dolog ,de nem sima mosoly volt:) -
#251 bár nekem kezdödne a suli. mázlista dögök... -
HUÁHUÁHUÁHUÁHUÁHUÁHUÁHUÁ!
-
#249 Suli.... -
Xboxman #248 broaff évnyitó -
Kou #247 And da school begins -
Xboxman #246 loál nekem 3órája mondta ugyanezt:)
Hány éves vagy egyébként?