605
Ez az utolsó nap
  • Braveheart
    Nekem igen fasza a suli, eddig semmi sem tetszett szinte... rohadt sok óra, holnapra 70 oldalt (nem kamu) kell megtanulni a tavalyi tankönyvből törire, fizika felelés, aminek min. 10 percesnek kell lennie, angol különóra... minnyá felkötöm magam
  • The Garrett
    Jaja mais pulcsiba jöttem haza :D
  • The Garrett
    nállunk az első tesióráig rohangálna avval, amikoris leteszi az öltözőben :P
    Lopnak sajna orrbaszájba.
  • Dynamic
    Mondjuk nem vagyok odáig a 40 fokért sem, de miét van ilyen tetű hideg most szeptember elején?Állítólag mostanában 0 fok is lesz éjszaka.Pár napja a víz folyt rólam, most meg...
  • [HUN]PAStheLoD
    most nem magyarázom el neked de végülis ha úgy nézzük jobb ha nem tudod!
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem meg 2 de nem egymás után :DD
  • [HUN]PAStheLoD
    hehe :] olyan nekünk is lesz... elsősök meg gyökerrek.. ilyen génkezelt panelszökevények... meg kiscsávó 5-ikes 300 K HUF-os telóval rohangál...
  • [HUN]PAStheLoD
    jah mert valami intézetbe jársz :)))
  • Punker
    október 4-én kezdődik a sulim.....
  • Lynx_TWL
    nekem összesen van 2 tesim, de azok egymás után a margitszigeti uszodában tartandók:)
    első órán, úgy megszivatott tanár minket, 5en vagyunk fiúk, azt most jut mindenkire ideje... óra végén, 10 percet feküdtem, hogy ne jöjjön fel ami egyszer már leküldtem:)
  • neménvoltam
    amúgy nagyon fasza ez a gimi kurva jól érzem magam ott
  • neménvoltam
    mázlista!
  • Gladiator
    na, nekem meg 2 tesim egymás utnán beeee!
  • Lynx_TWL
    hmm 5 grafika órám elsz holnap egymás után... királyság nagyon:)
  • PResident Evil
    hmmm 3 Pascal programozásom van egymás után... szerdán.. pénteken :(
  • Lynx_TWL
    csak röpdoga lesz:)
    da bból vagy 5 egymás után:D
  • Gladiator
    hát, de lehetne annyi esze, hogy baromságokat nem tanít. ma is olyan szarságokat vettünk kémián. viszont a világ legszarabb, legköcsögebb töri és föci tanára megváltozott. megkérdezi: írjunk ebből témazárót? mi: NEEEEEEE! ő: hát jó akor nem írunk. mondom kössz, király!
  • The Garrett
    Nem , ami miskolcon van :)
  • The Garrett
    *kihirdesse amit mások összhoztak :D*
  • The Garrett
    Neki nem az a dolgha hogy megoldja hanem hogy a tantervet összehozza.
  • neménvoltam
    a kérdésem vedd semmisnek!!!
  • neménvoltam
    az nem ott van!
  • neménvoltam
    én hülye!!!
  • neménvoltam
    tudnom kéne!
  • neménvoltam
    A zrínyibe jársz??? ami a 10. kerben van?
  • Lynx_TWL
    szopni f*szt mindig kell:D
  • Gladiator
    BÁmint = Bálint
  • Gladiator
    hoppá:-DD oktatási miniszterelnök:-D szal nem miniszterelnök:-DDDD
  • Gladiator
    úgyse fogok belőlesemmire sem emlékezni, kiváncsi lennék,az Magyar BÁmint oktatási miniszterelnökünk (ő az egyáltalán??) meg tudna-e oldani egy ilyet.
  • Gladiator
    én azt nem értem, hogy mi fasznak tanulunk olyat, hogy az inonos-arany molekla pulzális tevékeységekor, milyen hatással van a 7 elektronnal rendelekező negatív töltésű, szubsztraktoszmuntasztrákoztimunukleáris atomra. ezt egyszerűen nemtom megérteni. majd tanul az ilyet akinek az lesz a szakmája, de csak egy, csak EGY példátmondjanak, amikor ezt nekem majd alkalmaznom, kell. hacsak nem akkor amikor a gyerekemnek magyarázok. a fizika az még elmegy, bár abban is van idétlen baromságok. aztán a föciben is van ey csomó ilyen, meg egy csomó ilyen szar van még, most nemtom, de ezt vki magyarázza meg nekem, hogy MÉRT?
  • Lynx_TWL
  • Eye-scream
    Basszus szombati suli az suxxxx
  • Balo
    nekem is, miért kell szombatokon is iskolába menni?
  • Lynx_TWL
    én már láttam jó elsőst:)
    illetve egyet láttam, de az jó volt:D
    lesz őszi szünetem bibíí
  • Balo
    hétfő egyik héten 7 másikon 6
    kedd 7
    szerda 7
    csütörtök 7
    péntek 5

sok szar óra, az elsősök közt még nem néztünk körbe :), amúgy szinte minden változatlan tavalyhoz képest :(
  • Lynx_TWL
    nekünk minden szombaton van tanítás ám, tehát igen:D
    már megszoktam, elvégre, ez a harmadik évem itt, egyébként képző és iparműv szakközépben van így a tanítás, mer 42 óra van 1 héten, és akkro totak szombatra a rohadékok:D
    ja egyébként igazgató, megint illemet tanított, DE mindössze 7!!!!! 7 perc alatt befejezte a beszédjét:D
    ez rekord:D
    most arról beszélt, hogy meghalt a bácsi, amikor az udvariatlan fiatalember gyorsabban akart leszálni a villamosról, és ezért segített a bácsinak, és akor most mi ne legyünk ilyenek gyerekek, ezt kérem tőletek, meghogy ez iskolánk 225ig születésnapja, és akkor legyen ez egy különleges év, úgyhogy jobb kedvel, szeretettel tanuljatok, és így ünnepeljük meg akkor ezt:D
  • Gladiator
    hmmm... mi is járunk úszni, de kurvára utálom. múltévben első két óra volt rtesi, és olyannkor mindig fél órával előbb kellett felkelnem ,hogy odaérjek az uszodához, és még fél órával előbb, hogyha a melegvizes zuhanyt akartam:-D
  • traXion
    egész héten 6-6 óra minden nap :D
    Hétfő, Szerda, Péntek, Szombat edzés :P
  • Lynx_TWL
    na akkro engem múljatok felül:D
    hétfő 7óra
    kedd 7
    szerda 8 csütörtök 7
    péntek 8
    szombat első óra nincs, utána jön 5
    igen igen, most sírjatok:D
    hejj holnap tesi első óra, ami annyit jelent, úszás kint margit szigeten, és akkor most a 2es metrót újíccsák majd, hát tök überes szopás lesz bemenni!
    meg nem találom a belépő-mágnes kártyámat, ma is póttal mentem be(nálunk ilyen is van:D)
    és ha nem találom meg, akkor fizethetek újat:D
  • Lynx_TWL
    16