605
Ez az utolsó nap
-
#245 áh azt nem kapok még ezért
de elöbb jött be anyám, hogy aludjak már...
...pedig még nem alszom! -
Xboxman #244 negative!
Igazolatlan nap... -
#243 lehet el se kéne mennem... -
#242 nem is akarok felkelni:D -
Xboxman #241 de ha nem alszól akkor nem tidusz felkellni -
#240 nem lenne jó aludni, mert akkor anyám ébreszt egyből, hogy öltözz mert hétfő van:( -
Xboxman #239 aludni kéne már -
Xboxman #238 ááá bazzeg -
#237 uhá ma lesz évnyitó jajj -
#236 szeptember van -
Xboxman #235 Remélem a nem Klébi fogsz járni...A leggenyább szarfaszú cigányok gyüjtőhelye!
-
#234 értelmes biztos van/lesz, csak nem ebben az országban...
nem ezen a bolygón:D -
#233 az igazgatónál, hát nem is a csjoknál:D -
neménvoltam #232 kösz a bíztatást! -
neménvoltam #231 nekem is edeje mennem... holnap 6-kor kelés -
neménvoltam #230 azér' jó lenne ha lennének értelmesek is nem csak azok a plázacicák és jajletörikakörmöm típusok -
neménvoltam #229 attól függ kinél akarod benyalni magadat :D -
#228 fehér inget, vagy kék-fehér kockás inget vegyek fel holnap évnyitóra?:D -
#227 jajjde mekkora rossz már azért, hogy ma nem célszerű sokáig fent lennem:( -
#226 jó az, lesz sok érett ribi:D -
#225 :DDDDDDDD -
#224 NEmtudom én a gimnáziumot IS nagyon élvezem.(igaz ez az utolsó évem :/ )
Ha ált. ban voltak haverjaid nem lesz gond ne parázz.
mondjuk nekem ált suliból akikkel nagyon csipáztuk egymást, azokkal ma is lejárunk sörözni meg ilyenek. -
neménvoltam #223 tavaly nekem is az volt :((( -
#222 lehet csak én vagyok az 1etlen akinek tökkúúl sulija van :D -
#221 jipííí holnap suli :DDD -
neménvoltam #220 bárcsak egy évvel ezelőtt lennék! Az még általános volt, és a legjobb haverjaim voltak ott! Tök rendes emberkék jártak oda, mindenki kedvelt, alig vártam, hogy suliba menjek, nem akartam egy napot se hiányozni, mert minden nap csak szórakoztunk. az vót az igazi élet... de sajna ideje felnőni... -
neménvoltam #219 én sem -
#218 én is. de nem akarooooooooook -
neménvoltam #217 Holnap mehetek suliba... -
neménvoltam #216 asztat! -
#215 na én is megjöttem(azaz már régebben)! full paraszt tanárok, igy ránézésre :D.(ezt már egy másik topicban elmondtam de nembaj elmondom mégegyszer:) Beszol az ofőnk hogy aki nem énekli a himnuszt az holnap félve jöjjön iskloába! és télleg énekelni kellett bazz ilyet még nem láttam bakker:(((((
és hogy az igazgató nem szereti a rövid nadrágot, hát az anyja picsáját(már bocsánat) -
neménvoltam #214 az szép... :)
én ma vótam megkavarodva -
#213 hehe, múltévben, én is kicsit megkeveredtem az évnyitón. kérdezem a portást, hogy a 9.c terme hol van. erre mondja, (mittomén) 210. jó felmegyek. kicsit furcsa volt, hogy senki sincs ott azok kzül, akikrl tudtam, hogy egy osztályban leszünk. jóvan, elvagyok ott. lemegyünk az udvarra eghallgatni az igazgató beszédét, azt ott mondták, hogy ez a 9.d. na bazdmeg. utána meg nem találtam 9.c-t, szal az ofő az már első nap veszekedett velem, hogy hol a jó égben voltam. -
neménvoltam #212 én most jöttem haza az évnyitóról vazz azt se tudtam milyen osztályba kerültem mer' megkeverték de legalább a legrendesebb ofőt kaptam :)
az évnyitón majd megsültem annak ellenére, hogy esett az eső -
szando #211 Hát, túl vagyok az évnyitón én is, nem volt valami felemelő érzés újra suliban lenni :/
Meg új igazgató van, akit mindenki utál de a fidesz berakta... szopunk rendesen... na nembaj már úgyis csak 1 év -
#210 Hmm a mi oszt. főnk elég rendes de idén megint fogunk társ ismeretet tanunlni, és az a nőt iszonyatosan utálom meg ő is engem. Majd lesz vhogy... :/ -
#209 és mi? otthon gép elött? Edzés? pff, erre kiváncsi vagoyk, mondd már el :D
-
#208 huh, már a felénél tartok. már nincsen sok. ezt utálom benne, hogy kb. másfél óra az edzés. és unalmas egyedül. -
#207 menjcsak, de én punnyadok tovább:D -
#206 óóó, csak én vagyok itt ilyen lusta? mindenki edz, én meg punnyadok? de gáááz. megyek fel azt edzek. pá!