Last Day Of Summer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eye-scream
Nem csk nem hittem volna, hogy ilyen keményvonalas egyházfi van a körünkbenb:D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

úgyhogy elteszem magam holnapra
viszont unatkozom
ha arra gondolsz nem vagyok zsidó
katolikus. de mé baj az?
Eye-scream
És te komolyan ilyen kemény katolikus/református/nemtommi vagy?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

jah... mé baj az?
Azé mert kurva szigorú!
Factor_007
templomban??? egyházi suliba mész? :DD

vmi templomban
nekem is :D
Factor_007
bakker nekem is holnap lesz az évnyitóm 5kor

HuAn82
nosztalgia(kötelezõ olvasmány)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Szerintem mind a kettõ nagyon jó könyv.De ha ennyire gáz olvasni nézd meg filmen.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Gladiator
jó, na most már télleg lépek fürdeni, mert büdös vagyok:-DD

gyógyszertárban, nemtommennyi!
azért a fogorvos, mer mondta, hogy a lányának használt!
gyógyszertárban, nemtommennyi!
azért a fogorvos, mer mondta, hogy a lányának használt!
Gladiator
fogorvos? király:-D de hol lehet kapni? és mennyi?

Valami különleges oldat, folyékony, hasonló egy golyós dezodorhoz, nekem a fogorvosom ajánlotta!
Gladiator
áff, SG átka

Gladiator
és mégis mi ez? gyógyszer, kenõcs? hol kapható? ára?

Gladiator
és mégis mi ez? gyógyszer, kenõcs? hol kapható? ára?

igen, elég fasza! Bár úgy vettem észre, hogy rá egy reggelre kicsit kipattogzik, és csak utána használ
Gladiator
hát, az én kis városkámban bányásznapok vannak. lesz itt bon-bon meg minden. fél tízkor meg tüzijáték.
nekem nem holnap lesz

Gladiator
és használ?

Várj! MEGTALÁLTAM!!!
Zinerytnek hívjáK!
Tüzijátékot?
nekem is holnap lesz évnyitóm, 5-tõl!
Gladiator
na, asszem fürdök meg midnen, aztán kimegyek megnézni a tüzijátékot

a problem az, hogyha kinyomkodtatom, akkor jópár napig vörös a pofám :)
Meg fáj is :(
Gladiator
itthon akertben, bár ma elég szar idõ volt. de itt egész nyáron jó idõ volt. 3 hete esõ sem esett, semmit. egésdz nap sütött a nap, egy felhõ se volt shoa, csak ma, de remélem holnap jó idõ lesz. bár amilyen faszaz idõjárás, holnap szar, az évnyitón, amikor öltönyben, meg ilyen szar meleg cucockban vagyok, akkor meg meleg lesz mint a szar.

sajna nem találom mer rég nem használtam.
hol napozol ilyenkor? :)
Egy pillanat és megnézem, valami gyógyszertárban kapható szar, de megnézem
Gladiator
faszom a pattanásokba. unom õket. most akartam kimenni csajozni. de asszem ez kilõve. majd holnap napozok, meg minden szar szárítót magamra nyomok. te mit használsz?

Nekem is :((((
Most fogom egy kicsit ritkítani mert holnap évnyitó!
Puddle of Mudd- Blurry. csak azóta más zenét hallgatok, így kurva rég nem hallottam ezt a számot.
Gladiator
bazki, egész nyáron egy pattanás sem volt rajtam, mostmeg hogy kezdõdik a suli, egy csomó lett rajtam. faxom!

Gladiator
mit halgattál?

nekem is de azér a tegnapom jó volt!
PResident Evil
hát nekem szar ez a pár nap :(((

Nem mintha nosztalgiás lennék de most halgatok egy dalt, amit tavaly nyáron sokat hallgattam, azért jönnek a fasza emlékek!
hát azok! Fosok! nekem az egri csillagokat 6.-ban kellett elolvasnom :(((
Gladiator
hát, nekem most a szigeti veszedelmet kellett. bazdmeg, több mint 600 versszakot elolvastam, és fingom se volt, hogy most mi van! kik a szereplõk, igaz történet-e, mikor jtszódik, semmit. úgyhogy hagytam apicsába, minek basszam el vele az idõmet. a másik kedvencem az egri csillagok, meg a kõszívû ember fiai. kurva nagy fos mind1ik.

magus
hoppá ezt én nem mondanám hogy hülyeségek. én is ezt gondoltam, és utolag jöttem rá, hogy milyen korszakalkto, es emberfomáló hihetetlen mûveket hagytam ki néha.

Nekem is lenne még mit olvasnom :)
De nincs kedvem.
:DDD
Na nyugi, a tanulsából nem lett semmi, inkább nagytakarítást csináltam :)

War. War never changes.

ThePartyFace
Uccso flash kotelezo olvasmany a Pal utcai fiuk volt:) Azzal a gang warral tudtam azonosulni:)
Amugy mostmar egyaltalan nem banom, hogy jon a suli. Bar ezt nem igazan tudnam megindokolni...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Eye-scream
Amúgy kötelezõ olvasmányok 90%-a baromság. A legtöbbet a saját korában óriási bukás volt, aztán egyszercsak jött valaki aki kitaláélta, hogy ez milyen jó és hipp-hopp egyszerre híres lett...
Én azokat olvasom csak el amik engem is érdekelnek valamilyen szinten...

Eye-scream
MIT CSINÁLNI?

[HUN]PAStheLoD
ez hülye!!

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]