Last Day Of Summer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnom kéne!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
illetve egyet láttam, de az jó volt😄
lesz õszi szünetem bibíí
๏̯͡๏﴿
kedd 7
szerda 7
csütörtök 7
péntek 5
sok szar óra, az elsõsök közt még nem néztünk körbe 😊, amúgy szinte minden változatlan tavalyhoz képest 😞
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
már megszoktam, elvégre, ez a harmadik évem itt, egyébként képzõ és iparmûv szakközépben van így a tanítás, mer 42 óra van 1 héten, és akkro totak szombatra a rohadékok😄
ja egyébként igazgató, megint illemet tanított, DE mindössze 7!!!!! 7 perc alatt befejezte a beszédjét😄
ez rekord😄
most arról beszélt, hogy meghalt a bácsi, amikor az udvariatlan fiatalember gyorsabban akart leszálni a villamosról, és ezért segített a bácsinak, és akor most mi ne legyünk ilyenek gyerekek, ezt kérem tõletek, meghogy ez iskolánk 225ig születésnapja, és akkor legyen ez egy különleges év, úgyhogy jobb kedvel, szeretettel tanuljatok, és így ünnepeljük meg akkor ezt😄
๏̯͡๏﴿
hétfõ 7óra
kedd 7
szerda 8 csütörtök 7
péntek 8
szombat elsõ óra nincs, utána jön 5
igen igen, most sírjatok😄
hejj holnap tesi elsõ óra, ami annyit jelent, úszás kint margit szigeten, és akkor most a 2es metrót újíccsák majd, hát tök überes szopás lesz bemenni!
meg nem találom a belépõ-mágnes kártyámat, ma is póttal mentem be(nálunk ilyen is van😄)
és ha nem találom meg, akkor fizethetek újat😄
๏̯͡๏﴿
De ez sokat segít a gimibe menõk "szorongásán" 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hova jársz amúgy?
-the invisible-
de jó az osztály, már meg vagyok hívva egy buliba, bár azt a régi osztálytársnõm (aki most meg évfolyamtársam, amúgy 1-5-ig voltunk osztálytársak) csinálja 😊))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
még jó, hogy én visszaköltöztem 😄
2 csinos oszatalytarsnom megbukott😞
3 kopasz balfasz szinten megbukott, de ok hozzank kerultek. UTALOM. Meregetnek, oltogatnak. PFF!
Amugy egesz heten 5 orank van😊 Allandot meg nem tok. Kene valami party😊 Az lehet, hogy feldobna...bar jelenleg labra se tudok allni.
7 kor keltem!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
-the invisible-
nálatok is van kisérettségi? akkora faszság, hogy be kell halni.
bazz, van magyarból, matekól, nyelvbõl, töribõl, föcibõl, meg egyvalamibõl szigorított. ki a afszom találta ki....
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Ma meg lófaszt se csináltunk...😛
Jövõhéten pedig gólyaavató rulez 😄DD (mármint nekünk gimibe is van 😉 )
Bazinga!
meg a lányok is jók... 😊