Last Day Of Summer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kérdésem vedd semmisnek!!!
az nem ott van!
én hülye!!!
tudnom kéne!
A zrínyibe jársz??? ami a 10. kerben van?
Lynx_TWL
szopni f*szt mindig kell😄

๏̯͡๏﴿

Gladiator
BÁmint = Bálint

Gladiator
hoppá:-DD oktatási miniszterelnök:-D szal nem miniszterelnök:-DDDD

Gladiator
úgyse fogok belõlesemmire sem emlékezni, kiváncsi lennék,az Magyar BÁmint oktatási miniszterelnökünk (õ az egyáltalán??) meg tudna-e oldani egy ilyet.

Gladiator
én azt nem értem, hogy mi fasznak tanulunk olyat, hogy az inonos-arany molekla pulzális tevékeységekor, milyen hatással van a 7 elektronnal rendelekezõ negatív töltésû, szubsztraktoszmuntasztrákoztimunukleáris atomra. ezt egyszerûen nemtom megérteni. majd tanul az ilyet akinek az lesz a szakmája, de csak egy, csak EGY példátmondjanak, amikor ezt nekem majd alkalmaznom, kell. hacsak nem akkor amikor a gyerekemnek magyarázok. a fizika az még elmegy, bár abban is van idétlen baromságok. aztán a föciben is van ey csomó ilyen, meg egy csomó ilyen szar van még, most nemtom, de ezt vki magyarázza meg nekem, hogy MÉRT?

Lynx_TWL

๏̯͡๏﴿

Eye-scream
Basszus szombati suli az suxxxx

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Balo
nekem is, miért kell szombatokon is iskolába menni?

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Lynx_TWL
én már láttam jó elsõst😊
illetve egyet láttam, de az jó volt😄
lesz õszi szünetem bibíí

๏̯͡๏﴿

Balo
hétfõ egyik héten 7 másikon 6
kedd 7
szerda 7
csütörtök 7
péntek 5

sok szar óra, az elsõsök közt még nem néztünk körbe 😊, amúgy szinte minden változatlan tavalyhoz képest 😞

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Lynx_TWL
nekünk minden szombaton van tanítás ám, tehát igen😄
már megszoktam, elvégre, ez a harmadik évem itt, egyébként képzõ és iparmûv szakközépben van így a tanítás, mer 42 óra van 1 héten, és akkro totak szombatra a rohadékok😄
ja egyébként igazgató, megint illemet tanított, DE mindössze 7!!!!! 7 perc alatt befejezte a beszédjét😄
ez rekord😄
most arról beszélt, hogy meghalt a bácsi, amikor az udvariatlan fiatalember gyorsabban akart leszálni a villamosról, és ezért segített a bácsinak, és akor most mi ne legyünk ilyenek gyerekek, ezt kérem tõletek, meghogy ez iskolánk 225ig születésnapja, és akkor legyen ez egy különleges év, úgyhogy jobb kedvel, szeretettel tanuljatok, és így ünnepeljük meg akkor ezt😄

๏̯͡๏﴿

Gladiator
hmmm... mi is járunk úszni, de kurvára utálom. múltévben elsõ két óra volt rtesi, és olyannkor mindig fél órával elõbb kellett felkelnem ,hogy odaérjek az uszodához, és még fél órával elõbb, hogyha a melegvizes zuhanyt akartam:-D

traXion
egész héten 6-6 óra minden nap 😄
Hétfõ, Szerda, Péntek, Szombat edzés 😛

Lynx_TWL
na akkro engem múljatok felül😄
hétfõ 7óra
kedd 7
szerda 8 csütörtök 7
péntek 8
szombat elsõ óra nincs, utána jön 5
igen igen, most sírjatok😄
hejj holnap tesi elsõ óra, ami annyit jelent, úszás kint margit szigeten, és akkor most a 2es metrót újíccsák majd, hát tök überes szopás lesz bemenni!
meg nem találom a belépõ-mágnes kártyámat, ma is póttal mentem be(nálunk ilyen is van😄)
és ha nem találom meg, akkor fizethetek újat😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
16

๏̯͡๏﴿

The Garrett
Nekünk az volt a k.jó elsõben hogy aug 20 tól 29 ig van egy Gólyatábor az elsõsöknek ahol lehet megismerkedni, aztán évközben elsõsöknek van csomó "összekovácsolós" jellegû program (amit sajna mindenki szivatásnak fog fel 😛 )
De ez sokat segít a gimibe menõk "szorongásán" 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Zrínyi Iiilona gimnázium 😉

7 lyukas 😊 nekem is még annyi van, nemsokára 10 lesz 😄
Hova jársz amúgy?

-the invisible-

jó fejek 😊 legalábbis úgy tûnik nem bunkók 😊
Gladiator
hehe, jó lesz az. csajok milyenek?

fasza... 😊
de jó az osztály, már meg vagyok hívva egy buliba, bár azt a régi osztálytársnõm (aki most meg évfolyamtársam, amúgy 1-5-ig voltunk osztálytársak) csinálja 😊))
Punker
na milyen volt a suli ? 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gladiator
hát, a hét az nincs korán. én negyed hétkor szoktam. bár cangával gyorsan berek, úgyhogy elég félkor is.

Haverjaimnak rosszabb a helyzet, úgyhogy én örülhetek... nekik az 5.40-es helyi busszal kell indulniuk, hogy beérjenek Pestre 😞
még jó, hogy én visszaköltöztem 😄
ThePartyFace
Nekem kurva gaz volt az elso nap...
2 csinos oszatalytarsnom megbukott😞
3 kopasz balfasz szinten megbukott, de ok hozzank kerultek. UTALOM. Meregetnek, oltogatnak. PFF!
Amugy egesz heten 5 orank van😊 Allandot meg nem tok. Kene valami party😊 Az lehet, hogy feldobna...bar jelenleg labra se tudok allni.
7 kor keltem!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

ThePartyFace
Xantus, ugye?😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

az maszek... 😛
The Garrett
ja meg lyukassal mert van nyelvvizsgám 😊 heti 7 lyukas powah 😄

The Garrett
loal nekem órarend televan filozófiával meg rajz meg dráma meg ilyenekkel 😄 Rulzaa!

negyedikes vagyok gimiben, heti 3*5 és 2*6 óránk van 😛P nemsokára nekem ebbõl lejön még +3 😄D

-the invisible-

csak lesz nemtommikor...
Gladiator
nekem mindennap 7.

nálatok is van kisérettségi? akkora faszság, hogy be kell halni.

bazz, van magyarból, matekól, nyelvbõl, töribõl, föcibõl, meg egyvalamibõl szigorított. ki a afszom találta ki....

hanyadikos vagy?
Eye-scream
Nekem egyszer 8 egyszer 7 kétszer 6 meg egyszer 4 😛

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

😛
Pyx
ne sirjatok már! holnap 10 orám lesz, igaz hogy 2 sztech, 3lyukas, de akkoris!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

nekünk egyszer se lesz nyóc, csak 3X hét és 2X hat
Eye-scream
Geci, szerdán 8 órám lesz vazz...:/ És abból 3 biosz 😄
Ma meg lófaszt se csináltunk...😛

de parasztság! nekünk öt óra volt megtarva, az utolsó tesi. oszt mindenki kiment, csak én meg úgy 6 fiú nem, akik átöltöztünk, úgyhogy 15 percet eldumáltunk mire rájöttünk, hogy a többiek kint vannak 😊
The Garrett
LOÁL nekünk fasza volt. 11 kor vége a sulinak beültünk sörözni egyet de várni kellett délig míg kinyitnak az elsõ kocsmák, addig terepszemlét tartottunk az elsõsök közt 😄

Jövõhéten pedig gólyaavató rulez 😄DD (mármint nekünk gimibe is van 😉 )

Gladiator
na, milyen volta suli? bazz, nekem mind a 7 óra meg volt tartva, azt tanultunk is egy csomót. hülye köcsög volt az összes tanár.

az! holnap matekkel kezdek
precision
Megvolt az elsõ nap! Az órarendem így néz ki! Hétfõ: semmi! Kedd: matek 3x! Szerda: semmi! Csütörtök: matek 2x, közgáz 2x, Péntek: semmi! Szal fasza volt ma a suli, értelme nem volt hogy bemenjek, mondjuk megkaptam az órarendemet! Sztem nagyon rulz az órarendem 😄DDD Szerintetek?😊

Bazinga!

jó fejek az új osztálytársak
meg a lányok is jók... 😊
na elsõ napom vót a gimiben