605
Ez az utolsó nap
-
#405 Ebből a koránkelés a legszarabb :D -
#404 Mert: szar dolgozatok, geci tanárok, stresszes feleletek, kibaszott koránkelés, szivatások. Most csak ennyi jut eszembe, hogy miért is olyan szar az iskola. -
#403 Onyád! Haggyá' engem a bankkal:) -
#402 te rohatt :) -
#401 Aminek kezdete van, az egyszer véget is ér... ez természetes. de attól, hogy kicsit lehül az idő és járunk melózni, meg suliba az még nem kellene, hogy rossz legyen. miért rossz mégis? -
#400 TÉK :D -
#399 mert talán vége -
#398 valszeg én sem :D meg mondta osztályőnökünk hogy hetente kétszer kell bejárni, hat órára yeah -
#397 ennek aztan sok köze van topichoz
jó a logod ki csinalta? -
#396 hi! -
#395 mert nyár az jó, és minden jónak vége rossz... -
#394 Miért van az, hogy a nyár vége nagyon sok ember számára lehangolódással jár? -
#393 hol?
13.a előtt nem megyek be az is biztos! -
#392 jön a laza 5. év -
OPM #391 loál :D
nekem is 4, és fogalmam sincs hova megyek még tovább -
#390 jajj te szegény ... :)
gondoltál volna akkor erre amikor a matekdogát átaludtad, mert jó buli volt a... ööö... izé... bankban ! :DDD -
#389 Nekem kiraly volt a nyaram, csak a potvizsga nem kene.
Ahelyett, h parade bonuszra keszulnek, tanulhatok matekot...tudjatok milyen rossz ez egy partyarcnak?:D -
#388 :D
én 5öd éves leszek szakközépben.a 4dik sima volt ne parázz.évvégén szar 1 kicsit. -
Braveheart #387 Hú de elszállt a nyár... mindjárt suli és neke mez az utolsó évem a gimnáziumban... na ettől parázok nem a doom3tól -
#386 hogy fog pöögni ez a topic... ez a 300 hozzászólás is egy délután jött össze .) -
#385 pató pál is megmondta .. EJJ , ráérünk még ezzel bazmeg !
-
#384 dolgoztam :( -
#383 Mindent.Csak nem tanultam :D -
#382 hűha......... megint vészesen közeleg :D
nah összegezzünk! ki mit csinált ezen a nyáron... -
soldier #381 ez a topik már nemköll:) -
#380 akkoris :DDD -
#379 -
#378 háráxom :DDDD -
#377 Viszont ezt is en nyitottam...bibibeee:D -
#376 én ötletem :D -
#375 Na nyitottam egy first day of summert is:D -
#374 WÁÁÁÓ
Mekkora topic:D
Nekem jol telt az evem...tavaly kozelebb altam a kirugashoz, 246 hianyzott oraval.
Iden csak 160 oram van...zsiros:D -
#373 na, neménvoltam! milyen volt első éved? szeretnek, vagy utálnak? remélem nem te vagy az évfolyam loosere. -
neménvoltam #372 hi -
soldier #371 HOHHA!:D -
neménvoltam #370 kéne csinálni olyan topicot :DD -
#369 Change topic name to: First days of Summer ! -
#368 kis suhanc korúnak dejóúú vót lenni! -
#367 de rég írtam bele...
jaja :D -
#366 a suli utolso napjan annyira kesz leszek, hogy arrol sem fogok tudomast venni hogy egyaltalen ember vagyok