WinAMP v5.0

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen hangkártád van?
mert ha Sound Blaster, akkor keress egy bizonyos "CMSS 3D" opciót. (Nekem az EAX Console-ban van).
Ezt engedélyezd, és akkor elvileg fog szólni a többi is.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Flamer
ez érdekes.. a zenék többsége sztereo.. ami max két hangfalat yelent + a mély ugye.. 😄 mediaplyerbe meg lehet szétmegy mindent. de winamp szerintem yól csinálja.. :|

de aztán lehet én vagyok alma..

http://loal.atw.hu

szucsy89
hi!
következõ lenne a problémám: tegnap vettem egy 5.1-es hangrendszert, és ha a winampot indítom, csak az elsõ két hangfal meg a mély szól....media playernél meg mind az 5....én nem nagyon találtam a beállításokba a megoldást, de ti hátha tudjátok...elõre is HTX
Flamer
hangot winampba yáccod filmet meg mediaplayerbe. 😄

hi

hogy lehet megcsinálni hogy van egy filmem, amin angol hang van de megvan hozzá mp3-ba a szinkron. és hogy magyarul nézzem?

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Flamer
talán nem pro-t szedtél le vagy nem full-t nátudom :C

AlieN911
Hali!! Leszedtem az uj 5.35 ös winampot, és nincs benne hotkey... Miazhogy nincs? Van hozzá vmi plugin v. vmi h. legyen benne?

Honda - The Power of Dreams

agyhalál
Lehetséges, hogy az általad használt skin opciója ez az ID3 megjelenítés.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

helló olyan bajom lenne h winamp 5.32em van fenna gépen de minden uj számnál középen bejön egy ablak és kiirja a szám adatait már kutyára idegesit +lassitja is a régi gépem h lehet ez kikapcsolni?
Danecay
Ja még annyi, hogy egyébként sem volt valami régi a Winampom, de gondoltam felrakok egy újat (5.32), de ez sem oldotta meg a problémát.

Danecay
Hi!
Nem tudja valaki az mitõl lehet, hogy ha online akarok rádiót hallgatni és kiválasztok egy adót, kiírja szépen, hogy a csatlakozás sikeres, elkezd bufferolni, de itt meg is áll a folyamat, a CPU használatom 100%-ra emelkedik és alig bírom bezárni a winampot, mert annyira fogja a gépet. Érdekes az online TV-k mennek rendesen.

Mephike
Igen, de ha jól emlékszem a beállításoka megtartja😊

nesto
heló
winamp 5.24-em van, de letöltöttem az 5.32-t. telepítés elõtt uninstalálljam a 5.24-et, vagy elég ha rátelepítem az új verziót?
köszi

PíszLávJuniti
Hol kell beállítani, illetve melyik winamp verziónál mûködik ez a rateing móka?
A mostaniban is elvileg a számra kattintva tudok neki csillagokat adni, de nem jegyzi meg, és nem tudok semmit kezdeni vele..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Hello!
Az lenne a problémám, hogy egy csomó mp3-nak nincs id3 tag-ja. Ezeknek a winamp listában ilyesmi nevei vannak, hogy 01 - track1. A régebbi winamp verziókban ilyenkor azt csinálta, hogy az elõadónak a könyvtár nevét rakta be.
Pl.: Én - Albumom volt a könyvtár neve, akkor a listán így volt a cím: Én - track1. Így legalább lehetett látni, hogy kinek a track1-ét hallgatom, nem volt ott egymás alatt 5 darab 01 - track1.
A kérdésem az lenne, hogy a fejlett címformázás részben meg lehetne-e valahogy oldani ezt a problémát? (A régebbi winampban is az volt a címformázás, mint az újban, mégse jó)
Próbálkoztam vele, de akkor az lett a szám címe, hogy Én - Albumom - track1. Valahogy az elõadót kéne csak belõle meghagyni.

Flamer
Leos Lyrics Plugin5 v1.3

valaki megtudná mondani hogy a fent emlitett plugin mért nem mûködik? :| winamp 5.24-em van, és már vagy 1 hónapja error-t kapok a keresésre és ujabb pluginverzio nem yött ki. néztem a plugin honlapján másoknak is van ilyen error, de ti találtatok valami megoldást?:|

csõõõõ tudja valaki lehet a winampal cd t írni, letöltöttem egy zenét és nem tudom lemezre írni mert csak a winamp játsza le.
agyhalál
Gondolhattam volna, hogy Te vagy az ezzel a helyesírással.

agyhalál
Melyik... töltsem... Google, WinAMP

arsene
http://www.winamp.com

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

geri777
mejik a legujabb winamp és honan tölcsem le közvetlen linket plzz

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Sziasztok!
Egy altalanos kerdesem lenne a winamphoz:
Hallgatom a Slager radiot (de akarmilyen online radiora vonatkozik) es, ha le-pause-olom,utana meg megnyomom, hogy play, ugyan onnan folytatja, tehat van neki egy cache-je, ahol tarolja a zenet???
Ha igen, akkor ez a directory hol talalhato?? Hol lehet allitani a maximalis meretet?

kosz

Shadowkiller
Szépjóestét!Nos egy olyan jellegû problémám van, hogy a winamp legújabb vezrzióját(Winamp 5.21....) felpakoltam, mellédobtam a flac encodert meg a flac codec-et is mert van pár giga flacem is! Nos a probléma, hogy mp3 hallgatása közben faszán mükszik az equalizer, míg a Flac formátum közben nem! Próbáltam újrarakni és ígyse jó! Kikapcsolt EQ-nál elíndítottam a Flac számot, bekapcsolom EQ-t rámegyek a Rock hangzásra és 2mp múlva egy villanásnyi pillanatra megszólal Rock-EQ-val azt utánna simán szól Rock hangzás mellett, ha egy mp3 számra továbbkattintok ott már a Rock hangzás szól!????
Na erre válom az okos megoldásokat vagy a probléma okának kifejtését ! Az 5.1-es winamop jó volt csak ott meg beszüntették a Southcast net rádió ill. tv adásokat mert áttáltak újjab sugárzásra vagy mittomén, és ezért frissíteni kellet! Válaszokat elõre is kösz! Remélem nem nagy zagyvalék amit írtam (kicsit fáradt vayok!)
Shadowkiller

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

lobig
köszi, most már müködik...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Dj Faustus
Skinek Winamphoz: http://winamp.com/skins/
A classic.winamp.com át van irányítva a winamp.com weboldalra.

lobig
meg a classic nélkülin sincsenek...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
mért van az, hogy a "http://classic.winamp.com/skins/"-en nincsenek szkinek?

nesto
Valaki nemtudja hogy mért van az hogy bármilyen streamrippert telepítek a winamp mappába az a plug-in hibás lesz. feltelepítem és elindítom a wnampot egybõl írja a hibaüzenetet: "Failed to find the skin bitmap". Azzal lehet a gond hogy a winampom nem az alapértelmezett C😛rogram Files\winamp-ba, hanem D\xy\winamp 5.21\-be van telepítve? Amikor próbálnám a plugin-ba kicserélni a skinjét, akkor kiír egy error t és kilép a programból. hm?

ööö
az miért van, hogy a winampon minden szám lejátszása után leáll, és nem lép tovább a köv számra?
Gaben78
csak már ne lennék melóban 😊 köszi a helpet!

Dj Faustus
Pedig ha nagyméretû állományról van szó, valószínûleg Monkey's Audio-nak kellene lennie.
Menj rá az állományra Total Commanderben, és nyomj F3-at. Megjelenik a Total Commander belsõ nézõkéje. Ha az elsõ pár karakter MAC, akkor Monkey's Audio. Ha MZ, akkor Winamp Plug-ins AVS File (ez utóbbi esetben az állomány mérete kisebb). Ha egyik sem - akkor átvertek... További infó itt.

"kb 1/3-ra összenyomja"
Gyanús... 50-70%-os tömörítés a maximum...

Gaben78
de ez más lesz asszem amit belinkeltél.. köszke még1x
kb 1/3-ra összenyomja úgy nézem... minõségromlás nélkül az nagyon fain

Gaben78
Köszi. hazamentem akkor kipróbálom, raktam már fel winamp plugint, de kussban volt utána is a winamp...

Dj Faustus
Az ape a Monkey's Audio veszteségmentes tömörítési eljárás kiterjesztése.
Vagy a WInamp weboldaláról töltöd le a plugint, vagy a hivatalos weboldalról szerzed be a tömörítõvel kiegészített változatot (ugyancsak tartalmazza a Winamp plugint).

Monkey's Audio Winamp Plugin: 2003. december 5-ei kiadás - a Winamp oldaláról.
[url="http://www.monkeysaudio.com/files/MAC_399F.exe"]Monkey's Audio 3.99f: 2004-bõl[url] - tömörítõ+plugin.
Monkey's Audio 4.01 beta 2: 2006 február - maga a tömörítést végzõ rész stabíl, csak a felhasználói felület van béta fázisban.

Gaben78
*.ape mivel tom lejátszani?

köszi!

Dj Faustus
A VBR-t ne keverjük össze a bitráta mérõszámával (128,160,192,...).

Három féle tömörítés létezik az MP3-on belûl:
* CBR - Constant bit rate - Konstans bit ráta - egy blokk mérete mindig ugyanakkora lesz.
* VBR - Variable bit rate - Változó bit ráta - egy blokk mérete egy minimum és egy maximum érték között fog ingadozni a hang összetettségétõl függõen.
* ABR - Average bit rate - Átlag bit ráta - egy blokk mérete egy átlag érték körül fog ingadozni a hang összetettségétõl függõen. Igen hasonít a VBR-re.
Egy 192 kbps CBR tömörítésû MP3 és egy átlag 192 kbps VBR (ABR) közül a CBR a jobb (nem ingadozik 192 kbps alá a bitráta).

Minél magasabb a bitráta, annál jobb a minõség.
De! Egy kisebb (de akár ugyanakkora vagy nagyobb) bitrátával tömörített MP3-ból nagyobb (kisebb, ugyanakkora) bitrátával való újratömörítés esetén nem lesz jobb a hangminõség, sõt még romlani is fog.

Természetesen ez függ a tömörítõ beállításaitól is (van minõségi beállítása), illetve a típusától is (például a Lame és az Fraunhofer újabb kódekjei jobb minõséget produkálnak).

Szvsz. ha minõséget meg akarjuk valamelyest tartani 192 kbps alá ne menjünk (pláne ne tömörítsük újra a kisebb/nagyobb/ugyanakkora bitrátájú MP3-akat)!
Másrészt a minõség igazi megörzésére a veszteségmentes tömörítések (Flac, Monkey Audio, stb...), illetve a tömörítés nélküli formátumok az igazán alkalmasak.

hi!
nem akartam uj topicot nyitni, ugyhogy ide irom:
mivel jobb, vagy mivel rosszabb, hogyha egy zene pl. nem 320 kbit/s -ba, hanem VBR-be van rippelve?
és ugy általában a VBR a jobb, vagy pl. a 192 kbit?
elõre is kösz!

rtomo
na vki heeelp pls.. 😞

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

rtomo
coolfix melyik plugin-t? én már 2-t kipróbáltam és mind2 recseg de mocskosul :SSSSSS
nem tudsz vmi olyat ami jó?
vagy ahogy visszafelé olvastam valamelyik régebbi verzió tudja ezt, melyik verzió az? mert a régebbi jobb lenne, hisz cska zenét szeretnék hallgatni vele filmnézés stb fölösleges számomra csak cpu-m zabálná 😞((

szal ki tud segíteni nekem? 😞

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

lck
Winampban ez a Local Media - alapból benne van.
Kéne egy kis segítség. Olyan plugint keresek, ami hasonoló a media library-hoz. A lényeg az lenne, h baromi nehéz eligazodni a rengeteg szám között (általában 700-1000 szám van betöltve a playlistbe). Olyasmi kéne, ami könyvtár szerûen mutatja a listát és onnan folyamatosan játsza le a számokat. Ha esetleg tudtok valami más megoldást, azt is szivesen várom.
Gabesz amd64
ez kellett köszi<#taps>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Dj Faustus
Nem tökéletes, de megteszi: SqrSoft. Advanced CrossFading v1.7
Vagy van még egy rakat, csak keresni kell.

Gabesz amd64
melyik az plugin ami az egymásután következõ számokat összemixeli?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

admi
Nem tudjátok, hogy a winamp fõablakban lévõ equalizer miért nem mûködik nálam?

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

gurubefree
Köszönöm

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

lck
Igaz nem winamp, de azt tudja amit keresel: Rádióadónként és zeneszámonként autómatikusan külön mappába és fájlokba rögzített számok: Audiostreamer
gurubefree
Én is kiprobáltam , nagyon szuper .

Annyi kérdésem lenne , hogy lehet azt megoldani , hogy formája is legyen a dolognak ????
Ne egybe függõ 2-3 óra zene , és az is gond mikor kapcslodik bele az ember.
Van valami vágó program az ilyenek orvoslására ????

köszi

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

köszi! müködik!