366
WinAMP 5 a legújabb lejátszószoftver
  • JackMeadow
    Eccerűen nem hajlandó lejáccani a videoket, ill egyszer csak megunta mert egy joideig játszotta őket, de most hiába teszem ujra semmi eredméény :S mi leht a baja?
  • Flamer
    szerveren a karakterkodolás más. :|
  • boneyard
    Hali! nem tudjátok mitől lehet, h ha internetes rádiót hallgatok, akkor nem írja ki az ékezetes betűket a playlistben? érdekes módon a gépen lévő zenéknél nincs ilyen gond...
  • gyertyamártó
    az agyvérzés kerülget ettől a szartól:játsza a számokat és egyszerűen találomra szünet jön egy szám után,néha mindig,néha van oly kegyes és csak a harmadik után
  • Seeed
    nem
    sajnos nem ez az. Amire én gondolok az a winamp egyik beépülő modulja, mert emlékszem, hogy a winamp könyvtárba kellett installálni.
    Egyébként köszönöm a gyors választ.
    Esetleg ha tudod miről beszélek, írj!
  • desigo
    erre gondolsz?

CD Art Display
  • Seeed
    Hali. Olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet megcsinálni azt a winampba, hogy ha egy albumot vagy bármilyen znét játszk a winamp, akkor az abban a mappában lévő képek közül amelyikben az éppen játszódó zene van, kiválaszt egyet, és a playlistben beteszi háttérnek a képet. Tudom, hogy van erre valami plug-in, mert már volt ilyenem, csak egy kis vinyó problm miatt mindenem oda lett. Aki tud segítsen köszi
  • desigo
    az 5.52-es nekem már rendesen lejátsza egymás utána számokat szünet nélkül
  • gyertyamártó
    Tévedtem;így is baszaxik.Ugyanúgy szünetezget a kis g..i.
  • Flamer
    "(az elsőre bal klikk,az utolsóra Shift+bal klikk:így az egész "színben" lesz)"

maygarul kikell yelölni az összes számot ami bevan téve.. ctrl +a szintúgy megy.. és nem kell shiftezni..
  • gyertyamártó
    Közben rájöttem egy trükkre:a számokat a playlist editorba rakom,ott bejelölöm az egészet(az elsőre bal klikk,az utolsóra Shift+bal klikk:így az egész "színben" lesz)és az első számra jobb klikk és a felvillanó ablaknál "play item"
  • Flamer
    vanmár 5.51 :o
  • desigo
    Nekem is ezt csinálja de csak az 5.5-ös
    előtte sosem volt ilyen gondom
    talán az újabb verzióban ismét jó lesz
  • gyertyamártó
    És persze a legbosszantóbb,hogy semmi ráció nincs benne,pl a CD-ről lemegy 3 szám és a 4-nél fogja magát és szünet..Tud valaki rá orvosságot?
  • gyertyamártó
    Igen..Megnyitsz egy mappát és a bal egérgomb lenyomásával egy négyszögbe rakod a zenéket ,majd áthúzod az egészet a winampba.de már kezd megütni a guta,mert semmilyen módon nem tudom elérni,hogy egybe játsza le a számokat(még a CD-ről se),se sima "lejátszás winamppal"-al,hogy ne rakná magát minden szám után szünetre,így meg nyomogathatom folyton a PLay-t.
  • akyyy
    kéne valami plugin winamphoz, amivel a zenék egymás után effektezve mennének, ilnyeátmnettel, mintha az egész egy mix lenne.

rádiózáshoz kellene

előre is thx.
  • Flamer
    bekeretezel? nem értem :|
  • desigo
    Nah erre én se jöttem rá :)
  • gyertyamártó
    Hogyan tudnám elérni,hogy lejátsza az összes számot amit bekeretezek vagy mappástul játszatom le s ne kelljen számonként a szünetre állás miatt újra a "playre" kattintani?A "Fejlett lejátszási beállításoknál" nincsen semmi elállítva.
  • Dióka
    más is észrevette, hogy valami nem stimmel az 5.5-ös verzió hangzásképével? bármilyen zenét hallgatok a spektrumEQ kijelzője teljes sávban működik (az egyik szélétől a másikig).két különböző hangkártyával is kipróbáltam,ugyanaz a helyzet.

egy 20KHz-es frekvenciát az 5.5-ös így ad vissza

pl. az 5.33-as még rendben van.

kicsit aggasztó, de remélem javítani fogják, már ha észreveszik, hogy nem stimmel valami.
  • desigo
    Üdv

5.5-ös winampnál hol tudom beállítani,hogy egy album lejátszásakor ne álljon meg a track végén hanem játsza a következőt?
  • agyhalál
    Az 5.5-ös verzióban az eddigi File Infoban lévő lehetőségek eléggé kilettek bővítve. Van Auto-Tag opció és Artwork, ahova az adott számhoz tartozó album borítóját lehet az id3 tag alapján letölteni. Ha valaki látta már ezt a lehetőséget, tudja-e, hogy lehet magába a számba elmenteni a borítót, mint ahogy azt a Taq and Rename is teszi és ezek után a Vista mappáiban ne az mp3 fileikon jelenjen meg, hanem a borító?
  • kalapos
    minden kodek ami kell fenn van.
  • Flamer
    kodekek?:o nátudom :|
  • kalapos
    Valaki a #174 re tud választ?
  • gyertyamártó
    akkor sajnos nem tudom mi a gond vele,talán a hangszabályzó panel.Te esetleg az én gondomat meg tudod oldani?
  • Dying Soul
    Rossul értelmezted. Szóval a Winamp úgy működik, hogy van a hangerőszabályzója, amivel windows hangerőszabályzója által meghatározott hangosságot szabályozza, annak változtatása nélkül. Most ez megint bonyolult, de pl vedd 0-ra a winampot és nézd meg a windows alaphangerejét! Annak elvileg nem szabad 0-án lennie, hanem az eddigi értéket kellene mutatnia.

Ellenben nálam néha előfordul, hogy együtt mozognak így mikor winamp 0 - akkor system is 0 és így ha winamp 100 akkor a system is csak 100 a 100+system helyett.
  • gyertyamártó
    Hogyan tudnám elérni,hogy lejátsza az összes számot amit bekeretezek vagy mappástul játszatom le s ne kelljen számonként a szünetre állás miatt újra a "playre" kattintani?A "Fejlett lejátszási beállításoknál" nincs semmi elállítva.
  • gyertyamártó
    Egyszer letöltöttem egy programot,amivel lehetett a windowsos hangokat ki-,bekapcsolni,de nem találom,hogy honnan szedtem le.nincs már meg,mert azóta egyszerűen kitöröltem a windowsos mappából a gyári hangokat,így nem zavar semmit már.
  • Dying Soul
    Nektek még nem volt olyan, hogy összekeveredett volna a winamp hangerőszabályzója a windows-zéval?
    Nálam winampon 19-esen megy, a Windowson meg föl van húzva minden maxra. És ha a winampot halkítom vagy bármi, akkor a windows hangját veszi le, ezért nagyon halk lesz az egész. Máskor ilyet nem csinál. Van valami ötletetek?
  • gyertyamártó
    üdv!mMiért van az ,hogy ha egy egész albumot próbálok lejátszani,vagy bekeretezett számokat,minden szám után szünetre rakja magát és mindig nyomnom kell a playt,pedig nincs beállítva a kézi listatovábbítás?
  • moon21
    hi!
    az új 5.5-ös Winamp-ban az egyik újítás elvileg az, hogy támogatja a térhatású többcsatornás mp3-akat.
    én nem is tudtam eddig, hogy létezik ilyen. ezt most "találták ki"? :)
  • kalapos
    Hello valaki tudna segíteni?A Shotcast en akarok tv-t nézni és néhány helyen nem adja be a képet csak a hangot.Mi lehet a gond?
  • Flamer
    kay. majd felrakom másik gépemre. megnézem. :P
  • lck
    Hát nemtom - próba-cseresznye.
    De mondom, nekem kellemes +lepetés - azért is írtam ide.
  • Flamer
    én nkm aszonták hogy yóval lasabb mint az 5.35 stable. :| [nemérti]
  • lck
    Ja, az átlagos RAM-fogyasztása csak 10 Mega körüli.
  • lck
    Gyorsabban indul mint a korábbi 5.x verziók. ( Kivették belőle a win98 -cal való kompatiblitást - gondolom talán azért is. )
    A számokon belüli és számok közötti léptetés pedig gyorsabb mint mással.
    A processzorhasználat zenehallgatáskor max. 2 %. És max. 35 mega RAM-ot eszik. Új alapértelmezett skinje van.
    ( Már évek óta nem használtam, de most a gépen maradt. )
  • Flamer
    hiak.
    aszonták kurvalassu. :o neked nem?.o
  • lck
    Hali.
    Gondoltam szólok: Az új 5.5-ös winamp egész korrekt.
    Aki az 5-ös sorozatban csalódott és egy ideje nem használja - javaslom próbálja ki újra.