WinAMP v5.0

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Hello!
nekem olyan problémám lenne, hogy egyszercsak gondolt egyet a winamp és a számokat nem játssza le vagy kifagy, de van olyan hogy lejátssza és gyorsítva az egészet, nemértem egyik nap jó volt másik nap már nem:S már újraraktam meg minden, viszont úgy lejátssza ha a playlistet indítom el, egyébként a windows media player meg simán lejátssza, tehát nemértem mi a baj. ha tudtok akkor légyszíves egítsetek, elõre is köszi

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Narancs
Sziasztok!
Nem tudjátok, van a winapmnek olyan pluginja, amivel a zenelejátszás sebességét lehet állítgatni? Vagy nem ismertek olyan playert XP alá, ami képes erre?
Van egy elég gagyi iPod nano klónom (Dimarson), amiben van ez a vicces funkció, hogy lejátszás közben lehet lassítani / gyorsítani a számon. Ott tetszett meg ez a móka...<#circling>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

n3whous3
Hi, van egy kis gondom. Winamp 5.531-em van és nem játssza le a wma-kat. Persze ott van pl. a media player is, csak annak kibaszottul torzít az equalézere valamiért, szóval muszáj lenne inkább winamp alatt hallgatni... és egyébként is 😊

Tud valaki megoldást erre?

púúúúú

grizzly21
Ha a media library-ben 1 szam tobbszor is megvan hogy lehet megoldani hogy automatikusan csak egyet tartson meg?

zvaragabor
Nekem az a gondom, hogy a netes rádió nem jelez ki semmit. Nem keres, nem listázza ki a rádióállomásokat, nincs semmi. Mi lehet a gond?

Chaos Anno Domini

Flamer

http://loal.atw.hu

Hali!

Netes rádiót hallgatok, s annyi jó számot hallok néha, de nincs idõm felírni õket. Nem lehetne valahogy megoldani, hogy a lejátszott zeneszámok neveit,elõadóit elmentse valahova?
lck
Amit egyszer a tömörítés kivett belõle, azt átkonvertálással nem tudod visszarakni. Azok a hanginformációk elvesznek. Nem nagyon valószínû hogy jobb lett, csak esetleg úgy érzed.
urbijoe
csinálltam 128kb/s os mp3-bol 320-ast
az a kérdésem hogy tud szarabbol jobbat csinálllni ?
javit a minöségen ,mert jobb lett a 320kb/s-os

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Eccerûen nem hajlandó lejáccani a videoket, ill egyszer csak megunta mert egy joideig játszotta õket, de most hiába teszem ujra semmi eredméény :S mi leht a baja?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Flamer
szerveren a karakterkodolás más. :|

Hali! nem tudjátok mitõl lehet, h ha internetes rádiót hallgatok, akkor nem írja ki az ékezetes betûket a playlistben? érdekes módon a gépen lévõ zenéknél nincs ilyen gond... <#nemtudom>
az agyvérzés kerülget ettõl a szartól:játsza a számokat és egyszerûen találomra szünet jön egy szám után,néha mindig,néha van oly kegyes és csak a harmadik után
nem
sajnos nem ez az. Amire én gondolok az a winamp egyik beépülõ modulja, mert emlékszem, hogy a winamp könyvtárba kellett installálni.
Egyébként köszönöm a gyors választ.
Esetleg ha tudod mirõl beszélek, írj!
desigo
erre gondolsz?

CD Art Display
Hali. Olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet megcsinálni azt a winampba, hogy ha egy albumot vagy bármilyen znét játszk a winamp, akkor az abban a mappában lévõ képek közül amelyikben az éppen játszódó zene van, kiválaszt egyet, és a playlistben beteszi háttérnek a képet. Tudom, hogy van erre valami plug-in, mert már volt ilyenem, csak egy kis vinyó problm miatt mindenem oda lett. Aki tud segítsen köszi
desigo
az 5.52-es nekem már rendesen lejátsza egymás utána számokat szünet nélkül
Tévedtem;így is baszaxik.Ugyanúgy szünetezget a kis g..i.
Flamer
"(az elsõre bal klikk,az utolsóra Shift+bal klikk:így az egész "színben" lesz)"

maygarul kikell yelölni az összes számot ami bevan téve.. ctrl +a szintúgy megy.. és nem kell shiftezni..

Közben rájöttem egy trükkre:a számokat a playlist editorba rakom,ott bejelölöm az egészet(az elsõre bal klikk,az utolsóra Shift+bal klikk:így az egész "színben" lesz)és az elsõ számra jobb klikk és a felvillanó ablaknál "play item"
Flamer
vanmár 5.51 :o

desigo
Nekem is ezt csinálja de csak az 5.5-ös
elõtte sosem volt ilyen gondom
talán az újabb verzióban ismét jó lesz
És persze a legbosszantóbb,hogy semmi ráció nincs benne,pl a CD-rõl lemegy 3 szám és a 4-nél fogja magát és szünet..Tud valaki rá orvosságot?
Igen..Megnyitsz egy mappát és a bal egérgomb lenyomásával egy négyszögbe rakod a zenéket ,majd áthúzod az egészet a winampba.de már kezd megütni a guta,mert semmilyen módon nem tudom elérni,hogy egybe játsza le a számokat(még a CD-rõl se),se sima "lejátszás winamppal"-al,hogy ne rakná magát minden szám után szünetre,így meg nyomogathatom folyton a PLay-t.
akyyy
kéne valami plugin winamphoz, amivel a zenék egymás után effektezve mennének, ilnyeátmnettel, mintha az egész egy mix lenne.

rádiózáshoz kellene

elõre is thx.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Flamer
bekeretezel? nem értem :|

desigo
Nah erre én se jöttem rá 😊
Hogyan tudnám elérni,hogy lejátsza az összes számot amit bekeretezek vagy mappástul játszatom le s ne kelljen számonként a szünetre állás miatt újra a "playre" kattintani?A "Fejlett lejátszási beállításoknál" nincsen semmi elállítva.
Dióka
más is észrevette, hogy valami nem stimmel az 5.5-ös verzió hangzásképével? bármilyen zenét hallgatok a spektrumEQ kijelzõje teljes sávban mûködik (az egyik szélétõl a másikig).két különbözõ hangkártyával is kipróbáltam,ugyanaz a helyzet.

egy 20KHz-es frekvenciát az 5.5-ös így ad vissza

pl. az 5.33-as még rendben van.

kicsit aggasztó, de remélem javítani fogják, már ha észreveszik, hogy nem stimmel valami.

desigo
Üdv

5.5-ös winampnál hol tudom beállítani,hogy egy album lejátszásakor ne álljon meg a track végén hanem játsza a következõt?
agyhalál
Az 5.5-ös verzióban az eddigi File Infoban lévõ lehetõségek eléggé kilettek bõvítve. Van Auto-Tag opció és Artwork, ahova az adott számhoz tartozó album borítóját lehet az id3 tag alapján letölteni. Ha valaki látta már ezt a lehetõséget, tudja-e, hogy lehet magába a számba elmenteni a borítót, mint ahogy azt a Taq and Rename is teszi és ezek után a Vista mappáiban ne az mp3 fileikon jelenjen meg, hanem a borító?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

minden kodek ami kell fenn van.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Flamer
kodekek?:o nátudom :|

Valaki a #174 re tud választ?

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

akkor sajnos nem tudom mi a gond vele,talán a hangszabályzó panel.Te esetleg az én gondomat meg tudod oldani?
Dying Soul
Rossul értelmezted. Szóval a Winamp úgy mûködik, hogy van a hangerõszabályzója, amivel windows hangerõszabályzója által meghatározott hangosságot szabályozza, annak változtatása nélkül. Most ez megint bonyolult, de pl vedd 0-ra a winampot és nézd meg a windows alaphangerejét! Annak elvileg nem szabad 0-án lennie, hanem az eddigi értéket kellene mutatnia.

Ellenben nálam néha elõfordul, hogy együtt mozognak így mikor winamp 0 - akkor system is 0 és így ha winamp 100 akkor a system is csak 100 a 100+system helyett.

Hogyan tudnám elérni,hogy lejátsza az összes számot amit bekeretezek vagy mappástul játszatom le s ne kelljen számonként a szünetre állás miatt újra a "playre" kattintani?A "Fejlett lejátszási beállításoknál" nincs semmi elállítva.
Egyszer letöltöttem egy programot,amivel lehetett a windowsos hangokat ki-,bekapcsolni,de nem találom,hogy honnan szedtem le.nincs már meg,mert azóta egyszerûen kitöröltem a windowsos mappából a gyári hangokat,így nem zavar semmit már.
Dying Soul
Nektek még nem volt olyan, hogy összekeveredett volna a winamp hangerõszabályzója a windows-zéval?
Nálam winampon 19-esen megy, a Windowson meg föl van húzva minden maxra. És ha a winampot halkítom vagy bármi, akkor a windows hangját veszi le, ezért nagyon halk lesz az egész. Máskor ilyet nem csinál. Van valami ötletetek?

üdv!mMiért van az ,hogy ha egy egész albumot próbálok lejátszani,vagy bekeretezett számokat,minden szám után szünetre rakja magát és mindig nyomnom kell a playt,pedig nincs beállítva a kézi listatovábbítás?
hi!
az új 5.5-ös Winamp-ban az egyik újítás elvileg az, hogy támogatja a térhatású többcsatornás mp3-akat.
én nem is tudtam eddig, hogy létezik ilyen. ezt most "találták ki"? 😊

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Hello valaki tudna segíteni?A Shotcast en akarok tv-t nézni és néhány helyen nem adja be a képet csak a hangot.Mi lehet a gond?

Flamer
kay. majd felrakom másik gépemre. megnézem. 😛

lck
Hát nemtom - próba-cseresznye.
De mondom, nekem kellemes +lepetés - azért is írtam ide.
Flamer
én nkm aszonták hogy yóval lasabb mint az 5.35 stable. :|

lck
Ja, az átlagos RAM-fogyasztása csak 10 Mega körüli.
lck
Gyorsabban indul mint a korábbi 5.x verziók. ( Kivették belõle a win98 -cal való kompatiblitást - gondolom talán azért is. )
A számokon belüli és számok közötti léptetés pedig gyorsabb mint mással.
A processzorhasználat zenehallgatáskor max. 2 %. És max. 35 mega RAM-ot eszik. Új alapértelmezett skinje van.
( Már évek óta nem használtam, de most a gépen maradt. )
Flamer
hiak.
aszonták kurvalassu. :o neked nem?.o

lck
Hali.
Gondoltam szólok: Az új 5.5-ös winamp egész korrekt.
Aki az 5-ös sorozatban csalódott és egy ideje nem használja - javaslom próbálja ki újra.