366
WinAMP 5 a legújabb lejátszószoftver
  • Tower Guard
    Hát jah a nod32 elég gány:S Lassú lett tőle minden...
  • Tower Guard
    Bár mondjuk nálam az Avast sem vált be annyira mert az is átengedett 1-2 dolgot amit nem kellet volna:S
  • Flamer
    :C ya. és nod32-t énis felraktam mer ittmindenki ajánlotta de kjaka foglalta az internetes sávszélem pedi minden pöcst kikapcsoltam amit cska lehetett hogy ne egye a sávszélt :D hugyhogy hipphopp leis szettmeénis :D
  • Tower Guard
    Hát igen, Kaspersky és az Avast az tényleg jó, de az Avirát nem ismerem, biztos jó lehet ha neked már bevált. :) Kéne egy olyan progi ami getcodec.d vírus ellentét hajtja végre, és helyrehozza a zenéket, dejó is lenne ha ilyen egyszerű lenne :D :(
  • lck
    Őszintén szólva először nekem nagyon tetszett a kis gépigénye, nekem vírusom ugyan nem volt vele ( de mondjuk a többivel sem: Avast, Avira Kaspersky ) De itt, és más fórumokban azt látom, hogy nagyon sokan szednek be mellette valamit, ami ezért elég érdekes és elgondolkodtató a 100%-os teszteredmények után. Mert mindenki csak ezt nézi és el van ájulva tőle. De én inkább azt javaslom mindenkinek hogy: Avira, Kaspersky vagy esetleg Avast.
  • Tower Guard
    hát nem is ér sokat az eset
  • lck
    Áááá ESET-et szádra ne vedd. Sok ám erre a NOD fan !
  • Tower Guard
    Melyik az a kispöcsű nyomorék amelyik ilyen vírust csinál? Ó hogy dölgölne meg, meg a vírusírtók is kivédhetnék igazán:S Én az ESET-et használtam, háát nem ajánlom senkinek sem, Semmit nem véd ki. Most azóta Sunbelt-et , mondjuk az meg olyat is blokkol amit nemkéne:D de laglább az biztonságos :)
  • Tower Guard
    Bakker nee :( 16 giga zenének annyi ennek csak egy kis töredéke van kiírva!:( Most tényleg nemlehet helyrehozni őket?:S Mindenesetre annyira rájöttem hogy letöltöttem az ace mega codec packot és a gépen már le lehet játszani a zenéket, de ha kiírod és dvd-lejátszón vagy akármin le akarod játszani ugyanaz a gond nyöszörög meg gyorsul vagy el sem indul!:S Töltsétek le az ace mega codec packot!
    http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=182&k=15
  • Flamer
    #219 ?? maybe?:O
  • Nwis86
    Hello

valaki segítsen megörülök:(( már 1honapja, hogy az összes mp3 amnak lejárt a szavatossági ideje vagy megromlottak vagy nemtudom XD

na szóval 5 év alatt nagy nehezen összeszedtem azokat a ritka zenéket amiket én hallgatok 20Gb és 1ik napról a másikra mind tönkrement, nem játssza winamp se telefon se mp4 és ha másnak adok belőle azoknak se jó, szóval nem a gépemmel van gond nem is a winampal hanem az mp3 akal, így lehet nem is jó helyre írok de más 5letem nem volt hátha itt tudja valaki, hogy ez mi és mitől van?
    W.Media player gond nélkül játssza őket... de nem tudom hordozni mert semmilyen hordozható zenelejátszó nem hajlandó lejátszani őket pedig régen jók voltak, a másik érdekesség hogy ha most töltök le mp3 at azt simán játssza winamp és minden hordozható cucc, szóval valaki nem tudja, hogy tudnám megcsinálni régi mp3 aimat hogy jók legyenek?
  • urbijoe
    azt hogy lehet beállitani hogy a médiatár ne az ID3 tag alapján lássa a zenéket abba a mappába amit beállitok hanem ugy mint a total commander a mappák alapján ?
    mert ha egy mappába pl:"vegyes" néven tele van mindenféle zenével akkor azt szétválassza elöadok szerint és igy átláthatatlan
  • nesto
    megvan, de csak néhány skinnél működik. szóval jobb klikk->window settings->docked toolbar->dock/undock windows-t bepipálni.
  • Flamer
    ya ojat nemtudom :|
  • nesto
    nem én nem erre gondoltam, mert így pl ha minimalizálni akarok egy albakot akkor is a winampra kattintok. úgy képzeltem el mint pl különböző dock-oknál ha felviszem az egeret akkor lecsúszik
  • Flamer
    ctrl+p > skins > modern skin > alpha blending > auto opague on hover és vedd le valamennyi százalékra
  • nesto
    heló, hol tudom beállítani, hogy ha minimumra veszem a skint, tehát csak felül van egy csíkban az asztal tetején, akkor automatikusan elrejtse magát? Egyszer sikerült beállítanom már, és akkor úgy volt hogy csak akkor jött elő ha pl 2 másodpercig fent tartottam az egeret az asztal/képernyő tetején. köszi
  • Wreck86
    sztem tesó vmi ingyens codec letöltést vélasztott,na oylat sose tessék megnyitni,msn szarságot még nem kaptam.kop-kop-kop :)
  • Flamer
    deyó. (y) ojanokatén sosem telepitek :D
  • urbi
    hali.nem tudom 4gyen használjuk a gépet.de szerintem a winampnak a 50fre mp3
  • Flamer
    értem. és mivel "kaptad el"? mit nyitottál meg?:o
    msnen valami pöcsséget?
  • urbi
    hali,müködik csak nemtudom ,hogykell vele mp3-ba irni.
  • urbi
    hali.ha a média player lejátsza ,és ven benne iró progi,és ki irni, akkor nem lehet ,hogy jó lessz?
  • Wreck86
    sajnos,ez a probléma,hogy nem tudom,ugyanis valszeg tesó szedte össze,de a lényeg,ha az mp3ak környékén ilyen problémák jelentkeznek:nem játsza le,nyöszörögve,gyorsítva,vmelyikhez ki se írja milyen hosszú,s ezt mind a winampnál tapasztalod,akkor már gond van.Zonealarma Secourity Suite viruskereső megtalálja,de sajnos ezekt a zenéket törölni kell,hiába írtotta ki a vírus magját,a zenék használhatatlanok lettek.
  • Flamer
    inkább irdle holtaláltad meg mibe meg miként meg holkattinttott rá. másoknak az segicség lenne.
  • Wreck86
    sajnos nem.
  • urbi
    hali. én is igy jártam ,nekem 27gb vesszett oda.nem lehet valahogy ezeket megmenteni?jó lenne ha valaki segitene.
  • Wreck86
    Meglett a megoldás: getcodec.d vírus. Tesom nyitotta meg,azután én megtaláltam pár órára és letöröltem,de addigra 19GB zenét tett lejátszhatatlanná.Zone Alarm Pro antivirusa ismerte föl,s csak törölni lehet a zenszámokat.Úgyhogy újra gyűjtés.
  • Wreck86
    és még gyorsít is mellette :(
  • Wreck86
    Sziasztok!Nekem oylan problémám lenne,hogy mára a winampom van,hoyg nem játszik le egyes mp3akat,meg ilyen nyöszörgős hangot hallat alatta.Letöltöttem a legújabbat,felraktam és ugyanez az eredmény.Vmit nem játszik le,csak átlépdeli,nyöszörög.windows media player meg lejátsza símán gondtalanul.
  • Tower Guard
    Hello!
    nekem olyan problémám lenne, hogy egyszercsak gondolt egyet a winamp és a számokat nem játssza le vagy kifagy, de van olyan hogy lejátssza és gyorsítva az egészet, nemértem egyik nap jó volt másik nap már nem:S már újraraktam meg minden, viszont úgy lejátssza ha a playlistet indítom el, egyébként a windows media player meg simán lejátssza, tehát nemértem mi a baj. ha tudtok akkor légyszíves egítsetek, előre is köszi
  • Narancs
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, van a winapmnek olyan pluginja, amivel a zenelejátszás sebességét lehet állítgatni? Vagy nem ismertek olyan playert XP alá, ami képes erre?
    Van egy elég gagyi iPod nano klónom (Dimarson), amiben van ez a vicces funkció, hogy lejátszás közben lehet lassítani / gyorsítani a számon. Ott tetszett meg ez a móka...
  • gotchaaa
    :)
  • n3whous3
    Hi, van egy kis gondom. Winamp 5.531-em van és nem játssza le a wma-kat. Persze ott van pl. a media player is, csak annak kibaszottul torzít az equalézere valamiért, szóval muszáj lenne inkább winamp alatt hallgatni... és egyébként is :)

Tud valaki megoldást erre?
  • grizzly21
    Ha a media library-ben 1 szam tobbszor is megvan hogy lehet megoldani hogy automatikusan csak egyet tartson meg?
  • zvaragabor
    Nekem az a gondom, hogy a netes rádió nem jelez ki semmit. Nem keres, nem listázza ki a rádióállomásokat, nincs semmi. Mi lehet a gond?
  • Flamer
    streamripper. http://streamripper.sourceforge.net/
  • tomibayern
    Hali!

Netes rádiót hallgatok, s annyi jó számot hallok néha, de nincs időm felírni őket. Nem lehetne valahogy megoldani, hogy a lejátszott zeneszámok neveit,előadóit elmentse valahova?
  • lck
    Amit egyszer a tömörítés kivett belőle, azt átkonvertálással nem tudod visszarakni. Azok a hanginformációk elvesznek. Nem nagyon valószínű hogy jobb lett, csak esetleg úgy érzed.
  • urbijoe
    csinálltam 128kb/s os mp3-bol 320-ast
    az a kérdésem hogy tud szarabbol jobbat csinálllni ?
    javit a minöségen ,mert jobb lett a 320kb/s-os