WinAMP v5.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem olyan problémám lenne, hogy egyszercsak gondolt egyet a winamp és a számokat nem játssza le vagy kifagy, de van olyan hogy lejátssza és gyorsítva az egészet, nemértem egyik nap jó volt másik nap már nem:S már újraraktam meg minden, viszont úgy lejátssza ha a playlistet indítom el, egyébként a windows media player meg simán lejátssza, tehát nemértem mi a baj. ha tudtok akkor légyszíves egítsetek, elõre is köszi
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Nem tudjátok, van a winapmnek olyan pluginja, amivel a zenelejátszás sebességét lehet állítgatni? Vagy nem ismertek olyan playert XP alá, ami képes erre?
Van egy elég gagyi iPod nano klónom (Dimarson), amiben van ez a vicces funkció, hogy lejátszás közben lehet lassítani / gyorsítani a számon. Ott tetszett meg ez a móka...<#circling>#circling>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Tud valaki megoldást erre?
púúúúú
Chaos Anno Domini
http://loal.atw.hu
Netes rádiót hallgatok, s annyi jó számot hallok néha, de nincs idõm felírni õket. Nem lehetne valahogy megoldani, hogy a lejátszott zeneszámok neveit,elõadóit elmentse valahova?
az a kérdésem hogy tud szarabbol jobbat csinálllni ?
javit a minöségen ,mert jobb lett a 320kb/s-os
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
sajnos nem ez az. Amire én gondolok az a winamp egyik beépülõ modulja, mert emlékszem, hogy a winamp könyvtárba kellett installálni.
Egyébként köszönöm a gyors választ.
Esetleg ha tudod mirõl beszélek, írj!
maygarul kikell yelölni az összes számot ami bevan téve.. ctrl +a szintúgy megy.. és nem kell shiftezni..
http://loal.atw.hu
elõtte sosem volt ilyen gondom
talán az újabb verzióban ismét jó lesz
rádiózáshoz kellene
elõre is thx.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egy 20KHz-es frekvenciát az 5.5-ös így ad vissza
pl. az 5.33-as még rendben van.
kicsit aggasztó, de remélem javítani fogják, már ha észreveszik, hogy nem stimmel valami.
5.5-ös winampnál hol tudom beállítani,hogy egy album lejátszásakor ne álljon meg a track végén hanem játsza a következõt?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Ellenben nálam néha elõfordul, hogy együtt mozognak így mikor winamp 0 - akkor system is 0 és így ha winamp 100 akkor a system is csak 100 a 100+system helyett.
Nálam winampon 19-esen megy, a Windowson meg föl van húzva minden maxra. És ha a winampot halkítom vagy bármi, akkor a windows hangját veszi le, ezért nagyon halk lesz az egész. Máskor ilyet nem csinál. Van valami ötletetek?
az új 5.5-ös Winamp-ban az egyik újítás elvileg az, hogy támogatja a térhatású többcsatornás mp3-akat.
én nem is tudtam eddig, hogy létezik ilyen. ezt most "találták ki"? 😊
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
A számokon belüli és számok közötti léptetés pedig gyorsabb mint mással.
A processzorhasználat zenehallgatáskor max. 2 %. És max. 35 mega RAM-ot eszik. Új alapértelmezett skinje van.
( Már évek óta nem használtam, de most a gépen maradt. )