366
WinAMP 5 a legújabb lejátszószoftver
  • grebber
    Nem jártam sikerrel leszedtem vagy 5 félét egyik sem az amivel régen működött egyikkel sem megy az 5.1! :(
  • Onishi
    Hi!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a Winamp-al hogyan lehet megoldani (vagy egáltalán meg lehet-e oldani), hogy a windows indulásakor automatikusan elinduljon, és elkezdje játszani a zenéimet. Már többször átnéztem a beállításait de nem jöttem rá. Van valami ötletetek?
  • Flamer
    http://pcforum.hu/tudastar/26114/Winamp+5+1-es+hang.html

http://www.sg.hu/cimkek/5.1+winamp+plugin/

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=winamp+plugin+5.1&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=&aq=f&oq=
  • grebber
    Régen volt nekem egy olyan pluginom a winamphoz ami azt eredményezett hogy az 5.1-es rendszeren minden hangfalból jön a hang,tehát szétosztotta a hangot.
    Valaki megtudná mondani ennek mi a neve (mert már nem emlékszem) és hogy honnan lehet leszedni?
  • DarQb
    sajna nem kérte senki, de végülis no para! megtaláltam az első változatát, meg elviekben vissza tudom szedni formázás után a psd fájlját, persze ha megtalálom a sok egyforma nevű között (pl: file0651.psd), és újra csinálom a main-t (főablak).

am körülnézetem a winamp honlapján és találtam ilyen cPRO-s skineket. nahmost elvileg ahoz h ezeket be tudd rakni le kell töltened egy kis progit. aztán az a progi kéri, h frissítsd a winamped, mert elavult! akk leszeded a legújabbat és úgy talán már tudsz is zenét hallgatni, ha mákod van.végülis nem egy bonyolult csak elsőre volt szar, h ki kellett találni h mit is akar pontosan. szal olvassátok el és pakoljátok inkább fel ezt a cPRO-s dolgot mert lehet h előbb vagy utóbb úgyis kelleni fog, mert néhány kis mp3javító meg egyéb is kéri.
  • Flamer
    hátha elkülted egyembernek is akkor csak felcsatoltad vagyis azt visszatudjkák küldeni neked :D
  • DarQb
    hát igazából én sem a 0-ról indultam, sose.

sajnos megviccelt a számítástechnika ördöge és eltűnt minden adat arról a vinyómról, amin rajtavolt, tehát elküldeni mostmár nem tudom, de köszönöm minden eddigi tagnak aki gondolkozott az ügyön! :)
  • Flamer
    majdtalán eccer. htx a definiciot.

#277: fogalmam sincs
  • fullazz
    Ami az mp3ból jó minőségű hangot csinál lejátszáskor!
    Próbáld ki!
  • Bandy11
    Hali valaki tud abba segyteni hogy van egykét számom karaoke-zni akarunk és beugrik az ablak a szöveggel de kb 8-as betűméret és én azt növelni szeretném erre mi a megoldás?
  • Flamer
    sosem csináltam témát :|
  • Flamer
    azmi?
  • fullazz
    DFX-et ismeri valaki a winamphoz?
    Nekem sehogy sem akar működni! ;)
    Régen ment, most hogy újratelepítettem már nem!
    Valaki tud esetleg adni egy működő serialt hozzá (kb így néznek ki: 396D76CC)?
    Régieket találtam, de azok régi verziókhoz jók (3-4évesekhez), és frissíteni akarja őket pénzért!

Köszönöm! ;)
  • DarQb
    megköszönném ha vki tudna segíteni

• DarQb
    sziasztok!!

nekem van egy sajátkezűleg készített skinem, csak az a baj h a csúszkánál elakadtam... próbáltam több féle forráskódot is de vhogy sose megy.
    Jah meg a lista.. hát ahhoz is kéne kód, de az nem létszükség.

Ha vkit érdekel elküldöm e-mailben a skint.

am itt egy kép róla:
  • Flamer
    nálam megy igy:
  • fery02
    Már lényegtelen, feltelepítettem egy másik verziót és már jó, de azért köszi! :)
  • fery02
    Nálam így néz ki. :S
  • Flamer
    ctrl +p -> skins -> modern skin és az egyik fülön ottlesz.
  • fery02
    Egy skin leírásánál találtam: "Enable Alphablending in Winamp Preference." Nem találom ezt az opciót. Hol van? :S
  • desigo
    meglévő könyvjelzőket,hogyan tudom elmenteni?
    hol tárolja őket?
  • tompka
    Egy 128kbit/s-es AAC, hanyas mp3-nak felel meg?
  • Wreck86
    hm,nekem ez tök új,de ha van ilyen én is kíváncsi lennék ám rá:)
  • zotya10002
    Sziasztok!!Olyan kérdésem lenne,hogy egy haver mondta hogy a Winamp-on lehet egy olyan keverő opciót választani hogy a számok között nincs szünet csak szépen áttkeveri az egyikről a másik számra!Tényleg van ilyen??Ha igen hogy tudom bekapcsolni??

Üdv Zotya
  • Gregorius
    Oké, nem érdekes.
  • Gregorius
    Sziasztok!

Tud nekem segíteni valaki abban, hogy rávegyem a Winampot arra, hogy a mod fájloknál a fájlnevet használja a metaadatok megjelenítése helyett? Nagyon örülök, hogy ezt a funkciót kiölték a mod input dll-ből, és már több éve nem sikerült visszahozniuk.

Ugyanez lenne a problémám a videofájlokkal. Azok is mostanában a fájlnevek helyett mindenféle szutyok információkat hánynak ki a lejátszási listába, amit éppen az alkotók bennehagytak.

Örülök, hogy ilyen szuper okos lett a Winamp, hogy már minden fájlból kiolvassa a szemetet, csak azt nem tudom, hogy akkor miért nem lehetett beletenni egy funkciót, hogy esetleg át is szerkeszthessem benne. Vagy erre is van megoldás?

Előre is köszi!
  • Máté12
    nah már megvan
  • Máté12
    Léccí Kéne!! :(
  • Máté12
    HELP VALAKI PLS :(
  • Máté12
    A rádió most nem megy de ha ittt vagyok akkor bármikor bekapcsolom!
  • Máté12
    Sziasztok!!!

Internetes rádiót készítek a winamp segítségével de nem jön be :S
    http://localhost:8000/listen.pls
    Ez a rádióm címe.

Én néztem egy videót hogy ezt hogyan kell csinálni, beállítani. Minden működik simán, de egy másik gépen már nem jön be :S
    Azt is mondták nekem hogy ha routert-en csinálom akkor valamit portforvardolni kell.
    Én routeren vagyok.

Tudtok nekem segíteni??
    Kösz előre is a HELPET!

• fery02
    Bocsi, de ez kicsit zavaros nekem.
  • Bagoly81
    rámász a tálcára lent jobb kik és az elöző mért gombot megnyomod megjavul
  • fery02
    Nemrég váltottam az 5.541-es verzióra, és az vele a bajom csak, hogy lejátszás közbe, ha egy egész képernyős ablak esetében felhozom előtérbe a winamp-ot (tálcáról rákattintok) és ha már nem kívánom, hogy előtérbe legyen, ha úgy tüntetem el, hogy csak mellékattintok (az ablakra, amin dolgoztam), akkor legközelebb, ha ismét előtérbe akarom hozni a winampot, akkor csak a playlist jön elő, és csak akkor jön elő lejátszóstul, ha a legutolsó kattintásom magán a lejátszó felületen történt, nem pedig a playlist-ben. Nem tudom érthető-e a problémám. :S Előre is köszi!
  • Bagoly81
    üdw. kérdéssel fordulnék hozzátok.

az a problémám a winappal, hogy elinditom, utána kifagy, de ugyfagy ki hogy nemlehet valami sem csinálni mozgatni a csuszkát ha elé rakok egy ablakot akkor elmegy a skin csak egy üres ablakot kátok, a zene lejátszás folytatodik tovább vezérelni nemtudom.

pár prec mulva megjavul és utána lehet használni ez a " fagyás" eltart 1-2 percig utána megjavul a zenelejátszás nemakadozik közbe. csak vezéerlni nemlehet. uj wint is kapott már olyan mintha kapcsolodna valahahova, a winamp, vagy valamilyen meghajtot nemtalálna azért áll le.. egy kisidőre utána joolesz mig kinem kapcsolom a gépet vagy a winampot
  • Puhos
    Értelmetlennek? Én?
    Talán nem olvastad de ennek a topicnak a WinAMP v5.0 a címe, és nem Nod vagy Avira vagy Avast!!! Erre van másik topic indítva, oda írjál ha ilyen problémád van!

Egyébként a TE hozzászólásod #238 óta három (a tied is beleértve) foglalkozik a WinAMP-al.
    És én vagyok értelmetlen?
    Nézz magadba először!

Üdv.
  • Tower Guard
    Inkább nem is írtál volna semmit, akkor nem látszanál értelmetlennek...
  • Clarke
    Sziasztok!
    Többször előfordult velem, hogy új winxp telepítés után a winamp avs bedöglik...
    Az AVS ablakában egyszínű villódzó kép jelenik meg a szokásos effektek helyett. Most megint ebbe a problémába ütköztem és a beállítások variálása nem oldja meg a problémát..
    Valaki találkozott már a problémával és ha igen mit lehet vele kezdeni? (a winamp újratelepítésén kívűl, azt már próbáltam és nem jött be)
  • Wreck86
    Sziasztok!Azt ho ltudom beállítani,hogy ha a "j"-t benyomom(kereső jön be ugye),akkor az ott kiírt dolgokat más betűtípussal írja ki?Mert ez a mostani oylan mintha kicsit széthúzná,vagy nemtom.
    köszi!
  • Puhos
    Cseréld le a géped!!!!!!