Kingdom Hearts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Amen! En is ruhelem a idiota repulest meg lovoldozest!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én imádtam vele legózni! 😊

Rincewind
Adok egy jótanácsot: szard le a hajókat. Én még mindig az alap elsõ hajót használom és tökéletesen jó. Annál is inkább, mert késõbb úgyis hiperûr-ugrani fogsz, azt meg tökmind1, mivel csinálod.
Szerintem ez a gummi ship-es dolog az egyetlen balfaszság a KH-ba. 😛
barret
Kaptam egy bigyót,valami gummi... Azt bele kell építeni az ûrhajóba? És ha igen,akkor mindegy hogy melyikbe? Nézegettem a menût,de nem lettem okosabb tõle.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Rincewind
Gratz! 😊
barret
Lenyomtam a háromfejût!

Rincewind
Már hogyne lehetne bezárni Treverse Town-t? 😊)
Cerberus meg megoldható, nekem is sikerült, pedig nekem az egyik elsõ PS2 játékom volt a KH, ergo nagyon nem feküdt még a controller akkoriban. Egy gyakorlott konzolosnak nem lehet akadáj a dög! 😉
De végülis minél többet próbálkozol, annál nagyobb lesz az esélyed, mert ugye szépen fejlõdsz közben.
barret
Nekem csak 4 van,összesen... Traverse town,Womderland,Deep jungle, Colosseum. Wonderland,ésDeep jungle van csak bezárva... És nem tudok tovább menni! HELP HELP HELP! Traverse town-t is be kell zárnom? Mert a Cerberus kicsit húzós a Colosseumban... Cloud-nak nem volt esélye,de evvel nem vagyok kisegítve...

Sephi
En is a Colosseum-nal maradtam. Mar minden vilag megvolt aszem. Nem tudom reg volt 😞 Kb egy eve nem jaccotam vele...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barret
Ez a Merlin dolog nekem új! Vele még nem találkoztam...

barret
A Colosseum nincs meg! Asszem két feladatot csináltam készre...Majd onnan folytatom.

Rincewind
Hmm, nem tudom. Az a gond, hogy nem igazán tudom mit csináltál meg, meg mit nem, így aztán nem vagyok képben mi lehet a probléma. Kolosszeum kész van? Ha minden világ kész van abban a körben, akkor vissza Treverse Town-ba és ott fel kell szereltetni az új hajtómûvet. Ködösek az emlékeim, de talán beszélgetni kell az FF szereplõkkel is, meg Merlinnel is talán (a tüzes ajtó mögött van a 3. <2.?> kerületben). Szerintem nézz utánna a GameFaqs-on, nagyon jó kis leírások vannak, minden részletre kiderjedõen.
barret
Cid nem mond semmit,a piros trinity mögött meg Squall és Aerith van,ott sem birok tovább menni...

Rincewind
Igen, azthiszem akkoriban kell felszereltetni Cid-el az új hajtómûvet, hogy megnyíljon a következõ 4-5 világ. Halloween Town-t különösem javaslom meglátogatni, irtó hangulatos. 😊
barret
Megvan! És hogyan tovább? Trawerse town?

Rincewind
A legtetején, sokat kell ugrálni.
barret
A vizesésnél körülnéztem,de nem találtam a kulcslyukat... Majd mégegyszer megnézem,köffi!

Rincewind
Kicsit ködösek az emlékeim, de azthiszem csak egyszer kell vele harcolni a végén, amikor a láthatatlan kaméleon is vele van. Ha legyözted, akkor még kb. öt percnyi van hátra a Deep Jungle-bõl: ugorj fel a sziklára és menj be a vízesés mögötti barlangba, bent pedig ugrálj fel egészen a tetejéig. Ott lesz a key hole, zárd be és jöhet a következõ világ.
barret
Ráadásul megvettem eredetiben!

barret
Nekem is tetszik,csak már unalmas az a két-három
helyszin...

barret
Tarzannál... Legyõztem azt a "vadászt" és semmi sem történik!Nincs új történet.Csodaországban is legyõztem a fõellenséget,és semmi sem történik!Alice meg elszökött? Nem t'om hol van.

Rincewind
Amúgy hol akadtál el? Ha leírod pontosan, segítek! Szvsz megéri vele "szenvedni", olyan hangulata van ennek a gamának, huhh, imádom! ^.^
Rincewind
Én meg közben rájöttem a megoldásra és megvan az összes trinity, meg dalmata, meg be van fejezve a 100 holdas pagony. 😊
Márcsak azt a tetû Hadest kéne leabálni valahogy, és meglenne a secret befejezés. De valami iszonyat nehéz eljutni addig: 45 meccset kell lenyomni egyhuzamban a kolosszeumban... 😛
barret
Én meg úgy elakadtam,hogy befejeztem... Sehova sem tudok menni.

Rincewind
Meg lehet találni valahol azt a piros trinity mark-ot, ami Oogie Manor-ban volt, de a boss legyõzése után eltûnik? Több FAQ-ban is olvastam, hogy késõbb is megszerezhetõ, de mindegyik mást ír, hogy hol és nem találom, mert természetesen én ezt anno kihagytam, most meg rendesen szívok miatta... 😛
Rincewind
Nem létezik Ps2 emulátor és még egy ideig nem is fog. Vegyél PS2-õt, ha játszani akarsz!
Hi!
Valaki segítsen már abban hogy ha pc-n akarok ps2-es játékkal játszani milyen emulátor kell vagy gondolom valami ilyesmit kell telepíteni. HELP!!!
Rincewind
Ha értesz angolul, akkor nagyon javaslom a gamefaqs.com nevû oldal meglátogatását. Ott fogsz találni töménytelen mennyiségû infót a játékról.
Rincewind
Kódot? Az valami csalás? Nem élek vele. 😊
Rincewind
Passz.
Rincewind
A GameFAQs szerint ilyen van. A kis manók szintetizálják az emeleten.
Rincewind
Még nincs, egyelõre a Micimackós szálat akarom kivégezni, aztán a Hádész kupát és csak azután megyek Hollow Bastionba.
Rincewind
Oogie-nál piros van, amit fel kell szedni.
Sephi
en meguntam a vege fele a jatekot amikor Cloud-dal kellet harcolni a arenaban... sehogy sem tudtam megolni 😞

Rincewind
Angol, sajna a magyaron kívül csak angolul értek. Ebböl adódóan nekem olyanom sincs, hogy "tagebuch". 😄
Én asszem a MEtal Chocobo-t használom, ha jól emlékszem 10-es. HP-m, asszem 60-70 körüli Sora-val, Goofy valamivel több. Szintre nem emlékszem.
Trinity Mark-okat meg én elkurtam. Ugyanis Halloween Town-ban volt egy, amit csak addig lehet felszedni, amíg ki nem nyírod Oogie Boogie-t, én meg legyaktam anélkül, hogy felszedtem volna. 😛
Ami persze kár, mert biztos jár valami fasza dolog, ha felszeded az összes jelet. 😞
Rincewind
Hm, hát nálam azok Trinity Mark néven futnak. 😛
Rincewind
Hát ez nekem kínai volt, pedig jelenleg ez a kedvenc gamém PS2-re. Mi az a Trio Tech? 😊
sigmavirus1
Küldtem emílt, ha tudod akkor küld el...na nem OFFolok tovább!😊

Viva La Virus1!!!

Sephi
Jaj de jo neked 😊)

Rincewind
Ehh, kíváncsi vagyok rá nagyon, de ma vettem meg a Star Wars Galaxies-t, és amíg tart az elõfizetése, addig a sarokba teszem a PS2-t és minden idõm az SWG-é. 😊
Majd utánna folytatom KH-t is, meg a többi gamezom. 😊
Sephi
Tudom! Ariel vialgaban fogsz eloszor talakozni a harmadik legnehezebb foellenfelell ursulaval 😊 Sok szerencset!

Rincewind
Ja és gyönyörû a grafik! Legalábbis a karakterek.
Rincewind
Hmm, bocsika tiszta szar, de most kicsit ontopicolok:
KURVA JÓ A GAME! 😊
Már a vízalatti pályán tartok és 20 óra játékidõm van benne. Nagyon jó ez a sok gyûjtögethetõ rejtett cucc.
sigmavirus1
Oké!

Viva La Virus1!!!

Sephi
ahm meglassuk irjal emailt oksa?

sigmavirus1
Akkor tudsz küldeni???/:o

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Hát....nem találtam senkit.. egy haver szokott néha feljárni, de már nem...

Viva La Virus1!!!

Sephi
oka!

sigmavirus1
Oké.én meg annak hogy nem tudna-e valaki felmenni Pestre a kedvemért!😊

Viva La Virus1!!!

Sephi
Ahm ... aszem igen majd hetfon utana nezek oksa?