Kingdom Hearts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem ez a gummi ship-es dolog az egyetlen balfaszság a KH-ba. 😛
Bérbe vehet? reklámfelület...
Cerberus meg megoldható, nekem is sikerült, pedig nekem az egyik elsõ PS2 játékom volt a KH, ergo nagyon nem feküdt még a controller akkoriban. Egy gyakorlott konzolosnak nem lehet akadáj a dög! 😉
De végülis minél többet próbálkozol, annál nagyobb lesz az esélyed, mert ugye szépen fejlõdsz közben.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Márcsak azt a tetû Hadest kéne leabálni valahogy, és meglenne a secret befejezés. De valami iszonyat nehéz eljutni addig: 45 meccset kell lenyomni egyhuzamban a kolosszeumban... 😛
Valaki segítsen már abban hogy ha pc-n akarok ps2-es játékkal játszani milyen emulátor kell vagy gondolom valami ilyesmit kell telepíteni. HELP!!!
Én asszem a MEtal Chocobo-t használom, ha jól emlékszem 10-es. HP-m, asszem 60-70 körüli Sora-val, Goofy valamivel több. Szintre nem emlékszem.
Trinity Mark-okat meg én elkurtam. Ugyanis Halloween Town-ban volt egy, amit csak addig lehet felszedni, amíg ki nem nyírod Oogie Boogie-t, én meg legyaktam anélkül, hogy felszedtem volna. 😛
Ami persze kár, mert biztos jár valami fasza dolog, ha felszeded az összes jelet. 😞
Majd utánna folytatom KH-t is, meg a többi gamezom. 😊
KURVA JÓ A GAME! 😊
Már a vízalatti pályán tartok és 20 óra játékidõm van benne. Nagyon jó ez a sok gyûjtögethetõ rejtett cucc.