356
A Disney & SquareSoft közös játéka
-
NormalisEmber #196 Sajnos én se tudnám megmondani hogy kik ők. -
#195 #184 erre nem tudol valaszt? -
#194 grafika masodlagos; bár bevallom, h. a PS1-es mércéhez mérve az FFIX+FFVIII al valo gémezések soran ill. utan már semmi sem "ugyanolyan" szép PS1-en; ez a 2 gém elegge magasra tette a mércét(jo, Chrono C. még csodaszép...)..majd megprobalom sztem... -
NormalisEmber #193 Szerintem mindenképpen érdemes legalább belenézned. Ha másért nem, hát a remek intróért. A vége pedig egyszerűen zseniális lett.(ilyen csattanót elég ritkán látni játékokban) Na meg ha úgyis ps1-en játszol, akkor egyébként se fogsz fanyalogni a mai szemmel elavult grafika miatt. -
#192 aham...annak csak demojat toltam; de most h. mondod... :-P Volt PS1-re is..érdemes kiirnom? :-P -
NormalisEmber #191 Az ellenfelek egy része egyébként kisértetiesen hasonít a pc-s heart of darkness
szörnyeire (mekkora játék volt az annó), ami persze nem csoda mert ott is a sötét erők seregeivel kellett szembeszállni. Ha jól emlékszem ott is egy ex-disneys dolgozott a játékon. -
#190 köszi infot, amugy nem toltam; PS1-et nyomok még... hmmm... elöször tök furanak tünt screen-ek alapjan a stilus, (videokat neztem), de a gémmenet tetszik.. :-) meg jok azok a fekete köd-szerű lényel egyik palyan...(értelemszerüen palyanevet nem tudok mondani... :-P) -
NormalisEmber #189 Amúgy meg kétlem hogy egy kissebb gyerek felfogna valamit is a történetből, tehát ez a "családos gyerekeknek ideális" nem igazán állja meg a helyét. -
NormalisEmber #188 Erre nehéz spoiler-mentesen válaszolni, de megpróbálok (végülis ha a második résszel kezdesz, már úgysem fog meglepetésként érni) : a kulcsnak központi szerepe van a történetben/játékban. Ahhoz hogy Sora(a főhős) megóvja az egyes világokat(minden egyes világ 1-2 kivételtől eltekintve egy disney mesének felel meg) a heartless-től(ők képviselik a rosszakat), méghozzá úgy hogy a kulcs segítségével bezárja azokat. Namost Sora egy kiválasztott, ő a keyblader, azaz csak ő képes erre a feladatra.(Amúgy a kulcs választja ki a viselőjét.)
-
#187 ha jól olvasom ki Sephi egy korábi postbol akkor Sora-nak hívják de Sora az lány név nem? -
#186 lehet h. jo, vegulis szokni kell a stilusat...de miert nagy kulcsa van a gyereknek, amivel fight-ol? ÉS ki akar lenni a kissrac? Cloud? -
#185 Mondom olyan tesóknak van akiknek nincs egy ízlásük játék terén emg nem úgy kell nézni hogy kit formálnak a karakterek mert ha pl. démonok lennének a disnye hősők helyén senki nem tartaná dedosnak -
#184 Lenyegebe nem kell azt kepzelni hogy valami dedos jatekrol van szo. Ket vilagban jaccodik. Most igaz hogy a Disney karakterek egytol egyik aranyosak es viccesek de ott a tobbi karakter akiknek megvan aze' a komorosag.
Olyan mintha fognad a Disney vilagat majd fognad a Final Fantasy vilagat es egybeontened.
Gyerekek egy dolgot nem ertek. Siefer oldalan kik azok Vivi-n kivul? Es Sora oldalan a gyerekek kit akarnak jelpekezni mert annyira ismerosek de nem ugrik be. -
fanatifo #183 csak ísmételni tudom magamat nagyon komoly a játék szuper sztoryval
-
NormalisEmber #182 Amúgy a Disney karakterek senkit se tévesszenek meg. A történet legalább annyira komoly mint más jrpg (sőt!!!) -
#181 Ja és mickye komolyan nézz ki bőrkabátban hátulról tök mátrixos -
#180 Láttam egy kis hableányos részből kéept és hát no comment -
#179 Mesélj még valamit a gémről sephi plzz -
#178 DE pontosan ez egy jelenet a KH2-bol. Mivel mar lentebb mondtam hogy vannak vilagok ahova ha eljutunk akkor ahoz alkalmazkodnak a szereplok :D
Ez pl az elso Mickey Mouse rajzfilm idobol valo es akkor igy neztek ok ki (Donald Es Goofy)
Mint mondottam pl majd amikor Oroszlankiraly vilagaban vaunk akkor Sora kisoroszlan les :D -
#177 http://www.gamesarefun.com/games/playstation2/kingdomhearts2/kh7.jpg
tudom nem ilyen de azrét érdekes kép -
#176 Láttam néhány képet honnan tom ezt leszedni? -
fanatifo #175 Sztem k...a jólett az a folytatás iszonyat nagy hangulata van a játéknak:) -
#174 Egyébként akkor pont olyan családoknak van kitalálva amelyben vannak kisebb és nagyobb gyerekek majd megpróbálom beszerezni -
#173 Aha akkor már értem azt a képet amikor goffy meg Donaléd közt egy ember van és mosolyra húzzák a száját...FF-hez emg sdajna nem volt lehetőségem az életben:( :( :( :( :( :( :( :( :( -
#172 En imadom a kombokat :D
Imadom a vilagot!
Imadom a szereploket!
Imadom hogy milyen interaktiv story van :D
Imadom imadom imadom! -
NormalisEmber #171 Én is csak ajánlani tudom a gémet. Idáig minden benne van ami egy jó kis akció-rpg-hez kell : látványos(és élvezetes) harcok, jó történet, remek grafika és humor. Az egyetlen negatívum idáig az űrhajós(gummi) részek. 2-őn vagyok túl de már fáj az ujjam az x gomb nyomogatásától:))) A boss csatáknál pedig igenis kell egy kicsit gondolkodni, a megyek és nyomom vakon az x-et nem igazán válik be az esetek 80%-ban. -
#170 Pontosan 8 ora 30 percnel vagyok szunet nelkuk. Legnehezebben kezdtem. A jatek hihetettlen. A kurva anyat annak a szerencsetlen hulyenek aki lepontozta. Attol meg hogy o csak az X-et nyomta nem azt jelenti hogy csak azzal lehet jaccani. Olyan latvanyos kombok vannak...
AHH ISTENI! -
NormalisEmber #169 szintén STRIKE-sat szedtem le, igaz privát tracker-ről.
Amúgy aki még nem kezdett bele, azt ajánlom inkább hogy ne a középső nehézségi szinten kezdje el hanem a harmadikon, mert még így is túl könnyű. Én csak azért nem kezdem újra, mert már 8órája játszom. -
#168 Akkor gondolom működik is.Thx! -
fanatifo #167 én a striket töltöttem le -
#166 Hy!Azt szeretném kérdezni hogy a társaságból a többség melyik torrentről szedte le a játékot?
Kingdom Hearts 2 PS2 FULLDVD USA
Kingdom Hearts 2 USA PS2DVD-STRiKE
PS2DVD - Kingdom Hearts 2 [USA] [WwW GamesTorrents CoM]
Azért lenne fontos mert már nem egy játékot töltöttem le úgy hogy jelszavas védelemmel volt ellátva -
NormalisEmber #165 Én biztonságképpen 2X-esen írtam ki. A lényeg hogy működik! -
#164 hogy hogy mire? :-O DVD 4X speedel; gondolom... -
#163 MEgvan :D -
#162 Gyerekek en mar rig nem irtam ki semmit. Mire kene ezt a gamat kiirni es milyen sebessegel? -
fanatifo #161 nagyon nagy játék -
#160 Kepzeld el a Disney sikerfilmek nagyreszet. Fogd meg a FF szereploket (fiatalon) es rakd bele abba a vilagba. Majd kepzeld el hogy egy kisfiu , Sora , Goofy-val es Donald-al az oldalan meg kell mentsen minden vilagot.
Minden egyes vilagba olyanok lesznek amilyenek lennie kellene ha ott leteznenek. Pl a Oroszlanykiraly-ban Sora kisoroszlan Goffy teknos es Donal valami madar (nem kacsa).
Ezt nem lehet igy elmeselni.
www.squaresoft.com es ott nezd meg :D -
#159 Olvasgatom amit írtok:Micimackó oldalak száz holdas pagony FF szereplők miről szól ez az egész játék? -
fanatifo #158 jóbocsánat akkor ezt nemtudtam -
#157 Hát gondolom neked nem szaros 5Gb-al kell spórolni egész hónapban.De tök mindegy mert kb. 2 nap és visszaállítják az adatforgalmam