1080
-
#319 500000000000000000000000000005068 -
sirdond #318 hi
cd-kulcs kellene,tud vki segíteni? -
#317 A mohaa.hu-n megtalálod a patchet, meg szervereket is. -
horbykeee #316 HI ALL!! SIMA MOHAVAL SZERETNÉK NETEN JÁTSZANI EREDETI KEY NÉLKÜL ,MILYEN PATCH KELL ÉS TUDTOK MAGYAR IPKET??OMNDJUK AZ ALL SEEING EYE LÁT SOK SERVERT DE MILYEN PATCH KELL SIMA MOHÁHOZ NETRE???? -
#315 Ha valamelyik kieget akarod feltenni, ahhoz nem kell a másik patch, jó az a mi ahhoz van. Ha meg csak úgy, akkor az találsz a hohha.hu -n. -
#314 Mihez kell a patch? -
#313 Sziasztok. Honnan tok leszedni patch-et a MOHAA-hoz? ( Nem US verzióm van!) Dobjatok meg egy linkkel lécci. -
AirJordan #312 Hi all!
Kellene nekem a Game!
Nem tudjátok,hogy honnan lehetne letölteni az alap game-t?
Előre is köszönöm,sziasztok -
#311 Hol volt itt a kioktatás??? -
#310 Nem kell kioktatni, nagyon jól tudom mi az a Mohaa, végignyomtam már párszor nehéz fokozaton is, csak most épp ilyen kedvem van, ennyi az egész. -
#309 Nembiztos, lehet hogy más... -
#308 Tényleg? -
#307 Ez nem a Mátrix! -
#306 Halihó!
Lenne egy kérdésem. Azt szeretném tudni, hogy van-e olyan konzolparancs single playerhez, ami lelassítja az időt? Szeretném kipróbálni milyen az, amikor mindenkinél "gyorsabb" vagyok. -
#304 Ha a kiegészítőt akarod feltanni akkor: a regeditbe írd át a számot 130-ró l20-ra (Hkey local machine/ software/ ea games/ MOHAA -
blackgamer #303 várj megis van itt, kibrobalom
-
blackgamer #302 ahhoz kiegészitőhöz
mohaa.hu-n én nem találtam patch-et -
#301 Minek kell ez a patch? A mohaa.hu-n van másik ami megy. Vagy valamelyik kiegészítő telepítéséhez kell? -
blackgamer #300 Sziasztok!
segitség kéne, AA-hoz probálom feltenni e PATCH-et (patch111v9safedisk.exe)
az irja
vagy nem UK & US verzió (pedig az)
vagy nem látja feltelepitve (csak ez lehet a hiba), mert az F: meghajtóra telepitettem nem a C-re (C nem megoldható)
mi lehet a megoldás? -
#299 Ja tényleg! Elfelejtettem a Pacific A.-ot. Akkor kitartás Don Guba! -
#298 mit kell hülyíteni.
már.19.
Pacific Assault -
#297 Szerintem is jobban jársz, ha továbblépsz a CoD-ra -
Konszuela #296 Nem lesz meghalt a Mohaa! -
#295 Mikor lesz uj resz vagy kiegeszito lemez????????? -
Konszuela #294 FLAME -
#293 Próbálj reinstallt. -
#291 hmmm... igen, az felettébb gyanús Akkor viszont nálam nincs több ötlet! Nálam is GeForce TI 4200 van, de semmi gond... -
#288 Nálam megy tűzfallal és patch nélkül. -
#287 Nem lehet, hogy a tűzfalad megfogja az internetre való kijutási kérelmét és vár arra, hogy engedélyezd vagy tiltsd, de nem kerül rá a fókusz, mert a játék az aktiv? (huhh remélem érted, hogy mit akartam mondani :)) )
Mert én már jártam igy 1-2 proginál, és a hajamat téptem mire rájöttem, hogy ez a gyikja... -
#285 Ugy emléxem, hogy a patch csak a multiplayerhez kellett, de 1 próbát megér. Töltsd le a www.mohaa.hu -ról! Asszem MOHAA_111patch_3in1.exe a neve, de a főoldalon megtalálod!
-
#284 :(
nVidiád van? -
#282 Hát ott a MOHAA könyvtárban a configure.exe fájl, azt indítsd el, ez megjegyzi a konfigodat. -
#280 A "configure"-t elindítottad? -
#277 Biztos hibás. Próbálj reinstallt. -
#275 Gondolom az nem jó, tegyél fel újabbat. -
#273 Videokártya driver. -
#271 Na most bejött az első link. Kössz. -
#270 MedalOfHonor Magyarország
A Letöltési listából a 2..
És nekem bejön a link.. -
#269 Nem jön be az oldal. Nincs másik cím??? -
#268 Kössz szépen kipróbálom, eddig is az ASE-val próbáltam.