Medal of Honor:Allied Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mellesleg aki nyitot szemel mászkál a neten az nem tud nem beleakadni ilyesmibe... 😄 nah de zárjuk mán le 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

egy dolgot szoptál be, én nem szoktam onlány mohaa-zni 😛PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Megérdemlem ? 😊 Mert tele van a net?? Igen?? Te ezt honnan tudod, csak nem te is letöltötted??

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Nem én kezdtem vitázni én csak kértem, hogy ha tud valaki ilyet, akkor legyen szíves segíteni nekem.

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

jah 😛 eze kene ezt most abahagyni szvsz 😄

Kandurex
asszem ilyen vitával kezdõdött...és átkerült a gumiba....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a másikfele meg az ha mindenkép ezt akarod ako meg ha anyira béna vagy hogy egy aimbotot se találsz meg is érdemled szvsz mivel televan vele a net... 😛

eh aze mert mas csítel nem tod felfogni hogy nem kel mindenkinek, azt meg elintézni nem lehet hogy minden szerveren fent legyen mert mindenki azt csinál a szerverével amit akar, szal max anyit tehetsz hogy vagy csak az anticsítes serverekre mész vagy beálsz a faszopo csiterek közé...
de szvsz ez a téma már picit lerágott csont nem tom minek kelet ezt most felhozni, mindenki tugya hogy ez van oszt kész micsinálni ucse lehet...

Nem jó fejnek akartam tünni, bár lehet hogy neked ez nem tünt fel a tegyon jó fejûségedtõl 😛PPPPP

Rendben akkor viszont próbáld vagy azt elintézni hogy senki ne cheateljen vagy hogy minden szerveren legyen fent az a program ami nem engedélyezi a cheatet. Mert Én szeretném élvezni a játékot De nem úgy hogy más cheatel és ezzel inkább tönkre teszi a játékomat! Szerintem az ilyen progikat mindenki számára hozzá férhetõvé kénne tenni mert ha mindenkinek meg van rá a lehetõsége, hogy használja akkor már nem vészes.

és te aimbottal is ugyanúgy élveznéd a játékot?
tegyük fel, hogy aimbottal jobb eredményeid lesznek...azt viszont nem magadnak köszönheted, hanem annak, aki megalkotta azt a sz*rt
most ezel jófejnek akartál tünni? csak mert akkor nem sikerült 😛PPPPP

gratulálok
hogy nagyobb eséllyel vegyem fel a versenyt a többi játékossal és persze elegem van hogy azokon a szervereken ahol van anticheat program ott jobb eredményeket érek el mint azokon ahol nincs...

[negativ] Les
na az animált 😊))
Bizony lõni kellett volna....😊

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[negativ] Les
Na hoah😊)

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[negativ] Cirek
minek az neked?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

most nézem de nem láttom, hogy itt pontosan mi hol hagyan van 😞

ajanlom az aimbot.com-ot...
Hali!

Tudja valaki honnan lehetne leszedni valami amibot-ot???

Hali!

Tudja valaki honnan lehetne leszedni valami amibot-ot???

Punker
mohaa-zni akarok az új küldikkel!!!!!!!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
Mikor jön már a folytatás?????????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zagash
+ Nvidia Detonator mindenkori új WHQL
+ NVidia Refresh Rate MK II

Ennyi.

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Zagash
Ez még sok is egy ilyen öreg Q3 motoros jószághoz.
Én a 3Dmark 2001-ben 1460 pontot bírok kicsikarni az itthoni gépembõl és ez tökéletesen elég a MOHAA-hoz, közepes beállításokkal.

Amúgy a konfigom:
ProComp alaplap (plafon: 1.3GHz), 1.333 GHz AMD Duron, 256 MB SD(!)ram, GeForce2 MX (sima), 60 GB Maxtor HDD

Zagash
Ez egy remek ötlet.
mindenképp támogatom !!

Dikkma
Oviban nem tanítottak meg az illemre?
1200 celeron 320 mb ram geforce 4 mx 440
A neten játszogatok a Spearhead-el, rendesen is megy, de egy ídõ után elkezd akadozni. Okát viszont nem tudom. Mondjuk már elsírtam ezt egy másik fórumban is.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

fm
elégnek kell lennie a mohaa-hoz sztem tutira az enyémnek is..

fm
milyen konfig pontosan?

Megnéztem a 3dmark 2001-et: 2971 pont lett a teszt eredménye nálam. Nem sok de a Mohaa-hoz szerintem elégnek kénne lenni a konfigomnak.

fm
nálam folyamatosan akad.3dmark 2001se 1404pont😞

[negativ] Les
Ez nem flame jellegû volt csak egy észrevétel+javaslat...😊)

[negativ] Les
Piftuka:
Megértem, hogy baromi sok dolgod lehet a moderálással de mi lesz így ha az összes (jobb) topicot lezárod??? 😞(

Valami köztes megoldást kéne kitalálni...

[negativ] Les
Az volt és már végre rájöttem mindenre..😊

Úgy tûnik itt moderálás vót 😄
Fm!
Ugyanez nekem is a problémám, a konfigom színte megegyezik a tieddel. De nekem csak egy bizonyos idõ után kezd el szagatni, addig minden tuti, de utána...

fm
vmi gáz lehet a géppel:640*480-ban is akad rajta,min. detail mellett

[HUN]PAStheLoD
azért gondolkodni azelõtt sem ártot volna hogy elköltöztetek!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Hali! Van egy problémám a játékkal. Az 5/2-es küldetést megcsinálom a tigerrel, és utánna a töltéscsík megáll és szabálytalan mûvelet, aztán kilép. Volt már ilyen valakinek? Patch kell? Vmi ötlet?

[negativ] Les
😊 grat 😊

[negativ] Les
Hát nincs kedvem visszaolvasni 😞( mi történt itt már napok óta nem találtam ezt a Topic-ot sehol és most felcsillant a remény?!?!

Emberek,a gamestaron én csinálom a mohaa rovatot,már leadtam az e havit Zerocoolnak!Az októberi számban(megjelenik szeptember végén)már benne lesz!

Bye és sok sikert az összes mohaasnak!
Köszi!

dikki*yysw
Van egy lépcsõ felfelé valahol, oda kell bemenni lesz két halott csávó. Vedd el a bazookájukat és ennyi.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem, mert elakadtam a játékban az 5. missio elsõ részében. Végigmentem a pályán, kilõttem a mesterlövészeket, az embereimre vigyáztam (5fõ),élnek. Odamegyek a fa kerítéshez,megnyomom a "use" gombot és kiirja hogy locate the missing bazooka team. És ilyenkor mit kell csinálni? Bemenni nem tudok, másfelé elmenni nem lehet.
Köszi

Punker
800*600

fm
vki nem ttudja véletlenü,milyen deatil mellet kéne hogy fusson ez a game.itt 1100as cerkán,384sdrammal,gef2mx-el min felb+detail😞

sztem jobbnak kéne lennie..

mellesleg szokott itt vki online játszani spearhead-et?

Az fpscentral.hu - fenn a végigjátszás.

Pacific Stormot írtam