1080
-Mohaa kiegészítők-

p4m3vp7g.png
Szerverek
SG szerver: 37.221.209.105:12110

• CELL StormBird
    Ezt töltsd le Mohaa Patch
    És még az AsE -t
    ASE-nál állítsd be a magyar servereket.
    ÉS ennyi.
  • wEEn
    Hi!
    Sikerült a gamepadot beilleszteni a játékba, de még rosszabb mint bill-ről!
    Valaki profi felvilágositana arról, hogy milyen billentyűzet kiosztással lehet sikeresen szerepelni? Mert egyszerűen a hajolgatást nem tudom olyan bill-re tenni, hogy kézreessen!
  • 0ppika
    Hi. Tudna segíteni valaki? Még neten soha nem sikerült játszanom, mindíg ezt írja:
    Server Connection Timed Out
    Mi a gond?
  • 0ppika
    Hi. Tudja valaki hogy mit takar a MOHAA Final verzió. Egy warez oldalon láttam.
  • wEEn
    Sziasztok! Hogyan lehet rábirni a gamét, hogy gamepaddal lehessen irányitani?
  • The Garrett
    minek? :D
  • zsolesz
    Uppppppppp!!!!!!!!!!
  • zsolesz
    Ne hogy azt mondjátok, hogy ez a topic ennyire lült!!!
  • DJ Skyline
    www.mohfiles.com
  • Jürgen
    Hali! Tudtok nekem olyan oldalt, oldalakat mondani, ahol találok leírásokat a console parancsokról? Pontosabban a configomat akarom átalakítani. Pl lehet e 1 gombbal szöveget mondani (mint a Wolfenstein-ben) stb? Köszi
  • Sadun Tryst
    a neon = naon (nagyon)
  • Sadun Tryst
    nemtom ezt a képet láttátok-e, de nekem neon teccet!

(a képet feltöltöttem a netre, de nem biztos, hogy müködni fog, szal bocsi ha semmit nem láttok)
  • zotso
    Sziasztok!!
    Segítség kellene! Felraktama BREAKTHROUGH-t , szépen megy a játék , az első missioban, a másodiknál egyszer csak gondol egyet és kilép . Kidobja az Open gl ablakot, és ezt az üzenetet írja ki: "recursive error after: Level::AllocEdict: no free edicts" . Mi lehet a gond?
  • fm
    a gamestar szerint nagyvalószínűséggel lesz pc-s is..ha jól értettem
  • DrBigSlingShot
    Sziasztok! 01 kérdés és nem több. A rising sun csak ps2 re van kiadva? Vagy esetleg ps-s változatba is lesz?
  • tHommy
    Help!A Mohaa csak ablakban indul mióta kaptam a windows messangertől egy üzenetet játék közben.Meg lehet valahogy oldani hogy újra normálisan induljon?Please help.Thx
  • fm
    mehet ez a game élvezhetően egy savage4-en? sajna több infót nem tudok a gépről,csak a kártya érdekel,bírná-e..
  • Palleon_home
    Emberek! Felraktam a Mohaa-t újra, ment rá a patch (1.11 3in1), meg a c*ack. Ennek ellenére nem enged be semmilyen szerverre. Pedig féléve még ment. Mi lehet a gond?
  • Wexel
    Kösz ....
  • Zagash
    www.ventrilo.com
  • Wexel
    Valaki tudna nekem e-mailbe küldeni ventrit(beszélőprogi),vagy csak mondja meg, hogy honnan lehet leszedni!! Thanks!
  • DJ Skyline
    Nya Jagger figy:
    attól függ hogy magyar vagy külföldi!
    ezt tölsd le ez kelleni fog: The all seeing eye
    3in1.11 patch by Zagash
    innnen tudod leszedni www.mohaa.hu
    tűzfal....megpróbálhatod de nem tudom....érdemesebb a teljes verzióval nyomulni és nem a demóval...!
    bye
  • jagger
    hali!
    nem túl rég kezdtem az internetes pályafutásom ezért lenne pár amatőr kérdésem:
    Hol találok medal servert?
    nekem csak egy alap demom van, de gondolom csak annaksegítségével lehet a leg könnyebben és egyszerűbben játszani valakivel.
    Ami a leg rosszabb, hogy a kollégiumból szertnék játszani. Szerintem a tuzfalnál elakadna a dolog vagy érdemes lenne próbálkozni?
  • Adam5
    És weblapról pl warezről? (az összesen csak expasion-ok vannak) De a sima Mohaa kéne
  • Hmuda
    Hát a DC++ a legjobb heyl szvsz. Ajánlom a Koli, Independence, Elite és Wishmaster hubokat.
  • Adam5
    Nem tudjátok honnan lehet letölteni a sima Mohaa-t?
    ( lehet dc++ is!)
    please!
  • tier
    Nemtom mi a baj, de prószáld ki az All Seing-eye-t. A Gamespy-hoz hasomló progi.
  • Hebo
    hello mindenki!

valaki segitsen már nekem ha nem nagy kérés!a Mohaa-val akarok játszani neten és fel is raktam az 1.11-es patch-et és amikor a Gamespy-ba töltené be a játékot akkor ezt irja ki:
    ''There was an error that prevented the game from being
    launched.Check to make sure the game is properly installed and that
    the path is correct.''

na mi lehet a baj?felkell tenni még valamit vagy mi?léci segitsetek!
  • tier
    Szerintem a a detonatorralm van gondja.
  • ATS: Peelova
    haj der! ojan kérdésem lenne hog yhogy lehet eldönteni egy save fileról hogy mijen nehézségi fokozaton van az jácva? tudniillik egy haverom gyanusan hamar tolta ki áállítása szerint a brékszrút, pedig lámatikus spíler elégé nah mindegy próbáltam notepadbe megnyitni de ott csak a pálya nevét írja ki meg a soundokat, szal ha vki tud vmit azt danka
  • okka
    A MOHA consolon ez a felirat jelenik meg: could not load Open GL subsystem és a program nem indul.Mit lehet tenni?Előre is köszi!
  • Wexel
    És kisebb, mint 3 mega szerintem
  • Wexel
    Igen ezzzzzzz-azzzz!!!
  • Zagash
    Ja, most olvastam lejjebb :)

Headhunter-től egy modom van a taslonban, az pedig a Headhunter's Avatar. Ez lenne az?
  • Zagash
    Wexel: Azért, mert nem kaptam tőled modot - és hát ami nincs, azt csak igen nehezen tudom feltölteni. Vagy még úgy sem. Milyen néven küldted? Wexel? Mert ilyen néven nincs semmim.

Szerintem az a legjobb, he elküldöd újra. Ha nagyobb, mint 3 mega, akkor a [email protected] címre, ha kisebb, akkor ide: [email protected]
  • Punker
    na ezt nézzétek meg: http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=2591
  • Wexel
    Zagash, mér nem raktad még mindig fel a legujabb MOD-omat?
    Már 2 hete elküldtem, nah de mind1, remélem holnap, vagy még ma felrakod...
  • Wexel
    Én vagyok a <=MSC=>headhunter uahahahah!!!
    MOD-ok királya uahahahah!!!
    Nah nem is dicsérem magam
  • Zagash

dekung? Hmmm... ez a név nekem nem ismerős... Hol is jegyzik ezt pontosan az elsők között?
  • Ruffi
    :DDDDDDD