1080
-
#267 Ezt töltsd le Mohaa Patch
És még az AsE -t
ASE-nál állítsd be a magyar servereket.
ÉS ennyi. -
#266 Hi!
Sikerült a gamepadot beilleszteni a játékba, de még rosszabb mint bill-ről!
Valaki profi felvilágositana arról, hogy milyen billentyűzet kiosztással lehet sikeresen szerepelni? Mert egyszerűen a hajolgatást nem tudom olyan bill-re tenni, hogy kézreessen! -
#265 Hi. Tudna segíteni valaki? Még neten soha nem sikerült játszanom, mindíg ezt írja:
Server Connection Timed Out
Mi a gond? -
#264 Hi. Tudja valaki hogy mit takar a MOHAA Final verzió. Egy warez oldalon láttam. -
#259 Sziasztok! Hogyan lehet rábirni a gamét, hogy gamepaddal lehessen irányitani? -
#258 minek? :D -
zsolesz #257 Uppppppppp!!!!!!!!!! -
zsolesz #256 Ne hogy azt mondjátok, hogy ez a topic ennyire lült!!! -
#255 www.mohfiles.com -
#254 Hali! Tudtok nekem olyan oldalt, oldalakat mondani, ahol találok leírásokat a console parancsokról? Pontosabban a configomat akarom átalakítani. Pl lehet e 1 gombbal szöveget mondani (mint a Wolfenstein-ben) stb? Köszi -
#253 a neon = naon (nagyon) -
#252 nemtom ezt a képet láttátok-e, de nekem neon teccet!
(a képet feltöltöttem a netre, de nem biztos, hogy müködni fog, szal bocsi ha semmit nem láttok) -
#251 Sziasztok!!
Segítség kellene! Felraktama BREAKTHROUGH-t , szépen megy a játék , az első missioban, a másodiknál egyszer csak gondol egyet és kilép . Kidobja az Open gl ablakot, és ezt az üzenetet írja ki: "recursive error after: Level::AllocEdict: no free edicts" . Mi lehet a gond? -
#250 a gamestar szerint nagyvalószínűséggel lesz pc-s is..ha jól értettem -
#249 Sziasztok! 01 kérdés és nem több. A rising sun csak ps2 re van kiadva? Vagy esetleg ps-s változatba is lesz? -
tHommy #248 Help!A Mohaa csak ablakban indul mióta kaptam a windows messangertől egy üzenetet játék közben.Meg lehet valahogy oldani hogy újra normálisan induljon?Please help.Thx -
#247 mehet ez a game élvezhetően egy savage4-en? sajna több infót nem tudok a gépről,csak a kártya érdekel,bírná-e.. -
#243 Emberek! Felraktam a Mohaa-t újra, ment rá a patch (1.11 3in1), meg a c*ack. Ennek ellenére nem enged be semmilyen szerverre. Pedig féléve még ment. Mi lehet a gond? -
Wexel #242 Kösz .... -
#241 www.ventrilo.com -
Wexel #240 Valaki tudna nekem e-mailbe küldeni ventrit(beszélőprogi),vagy csak mondja meg, hogy honnan lehet leszedni!! Thanks! -
#239 Nya Jagger figy:
attól függ hogy magyar vagy külföldi!
ezt tölsd le ez kelleni fog: The all seeing eye
3in1.11 patch by Zagash
innnen tudod leszedni www.mohaa.hu
tűzfal....megpróbálhatod de nem tudom....érdemesebb a teljes verzióval nyomulni és nem a demóval...!
bye -
jagger #238 hali!
nem túl rég kezdtem az internetes pályafutásom ezért lenne pár amatőr kérdésem:
Hol találok medal servert?
nekem csak egy alap demom van, de gondolom csak annaksegítségével lehet a leg könnyebben és egyszerűbben játszani valakivel.
Ami a leg rosszabb, hogy a kollégiumból szertnék játszani. Szerintem a tuzfalnál elakadna a dolog vagy érdemes lenne próbálkozni? -
#237 És weblapról pl warezről? (az összesen csak expasion-ok vannak) De a sima Mohaa kéne -
#236 Hát a DC++ a legjobb heyl szvsz. Ajánlom a Koli, Independence, Elite és Wishmaster hubokat. -
#235 Nem tudjátok honnan lehet letölteni a sima Mohaa-t?
( lehet dc++ is!)
please! -
#234 Nemtom mi a baj, de prószáld ki az All Seing-eye-t. A Gamespy-hoz hasomló progi. -
Hebo #233 hello mindenki!
valaki segitsen már nekem ha nem nagy kérés!a Mohaa-val akarok játszani neten és fel is raktam az 1.11-es patch-et és amikor a Gamespy-ba töltené be a játékot akkor ezt irja ki:
''There was an error that prevented the game from being
launched.Check to make sure the game is properly installed and that
the path is correct.''
na mi lehet a baj?felkell tenni még valamit vagy mi?léci segitsetek! -
#232 Szerintem a a detonatorralm van gondja. -
#231 haj der! ojan kérdésem lenne hog yhogy lehet eldönteni egy save fileról hogy mijen nehézségi fokozaton van az jácva? tudniillik egy haverom gyanusan hamar tolta ki áállítása szerint a brékszrút, pedig lámatikus spíler elégé nah mindegy próbáltam notepadbe megnyitni de ott csak a pálya nevét írja ki meg a soundokat, szal ha vki tud vmit azt danka -
okka #230 A MOHA consolon ez a felirat jelenik meg: could not load Open GL subsystem és a program nem indul.Mit lehet tenni?Előre is köszi! -
Wexel #228 És kisebb, mint 3 mega szerintem -
Wexel #227 Igen ezzzzzzz-azzzz!!! -
#226 Ja, most olvastam lejjebb :)
Headhunter-től egy modom van a taslonban, az pedig a Headhunter's Avatar. Ez lenne az? -
#225 Wexel: Azért, mert nem kaptam tőled modot - és hát ami nincs, azt csak igen nehezen tudom feltölteni. Vagy még úgy sem. Milyen néven küldted? Wexel? Mert ilyen néven nincs semmim.
Szerintem az a legjobb, he elküldöd újra. Ha nagyobb, mint 3 mega, akkor a [email protected] címre, ha kisebb, akkor ide: [email protected] -
#224 na ezt nézzétek meg: http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=2591 -
Wexel #223 Zagash, mér nem raktad még mindig fel a legujabb MOD-omat?
Már 2 hete elküldtem, nah de mind1, remélem holnap, vagy még ma felrakod... -
Wexel #222 Én vagyok a <=MSC=>headhunter uahahahah!!!
MOD-ok királya uahahahah!!!
Nah nem is dicsérem magam -
dekung? Hmmm... ez a név nekem nem ismerős... Hol is jegyzik ezt pontosan az elsők között? -
#220 :DDDDDDD