1080
-
Cattie #359 Te az a Macey vagy? -
#358 Sorry... -
Cattie #357 oksa:) -
#356 Na most mennem kell. Majd még benézek. Csak, hogy ne legyen annyira elveszett ez a topic. -
#355 Igen. -
Cattie #354 és te is szoktál multiban nyomulni? -
Cattie #353 nah azt gondoltam, hogy a wart nm itt fogják megbeszélni:) -
#352 Én szemály szerint mohaa rulz. Szerintem azok akik mohaznak még, azok inkább a servereken beszélik meg a wart stb. -
#351 hmmm... meglehetősen kihalt már. Gondolom azért mert a Call of Duty elrabolta innen az embereket :) -
Cattie #350 Senkit nem érdekel ez a szerencsétlen topic???:( -
Cattie #349 Szasztok!
Már olvasgattam ezt a fórumot, de itt csak az jön elő, hogy kinek, milyen problémája van? Valami másról nem szokott folyni a szó? -
#348 Sziasztok!
A MOHAA Breaktrough-hoz keresek 2.40 -es verziójú cracket. Tud valaki segíteni? Azért kellene, hogy a fordítást rá tudjam telepíteni. -
#347 Szedd le a patchet a mohaa.hu-ról és menni fog. -
Ben C #346 Amikor kapcsolódnék 1 szerverhez az alábbi üzenetet kapom:
Server Connection Timed Out (vagyvalamiilyesmi)
miért nem indul?
bárki valami 5let? -
Christian #345 hi all!
Keresek olyan embereket, akik híreket, képeket stbt tennének fel az oldalamra a játékról!
http://cyborg.try.hu
-
:) #344 Szasztok, mohaa kupa lesz rendezve,akiket érdekel az látogasson el a www.mohaa.hu webre. A hirekben olvashattok mindent
-
#343 mert a serverindítás nme olyan egyszerű... -
#342 Ketten játszunk a játékkal, és nem kéne összekavarodni a mentéseinknek. -
#341 Szívesen, de minek kéne? -
#340 szomorú...
köszi -
#339 NEM!!! -
#338 Helló mindemkinek.
Lehet a játékban több felhasználói profilt csinálni?
Ha igen hogyan? -
#337 -
#336 nem...hiába indítok egy szervert,
a "helyi háózat(LAN)" menüpontnál azt írja ki, hogy nem talál szervert... -
#335 Na jó? -
#334 fent van az 1.11 patch mind a két gépnél. -
#333 Kösz:) -
#332 Erre gondoltam.
Mi ezerszer játszottunk mindenféle trükközés nélkül. Próbálj meg felrakni valami patchet (mohaa.hu).
Mikor rámész a start new game-ra akkor nem legyen bejelölve a game spy és a dedikált szerver használata.
Egyebet nem tudok. -
#331 Igen, tudok csatlakozni a gépéhez és mésolni rá meg ő is ha erre gondolsz. -
#330 Látják egymást a gépek a windowsban? -
#329 Igen de amikor a másik gépen rámegyek, hogy csatlakozás hely hálózathoz, azt írja ki, hogy nincs szerver a hálózaton.Miért? -
#328 Beállítod a multi optionsba hogy LAN és elindítod! -
#327 Hogyan lehet LAN szervert csinálni a Mohaa-ban? -
#326 -
#325 Valami paksi nyavajás! -
#324 A COD szerverek többségén is ez megy, meg a csíterezés! -
#323 Hi. Asszem megutáltam a medált a sok kis buzi miatt. Akárhány magyar szerverre megyek, tele van 12-14 éves egymást anyázó kis köcsögökkel. 10 szóból 9 káromkodás. Mit akarnak ezzel elérni? Ezért játszik sok magyar külföldi szervereken. Csak a magyarok szidják egymást? megáll az eszem... -
#322 Ki volt az a szemét aki rábeszélt??? -
#321 Én is MOHAA-s voltam egészen addig amig 1x ki nem próbáltam a CoD-ot. Azóta mással nem játszok :) -
horbykeee #320 gyertek call of dutyzni neten,sokkal jobb...mind grafikailag mind mozgásilag állás guggolás fekvés stb..ne hagyjátok ki én tudok hasonlitani mert végig nyomtam a MOHAA-t vagy 3 szor a MOHAAS-t vagy 2szer és a MOHAAB-t 1 szer....