Medal of Honor:Allied Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zagash
😉

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

CELL StormBird
Oooo nekem mondod ezt Zagash?😄
Na jó akkor sorry.
Azt hittem nem rakjátok fel egybõl bocsi.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Zagash
el.

úgy hívják az oldalt, hogy www.MOHAA.hu

na, leállt az EAgames.com. Most frissítik. pár óra és szerintem lehet húzni lefele. eheh...

The Garrett
gAmeportItt tuti kinnlesz 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CELL StormBird
Zagash elárulnád nekünk is honnan tudjuk majd leszedni.
Hogy ne keljen linkért könyörögni 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

mozesapo
Mire kijön a full, addigra csak megjön a demo is.

Punker
😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zagash
én is, de még nincs fent. késnek... hmm.. ez ismerõs 😊

óra 0 demo 0. most mi van ? tötteni akarok!

Punker
linket plz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mozesapo
Letelt az idõ, honnan tölthetõ???

Zagash
Breakthrough multiplayer demó: 1 óra és 38 perc múlva

Zagash
a single Omaha két részbõl áll:

maps/m3l1a.bsp és
maps/m3l1b.bsp

Omega
bocs
"cheateléshez"

Omega
azt árulja el nekem valaki hogy mi az Omaha Beachnek a pályaneve, mert kéne a cheteléshez.

Danny
Csa! Dobjon mar lecci valaki egy linket a Spearhead 2.15 patch crackhez. Patch mar fenn van de kene a crack is. Elore is kosz!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Szevasztok! Legyetek olyan kedvesek es dobjatok mar meg egy ket Spearhead cd kulcsal. Koszi!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Zagash
A biztos az csak a halál - sem, mióta Walt Disney-t lefagyasztották 😛

The Garrett
Gameport

Itt találhatsz infot az összs készülõ MOhaa kieg rõl. + Magyar bemutatókat.

CELL StormBird
ÉN a Call of Duty várom nagyon!!
Meg a Breakthroughot!!
Asszem eleszek velük egy darabig 😊

Punker
látni akarom a kiegészítõt

Danny
Koszi szepen!

[negativ] Les
Tuti, hogy nem fog csúszni ? 😊

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!

Punker
5000-0000000-0000000-5068

Sziasztok!

Légyszives irjatok már egy CD key-t-t MOHAA alapjátékhoz

THX

Zagash

MOHAA: Breakthrough hivatalos megjelenési dátum:

2003. Szeptember 22.

Danny
Ciao! Nagyon reg jatszottam Mohaa-t neten ugyhogy nem tudom milyen patch kell most a jatekhoz. Ha dobnatok egy linket azt megkoszonnem, de ha megmondjatok milyen patch kell akkor az is fasza lenne. Koszi!

[negativ] Les
Hmmm

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

The Garrett
ja amugy aki kíváncsi a Moh: brékszrú bemutatóra az lapozza fel a Gameport oldalait.
szerintem megtaláljátok

Erre tessék

The Garrett
De mostmá legalább Clanmeccsen bukott le 😄

The Garrett
tegyél fel 1.11 et www.mohaa.hu

Sziasztok! Segítség kellene MOHAA 1.0-hoz kellene NOCD mivel nem indul el ill. a CD-t kéri legalábbis XP alatt.
Amit letöltöttem azzal elindul, de utána erre panaszkodik: could not load OpenGL subsystem.
Nos én marhára nem értek hozzá úgyhogy nyugodtan homályosítsatok fel.
The Garrett
filemegosztók?

6 nap mulva MOHAA:BREAKTHROUGH multi demo! Visszaszámlálás az eagames.com-on, hajrá!

[HUN]PAStheLoD
lol 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zippo
CB forumon van egy masik is:
Punker

The Garrett
hogy kell képet belinkelni plz nemtudom 😊))
ezt valaki tegye be 😊
http://mohaa.free.eplanet.hu/pictures/shot0088.jpg

Lacc
Hát igen, fantasztikus paródia, egyszer röhögtem rajta egy nagyot, akkor is azon hogy ez mennyire szánalmas.
Zagash
Ha feltetted a Spearhead-et, biztos feltûnt, hogy a program telepítette az 1.11-es javítást a MOHAA-ra. Ha a MOHAA nem indul, akkor valószínûleg nem eredeti a játékod, ebben az esetben kell neki egy tört 1.11-es MOHAA.exe.

fm
ja, ez egy kérdés volt.
(a bibi hogy minden felb. mellet ugyanugy szaggat)

fm
hali.

mér lehet az,hogy 640*480 lowest detail mellett szaggat a játék,akár 800*600 medium+text comp+stb...

a konfig:1100cerka,384sd,gef2mx64mb,winxp

NeoMaN
Szasztok!
Biztonsági másolatos MOHAA-ra felnyomtam a bizt.másolatos Speart.
Spear megy, de MOHAA már nem.
Van ehez crack vagy valami, hogy fusson a MOHAA is?
THNX!

Kandurex
itten már soha

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Manta
Meglesz a 30k?
[negativ] Les
No kollégák and else... holnaptól megnyílnak az iskolakapúk..😊 nem hanyagolni a mohaa-t 😊)

fm
oprendszer?

fm
indítsd el a regedit-et.
majd hkey-local-machine/software/mohaa könyvtára
ott van egy számokból álló könyvtár. azt írd át 1.1.12.200
és menni fog