Savage: The Battle for Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na hostoltam 1-et, aki feltette a gamet johetne jacani. 193.110.61.22

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jacek
nekem foleg az tetszene hogy lehet kickelni a parancsnokot😛

Hustler_hu
#savage.hu ircen gyertek es megbeszeljuk ki hostol meg stb.
AKkor majd igy magyarokkal meg kene pl dumalni 1 10 fos mecset amikor tobb embernek lesz meg. Jo feeling lehet szvsz.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hustler_hu
valahol fizess elo sms-ben es voila 😉 vagy dc++ 😉 vagy tanulj meg leechelni 😉
Hustler_hu
nah a patch ... van tores ... ott van a crack dirben , nah ugy kell hogy felinstalalod , majd elinditod (nem crackelve) , patcheli ... keri a cd kulcsot ... kilepsz ... bemasolod a updated cracket ... play ... es akkr csakis TORT serverre tudsz joinolni ... tehat nem az eredeti serverekre ... probalgatni kell a servereket , valamelyik csak tort 😊
Hustler_hu
probaltam ... joinoltam 1 kulfoldi TORT serverre ... es minden OK , csak laggolt ..
Probaltad mar? Sztem nem. Kijott vmi uj pecs, amivel el sem indul, ha meg nem pecseled akkor azert nem lehet konektalni. Szar meg kell varni mig az uj pecset is feltorik.

Hustler_hu
jol toressel lehet hostolni es szerintem tort serverre is be lehet lepni ... csak kene vki jo eros geppel hogy hostoljon
Nah konnektal a kozponti serverre, de a jatekba nem tom belepni, es hostolni sem tok😞

Na en most instalalom. Valaki jacik man vele?

gyraph
Nincs.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Sajnos igen...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Na en most szedem. Jaccik ma vele vki? Milyen a game?

Sephi
Na nem kell letolteni megegyszer a jatekot. Akinek volt szerencseje es a Deviance verzat toltotte le gondolom megfigyelte hogy az NFO ateljesen mas 😊))

Nos aki letoltotte a Deviancost annak csak a Fiarlight crack kell es menni fog a jatek. Aki meg meg nem toltotte le az egyenesen a Fairlight verzat totse 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
De varjal mar... ez 25x15 mega vaz.. azaz kb 400 mega. Nem keves ez egy kicsit? Es tenyleg csak multiba megyen>?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gyraph
Na már eljutottam a menûig két reinstall és néhány újraindítás után, de most a mellékelt serialnumber-t nem fogadja el 😞

Davidus
Esténként pár menet. Elég volt a stressz?😊

V9ykn8_TZL0

Ferro_TwL
Dolgozok ezerrel, most lett egy kis idõm netezni, de a war3-ból elég volt.Ti nyomjátok még?

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Davidus
miujság?😊

V9ykn8_TZL0

Ferro_TwL
Ezt a gamet csak multiban lehet jáccani? (Az isonews-on azt irták, sõt eredeti kód kell, mint battle.net-hez, hogy jáccani tudj.)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

gyraph
Nem tudok linket adni, fizetõs ftp-rõl szedtem le...

gyraph
Nekem nem akar elindulni a játék sehogy sem...starting up felirat világit a bal felsõ sarokban, miután elindítom, ez megy kb 3 percig, aztán megunom, de sehogy sem tudok kilépni a fekete képernyõrõl (se ctrl+alt+del, se alt+f4, semmi). Aztán feldoptam rá az online update-t, de ahogy azt gondoltam, mit sem változtatott a helyzeten. Pedig vártam ezt a gémet...Senki nem próbálta még?

Kijott az ISO!!!
magus
na ez milyen jatek lesz?

musha
hát a rip változat már megjelent.
remélem már csak órák kérdése, és fent lesz az iso változat is 😊)

Boltokban van😊
Bármikor kijöhet😊))))
musha
Ennyire nem hallott senki errõl a játékról?
Fura.

musha
Kedden jut a boltokba elméletileg, remélem gyorsan felrakják FTP-kre is.

Dikkma
Hm régebben nekiálltam írni róla egy cikket.. aztán béfejeztem. Pedig biztos hogy nagyon jó lesz, egyedi játékötlet.
[Jakuza]
Lassan lehet felkeszulni, mert ha minden igaz holnaptol lehet vasarolni.
Addig is ket link Savage official homepage
Actionvault new sceenshots

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.