463
Felkeszulni, vigyazz, start ?
  • antijedi
    akkor a server lesz fosa mert negem se engedett be ugyanezel a hibaüzivel :((
    vagy csak mindaketten roszul crackeltünk??
  • FreddyHawk
    Ja, erről jut eszembe, hogy mindeközben ennek nagyon számít, milyen a kapcsolat, a pontlövő fegyverek jóformán használhatatlanok 150 -es ping felett, az ember jobban jár, ha a szórókat használja, a közelharc meg egyenesen orosz rulett.
  • FreddyHawk
    64
  • FreddyHawk
    Én láttam valami "ShirKhan's Deep Hungaryan Linux Dedicated " szervert, de inv. string-el nem engedett be még egyszer sem.
  • LSC
    nincs single.
  • Sephi
    Eloszor is szerintem nem szar a jatek ... ezt nem tudom honnan szedted. Masodszor meg jaccotam en 15 Vs. 17 playeren is de ott lent aze irtam 8 vs. 8 mert az lenne erdekes ha egymas kozt jaccuk. Ha ennel tobb van mar kicsit nehezebb. Szal...
  • [HUN]PAStheLoD
    hány pléjeres a gama?
  • steweee
    csak online lehet játszani? mert úgy nem érdekel.arra van más. viszont ha van szingli,azt szívesen megnézném
  • Sanca
    Ja mind1 mit irsz be, en ilyen formaban irtam xxxx-xxxxx-xxxxx-xxxx es elfogadta. Amugymeg mar reg toroltem az isot is. Jo nagy kalap sz*r ez a jatek:)
  • Hmuda
    Valószínűleg én vagyok a hülye, de nekem még mindig kéri a kulcsot. A Fairlight törést raktam fel.

Először is feltelepítem, aztán hagyom, hogy updateleje magát, azták a kulcskérésnél quit. A törést bemásolom, elindítom, észreveszi, hogy nem kell update és már rögtön kezdésnél kulcsot kér. Itt cancel, megcsinálom a accomat, de bármikor próbálok connectolni vagy azt írja ki, hogy valami hiba van, vagypedig kivág a kulcsigéynlő képernyőre. Valaki help plz.
  • dracoon
    "shitwhatfucknigga" akaarmin jaccunk mer nincs mas :) amugy tuti a jatek magyar ded szervert nem indit vki? :D
  • Brainless
    nem csak midneki gemel :D
  • antijedi
    debehalt ez a topic, enyire szar a gamma? :p
  • antijedi
    és izé, ricen hol vagytok, mert se ircneten se quakeneten #savage.hu csatni nincs senkise...
    jah es mieza rotation.cfg??
  • antijedi
    hat devionacosohz is votl valami crack kiral yis minden csak server csatlakozasnal vagy key-t ker vagy pedig nem enged be mindenfele hibauzivel (az unnamedre meg van egy magyar ara dob hibauzit)
  • antijedi
    nem ker cdkulcsot?? :P
  • LSC
    hol játszanak a magyarok?
  • Sanca
  • Jacek
  • Lacc
    Úgy látszik mi überlámák vagyunk :DD
  • Jacek
    nekem is keyt ker pedig a lama leirast kovettem:PPPP
  • szmöre
    Jo akkor dobj egy emailt linkel plsssssssssssssssss
  • antijedi
    najo autosoknal mas van de azis kb gáz váltás gáz váltás gáz váltás fék kanyar gáz fék kanyar, stb... metódus... :P
  • szmöre
    Dcn nincs
  • antijedi
    nem erről szól összes game leegyszerüsitve?? :P
  • szmöre
    Honnan szedted le?: )
  • magus
    ez cak puff puff heal heal puff puff katt katt heal heal pufff level up xp xp puff puff heal armor puff end respawn game ne varj tole sokat:)
  • Lacc
    Hát lejött ,fel raktam felpeccseltem, aztán mi van? CD-keyt mé midnig kér (bár ez lehet hogy nem baj), de nem tudok csatlakozni egy hosthoz se, nem tudom melyik tört. Meg Lan-on se tudok hostolni, nemtom hogy kell :)) Valaki help plz.
  • Lacc
    Na most szedem le, kíváncsi vagyok milyen game ez.
  • traXion
    hey :)
  • Jacek
    szurke menure senki????
  • Lacc
    lol
  • Mr. Perfect
    Igazából nem ilyen kicsi,ez csak a látszat. Az eredeti mérete DVD-9 kb. 8 GB...
  • Bandew
    Hali!
    Tényleg ilyen kicsi ez a játék? (méretben) :D
  • Jacek
    nalam nincs menu csak egy nagy szurke kep!! ez mi?:))
  • magus
    deviancos verzioval a manasotne.tga-t nem igazan akarja betolteni...
  • Hustler_hu
    hat tanulj meg , mondtam neked ... vagy keress sms-el fizetheto warezhelyeket
  • AndrewCB
    Én azt hittem ti indítotok! :)
  • Hustler_hu
    mindenki baxik szervert inditani heh
  • AndrewCB
    na mi lesz?