463
Felkeszulni, vigyazz, start ?
-
antijedi #137 akkor a server lesz fosa mert negem se engedett be ugyanezel a hibaüzivel :((
vagy csak mindaketten roszul crackeltünk?? -
FreddyHawk #136 Ja, erről jut eszembe, hogy mindeközben ennek nagyon számít, milyen a kapcsolat, a pontlövő fegyverek jóformán használhatatlanok 150 -es ping felett, az ember jobban jár, ha a szórókat használja, a közelharc meg egyenesen orosz rulett.
-
FreddyHawk #135 64 -
FreddyHawk #134 Én láttam valami "ShirKhan's Deep Hungaryan Linux Dedicated " szervert, de inv. string-el nem engedett be még egyszer sem.
-
#133 nincs single. -
#131 Eloszor is szerintem nem szar a jatek ... ezt nem tudom honnan szedted. Masodszor meg jaccotam en 15 Vs. 17 playeren is de ott lent aze irtam 8 vs. 8 mert az lenne erdekes ha egymas kozt jaccuk. Ha ennel tobb van mar kicsit nehezebb. Szal... -
#130 hány pléjeres a gama? -
steweee #129 csak online lehet játszani? mert úgy nem érdekel.arra van más. viszont ha van szingli,azt szívesen megnézném -
Sanca #128 Ja mind1 mit irsz be, en ilyen formaban irtam xxxx-xxxxx-xxxxx-xxxx es elfogadta. Amugymeg mar reg toroltem az isot is. Jo nagy kalap sz*r ez a jatek:) -
#126 Valószínűleg én vagyok a hülye, de nekem még mindig kéri a kulcsot. A Fairlight törést raktam fel.
Először is feltelepítem, aztán hagyom, hogy updateleje magát, azták a kulcskérésnél quit. A törést bemásolom, elindítom, észreveszi, hogy nem kell update és már rögtön kezdésnél kulcsot kér. Itt cancel, megcsinálom a accomat, de bármikor próbálok connectolni vagy azt írja ki, hogy valami hiba van, vagypedig kivág a kulcsigéynlő képernyőre. Valaki help plz. -
#125 "shitwhatfucknigga" akaarmin jaccunk mer nincs mas :) amugy tuti a jatek magyar ded szervert nem indit vki? :D -
Brainless #124 nem csak midneki gemel :D -
antijedi #123 debehalt ez a topic, enyire szar a gamma? :p -
antijedi #122 és izé, ricen hol vagytok, mert se ircneten se quakeneten #savage.hu csatni nincs senkise...
jah es mieza rotation.cfg?? -
antijedi #121 hat devionacosohz is votl valami crack kiral yis minden csak server csatlakozasnal vagy key-t ker vagy pedig nem enged be mindenfele hibauzivel (az unnamedre meg van egy magyar ara dob hibauzit) -
antijedi #120 nem ker cdkulcsot?? :P -
#117 hol játszanak a magyarok? -
Sanca #116 -
#113 -
#112 Úgy látszik mi überlámák vagyunk :DD -
#111 nekem is keyt ker pedig a lama leirast kovettem:PPPP -
szmöre #110 Jo akkor dobj egy emailt linkel plsssssssssssssssss -
antijedi #109 najo autosoknal mas van de azis kb gáz váltás gáz váltás gáz váltás fék kanyar gáz fék kanyar, stb... metódus... :P -
szmöre #108 Dcn nincs -
antijedi #107 nem erről szól összes game leegyszerüsitve?? :P -
szmöre #105 Honnan szedted le?: ) -
#104 ez cak puff puff heal heal puff puff katt katt heal heal pufff level up xp xp puff puff heal armor puff end respawn game ne varj tole sokat:) -
#102 Hát lejött ,fel raktam felpeccseltem, aztán mi van? CD-keyt mé midnig kér (bár ez lehet hogy nem baj), de nem tudok csatlakozni egy hosthoz se, nem tudom melyik tört. Meg Lan-on se tudok hostolni, nemtom hogy kell :)) Valaki help plz. -
#100 Na most szedem le, kíváncsi vagyok milyen game ez. -
#99 hey :) -
#98 szurke menure senki???? -
#97 lol -
Mr. Perfect #96 Igazából nem ilyen kicsi,ez csak a látszat. Az eredeti mérete DVD-9 kb. 8 GB... -
#95 Hali!
Tényleg ilyen kicsi ez a játék? (méretben) :D -
#92 nalam nincs menu csak egy nagy szurke kep!! ez mi?:)) -
#90 deviancos verzioval a manasotne.tga-t nem igazan akarja betolteni... -
#80 hat tanulj meg , mondtam neked ... vagy keress sms-el fizetheto warezhelyeket -
#77 Én azt hittem ti indítotok! :) -
#76 mindenki baxik szervert inditani heh -
#75 na mi lesz?