463
Felkeszulni, vigyazz, start ?
-
antijedi #179 hülye :P -
TneX #178 17 fragnél :D -
antijedi #177 nah freddy merre jársz? -
TneX #176 Húú a francba én meg dial-ups vagyok,jad leszedetem valami haverral :DDDD -
antijedi #175 eh hülye, az csak 2, ripelve, most szedem :D -
#174 wow ... a mircet tenyleg sokaig tart letolteni LOL mennyi is ? 4 cds progi ? LOL -
antijedi #173 gyere gamen belso ircre, es ott savage.hu
meg sima csatin is vagyunk
-
#172 Na sikerült elindítanom nekem is :) Irc-m nincs fent, azt mondjátok már meg inkább, hogy milyen IP-re kéne csatlakoznom? -
antijedi #171 már 3an vagyunk, tessék gyüni -
antijedi #170 nah hustler-el varjuk a kedves erdeklodoket ircneten #savage.hu -
antijedi #169 olyan mint sirkhan-e vagy kie??
najo azert küld neki ha gondolod :D
-
#168 vaz ... mondtam meg a topicokok elejen hogy szivessen elkuldom a rotation.cfg-t azzal lazan lehet dedicatedet csinalni es a server neve is 1bol hungarian server lesz
-
antijedi #167 amugy tenyleg kene valami irc csatin szerveződni
akár belsőn akár külsőn
vagy akár mindketőn és majd valaki közvetit a két csati között :PPP
nah félretéve a poén ako külsö vagy belső? és freddy majd te is mász fel ha megy a server hogy tugyuk :D -
antijedi #166 nem emrt majd egyen magyar server :P -
#165 INVALID CONNECTION STRING uzenetet szerintem a nem tort szervereknel kapsz, szoval az osszes hivatalos szerveren, stb. Most pl beakartam menni jatszani, de azt a ket szervert se talaltam, amin eddig lehetett jatszani 400 ping alatt. Hat igy megfog halni a dolog... ;( -
#164 Van meg irc csati? vagy hogy lehet joinolni? -
FreddyHawk #163 Igen lesz, most próbáltam ki, megy "piszkossal" is.
10:30-11:00 körül indítom, meccs után. Az elején lehet hogy lesz pár restart, amíg belövök pár dolgot : szerver név, ilyesmi, meg kipróbálok pár konzol parancsot.
Na, akkor majd találkozunk.
-
antijedi #162 nah lesz ma valami? -
#161 Jaa szóval be kell írni valamit :D Megpróbáljuk... -
#160 Ha felpeccselte és felraktad a törést akkor bármit beírhatsz kulcsnak. Én xxxx-xxxx-xxxx-xxxx et írtam. :DDD -
#159 Hmuda te a WC-ről szedted le? Mert nekem még mindig kéri a cd-keyt akármit csinálok, te hogy oldaottad meg? -
FreddyHawk #158 Azt nekem is írja, de nem minden szervernél, csak a khmm... "szűzeknél" ...
-
#157 Mindent vegigcsinaltam, ahogy irtatok, de most megis minden szerver elutasit, INVALID CONNECTION STRING felkialtassal!
MIERT??? -
antijedi #156 hát abban talán de másban azé nem :P -
#155 Hát nekem grafikailag megfelelne. -
antijedi #154 meg az a szerencse hogy nem wc3 az kéne már csak ... :p -
#153 Hát nem egy WC3 az tuti. :D -
TneX #152 Valami viszonlyag lagmentes maygar szerveren azért még kipróbálnám... -
TneX #151 Np ,mentem utánna én is :)
Amugy szerintem elég jó kis játék el lehet vele marhulni,bár commander nézetből egy kicsit fapados a grafika :D -
#150 Tnex: bocsi, de dobott a drága, úgyhogy hagytam a francba. Kira gém volt. -
FreddyHawk #149 Ejha. Pedig ez az lenne.
Na, majd meglövöm egy levéllel, ha nem megy, és az itt megadott mail-je is müx.
-
antijedi #148 amugy mintha sanca mondot volna valamit hogy ő tugya hogykell dedicatedet csinalni :D -
antijedi #147 ok -
FreddyHawk #146 Naszondja.
Ugye szerintem csak a krekkelésénél tudom elrontani.
9-10 ig meccsem van, utána nekiállok megnézni.
De ha valaki látja, aki már csinált ilyet,böfizzen.
-
antijedi #145 jah azvolt a fos mert azota mar tudtam nyomni masik szerveren -
antijedi #144 hajrá hajrá!!! :D
csek ne ugy mint azt a sirkhan hun servert vagy mit
tényleg nem ismeri valaki a szervertulajt? szolni kene neki hogy valami nem stimm -
FreddyHawk #143 Szerintem a szerver volt fos.
-
FreddyHawk #142 Pontosan. Néha én is kifogom, a tegnap északai 4-es lefekvés is ilyen volt. 260-as ping, de a közelharci ütések azért be-beültek, meg aknával ilyesmivel tudtam is irtani. Pontosan íjjászkodni, vagy ilyesmit nem lehetett.
Csak álmomban szerepel, hogy lenne egy magyar szerver, korrektül törve ... Fenébe, lehet, hogy este nekifekszek, és megcsinálom a PT-t...
-
antijedi #141 érdekes én nem csak unnameden tudtam
a baj mar csak anyi volt hogy 600as volt a ping :PPPP -
antijedi #138 MELYIK SERVER???? :P
mert azé nem egyértelmü anyira... :P