463
Felkeszulni, vigyazz, start ?
-
antijedi #74 ez engem is érdekelne :P -
#71 en betudtam menni a deviancos verzioval is siman tort serverre minden gond nelkul -
antijedi #69 amugy a 32v32 vel az lesz a gáz hogy szerintem ilyen "saját hostok" nem fogják birni, ilyen idős játékból meg nem hiszem hogy még egyenéőre nagyon sok rendes magyar szervert lőnének föl a netre :P -
antijedi #68 izé tudom hülye kérdés, de ha tud valaki egy ingyenes letoltohelye thozza ordicson pls :P -
#67 nah meg 1x leirom mindenkinek mit kell tenni hogy jatszani tudjon : (nagyon lamer szintre veszem)
1. felinstall (NEM CRACKELED!!! , es csakis a FLT verzio a jo)
2.elinditod ... patcheli magat ... belep , ker cd kulcsot ott QUIT
3.felrakod a cracket (a cd-n a \crack\ konyvtarban vannak onnan is a \crack\UPDATE C\ konyvtarban levot)
4.elinditod ... nem fogja patchelni mert mar patchelte
5.optionsban atirod a neved :))
6.startgame ... majd a join IP-be beirod az IP cimet
( a kesobbiekben ha ugy dontunk csinalunk 1 #savage.hu csatit a belso ircen is , akkor majd joint chat gombra katt majd join game/channel-re es ott beirni a #savage.hu-t)
-
#66 soot van 1 belso irc csati is ... esetleg ott is tudunk csinalni 1 szobat ... a savagen belul mondjuk #savage.hu-t -
#64 Azért valaki elmondhatná, hogy milyen játék is ez. Valami stratégia/rpg? -
#62 persze el , de figy ... az irc sokkal hatasossab mert ki tudjuk irni a pillanatnyi server allapotat es igy lehet tudni hogy el -e vagy valaki mas hostol , mig forumban macerasabb kiirkalni ki hostol epp -
#61 Csak ezért nem töltöm le! Ide írjátok majd be a szerver címét. Ha van Teamspeak szerver is akkor azt is! :)
A file-t azért elküldöd??? -
#60 akkor szerezz 1 mircet ... nem olyan nehez ... es alap dolog a neten sztem (persze uberbrutal lamereket kiveve) www.mirc.com -
#59 Én szeretnék játszani, viszont nincs mircem! A file-t küldd el nekem légyszi: [email protected] -
#58 hja es este #savage.hu -n talalkozunk aki akar jatszani offcours ;) -
#57 tegnap kiprobaltuk ... dedicated servert kell inditani .. es kellenek hozza dolgok amiket be kell irni a rotation.cfg-be ami a game konyvtarban van ... ha akarjatok vhova felrakom a file-t es le lehet kapni -
#56 Persze, csak ha muxik a biztonsagi masolat... -
#55 Epp ezt olvastam rola a Gamerben. 32-32-en lehet egymas ellen, mindket oldalon egy egy "isten" kell, aki epit, tehat o az RTS, a tobbi meg mehet FPS.
Javaslom probaljuk ki, este raerek. Es mindenki hozzon meg egy embert... :) -
#53 Én már próbáltam! Szerintem király lett a game!!!!! -
#49 Valahogy egyet kell ertsek musha-val. Bar az igaz hogy ilyen stilusu jatekot nem lattunk meg...
Szal leirom roviden.
Mar az elejen valaszthatunk. FPS vagy RTS :)
RTS : akkor kerem kepzejuk el a Warcraft 3 -mast kicsit szarabb grafikabal. Ugyanugy van paraszt lehet epiteni es banyaszni. Vannak az online playerek akik vehetnek maguknak egy egyseget es azt ok iranyitsag mi mint epitesz nem szolhatunk bele mert felulrol latjuk a dolgokat. Csak tudjuk oket gyogyitani es egyeb kelemes varazslatokka elatni oket. Erdekes...
FPS : akkor kivalasztunk egy unitot es mehet a 3rd person hent. Kozben a epito ember az epit es neha gyogyit minekket. Mi is tudjuk segiteni! Nem csak hogy mi iranytjuk a pontos tamdast de nekialhatunk banyaszni majd az aranyat viszavinni a towncenterbe es akkor epito kapja a penzt. Tudunk venni cuccokat es miegymast.
Ez a jatek akkor lenne fasza ha minimum 8 Vs. 8 an jaccanaknk amibol 1 - 1 az epitesz 7 - 7 a FPS reszt valalna el... ugy lehet erdekes lenne. -
#48 miert ? nyomtad multiban ?
-
#47 ez nálam asszem messze vinni fogja az ősz csalódása címet. -
#45 Jezusom hogy kell ezt a jatekot jaccanio vazz? -
Sanca #44 Na hostoltam 1-et, aki feltette a gamet johetne jacani. 193.110.61.22 -
#43 nekem foleg az tetszene hogy lehet kickelni a parancsnokot:P -
#42 #savage.hu ircen gyertek es megbeszeljuk ki hostol meg stb. -
Sanca #40 AKkor majd igy magyarokkal meg kene pl dumalni 1 10 fos mecset amikor tobb embernek lesz meg. Jo feeling lehet szvsz. -
#39 valahol fizess elo sms-ben es voila ;) vagy dc++ ;) vagy tanulj meg leechelni ;) -
#37 nah a patch ... van tores ... ott van a crack dirben , nah ugy kell hogy felinstalalod , majd elinditod (nem crackelve) , patcheli ... keri a cd kulcsot ... kilepsz ... bemasolod a updated cracket ... play ... es akkr csakis TORT serverre tudsz joinolni ... tehat nem az eredeti serverekre ... probalgatni kell a servereket , valamelyik csak tort :) -
#36 probaltam ... joinoltam 1 kulfoldi TORT serverre ... es minden OK , csak laggolt .. -
Sanca #35 Probaltad mar? Sztem nem. Kijott vmi uj pecs, amivel el sem indul, ha meg nem pecseled akkor azert nem lehet konektalni. Szar meg kell varni mig az uj pecset is feltorik. -
#33 jol toressel lehet hostolni es szerintem tort serverre is be lehet lepni ... csak kene vki jo eros geppel hogy hostoljon -
Sanca #32 Nah konnektal a kozponti serverre, de a jatekba nem tom belepni, es hostolni sem tok:( -
Sanca #31 Na en most instalalom. Valaki jacik man vele? -
#30 Nincs. -
#29 Sajnos igen... -
Sanca #28 Na en most szedem. Jaccik ma vele vki? Milyen a game? -
#25 Na nem kell letolteni megegyszer a jatekot. Akinek volt szerencseje es a Deviance verzat toltotte le gondolom megfigyelte hogy az NFO ateljesen mas :)))
Nos aki letoltotte a Deviancost annak csak a Fiarlight crack kell es menni fog a jatek. Aki meg meg nem toltotte le az egyenesen a Fairlight verzat totse :) -
#22 De varjal mar... ez 25x15 mega vaz.. azaz kb 400 mega. Nem keves ez egy kicsit? Es tenyleg csak multiba megyen>? -
#21 Na már eljutottam a menűig két reinstall és néhány újraindítás után, de most a mellékelt serialnumber-t nem fogadja el :( -
#20 Esténként pár menet. Elég volt a stressz?:) -
#19 Dolgozok ezerrel, most lett egy kis időm netezni, de a war3-ból elég volt.Ti nyomjátok még? -
#18 miujság?:)