Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Triathlon for life

Triathlon for life
CroCop Rulez!
1. elbaszták a táblázatot a thai gyereknél...
2. Musashi döntõs lett...
3. Botha az elsõ menetben le KO-zta Aerts-et...
A két superfight mecset viszont LeBanner és Goodridge is hozta...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ez nem lehet igaz!!!
CroCop Rulez!
csakhogy az átmásolás egyelõre megszakadt, majd visszakerül minden, ami eddig fenn volt... 😊
nemsoká...
Tárhely-csökkentés volt a szerver-en? Az összes Ufc eltûnt és a többi is megcsappant😞
The Matrix has you...
K1-es BOTHA - LE BANNER meccs, ami 3 menet után döntetlenre állt, és így 4. menetet kellett volna lenyomni, hogy eldöntsék, ki a jobb. Erre mi történt? LE BANNER nem állt ki... 😞((
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Szerintem már mindenki meg van vadulva, és lassan már arra hajranak, hogy Silvát legyõzzék! 😄DDD
Jó meccsek lesznek! Fõleg Randleman - Cro Cop meccsre leszek kíváncsi!!!!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Remélem ehhez is sikerül hozzájutni... 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Pride 28, Dan Bobish ellen egész végig a földön volt, a végén sikerült felállnia, és egyetlen rövid felütéssel, majd egy testrugással leküldte a tagot, meg is nyerte a mérkõzést.
El ne találja egyszer Cro Cop-ot rendesen, mer gémóver. 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
crocop simán nyerne. <#nevetes1>#nevetes1>
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
EMELIANENKO FEDOR vs ANTONIO RODRIGO NOGUEIRA (megismételt 2004-es nehézsúlyú döntõ meccs)
YOSHIDA HIDEHIKO vs RULON GARDNER
SAKURABA KAZUSHI vs WANDERLEI SILVA
KONDO YUKI vs DAN HENDERSON
GOMI TAKANORI vs JENS PULVER
További - hivatalosan még párosítás nélküli - résztvevõk:
MIRKO CROCOP
MARK HUNT
GIANT SILVA
SENTORYU
De az tényleg durva lehetett...
😮)))
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Szerintem egy hírt hallhattunk annak idején, mert Én is úgy tudtam, hogy 90 kg az "indulósúly". De már látom, hogy fars infó volt, mondjuk a meccseket látva nem is kételkedtem, mert mindegyik emberke 90 kiló fölöttinek nézett ki😊)
The Matrix has you...
Csak annyit, hogy 57.15kg-ig 6, 72.57kg-ig 8, e fölött pedig 10 unciás kesztyûjük van, és a nehézsúly 86.18 kg-tól kezdõdik.
Amúgy: K-1 SZABÁLYRENDSZER
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
Ejj, láttam azt a meccset. Igencsak izzadtság szagúra sikerült. Valami vérengzést várhatott a közönség Tito-tól. Talán ezért fújolták ki, nem?
Kedvet kaptam hozzá, hogy beszerezzek még néhány W Silva meccset 😊
MMA Rulez :) We Are All One / by Genki Sudo /
Azzal is lesz melo /tapasztalat/