3389
-
Bohoc #1983 Ezek mind+
Desert Storm
Total Destruction
Invasion
Extreme Heat
Renegade
2 kulfoldi MMA hub rol szoktam szakerteni oket bar az egyikrol mostanaban mindig banolnak csak tudnam miert -
tomsits #1982 :)
melyik van meg?
nekem ezek bár nem láttam mind. idő az erre minimális. az uf 8-9-et is csak tegnap tudtam megnézni. k-1 szöul meg csak a jövő 7N lesz teljes akkor lesz csak ppv-n:
KOTC King.Of.The.Cage.15.Bad.Intentions.DVDRiP.XviD-MaM
KOTC King.Of.The.Cage.4.Gladiators.2002.XviDVD-TmN
KOTC King.Of.The.Cage.After.Shock.2004.PPV.PDTV.XViD-uDF
KOTC King.Of.The.Cage.Battle.Grounds.PPV-GOV
KOTC King.Of.The.Cage.Pinnacle.DSRip.XviD-SFM
KOTC King.Of.The.Cage.Revenge.PPV.XViD-aAF
KOTC King.of.the.Cage.Sin.City.PPV.XviD-W4F
KOTC King.of.the.Cage.Tap.Outs.PPV.VCD-W4F
KOTC King.Of.The.Cage.Unfinished.Business.PPV-W4F
-
Bohoc #1981 Tonna szamra allnak a dvd k kozott. Ha kell enis tudok feltolteni. (kizarolag kov honapban:) -
#1980 Hmm, milyen oldalra gondolsz? Az atw-sre? Azt gondolom törölték, bár igazából nem tudom miért...de nagyon nem zavar...
Amik az aláírásomban vannak, azok működnek (legalábbis elméletileg működniük kell) -
#1979 Apropó Hykao!
Oldaladdal mi történt? Azt írja, hogy nem regisztrált. Az Ultimate fighter-ral meg iparkodjál:)) -
#1978 Nem. :))) Csak most volt időm, s csak most tudtam hozzászólni a témához...
Sajna még egyik részét sem láttam az Ultimate Fighter-nek, remélem mostanság több időm lesz... -
tomsits #1977 azért nem irtammert még nincsen végleges párosítás. megerősítem hykao hozzászólását, valóban lesz. ;)
csak ennyi kellett hogy újra hallasd a hangod??? ;) -
tomsits #1976 sajnos még nem láttam az újat, de van több is belőle. ;) ha kell fog majd menni a site-ra. -
#1975 Bushido 6 április 3-án kerül megrendezésre, amint a banneren is látható! :) (de csak azért, hogy másnap nyugodtan ünnepelhessük hazánk "felszabadulását" :PPP)
Na meg ne hagyd ki a felsorolásból a Pride középsúlyú GP selejtezőjének első fordulóját se, ami április 23.-án lesz!
A következő fiatalemberek közreműködésével:
Wanderlei Silva
Antonio Rogerio Nogueira
Igor Vovchanchyn
Kazushi Sakuraba
Mauricio “Shogun” Rua
Yuki Kondo
Hidehiko Yoshida
Kazuhiro Nakamura
Wanderlei Silva vs Hidehiko Yoshida párosítás már biztosnak látszik... -
Bohoc #1974 oh my god!
vegre valami! Amugy rajtam kivul szereti itt valakia KOTC ot?
Szerintem iszonyat jo, nekem a hangulata meg mindene nagyon bejon.
kotc-payback en volt egy iszonyat nagy meccs. az ev meccse az fix:
Jay Ireland vs George Gurgel
-
tomsits #1973 jönnek a jó bunyók:
k-1 szöul, márc 19: Kaennorsing, bonjansky, carter williams, choi, akebono, aets, kakuda
k-1 hero, márc 26: sam greco, banner, sapp, herring
pride bushido 6, áprl 4. (a felszabadítók napja hehehe): fedor, sakurai, aleksander,
ufc 52, ápr 16: couture, riggs, hughes liddell
no meg mint kiderült totalfight máj 28.
végre lesz egy jó hónapunk! ;)
#hun-mma szoba az IRCnet-en! ha még nem tudnátok ;).
-
tomsits #1972 látom jó gyors voltam. tot így minden rendben? :)))
én a csajt szavaznám vissza. aki megtudja dönteni szerződést kap. de a többi ring girlt is szívesen látnám benn. ;) persze előtte tesztelném őket. -
tomsits #1971 látom jó gyors voltam. tot így minden rendben? :)))
én a csajt szavaznám vissza. aki megtudja dönteni szerződést kap. de a többi ring girlt is szívesen látnám benn. ;) persze előtte tesztelném őket. -
Bohoc #1970 Mondjuk az furcsa hogy amit leszedtem elozetest abba ez a kep nem volt benne, lehet valami benfentes szerezte meg:) -
Bohoc #1969 EGyébként erdekes dolgok vannak sherdog forumon:
tobben ugy velik hogy a szabalymodositas az lesz hogy a csapatokon belul lesz egy egy "eliminator" meccs es utana a nagydonto. Jah es valoszinu, hogy griffin helyere kinek felszakadt a szemoldoke visszajon bobby.
Igy varhatoan kenny vs leben meccs lesz a kov heten. A kep ami a kov resz elozetesebol van elegge alatamasztja hisz minden kek emberke rajtavan a kepen:
-
totoapu #1968 jól nyomta ez az alex schonauer gyerek,sajnálom hogy kiesett,de lehet hogy forrest griffin se tudja majd folytatni mert úgy szétrepedt a szemldöke akkor pedig lehet hogy visszajön vki megint!!!ez a sam hoger nagyon ratyi csávó,ennek kellett volna inkább meccselni sztem kivágták volna mint a taknyot!!!a következő rész tuti lesz biztos mert mind a 4 középsúlyú nagyon kemény!remélem chris leben nem esik ki megint!!! -
Bohoc #1967 Azon lepodtem meg hogy nem basztak ki azonnal. Azert ez sztem eleg komoly dolog. Dana white sztem a kov reszben beszel majd a csokaval -
#1966 Ezért nem zárhatják ki? Most visszaadta ugyan a cuccokat:) de mi van, ha kikap és mielőtt elmegy pár dolgot eltesz emlékbe? akkor má senkise foglalkozik majd vele? :)) -
Bohoc #1965 Mar az elejen latszodott hogy fura emberke. Hat de azok a cuccok nemis az ovei voltak hanem a tarsaie, nyilvan a maset ne tegye mar el:)
Amugy tenyleg valami ilyen van a hatterben, kb sztem annyi sapkat kap amennyit ker a vegen, nem penz nekik par sapka
Kivancsi vagyok hogy a Sam gyerek hogy fog bunyozni -
#1964 Nekem is tetszett a bunyó:)
Most ez a Sam Hoger tényleg ilyen hülye-gyerek? Azt hitte, hogy nem veszik észre, hogy miket dugdos a kufferban? :))
Jól értettem, hogy ő azt hitte, hogy ezeket a cuccokat el lehet tenni? Kicsit kleptomániásnak tűnik inkább. -
Bohoc #1963 Jo meccs volt a kilencben. Bar ahogy indult en azthittem a masik nyeri, dehat ilyen az MMA:)
De hogy valaki lopjon egy valosagshowban... Hat ahhoz kell egy arc. -
totoapu #1962 de jó lenne ha vki már ma fel tudná tenni az ultimate fighter 9.részét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
megöl a kíváncsiság!!!!!!!!!!!!!! -
#1961 Hát igen. Van aki nem használ SPOILER-t... :))
Egyébként nem az a lényeg, hogy ki, hanem, hogy HOGYAN nyert!!
Érdemes megnézni. Ja, és SAJNOS Chris-gyerek visszatért:(( :DD -
tomsits #1960 bazzz.. én még mindig nem láttam. kösz ;))
de kiváncsi leszek a box relityre is. csak jelzem még azt sem láttam ;) -
totoapu #1959 jah el is felejtettem a legfontosabbat:
CHRIS LEBEN VISSZATÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
úgyhogy megvan az örömöm!!!! -
totoapu #1958 csóri rafferty gyerek nem sokat tudott csinálni diegoval.valahogy éreztem hogy ez a josh rafferty nem egy nagy durranás!szerintem az őzike tekintet nem nagy előny az ultimate fight-ban!:)))))))) -
#1957 köszi, örök hála:) -
totoapu #1956 látom elkezdted felrakni!addig ma nem alszom amig meg nem nézem!!! -
totoapu #1955 huh.ok.nagyon tuti!!!!!alig várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
tomsits #1954 ki lesz a pride bushido-ban? -
tomsits #1953 gyerekek! rossz volt a gépem, de most úgy nézki, hogy birni fogja a gyűrődést. 8-as ha nincs még fenn akkor legkésőbb szombaton felmegy.
ezer bocs. nem rajtam múlt. -
totoapu #1952 én inkább extra menetet adtam volna.
mindenesetre örülök hogyez a gyökér bobby gyerek elhúzott!!!
nagyon nagy király lenne ha vki föltenné a szerverre a 8. részt!!!!!!!
szar lenne úgy nézni a 9.-et hogy nem láttuk! -
#1951 Szerintetek a 7-ben valóban a néger vesztett? Sztem jobb volt... vagy rosszul láttam? Mintha csak azért dobták volna ki, hogy valaki a Liddel teamből is távozzon már... -
totoapu #1950 valahonnan valaki lécci szerezze meg! -
totoapu #1949 ez azt jelenti hogy már nem is lesz meg????????????????
naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bohoc #1948 Ajjaj, kedd reggel már megvolt. SRY!!!!
Legközelebb nem torlom le hanem egybol feltoltom az ftp re, ha meg el a feltolto acc om -
totoapu #1947 vki lécci a 8. részt!!!!! -
totoapu #1946 hétfőn szokott lenni,és kedd este legkésőbb szerdán fönn szokott lenni.
már nagyon várom én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1945 Azt a meccset várom már, de nagyon:))) Hej, Fedor. Nem lennék a helyedben:)
Mikor szokott menni az Ultimate Fighter? Mert még nincs fenn a 8. rész. -
#1944 Mirko nehézsúlyú, így a Total Elimination-ön biztos nem fog részt venni, legalábbis mint GP-n induló. (esetleg, mint töltelék meccs résztvevő, mert a selejtező meccsein kívül biztos lesz egy-két superfight meccs is)
A Bushido túl közel lenne neki a Pride 28-hoz (bár az utolsó meccsein nem szenvedhetett különösebb kipihenésre váró sérüléseket, az biztos...)
Na meg őszintén szólva, tényleg kivel hozhatnák össze még Fedoron kívül? (Ha Noguiera nem szerződik végül a Pride-dal...talán Josh Barnett visszavágó lehetne még sztem, de az az érzésem - ahogy kifejezésre is juttatta Coleman után - hogy Fedor lesz a következő...)