Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ment az eurosporton? lesz ismétlés? le lehet tölteni valahonnan?
Kaennorsing kiraly😊 Az is csalas hogy Musashit hoztak ki gyoztesnek. Ha egy 78 kilos gyereket nem tud leverni a szaz kilojaval,es meg extra menetet kell jatszani,ami raadasul szoros is volt,akkor hogy gyozhetett?

Triathlon for life

Triathlon for life

tele van meglepetésekkel ez a döntõ... miért? bazz forr az agyam 😉

CroCop Rulez!

hykao
A hihetetlen az, hogy:

1. elbaszták a táblázatot a thai gyereknél...
2. Musashi döntõs lett...
3. Botha az elsõ menetben le KO-zta Aerts-et...

A két superfight mecset viszont LeBanner és Goodridge is hozta...
antgecc
tõteni akarom, tõteni akarom! tõteni tõteni tõteni!!!! 😊))))

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

ez nem lehet igaz!!!

CroCop Rulez!

hykao
tárhelybõvítés volt... 😊)
csakhogy az átmásolás egyelõre megszakadt, majd visszakerül minden, ami eddig fenn volt... 😊
nemsoká...
bigapó
Hi Hykao!

Tárhely-csökkentés volt a szerver-en? Az összes Ufc eltûnt és a többi is megcsappant😞

The Matrix has you...

hykao
Jah, Sakuraba elég jó harcos, bár Silva egyszer már úgy kiütötte, hogy homokzsákként hullott alá...
hykao
...és így került Botha a döntõbe... 😊 (állítólag sérülés miatt nem reagált LeBanner a 3. - 4. menetet jelzõ - gongszóra se...)
Loál János
#1330-1339

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Z
Héj! Volt valamikor a Eurosport-on egy

K1-es BOTHA - LE BANNER meccs, ami 3 menet után döntetlenre állt, és így 4. menetet kellett volna lenyomni, hogy eldöntsék, ki a jobb. Erre mi történt? LE BANNER nem állt ki... 😞((

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Sakuraba? Az jó meccs lesz!

Szerintem már mindenki meg van vadulva, és lassan már arra hajranak, hogy Silvát legyõzzék! 😄DDD

Jó meccsek lesznek! Fõleg Randleman - Cro Cop meccsre leszek kíváncsi!!!!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hykao
A december 4-i K1 WGP döntõ utáni csemege: (dec. 10-én PPV debüt)

Remélem ehhez is sikerül hozzájutni... 😊
antgecc
Mintha CroCop csak cirógatná az ellenfelét..... <#buck>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Jano
Áruljátok már el, hogy miért írjátok le Hunt-ot? Láttátok a K-1-es meccseit? Ray Sefo-val, és Mighty Mo-val a legnagyobb ütõerejû K-1-es harcosok, Cro Cop anno pontozással "verte meg" K-1-ben.
Pride 28, Dan Bobish ellen egész végig a földön volt, a végén sikerült felállnia, és egyetlen rövid felütéssel, majd egy testrugással leküldte a tagot, meg is nyerte a mérkõzést.

El ne találja egyszer Cro Cop-ot rendesen, mer gémóver. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hehe. hunt. ez vicc. <#vigyor2>
crocop simán nyerne. <#nevetes1>

CroCop Rulez!

Fõleg, hogy K1-ben már elverte...

antgecc
Huntnak szerintem nem sok esélye van a CroCop feletti gyõzelemre.

hykao
állítólag CroCop vs Randleman visszavágó lesz, de még nem hivatalos, szal azért is nem írtam be...
bigapó
corcop...höhö, inkább popcorn😊) és Hunt felzabálná😊)

The Matrix has you...

corcop vs hunt jó lenne 😊

CroCop Rulez!

hykao
Az eddig hivatalosan bejelentett Pride Shockwave bunyók:

EMELIANENKO FEDOR vs ANTONIO RODRIGO NOGUEIRA (megismételt 2004-es nehézsúlyú döntõ meccs)

YOSHIDA HIDEHIKO vs RULON GARDNER

SAKURABA KAZUSHI vs WANDERLEI SILVA

KONDO YUKI vs DAN HENDERSON

GOMI TAKANORI vs JENS PULVER

További - hivatalosan még párosítás nélküli - résztvevõk:

MIRKO CROCOP

MARK HUNT

GIANT SILVA

SENTORYU
bigapó
Pedig van neki, én is láttam egy vagy két ilyen meccsét😊

The Matrix has you...

Z
Ejha, ilyen meccsét nem láttam...

De az tényleg durva lehetett...

Punkerwork
a többit kell kivenni és akkor befér 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

hykao
sokan nincsenek benne...

de ha valaki elõrukkol jobb bannerral, szívesen kicseréltetem.
Loál János
Nem fér bele, akkora állat!

😮)))

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Punkerwork
Sapp miért nincs benne a banner-ban?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

hykao
No meg ott van pl. Genki Sudo, aki olyan 70 kiló körlül van...és má' bunyózott pl. Butterbean-nel is... (mondjuk az is igaz, hogy az superfight volt)
bigapó
Hi!

Szerintem egy hírt hallhattunk annak idején, mert Én is úgy tudtam, hogy 90 kg az "indulósúly". De már látom, hogy fars infó volt, mondjuk a meccseket látva nem is kételkedtem, mert mindegyik emberke 90 kiló fölöttinek nézett ki😊)

The Matrix has you...

hykao
Honnan veszitek ezeket a súlyhatárokat? Én nem találtam errõl semmit a K-1 szabályrendszerben.

Csak annyit, hogy 57.15kg-ig 6, 72.57kg-ig 8, e fölött pedig 10 unciás kesztyûjük van, és a nehézsúly 86.18 kg-tól kezdõdik.

Amúgy: K-1 SZABÁLYRENDSZER
antgecc
Ha tökmind1, ha nem, engem érdekel, hogy hogy is van ez.

nem tök mindegy? benn van a döntõben. de sztem 85 a határ

CroCop Rulez!

antgecc
Kaennorsing az hogy indulhatott K1-ben amúgy? Ezt nem vágom. Hiszen nincs meg 90 kg.

<#wink><#wave>

CroCop Rulez!

hykao
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee... 😊
meg kérdezzem honlnap is??? csak hogy ne jöjj ki a formából. 😉

CroCop Rulez!

hykao
Te vagy a 3., aki megkérdezi ma...
Semennyit! Ez nem SG-s dolog, ez Loál János-os dolog! 😊
mennyit fizet??????? 😉

CroCop Rulez!

hykao
Hát mindenesetre ez már nem az az Ortiz volt, aki régen miután "kivégezte" ellenfelét, eljátszotta a ketrecben: mintha kiásná a sírt, majd belehúzza az "elhúnytat", és betemeti... 😊))
Z
Hi újra mindenki!

Ejj, láttam azt a meccset. Igencsak izzadtság szagúra sikerült. Valami vérengzést várhatott a közönség Tito-tól. Talán ezért fújolták ki, nem?

Megnéztem 😊
Kedvet kaptam hozzá, hogy beszerezzek még néhány W Silva meccset 😊

MMA Rulez :) We Are All One / by Genki Sudo /

hykao
elõbb domain reg készülget... 😊
Az oldal már készülget, vagy elöbb domain reg?

hykao
jah...megint elég sûrû az évvégém...legalábbis a megszokott életvitelemhez képest... 😊
És ne feledkezz meg az oldalrol sem 😊
Azzal is lesz melo /tapasztalat/

hykao
Ezt a kis videót ajánlom mindenkinek: KATT (jó hosszú)
hykao
Ha lesz idõm, meglesem, de annyi jó bunyó van amit meg kéne nézni...és nemsoká' itt vannak az évvégi parádék...

Ma is pl: K1 Rumble on the Rock 6...