Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt nem fogsz sok bírkózást látni, mert a legnagyobb KO-zásokra fókuszál.
Már egyszer belinkeltem, de itt van mégegyszer: katt ide
Ez az elõzetes. Érdemes leszedni, csak 16 mega, de valami 8 perc kõkemény - KOkkal tûzdelt - akció, semmi birkózás... (bár én szeretem ezt a "birkózást" is a Pride-ban...)
The Matrix has you...
Ha nem akarsz unatkozni, akkor Pride-okra fókuszálj (de ne a Bushido-kra, mert azok között mindig van pár unalmas meccs...)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Musashit Sven Ottkéhez hasonlítgattuk Testvéremmel, talán ismeritek, a német "szuper"boxer, akit soha nem vertek meg, de kb 2-3%-ban játszott KO-s meccseket. Hasonló a stílusuk, tipikusan az a semmit sem nyújtó, de ugyanakkor (szinte) verhetetlen figurák mindketten. 😊
Ettõl függetlenül Musashit valahol kemény gyereknek tartom, régen állandóan agyba-fõbe verték, ami jót tett neki, nagyon bírja a verést (Bonjasky egyenesébe úgy beleszaladt, csak úgy csattant a földön, de gond nélkül felállt). A mostani Sefo elleni mérkõzést viszont szerintem abszolút rosszul ítélték meg a bírák (hmm, egyre több a szponzor, sok a pénz...?), Sefo jóval aktívabb volt, Musashi kerülte a kemény bunyót, nem állt oda.
Lehet a bíróban a K1-es beidegzõdések munkáltak...
Musashi-t meg ezen az estén szinte lehetetlen volt megverni...persze nem a tudása miatt... 😊)
Elég unalmas, színvonaltalan bunyók voltak javarészt, fõleg ahhoz képest, hogy a döntõ volt, nem valami sokadrangú dolog...sok volt a pihengetés, passzivitás... (nameg sok PRIDE bunyó után nézve...)
Persze lehet mondani, hogy Bonjasky "okosan" játszott (amolyan késõi Lewis stílus... 😄), de ez nem biztos, hogy érdekli azt a 70e nézõt, akik kifizették a jegyeket...és elaludtak az este folyamán... 😊
Nem baj, vasárnap este megnézem az RTL-en is, kiváncsi vagyok milyen "szakkommentár" lesz...nameg a vége felé, ahogy egyre késõbb lesz, egyre álmosabb leszek, és remélhetõleg el is alszom rajta majd... 😊
Elég hamar felpattant a csóka....
De a fene tudja, nem ismerem pontosan a K1 féle MMA szabályrendszert, lehet, hogy más volt...
The Matrix has you...
Volt most is jó bunyó, de nekem olyan fáradtnak tûnt mindegyik versenyzõ (most a bunyókat nem számolva), gondolom mindenkinek húzós volt az éve. pl. Bonjarsky sem volt az a túlságosan meggyõzõ stílusú, mint akár tavaly...szerintem
The Matrix has you...
Nézd csak meg: katt ide
még egy kis rövid video is van az NC mérkõzésrõl...
De Kaoklai Kaennorsing ellen is elég gyengén muzsikált...igaz az nem MMA szabályrendszerû bunyó volt...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A 2000-es Sydney-i olimpián aranyérmet nyert (Judo) TAKIMOTO MAKOTO is küzdeni fog a szilveszteri gálán!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Pedig csak egyszer játszottak, az tuti. Asszem. 😄 Megpróbálom megszerezni a meccset, mert most elbizonytalanodtam. Viszont az is tuti, hogy lenyomták a 3 menetet, és döntés alapján nyert Crop Cop.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
CroCop Rulez!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Voltak/vannak itt kedves lányok Fórumszerte, akik negyvenezer felkiáltójelet tettek/tesznek a mondatok végére, és 1-2 egyéb egyén, akik nem nyomták/nyomják rendesen a shiftet, amikor kell(ett volna), és ezek összevonásából, ezek kifigurázása miatt terjedt el. 😊))
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
Kaennorsing 78 kilójával hogy indulhatott K-1-ben? Vagy a 86.18 kg csak a nehézsúlyúak súlyhatára? A GP-re pedig bárki kijuthat, akár egy 78 kilós srác is, feltéve hogy bizonyít?
Amúgy köszi a meccseket, akárki is követte el! 😊 <#eljen>#eljen>
Bonjasky messze nem volt formában, sem Hoost, sem Musashi ellen nem volt meggyõzõ.
A Musashi - Sefo meccset is inkább Sefo-nak adtam volna, Musashi semmit sem nyújtott a mérkõzésen. Sefo sokkal aktívabb, szorgalmasabb volt.
CroCop Rulez!
"Like Sefo before him, the usually gracious Hoost was less than pleased with the judges' decision: "I landed the most blows, I won the fight!" he said. Hoost also made a call for international judges at K-1 events." - Hoost - Bonjasky meccs kapcsán.
loál bannerja el van baszva. uh azaz baltázva 😊 vagy 4-essel irjá mindenhol az utlosó ! jelet? 😄
CroCop Rulez!
Te tõtötted fel tomsits? Jajjdekirály! <#taps>#taps>
CroCop Rulez!