Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Akkor itt lesz ez nemsoká':

Itt nem fogsz sok bírkózást látni, mert a legnagyobb KO-zásokra fókuszál.

Már egyszer belinkeltem, de itt van mégegyszer: katt ide
Ez az elõzetes. Érdemes leszedni, csak 16 mega, de valami 8 perc kõkemény - KOkkal tûzdelt - akció, semmi birkózás... (bár én szeretem ezt a "birkózást" is a Pride-ban...)
bigapó
Nekem tetszettek az UFC-k is. Bár való igaz, hogy ott is akad jó pár "unalmas", mondjuk nekem valamiért alapból nem jön be ez a birkózós dolog a Pride-ban meg az UFC-ben sem😊) De azért szeretem nézni õket. Fõleg mikor "ölik" egymást😊)

The Matrix has you...

hykao
UFC 50 van, vagy PRIDE 28, (UFC-k elég uncsik mostanában, a Pride viszont egyre szinvonalasabb sztem)
Ha nem akarsz unatkozni, akkor Pride-okra fókuszálj (de ne a Bushido-kra, mert azok között mindig van pár unalmas meccs...)
Loál János
Mondjuk a minap lenyomtam Tõled talán a Pride 50-et (?), az is valami ritka unalmas volt! <#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Abszolút. Messze nem azt a formáját mutatta, mint tavaly, vagy akár év elején.
Musashit Sven Ottkéhez hasonlítgattuk Testvéremmel, talán ismeritek, a német "szuper"boxer, akit soha nem vertek meg, de kb 2-3%-ban játszott KO-s meccseket. Hasonló a stílusuk, tipikusan az a semmit sem nyújtó, de ugyanakkor (szinte) verhetetlen figurák mindketten. 😊

Ettõl függetlenül Musashit valahol kemény gyereknek tartom, régen állandóan agyba-fõbe verték, ami jót tett neki, nagyon bírja a verést (Bonjasky egyenesébe úgy beleszaladt, csak úgy csattant a földön, de gond nélkül felállt). A mostani Sefo elleni mérkõzést viszont szerintem abszolút rosszul ítélték meg a bírák (hmm, egyre több a szponzor, sok a pénz...?), Sefo jóval aktívabb volt, Musashi kerülte a kemény bunyót, nem állt oda.

hykao
Hát, ha az van, hogy túl hamar fejezte be, akkor nyilvánvalóan utólagos óvás volt...
Lehet a bíróban a K1-es beidegzõdések munkáltak...
hykao
Szerintem még Botha ellen sem volt annyira meggyõzõ...
Musashi-t meg ezen az estén szinte lehetetlen volt megverni...persze nem a tudása miatt... 😊)
Elég unalmas, színvonaltalan bunyók voltak javarészt, fõleg ahhoz képest, hogy a döntõ volt, nem valami sokadrangú dolog...sok volt a pihengetés, passzivitás... (nameg sok PRIDE bunyó után nézve...)

Persze lehet mondani, hogy Bonjasky "okosan" játszott (amolyan késõi Lewis stílus... 😄), de ez nem biztos, hogy érdekli azt a 70e nézõt, akik kifizették a jegyeket...és elaludtak az este folyamán... 😊

Nem baj, vasárnap este megnézem az RTL-en is, kiváncsi vagyok milyen "szakkommentár" lesz...nameg a vége felé, ahogy egyre késõbb lesz, egyre álmosabb leszek, és remélhetõleg el is alszom rajta majd... 😊
Loál János
Nem lehet, hogy utána fellebeztek? Mert a bíró rúgás miatt beszûntette a meccset, ami egyértelmû KO. Viszont tényleg felállt utána a gyerek (még ha nem is volt tiszta valószínûleg), de a bíró már jelezte a mérkõzés végét. Talán ezután megóvták a meccset, rossz bírói döntés indokával, és így lett nc.

Loál János
Ja. Acélból van a kölök, sajnos Mo-t nagyon ügyenesen elintézte. Van még egy hasonló figura, Puramuk. Érdemes megnézni a meccseit.

hykao
Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy a bíró túl hamar szüntette be a mérkõzést. Mivel ez MMA szabályok szerinti volt, attól, hogy a madár megfeküdt, még miért kellett beszüntetni?
Elég hamar felpattant a csóka....
De a fene tudja, nem ismerem pontosan a K1 féle MMA szabályrendszert, lehet, hogy más volt...
bigapó
Egyáltalán ki ez a kaok-lali vagy ki? Kis csenevész Muai Tai-os kölök, erre úgy fejberúgta Mo-t, hogy percekig nem tudta hol van!

The Matrix has you...

Loál János
Visszagondolva egyetlen meccs sem tetszett igazán, Kaoklai vs. Mighty Mo akkor lett volna jó, ha Mo nyer. 😄

bigapó
Ja, tényleg. Valahonnan rémlett, hogy olvastam, de az már régen volt😊)

The Matrix has you...

Loál János
Demét lett az nc??? Széttérdelte a fejét, a bíró meg beszûntette a meccset. <#fejvakaras>

Loál János
Egyetértek, és #1641.

bigapó
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a tavalyi K-1 döntõ jobban tetszett. Persze ízlések és pofonok!! 😊)
Volt most is jó bunyó, de nekem olyan fáradtnak tûnt mindegyik versenyzõ (most a bunyókat nem számolva), gondolom mindenkinek húzós volt az éve. pl. Bonjarsky sem volt az a túlságosan meggyõzõ stílusú, mint akár tavaly...szerintem

The Matrix has you...

hykao
Na leadja az RTL - vasárnap vagy mikor - a K1 döntõt...
hykao
Hát akkor bizony amirõl te beszéltél, az az NC volt!

Nézd csak meg: katt ide

még egy kis rövid video is van az NC mérkõzésrõl...
Loál János
Aki a visszavágón szétfojtotta. 😄

hykao
jah...és ki volt az ellenfél? 😛
Loál János
A nyerés mondjuk elég gyors volt. 😄

hykao
1 nyereség, 1 veszteség, 1 NC...

De Kaoklai Kaennorsing ellen is elég gyengén muzsikált...igaz az nem MMA szabályrendszerû bunyó volt...
antgecc
Ignashov gyengén muzsikálása mit takar? Hány mérkõzése volt eddig és milyen eredményekkel?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hykao
Újabb olimpikon a PRIDE Shockwave-en!
A 2000-es Sydney-i olimpián aranyérmet nyert (Judo) TAKIMOTO MAKOTO is küzdeni fog a szilveszteri gálán!
hykao
Sapp állítólag szilveszterkor visszatér, de majd meglátjuk, Ignashov pedig MMA-ban elég gyengén muzsikált eddig, szal sztem jobb ha marad a K1-nél...és elkezd komolyan edzeni, mert nem mindenki ellen elég a magas termet... 😊
antgecc
Tud valaki valamit Bob Sapp-rõl? Nagyon el van tûnve, nem? És Ignashovról? Csinálni fogja a Pride-ot?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hykao
Loál János
Egy másikat? <#vigyor5>
Pedig csak egyszer játszottak, az tuti. Asszem. 😄 Megpróbálom megszerezni a meccset, mert most elbizonytalanodtam. Viszont az is tuti, hogy lenyomták a 3 menetet, és döntés alapján nyert Crop Cop.

Z
Thx, ez remek hír! Nagyon nagy meccs lesz! (remélem)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

kösz. 😊

CroCop Rulez!

Bocs, de Te milyen meccset néztél? CroCop többször fejberúgta Hunt-ot, a végén annyira, hogy eldõlt, mint egy zsák.

Z
Csakúgy, mint korábban Sefo, az általában barátságos Hoost felettébb elégedetlen volt a bírók döntésével: "Én találtam többször, én nyertem meg csatát" - mondta. Hoost továbbá nemzetközi bírókat kért K-1 eseményekre.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hykao
Végre hivatalosan is bejelentették a CroCop vs Randleman visszavágót, ami a Shockwave-en fog lezajlani...
hykao
Nagyon komoly kis elõzetes a 10-én PPV-n debütáló PRIDE Hardcore Knockouts-ról, ill. a végén egy kis Shockwave: katt ide
Jano
OFF
Voltak/vannak itt kedves lányok Fórumszerte, akik negyvenezer felkiáltójelet tettek/tesznek a mondatok végére, és 1-2 egyéb egyén, akik nem nyomták/nyomják rendesen a shiftet, amikor kell(ett volna), és ezek összevonásából, ezek kifigurázása miatt terjedt el. 😊))

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

uh. sztem még nem jártam ott sosem. de ha marketING szerepe van akkor kinai. pedig közel dolgozom a témához, és akkoris. nem értem. de keresni sem fogom az okot mert nincs rá idõm

CroCop Rulez!

Jano
Járj többet a Gumiszobába, ott megtudhatod az eredetét. 😄

fenn a banner a rednelj pólokat témánál. a most után van: !!!!4

CroCop Rulez!

antgecc
Mármint a 86.18 kg a nehézsúly határa. Na mind1... 😊 Kérdésem helye(ebbe)n:

Kaennorsing 78 kilójával hogy indulhatott K-1-ben? Vagy a 86.18 kg csak a nehézsúlyúak súlyhatára? A GP-re pedig bárki kijuthat, akár egy 78 kilós srác is, feltéve hogy bizonyít?

antgecc
78 kg Kaennorsing. Na de akkor most tényleg... hogy indulhatott K-1-ben? Vagy az csak a nehézsúlyúak súlyhatára? A GP-re pedig bárki kijuthat, akár egy 78 kilós srác is, feltéve hogy bizonyít?

Jano
Nagyon sajnáltam Mo-t. 😞 Iszonyúan belehajolt Kaoklai sípcsontjába, szinte átment a fején az ütés. :\

Amúgy köszi a meccseket, akárki is követte el! 😊 <#eljen>

Jano
Szerintem teljesen jogosan.
Bonjasky messze nem volt formában, sem Hoost, sem Musashi ellen nem volt meggyõzõ.
A Musashi - Sefo meccset is inkább Sefo-nak adtam volna, Musashi semmit sem nyújtott a mérkõzésen. Sefo sokkal aktívabb, szorgalmasabb volt.

Jano
HOL!!!!!!!!!!!!!!!!4444

antgecc
Na most tudtam megnézni a Kaoklai vs Mighty-t. Hát emberek, teljesen meghatódtam annak láttán, ahogy Mo minden erejét összeszedve próbál felállni. És felállt. Nem semmi..... <#eljen>

ha gondolod fordíthatnád

CroCop Rulez!

Z
Azért ez érdekes:

"Like Sefo before him, the usually gracious Hoost was less than pleased with the judges' decision: "I landed the most blows, I won the fight!" he said. Hoost also made a call for international judges at K-1 events." - Hoost - Bonjasky meccs kapcsán.

Z
uh, hohh, õõõ htx!

nekem semmi közöm hozzá 😉

loál bannerja el van baszva. uh azaz baltázva 😊 vagy 4-essel irjá mindenhol az utlosó ! jelet? 😄

CroCop Rulez!

antgecc
TÕTÖM! TÕTÖM! TÕTÖM! TÕTÖM! YEEEEHHAAAA!! <#nyes>

Te tõtötted fel tomsits? Jajjdekirály! <#taps>

tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! tõtsed! <#vigyor2>

CroCop Rulez!