Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig ez a rideg valoság 😊)

MMA Rulez :) We Are All One / by Genki Sudo /

hykao
ÁÁÁÁ! nem akarok több meglepetést! ...én egy érzékeny lélek vagyok... 😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Azt is láttam. Bár régen. A földön feküdt amikor F. Shamrock elkezte tarkon (?) verni. Bár ott is elfáradt a vége felé. Még 1* megnézem 😊. A Liddel elleni mérközést ajánlom figyelmedbe. Sztem. azon is meglepödnél.

hykao
sajnos csak a Frank Shamrock elleni vereségét láttam Ortiznak...az is elég érdekes volt valahogy...
A Chuck Liddell elleni vereségre gondolok. Ilyen szinten áló bunyosnak így elvesztenie 1 mérközést...
Bár a Capitain America ellen esélye se volt 😊

hykao
még egy-két hét biztosan...
hykao!!
mire lesz mûködõ oldal???????????????????????

CroCop Rulez!

jah. kéjvan. <#lama>
ettõl függ merre indulsz szilveszterezni? ázsiába vagy amerikába? <#circling>

CroCop Rulez!

hykao
a szilveszteri K1 bulira tervezik az összecsapást.
Jano
Akebono megy át K-1bõl, vagy Gracie megy át K-1-be?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hykao
Legutoljára nyert Ortiz, bár elég uncsi volt...fújolt is a közönség... 😊
hykao
Hát érdekes lesz, bár Gracie sem a régi már...
Ha megint veszít / fõleg, ha úgy mint a legutobb / akkor eláshatja magát.

és az akebono vs garcia mecs dec31-én?

CroCop Rulez!

hykao
Tito Ortiz vs Vitor Belfort összecsapás a 2005 február 5-én megrendezésre kerülõ UFC 51-en!
Meglátjuk Ortiznak sikerül-e visszaverekedni magát az UFC közép-nehézsúlyának élvonalába az utóbbi idõk nem épp fényes szereplései után...
hykao
nem tudom.
antgecc
ok... elhiszem! 😊)

amúgy tudod, hogy miért vágták ki?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hykao
A kiadott UFC10-bõl kivágták ezt a meccset, ill. nem szerepel benne...
Ezért került fel külön.
...és tuti, hogy az UFC10-en volt!
antgecc
hát nemtom... én már leszedtem az egész UFC10-et, de nem találtam benne a Kálmán Géza meccset!

ezért most leszedem így magában... de nem lehet, hogy akkor nem az UFC10-ben volt?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hykao
Felkerült az FTP-re az UFC 10-es Kálmán Géza meccs!
Hehe, magyar címer van a hátára tetoválva...
bigapó
Tegnap viszont néztem még egy pár meccset UFC-bõl. Pl. mikor Mir-t megtaposták. Na az nem volt rossz, bár szimpatikus a kölök😊 és inkább fordítva tetszett volna (mondjuk így is Õ nyert).

The Matrix has you...

de legalább bizonyítottad, hogy nem vagy analfabéta. 😉

CroCop Rulez!

bigapó
Igen néha csak írok és nem nézem meg amit megkellene<#nyes>

The Matrix has you...

hykao
<#nyes>
bigapó
Asszem kezdem leégetni magam😊)
Egyazon oldalról van szó ugye?

The Matrix has you...

bigapó
Ja, neem. Azt már megnéztem és nagyon ígéretes😊)

Én a bemelegítõs MMA oldalra lennék kíváncsi😊)

The Matrix has you...

hykao
bigapó
Milyen oldalról beszélsz? Láma vagyok...😊

The Matrix has you...

hykao
Akinek van kedve résztvenni az MMA oldallal kapcsolatos munkálatokban - bármilyen szinten is - kérem keressen meg priviben.
Z
Hát sajna ma már úgy ülök be minden amcsi filmre, hogy de szar lesz, aztán vagy kellemeset csalódok (elég ritka), vagy nyugtázom, mekkora bölcs voltam... 😄DDD

Azért remélem Sapp szétpüföl vagy két hadseregre való ellent azzak a bunkósbottal! wehehehe

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

de sztem ne várj sokat tõle, mert a plakát alapján olyan xena lesz egészestésben.

CroCop Rulez!

Z
Mekkora "keményítõs" film. Új Ranbó születik... 😄

Azért biztos megnézem. Sapp valami olyan szerepet kap szerintem, mint a Conan filmekben a Bombata szerep volt.

És tuti, hogy hepiend a vége, meg lesz benne árulás, illetve egész sor klisét láthatunk majd benne, ezutóbbi meggyõzõdésem így elõre. 😄DD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

jennifer garner... uh. vajon sappnek lesz vele románca a filmben. mert románc lesz az tuti, hisz ez egy amcsi film. <#vigyor2>

CroCop Rulez!

hykao
Hehe, Sapp visszatér... 😊
hykao
Hehe, egy TV kapcsolóval bõvült a bemelegítõ mma oldal... 😊
512-nél már egészen tûrhetõ.
<#papakacsint><#wave>

CroCop Rulez!

hykao
téves!
ez egy reklámbanner! pontosan olyan célokra, mint amire fel lett használva!
a Pride oldaláról még mailcímre is lehet küldeni ezt a szilveszteri gálát reklámozó bannert!

lopás max. akkor lenne, ha az .swf-bõl kivennék képeket, egyebeket, és felhasználnám...de hát mire is lehetne felhasználni, a Pride reklámozásán kívül?
ej. a lopás a btk-ba ütközõ cselekedet. a törvény nem ismerete nem ment fel a büntetés alól. (vagy ilyesmi)<#ejnye1>

CroCop Rulez!

Jano
<#gonosz1><#taps>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hykao
ismeretlen japán mûvész... 😄DD (nem tudom, a Pride oldaláról van)
hykao
majd kialakul, hogy lesz-e igény saját fórumra...
teccik. a flash kinek a munkája?

CroCop Rulez!

Z
Zsír! Megint megnéztem.

És grat az ötlethez! Ez a topik átköltözik majd? 😊))

hykao
Úgy döntöttem, hogy egy MMA-val foglalkozó oldal létrehozására adom a fejem.
Egyelõre csak ennyi: KATT, de remélem mihamarább megtörténik a domain regisztráció, satöbbi...
Az igaz hogy Mo jobbcsapottja rettenetes,de ez a Kaennorsing gyerek hihetetlen kemeny es gyors.

Triathlon for life

Z
htx!

hykao
Z
Király! Le is mentettem gyorsan.

Jobb, mint egy filmelõzetes.

hykao
hykao