Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, az év meccse díj pedig nálam már elkelt Frankie és Gray 3. találkozóján. 😛

+ ez a 139-es UFC elég jó meccseket hozott!

engem mindig is zavart, amikor a meccsek végére már egy közepes erõsségû ütést sem bírnak bevinni, annyira el vannak fáradva.
szóval ebbõl a szempontból az új, 5 menetes main eventeket feleslegesnek érzem, de várjuk ki a végét. ne legyen igazam, és lássunk sok szép küzdelmet!

a meccs egyébként tényleg szuper volt!

ForzaInter
Shogun-Hendo megvolt?

Év meccse.. Bár kicsit sajnáltam Shogunt, mert szerintem ez döntetlen volt.. De igazából ennek a meccsnek nem volt vesztese.

Yo, Bitch!

ForzaInter
jogos volt a leállítás. Velasquez nem tudott védekezni, zsinórba szedte be az ütéseket, ha nem állítja le a bíró, még többet kap, mert védekezni már nem tudott, és a tekintete se volt tiszta, nem is reklmált.. a legfontosabb pedig a harcosok egészsége.

Dos Santos ellen állva csak Reem-nek lehet esélye, másnak nem. Cain próbálkozott egy földrevitelel az nem jött össze, utána bekapta azt az ütést, és lámpaoltás volt.. de földre iszonyat nehéz levini santost, kurvajó a takedown védekezése, meg ugye ha valaki leviszi még lent is kéne tartani..

Yo, Bitch!

Loál János
Szerintem korrekt volt a leállítás, Velasquez azt sem tudta merre van arccal, nem jött volna vissza a leütésbõl. A sajtótájékoztatón õ maga is azt mondta, hogy nem volt korai.
Hibázott, megkapta, várjuk a rimeccset. :-)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Effe88
ja
gagyi meccs volt
szerintem a bíró is elbaszta mehetett volna az tovább hátha(Herb Dean engedte volna még azért...)

ForzaInter
kicsit hamar lerendezte a bajnokot..

Yo, Bitch!

Effe88
junior dos santos az új nehézsúlyú ufc bajnok

ForzaInter
én néztem. tényleg durva volt megint honnét jött vissza. az elsõ menet meg egy az egyben ugyanaz volt mint az elsõ meccsen😄 azért is durva edgar, mert õ alapból 145 fonton van, 70 kg, míg maynard kb 90 kg körül mozog a meccsnapon..

Yo, Bitch!

emberek nézte valaki az egy héttel ezelõtti Edgar - Maynard UFC meccset? Ez valami brutális volt megint, ahogy visszajött Frankie. Mint a második meccsükön. Hihetetlen mozgása van a csávónak! Must see!

jó, akkor most mutatom a videót...vagy a linket hozzá...

link lesz 😊

The Matrix has you...

legnagyobb menet amit valaha láttam 😊

The Matrix has you...

Kickbox egy rakat helyen van szerintem. MMA van a Lónyai utcában például, de arról nem hallottam túl jókat, de találsz egyet a Borárosnál is az egyetemi klubban.
Effe88
ja valaki tud valami fasza helyet Budapesten ahol van mma vagy kickbox oktatás?!!?!!
4 év kondi után már kéne egy kis változatosság😊

Effe88
jaja mit kapott az elsõ menetben.....kemény volt
cigano vs. velazqez pedig nagy meccs lesz😊

strikforcot meglesem akkor ha élõben adja<#eljen>

lesz még egy pár csemege egyébként a közeljövõben😄😄
júli 2. Klicsko-Haye
júli 30. Strikeforce: Fedor vs. Henderson

ForzaInter
dos santos nagyon durva.. carwint se verte el még így senki, amit az elsõ menet végén kapott az nem volt semmi, herb dean meg a legjobb bíró, örültem hogy nem állította le a mérkõzést.. a mérnök úrnak 3 nyílt seb, egy törött orr a bunyó után.. de azért le kalappal elõtte is, mert az is embertelen volt amit õ csinált..

hétvégén pedig strikeforce: overeem vs. werdum (nehézsúlyú torna negyeddöntõ, a gyõztes a fedort legyõzõ antonio silvával meccsel) gála, eurosport 2 élõben adja hajnal 4 órákor.. ott is jó párosítások lesznek még a fõmérkõzésen kívül amik említésre méltóak még: barnett vs. rogers (nehézsúlyú torna negyeddöntõ, a gyõztes ellenfele sergei kharitanov lesz) cormier vs. monson és noons vs. masvidal..

Yo, Bitch!

Effe88
ufc 131
dos santos-carwin

a gyõztes cain velazqezzel meccsel😊

szégyen és gyalázat, ez alapján ismernem kellett volna, sokat néztem régen erõsember versenyeket, még Laci-bácsi fénykorában és pár évig utána. Igazi kedvencem Magnus Ver Magnusson volt, mikor Õ abbahagyta Én sem néztem sokáig, ahogy látom emberünk akkor kezdte pályafutását nemzetközi porondon. Azért arcról ismerõs volt valahonnan 😊

The Matrix has you...

Effe88
segítek😊
mariusz

miért? ki ez az ember egyébként?

The Matrix has you...

Effe88
szegény Pudza ez azért nem az õ világa.........:S:S

Effe88
péntekenként az eurosport2-õn
mma strikeforce
ma is lesz 22:30tól

Kunkli megverte Sapp-et 😊

bár érdekes volt maga a meccs, nem "csak" ennyit vártam volna kedvenc szörnyünktõl, de legalább nagy skalpot mondhat magáénak Tivadar. már szó szerint nagy, mert presztízsben nem hiszem, hogy az 😊

The Matrix has you...

Ismét, de most jobban örülök neki 😊

Bestia meg kikapott.

ForzaInter
A Zuffa (ufct birtokló cég) megvette a strikeforce-t.

Yo, Bitch!

Imponáló eredmény, az biztos 😊

The Matrix has you...

Jó a magyar: 389 gyõzelem / 1 vereség

Loál János
Voltak már ilyen meccsek, érdekes eredményekkel.

Genki Sudo - Butterbean Eric Esch
Kaoklai Kaennorsing - Mighty Mo, vagy Hong-man Choi

fuh, ezt élõben kellene megnézni, nagyon érdekes meccs lesz, ha tényleg összejön, el tudom képzelni, hogy valaki még visszatáncol a végén valamilyen ürüggyel.

The Matrix has you...

bakkerman
dávid-góliát ellen?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
ForzaInter
nem vonul vissza

Yo, Bitch!

Effe88
remélem nem
vagy legalább egy gyõzelem után vonuljon vissza😊 megérdemelné😊

Tegnap néztem a Fedor vs. Silva meccset. Mindkét harcos sportszerû és a sok ütés ellenére épeszû emberek. Érdekes volt Fedor nyilatkozata is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Visszavonul e?

3. hó.

LordVenom
Mikor?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Kunkli Tivadar (178 cm/70 kg) vs. Bob Sapp (194 cm/170 kg)

MMA hírek,videók,könyvek,zene:
http://totaldamage.hu/

szerint szuper oldal
LordVenom
Teljes mértékben egyetértek mindkét mondatoddal.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

A tavalyinál izgalmasabb volt a döntõ.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Petit sajnálom, hogy megint nem sikerült neki a végsõ gyõzelem. Fiatalabb már nem lesz, talán ez volt az utolsó esélye.

LordVenom
Ma hány órakor lesz a K-1 döntõ? Vagy volt már?
Esetleg tud valaki online nézhetõ adót,ahol adják?

bigapó
😄DDDD ADSASdASDASasDSD ez az bazzeg, de tényleg 😄

The Matrix has you...

LordVenom
Vörösboros kóla volt.

bakkerman
geci ez vér nem???

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Loál János
A Coke Zero-t, mint szponzort emlegetik netszerte. <#pias> <#nevetes1>

bigapó
de mit hányt? vért?

The Matrix has you...

Loál János

Ez mi a tök?

LordVenom
Szerintem Schilt nyeri meg,de remélem tévedek.