Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ ez a 139-es UFC elég jó meccseket hozott!
szóval ebbõl a szempontból az új, 5 menetes main eventeket feleslegesnek érzem, de várjuk ki a végét. ne legyen igazam, és lássunk sok szép küzdelmet!
a meccs egyébként tényleg szuper volt!
Év meccse.. Bár kicsit sajnáltam Shogunt, mert szerintem ez döntetlen volt.. De igazából ennek a meccsnek nem volt vesztese.
Yo, Bitch!
Dos Santos ellen állva csak Reem-nek lehet esélye, másnak nem. Cain próbálkozott egy földrevitelel az nem jött össze, utána bekapta azt az ütést, és lámpaoltás volt.. de földre iszonyat nehéz levini santost, kurvajó a takedown védekezése, meg ugye ha valaki leviszi még lent is kéne tartani..
Yo, Bitch!
Hibázott, megkapta, várjuk a rimeccset. :-)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
gagyi meccs volt
szerintem a bíró is elbaszta mehetett volna az tovább hátha(Herb Dean engedte volna még azért...)
Yo, Bitch!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
4 év kondi után már kéne egy kis változatosság😊
cigano vs. velazqez pedig nagy meccs lesz😊
strikforcot meglesem akkor ha élõben adja<#eljen>#eljen>
lesz még egy pár csemege egyébként a közeljövõben😄😄
júli 2. Klicsko-Haye
júli 30. Strikeforce: Fedor vs. Henderson
hétvégén pedig strikeforce: overeem vs. werdum (nehézsúlyú torna negyeddöntõ, a gyõztes a fedort legyõzõ antonio silvával meccsel) gála, eurosport 2 élõben adja hajnal 4 órákor.. ott is jó párosítások lesznek még a fõmérkõzésen kívül amik említésre méltóak még: barnett vs. rogers (nehézsúlyú torna negyeddöntõ, a gyõztes ellenfele sergei kharitanov lesz) cormier vs. monson és noons vs. masvidal..
Yo, Bitch!
The Matrix has you...
mariusz
The Matrix has you...
bár érdekes volt maga a meccs, nem "csak" ennyit vártam volna kedvenc szörnyünktõl, de legalább nagy skalpot mondhat magáénak Tivadar. már szó szerint nagy, mert presztízsben nem hiszem, hogy az 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Genki Sudo - Butterbean Eric Esch
Kaoklai Kaennorsing - Mighty Mo, vagy Hong-man Choi
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
http://totaldamage.hu/
szerint szuper oldal
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Esetleg tud valaki online nézhetõ adót,ahol adják?