Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Aki megnyeri a döntõt. <#zavart1>

Overeem.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

LordVenom
Szerintetek ki a leg esélyesebb a 2010-es K-1 bajnoki címre?

Lesnar póló

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Én bírom Koscheck verekedési stílusát. Mint ember tényleg nem a legszimpatikusabb, de hát ez van. Kellenek szeintem ilyen harcosok is.

bigapó
remélem nem lesz, elég volt Lesnar-tól a múlt héten. 1% hiba mindig ott van, elég elcsúsznia és már kaphatja is az állast, ezt tudom Én is, de nagyon bízok George-ban, rettenetesen ellenszenves figura már az UF óta koschchek, azt se tudom hogy írják a nevét majomfiú 😄
végleg hidegre kéne tenni, egy súlyos sérülés és mehetne edzõnek, csak ringbe ne lépjen többet 😊

The Matrix has you...

lehet ott még meglepetés 😉
de tény hogy hihetetlen technikás egy harcos ez a GSP...

bigapó
GSP megeszi reggelire kócseket 😊

The Matrix has you...

Ezt a videot nem gyõzöm elégszer nézni, HATALMAS!!!
"Yeah, that's right Montreal! I'm gonna beat St Pierre! How about that?" - a hideg fut a hátamon!

Ennyire halott ez a topic? Kár! 😞
Iszonyatosan várom a hétvégét!!!!
UFC 124 GSP vs Koscheck!!!

Loál János
Megunta. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LeBanner mi a sz.rt csinált????

3/3
Gyors volt

Most nézegetem a K1 Final 16-ot. Eddig 2 meccsbõl kettõ KO.

Shep
Tudna valaki olyan oldalt ajánlani ahol le van írva, hogy mely versenyzõk milyen sportág elemeit alkalmazva küzdenek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maradok a K1-nél.
Mellesleg erõs szorítása van

Jano
Strikeforce-ról van szó, nézze mindenki.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Werdum, baze. 1 perc alatt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Freddy Kemayo kopasz lett? Kicsit emberibb a formája <#zavart1>

LordVenom
Hehh... még csak most jutottam el az UFC 99-es Franklin - Silva meccshez. Két õrült...jó meccs volt. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

bens
már csak azért is mert egy bekólázott ember nem áll be a sarokba higgadtan megvárni hogy mi lesz.. meg ha eléraknak egy mikrofont nem ragad bele a szó

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Fogadóirodában az ellenfelére rakott nem kevés pénzt.

bens
vagy kvára nem volt egy fontos meccs neki és úgy volt vele méltó lesz a nevéhez és csinál egy kis showt

limperatore
nincsen nagyon

ramon dekker pl minden meccsén kokaint nyomott szinte, mert 2 hetente meccselt sérülten is

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bigapó
volt már ilyenje, nem értem miért nem tanul belõle? nem tudom, hogy milyen cuccokat nyomatnak meccs elõtt, ha lehet egyáltalán, mert gondolom itt is van vérvizsgálat meg mittomén mi, de ehhez nagyon ostobának kell lenni.

The Matrix has you...

limperatore
hát igazából simán lehozta volna a meccset, de sztem tele volt kokainnal megint 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Hosszabb verzió, végén ismétlésssel.

Amúgy igazi ellenfélre lelt a 2. menet elején. Ezért is akadt ki ismét.

limperatore
ez a hari tiszta hülye 😄

LordVenom
Egyszer én is csináltam homokost...pár nap alatt olyan szinten besûrûsödött,hogy majdnem eltört a kezem,és az ujjaim...azt vagy nagyon érintõlegesen lehet ütni,vagy sehogy...
Olyan,mint a beton,ha betömörül.

Haver homokost csinált 15 évvel ezelõtt. Én nem szerettem, de õ püfölte rendesen.

Tyler1
nekem is ruha van benne meg szivacs, pedig az gyári, és hidd el nem könnyû sõt. homokot már nagyon régen nem használnak gyáriba sem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bigapó
attól meg túl nehéz és kemény lesz, eltöri a kezed ha beleütsz. már próbáltuk anno és elég kemény lett. összetömörül ahogy lóg és ütöd, szóval nem jó ötlet.

The Matrix has you...

Ruha könnyû, inkább homokot bele.

Szerintem, ha bor anyagbol tudsz sokat szerezni, es vannak hasznalt ruhanemuid, siman megoldhato. Meretet megnezed nagyjabol, es megcsinalod. Nem nagy ordongosseg. Teletomod és ugy varrod ossze, hogy szerinted is kibírja. Neten is tele van ilyen segitsegekkel.
lacinkacinka89
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne (remélem jó helyre írom), hogy házilag hogyan lehet boxzsákot késziteni? Venni nem tudok most, de edzeni szeretnék. Elõre is köszi a tippeket!

Még egy menet és LeBanner-nak vége lett volna. Spong jól bírja az ütéseket.
Overeem is majdnem kikapott.

LordVenom
Elsõsorban igen... olyan volt,mint egy drogos. Fogyott vagy 20 kilót,és nincs a helyzet magaslatán. Rossz így látni egy legendát. De Ignashov is feleslegesen tért vissza...
LeBanner meg akkora massza,hogy ideje korán besavasodnak az izmai a harc alatt...gyorsan fárad.

Aerts-re gondolsz?

LordVenom
Uhhh... a K1 egykori nagyjai csak árnyékai önmaguknak... kár értük...

Loál János
Igen.

It's Showtime - Chan Sung Jung vs Pajonsuk

Miért nyert a kiütött? Tiltott ütés fordulatból kézfejjel?

Gus85
Na, senkinek sincs hozzászólása a 109hez, vagy a 110hez? 😊
Coleman nagyon csúnyán kikapott! Úgy gondolom sokak szerint vissza kéne vonulnia.
és szerintem Sonnen teljesítménye parádés volt.

Mens Agitat Molem

Loál János
UFC 107

Tudtok ajánlani Ong Bak féle filmet?

Spong ellenfelének meg 3 farka volt 😊
1 elöl, 1 hátul és 1 a fején <#mf2>

Kraus ellenfele szlovákiai magyar?
Kiabálnak, hogy hajrá (magyarok?).

bens
overeem nemtom hogy készült erre a versenyre, de kb úgy mozgott a ringben mint sapp... én azthittem nagyobbat fog szólni

LordVenom
Így van,de Overeem sem volt túl meggyötört...még õt is vissza engedtem volna...na mindegy,így is látványos meccsek voltak... 😊)

Hogy/hol nézzem élõben?

Ezt nem értettem én sem. Már itt is a bundázás? Karaev és LeBanner is simán tudta volna folytatni.