Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Ja,de az a holland gyerek ezer küzdõsportban jeleskedik,ne felejtsük el. Mindenesetre én is Puramuk-ra szavaztam volna...de meglepetés lett. <#rolleyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Davidus
Tegnap volt a eurosporton egy döntõ. Holland gyerek nulla izommal le tudta gyõzni a sétáló szobor Thai gyereket<#wow2> Ráadásul olyan rugásokat kapott fejre amitöl én rögtön meghaltam volna😛

V9ykn8_TZL0

LordVenom
Ja,szerepelt Crocop már egy filmben,de ez nem biztos,hogy az...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

bigapó
Chuck Lidell a Bajnok!!!

még mindig<#ravasz1>

The Matrix has you...

bigapó
Mirko színész lesz? 😊) CroCop go to Hollywood! illetve még nem amerika, csak japán😊)

The Matrix has you...

hykao
bigapó
köcc😊

The Matrix has you...

Jano
Aug. 13, Las Vegas K-1 GP.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

bigapó
hm, ez melyiken is volt? 😊)

The Matrix has you...

Jano
Nekem mindkét fél szimpatikus, Botha szvsz kissé el volt tájolva, amikor azt mondta, hogy boxleckéket fog adni a K-1 legkeményebb ütõjének. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

LordVenom
Nahát...mekkora csalódás volt a Mo - Botha meccs...<#wow3>

hykao
Holnap UFC54, jövõ vasárnap pedig Pride középsúlyú GP döntõ + nehézsúlyú címmérkõzés...(ahogy a banner is mutatja)

Azt nem tudom, hogy ki fog gyõzni, abban viszont biztos vagyok, hogy Mirko képes lehet letaszítani Fjodort a trónról! A középsúlyú döntõ nyertesére sem mernék tippelni...és az UFC-s nagyöreg Tank vs Hidehiko mérkõzés kimenetelére is kiváncsi leszek!
Loál János
Tenksz! 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

heros 3-on láthatod szeptemberben.

CroCop Rulez!

Loál János
Genki Sudo meccseket akarok látni! :@ Hova tûnt az a gyerek?! >:|

épp ezért lenne jó meccs,kb mint gilbert yvel ellen

LordVenom
Crocop - Goodridge? Az vicces meccs lenne. 10 mp,és Big Daddy Big Dead lenne. <#nyes>

elõétel? 😉

CroCop Rulez!

CroCop megenné tizóraira... 😊

jah jó kis gála volt,ha goodridge betalál akkor ott ko lesz 😊 pl a CroCop - Goodridge is jó meccs lenne

a 7végén volt, amit goodridge meg nyert. pénteken. 😉

CroCop Rulez!

bigapó
ez most melyik rendezvény? mikor volt?

The Matrix has you...

mert hányadika van?le vagyok maradva 😊

Egy pillanatra azt hittem lemaradtam valamiröl...Akkor tényleg nem lehetett.

Minden változás a jelenlegi helyzet elfogadásából indul ki. Aki győz, soha nem adja fel. Aki feladja, soha nem győz.

tegnap? milyen tegnap? nem tegnap volt az.

CroCop Rulez!

a tegnapi hawaii k-1 döntõ is királyra sikeredett,szinte minden meccs k.o-ra sikeredett,talán mert egy kicsit már supernehézsúlyra(butterbean király) emlékeztetett inkább,de azért nem nagyon ment a színvonal rovásásra,meg ez is kellett a hawaii feelinghez.remélem végre révbe ért Goodridge a "Big Daddy",(bár Sefonak még mindig csak 2 ütés lenne)és Choi is hozta a formáját,már várom a Sapp elleni meccsét

Hi!épp most sikerült látnom a Briggs meccset,nem volt vmi nagy szám,de azért a boxoló múltját nem felejtette el,habár ehhez kellett tom erikson is aki nem tom mit keresett a k-1ben

Szerintem Jerome le akarta az elsö menetben darálni, csak mostmár jobban bírta a strapát Abidi. De azért hatásos volt, ahogy LeBanner megjelent<#smile> a kis izomcsomó...

Minden változás a jelenlegi helyzet elfogadásából indul ki. Aki győz, soha nem adja fel. Aki feladja, soha nem győz.

LordVenom
Láttam,frankó volt. De a tudásszint külömbség nagyon kiütközött. Szerencséje Abidinek,hogy gumifejû,és jól bírta nagyon. LeBanner nagyon higgadtan,és jól darálta. <#eljen>

hykao
Tegnap nem, de korábban már igen. Le Banner feje a végén úgy feldagadt, mint anno Silváé, amikor Henderson ellen meccselt.
Végre leadták a LeBanner-Abidi fightot😊))) Naggggyon kiru volt. Abidi meglepöen jól bírta LeBanner tarolásait, de ha nem lóbálta volna ennyit a fejét, Geronimo még hatékonyabb lett volna sztem..Láttátok?

de. azaz. csak vannak benne hm elemek. ezért komolyabbnak néz ki. aza durva hogy a kommentátorok eladják valódi bunyónak. így senki sem fogja elhinni, hogy a komoly mma tud látványos, és küzdelmes is lenni.

CroCop Rulez!

hykao
Az a Bushido, ami a Sport1-en megy, az nem ilyen pankráció szerû kamu?
hát hagyd ki a parádét. az nem ennyire fontos.

CroCop Rulez!

remélem nem alszom át a meccset, kár hogy pont parádé utáni napon lesz
jah. utazom és nézem 😉
najó... ez csak vicc. muszáj lesz, ha nem is élõben de meg kell nézni. ha lehet el kellene intéztetni, hogy adja vmelyik csatorna. pl a sport1 a vacak bushido helyett.

CroCop Rulez!

LordVenom
Érdekes a pankrációt én is csíptem régebben. Tomsits,te hol fogod megnézni a Crocop - Fedor meccet?

hát nem tudom mit néztél anno. én imádtam a retro pankrációt. az volt az igazi show. it tmost ugyanaz megy mint megy a bokszban. sõt... nem tudom kiemlékszik a sydney olimpia elõtt a magyar rúdugró csaj tök egyértelmûen: világcsúcsot fogok ugrani. aztán a futottak még kategóriába került. de ez az egy mondat elég volt ahhoz hogy heteken át foglalkozzon vele a sajtó. tehát az egész csak PR. az hogy hogyan érik ezt el, belebeszélik a sportolóba, vagy ön maga ilyen hülye, vagy csak feltünési viszketegsége van már más kérdés. a lényeg, hogy jót tesz a sajtójának, mert a "tárgyszerû" sportújságírás is erõsen vevõ a "szenzációkra".

CroCop Rulez!

bigapó
A show az tuti, hallottátok a tömeget mikor elkezdték? 😊 kicsit morogtak😊)
ez emlékeztet a 80-as, 90-es évek pankrációjára (élükön Hulk Hogan, a király😊), csak nehogy a színvonal is odasüllyedjen...
Nem tudom, hogy milyen ellenfelek jöhetnek még számításba Jackson-on kívül, ha Silva övét vesszük figyelembe, de kettejük párharca már tényleg háborúra kezd hasonlítani. Az, hogy mindig összekerülnek (ha kerülnek), egyszerûen a jó menedzsereknek köszönhetõ. a nép mindig vevõ egy ilyen cirkuszra😊)

The Matrix has you...

Loál János
Biztos van benne show, de szerintem tényleg "nem csípik" egymást. Jackson az övet akarja, Silva meg nem adja. 😊

antgecc
Már vagy 3x elkalapálta Jackson fejét Silva, és még is beszólogat neki? Ez vagy hülye, vagy kamu az egész. Ráadásul ezt a "felmegyekmeglöklek"-et már megjátszották egyszer vmikor.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Loál János
Hááá, Vovchanchyn remélem péppé darálja Nakamura fejét! 😄

hykao
Lehet sima elírás is, amit aztán sorra átvettek egymástól...
bigapó
akkor elég nagy tulkok ülnek ezen oldalak készítõinek székében, nem? miért találnak ki fars dolgokat, ha a hivatalos oldalon van egy "fél" hivatalos lista...?!

The Matrix has you...

hykao
A #2227-ben belinkelt meccsek a biztos meccsek eddig, hisz én a PRIDE hivatalos oldaláról linkeltem!!! KATT IDE mégegyszer

Szóval a máshol feltûntetett Wanderlei Silva vs Alistair Overeem és Mauricio "Shogun" Rua vs Ricardo Arona meccsek valószínûsíthetõen tévesek!!!
A többi - a CroCop vs Fjodor meccset kivéve - pedig csak spekuláció a hivatalos bejelentésig...én általában mindig csak a PRIDE hivatalos oldalára hagyatkozom párosítás ügyileg... 😊
Loál János
Hát, nemtom melyik a hitelesebb forrás, majd meglátjuk.
Vagy Hykao megmondja, ha még figyeli az oldalakat, Õ bizti tudja melyiknek lehet hinni. 😊

bigapó
ez változott akkor, mert Hunt ellenfele más volt elõször, nem? azaz Yvel, aki most Yoshidával van írva.

The Matrix has you...

Loál János
Fight.hu-n ezt írják:

PRIDE middleweight GP :
Vanderlei Silva vs. Alistair Overeem
Mauricio 'Shogun' Rua vs. Ricardo Arona

Super Fight:
Fedor Emelianenko vs. Mirko 'Cro Cop' Filipovic
Mark Hunt vs. Sergei Kharitonov
Fabricio Werdum vs. Alexander Emelianenko vagy 'Tank' Abbott
Vitor Belfort vs. Yuki Kondo
Hidehiko Yoshida vs. N/A (talán Gilbert Yvel)

Loál János
Critical Countdown 2005, múlt hónap vége felé talán