3389
-
Flower #2465 Japánban volt a döntő, Mushasi japán, 2x döntőzött, egy kicsit volt csak rosszabb, mint Karaev, igy ővé lett a dicsőség. Örült is neki rendesen (pedig elég faképű pókerarc, mint aki szarba harap) -
sirdond #2464 milyen egy véleményen van itt mindenki :) én is utálom a franciákat,de lebannert nem és szerintem ő tuti meg bírná verni schiltet.
amúgy szerintem karajev sokkal jobb volt musashinál,tuti elcsalták azt a meccset. -
atomanty #2463 én is hasonlóan érzek a frákkal,de ő kivétel és hidd el schiltet leverné,meg bárkit most csak sosem jön össze neki ez van -
Flower #2462 LeBanner hamar elfáradt. Ő az egyetlen francia, akit csípek, a többi franciát rühellem(nem a harcosokat, hanem az egész fr népet).
Shilt ellen nem lenne sok esélye. -
Flower #2461 Aerts mekkora szerencsétlen volt. Choi meg tuti maga ellen fogadott a tippmixen, mert semmit nem csinált!!!
Feitosa meccseit nem szokta adni az eurosport, személy szerint nem is nagyon ismerem. -
atomanty #2460 lebanner azért legyalázná sztem,de hoosthoz nem sok reményt fűzök -
#2459 Hát jah, talán a K1 szabályrendszerben több előnye származik a magasságából... -
#2458 Jaja, de azért jobban teszi, ha marad K-1-ben, Pride-ban a jóval kisebb Kharitonov is véresre verte a talajon. Ezen a gálán viszont hibátlanul aratott. -
atomanty #2457 lemaradtam:(
mushasi meccsen miket beszélt a kommentár?arra kiváncsi lettem volna:DD -
#2456 Hát úgy tűnik Schilt beért...bár MMA-ban sem volt olyan rossz, csak ott valahogy az igazi sikerek elkerülték...pl. Barnettel vagy 3x meccselt UFC-ben, s mindannyiszor kikapott tőle... -
#2455 Kesz ennyivolt a donto, nem semmi ;\ Szemelyszerint Bonjaskynak szurkoltam, de amit ez a srac csinalt az nem semmi.. -
#2454 vazzeee ennyi??????? -
#2453 vazzeegg ez a csóka 2x bajnok, de mindig a Sapp elleni meccse jut eszembe én tuti meghaltam volna olyat kapok. -
#2452 Má' láttam, de azé' most odakapcsoltam... -
#2451 nézitek? -
atomanty #2450 jah kiváncsi leszek a gaygi kommnetárra meg a Mushasi ecsalt meccsére:D
mivel tuti,úgy közvetítenek hogy tudják az eredményt,kiváncsi leszek miket mondanak -
Flower #2449 Ma este K-1 WGP!!! -
#2448 nagyon-nagyon-nagyon jó kis szilveszteri program lesz ez:)) jó lenne élőben (akár a helyszínen is) nézni, de hát jobb későn mint soha:DD -
#2447 :D Elnyomta az öcsit a rohatt. -
atomanty #2446 biztos mindig alan ette meg az összes kaját:D -
#2445 Nem tudok arról, hogy testvérek lennének, meg nem is nagyon hasonlítanak. :D -
atomanty #2444 jah azt akartam,csak everem a kettőt:D
esetleg nem rokonok?nagytesvér meg a kisöccs? -
#2443 Mindkét gálán nagyon ász meccsek (is) lesznek.
(Nem Ruslan, hanem Alan Karaev LeBanner ellen. :)) -
atomanty #2442 báritt mindig pontosabbak mint a hivatalos oldalon:D
mondjuk jó lesz a:
Sapp vs Musashi remélem Bobisappü is odavág neki
Lebanner vs Ruslan Karaev valami kis kárpótlás Jeromenak
Hoostot ellenben nem tartom esélyesnek a bajnok ellen,simán elkapja remélem ko lesz a vége:D -
atomanty #2441 alakul már a dynamite is(link)
bár sztem ez színvonalban soha sem fogja elérni a Pridot,főleg iylen akebonokkal:D az élen
más kérdés az hogy a pride is hogyan tud majd betörni a k-1be(2006őszre állítólag előfordulhat),bár azért én még bizom crocopba,de majd meglátjuk mi sül ki belőle -
atomanty #2440 ez már "állítólag" a végleges.nagyon jónak ígérkezik -
#2439 Ismét bővült a szilveszteri Pride gála programja... -
Flower #2438 Döntőben hogy leverte a négert... -
atomanty #2437 jah pl Karacs nincs benne szinte 1 adatbázisban sem,meg magyar fighter japán képpel -
Flower #2436 Ott is? -
#2435 Ja, nem volt egyértelmű...de azt áláírom, a K1 statisztika tényleg hiányos viszont... -
Flower #2434 k-1.co.jp-n néztem és az K-1 volt! -
#2433 #2428 -
Flower #2432 CARTER WILLIAMS pl. küzdött a Goodridge-el, de nincs benne.
Egyébként nem rossz, még magyar is van.
-
Flower #2431 Hol látható? -
#2430 Ne is mondd, nagyon kíváncsi vagyok már most. :) -
atomanty #2429 jó kis meccs volt az bár senki más nem pattana fel 1 olyan fejrúgástól csak Hunt ez hót sicher,de most jobban örülnék annak,ha CroCop mint mmaveterán valami jó kis karfeszítéses dologgal győzne,de ha nem is,akkor igazán megmutathatná,hogy az évek során ő is szert tett 1 kis földharcos tudásra.
a fedor meccs remélem paradés lesz majd,mondjuk úgy elverhetné azt az őserdő szörnyét,mint anno gary goodridget -
#2428 Sherdogon csak az MMA mérkőzéseket tartják számon, a K1-eseket nem! Amúgy én nem tapasztaltam még, hogy hamis adatokat közölne... -
tomsits #2427 k-1.co.jp-n a fightersnél
a sherdog statisztikái jók, bár hiányosak néha, mert csak az oda elküldött anyagok alapján változtatnak rajta. -
Flower #2426 Hol lehet megnézni, hogy ki kivel küzdött?
sherdog régi és hamis adatokat közöl.