Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
akkor most melyik rendezvényen volt ez? mert nem emlékeztem. ha jól rémlik Silva az egyik legutóbbi saját meccse elõtt is kint ült a nézõtéren. nem nagyon foglalkozott vele, hogy 20 perc múlva Õ jön...ezért keverem.

The Matrix has you...

Loál János
A Kevin Randleman elleni meccs után volt, amit Jackson nyert. Rua anno fossá verte õt, akkor nem szólt senkinek semmit. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

bigapó
ha minden igaz és jól néztem utánna, akkor a Pride FC Total Elimination 2005 (2005.04.23) rendezvényén bunyózott Quinton “Rampage” Jackson (USA) és Mauricio “Shogun” Rua (Brazil). Ezt a meccset nézte Silva is, a 3. sorból. a meccs végén Quinton mikrofont szerzett és elkezdett beszólogatni Silva-nak. Lényegében ki(fel)hívta Silva-t, aki kicsit bepörgött és két másodperc alatt fent volt a ringben, lökött egyet Jackson-on, de ekkor közbeavatkoztak a biztonságiak és elráncigálták õket egymástól. Ennek a dolognak még következményei lesznek...húúú. azaz lesz megint egy meccsük😊)

The Matrix has you...

antgecc
Quinton összeugrott Silvával? Mikor, hol, miért?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

asszem még ezek a meccsek lesznek + a finál
,bár itt az elõdöntõ máshogy van de mind1,a hunt yvel meccs is komoly lesz
7. Fedor Emelianenko vs Mirko "CroCop" Filipovic
6. Hidehiko Yoshida vs Kiyoshi Tamura
5. Mark Hunt vs Gilbert Yvel
4. Vitor Belfort vs Yuki Kondo
3. Wanderlei Silva vs Alistair Overeem
2. Mauricio "Shogun" Rua vs Ricardo Arona
1. Aleksander Emelianenko vs Antonio Silva

bigapó
naggyon remélem, hogy új nehézsúlyú az LESSZ😊)
Silva-t is megverhetné má valaki. az Overreem gyerek meg szintén esélyes, nagyon jó mérkõzései vannak, mármint erõs ellenfelekkel és sorra veszi az akadályokat. nagy bajnok lesz még belõle.

The Matrix has you...

hykao
hát középsúlyú GP szempontjából egy mérkõzés még biztosan lesz: a döntõ! 😊
amúgy természetesen az "eddig biztos" mérkõzések. nyilvánvalóan lesz még több egyéb mérkõzés is. ezért adtam a linknek a "Középsúlyú PRIDE GP elõdöntõ párosítás" nevet, hogy kiderült ki kivel vív majd az elõdöntõben. a többi mérközõ és mérkõzés még nem ismert.

amúgy bármit lehetségesnek tartok...lehet, hogy két új bajnok is születik majd augusztus 28-án? egy közép- és egy nehézsúlyú?!
bigapó
most ez az eddig biztos mérkõzések vagy "csak" ennyi lesz? a csak természetesen dupla idézõjel, hiszen nem semmi bunyók elõtt állunk😊)

The Matrix has you...

mit szóltok forrest griffin meccséhez az ufc 53-on?az a bill mahood nevû csávó szinte odarakta griffin kezét a saját nyakára!!!ejnye-bejnye😊)))
LordVenom
Na meg az eddigi Silva - Jackson meccsek mérlege is igencsak Silva felé billen. Rampage-nek össze kell szedni magát...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

😊
jacksonnak egy utolsó esélye a mostani vereségei után. ha nem nyer kissé lejebb fog csúszni a ranglistán. kissé? hát ja. elveszik az eddigi munkájának nagy része. kezdhet újra építkezni.

CroCop Rulez!

bigapó
Hi!

Végetért a nyaralás, újra zavarom ring-jeitek😊)

Olvasom, olvasom a hsz-eket és látom, hogy végre lesz egy komoly meccs!! természetesen a Crocop meccsre gondolok (mi másra😉). tippem egyértelmû, miért is magyaráznám, hogy Crocop lenyomja Fedor-t. hogy milyen meccen? azt majd meglátjuk. remélem nem sérül meg és nem zabál be valami gombakaját, mint egyesek és tényleg összejön ez a nem mindennapi meccs.

apropó. azt nem is mondtátok, hogy Quinton Jackson így összeugrott Silva-val! gondolom hamarosan Õk is találkoznak😊)

The Matrix has you...

hykao
a mecs crocop védekezésén fog eldölni. mennyire tudja majd visszaverni a földreviteleket.

CroCop Rulez!

Jano
Megnéztem a meccset, jó volt, a befejezés akárcsak a régebbi Heath Herring elleni bunyóban.
Emelianenko vs. Filipovic-ra viszont semmit nem merek tippelni, szerintem abszolút 2-esélyes, Fjodor a földön talán jobb, fene se tudja, majd meglátjuk. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

nekem nem túl szimpi az overeem,inkább csak szerencséje volt ezen a meccsen, igorban volt minden reménységem silva ellen õ tuti leállt volna vele bunyozni,jah a sorsolás mikor lesz?de ugye a 2 chuteboxost nem teszik egybõl össze?CroCop pedig abszolút csúcsformáját éli

Jano
Overeem-nek jól összejött, való igaz. Meg is lepõdtem rajta rendesen. Shogun megtáltosodott??? Az egy vadállat! 😄 Jackson-t is szépen leverte a múltkor, bár õ akkor szvsz nagyon nem volt topon. A Nogueira elleni meccs baromi izgalmas volt. Silva tényleg nem volt egy úriember, bár tõle ez nem olyan szokatlan. 😊
A Crocop meccset talán ma este megnézem, akkor majd nyilatkozom.

hykao
SZPOJLER! 😊

Mit szóltok a fiatalabbik Overeem gyerek szárnyalásához? Jól elbúcsúztatta Belfort-ot (aki az egyetlen ember volt, aki le KO-zta Silva-t - igaz még '98-ban), majd pedig Ice Cold-ot 😊 A fiatalabbik Rua is eléggé megtáltosodott...elég érdekes lenne egy "mester és tanítványa" összecsapás a döntõben...
Silva mostani gyõzelme azért nem volt a legsportszerûbb, nem?

Nehézfiú fronton CroCop nagyon eltökéltnek tûnik, bár véleményem szerint még azért összehozhatták volna egy visszavágóra Nog-gal Fjodor elõtt, mindazonáltal nem tartom elképzelhetetlennek, hogy letaszítja Emelianenko-t a trónról...az utóbbi idõben, egyszerûen nem volt igazán ellenfele Filipovic-nak!
...és akkor még ott van Kharitonov is.
kötelezõ a meccs,így jár majd fedor is

Jano

és még ide jársz? 😉

CroCop Rulez!

Loál János
Na, azt nem láttam.

Ahogy kivégezte magomedovot,úgy jár majd emelianenko is,még soha sem láttam crocopot ennyire felkészültnek,szinte meg sem ütötte magomedov,pedig a fedor ott volt mögötte és biztatta,de hiába,nem lesz itt vendetta,végig veri az összes red devileset

az lehet nem hagyja magát, de a végét ez nem fogja befolyásolni 😉

CroCop Rulez!

Loál János
Szerintem Emelianenko nem hagyja magát. 😊

LordVenom
Na és a tippjeitek? Crocop vagy Fedor?
tomsits,a tiédet ismerem...<#nyes> egyezik a véleményünk...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Atomreaktor
Én is<#wink> Nagggggyon jó kis meccs lesz😊)) <#wink>

silva sztem mark hunt után nem vállal más nehézsúlyút,bár a crocopot legyõzte(sztem) csak vmi olyan szabály volt hogy ha végigmegy akor döntetlen,mint a sapp lebanner meccsen

nincsenek is egy súlycsoportban. max superfightban lehetséges az meg nem volt ha jól tudom. de a sherdogon sincs ilyenrõl említés.

CroCop Rulez!

LordVenom
És V.Silva meccselt már Fedorral? Azt még megnézném...

év meccse ez egyértelmû,bár kharitonov sem semmi,õt is bárkivel össze lehet ereszteni

LordVenom
Ja,az nagy meccs lesz...a fight.hu fórumon is azt elemezzük...
Juteszembe atomanty,nem tudod miért szokták kidobni az embereket az MMA hub-ról? Pár óra után állandóan repülök,pedig 14 Giga küzdõsportom van,és ha jól sejtem 5 G a kötelezõ. A marhák.
Csak azért tõled kérdezem,mert láttalak ott...

Fedor vs. CroCop aug.28 már hivatalos a Final Conflictban végre összecsapnak,áááá de rég vártam már ezt

LordVenom
Hát amit le tudtam volna szedni. Az valami kis terjedelmû wmv filr volt. Meg volt egy jó nagy,de arra meg nem volt türelmem,mondván,hogy megnézem a tv-ben...
De akkor marad a letöltés bakker...

itt a link ahol lehet reklamálni. 😉 csak akkor tényleg irjatok, lássák milyen sokan vogymunk

CroCop Rulez!

Én azt hittem lemaradtam róla, mert késön értem képernyö elé.....Azért jó nagy genyók Én is ezt a meccset vártam nagyon, erre Eurosport megin hozza a formáját...<#mf3>ezt nekik!

Minden változás a jelenlegi helyzet elfogadásából indul ki. Aki győz, soha nem adja fel. Aki feladja, soha nem győz.

mi a kaki miõség?

CroCop Rulez!

LordVenom
Nahát bakker,ezt a bunkó eurosportot. Pont az Abidi LeBanner mérkõzést hagyták ki,amit legjobban vártam. Direkt nem néztem meg kaki minõségben,mondom majd a tv-ben...erre tessék. Barmok.

Ahogy látom itt is kijukadtunk a pénzhez...Ez olyan kiábrándító!Azt nem is tudtam, hogy Kakudának is köze van a K-1 "megalapításához". No igen ott már nem kis pénzekrõl van szó.

Minden változás a jelenlegi helyzet elfogadásából indul ki. Aki győz, soha nem adja fel. Aki feladja, soha nem győz.

jah és nem is kevés.

CroCop Rulez!

hykao
pénz...
jah amugy Inokit mért sztárolják ennyire?mert szinte az összes pride versenyen ott van,és a japán versenyzõk leborulnak elötte,meg régebben volt az inoki boom ba yee vagy vmi ilyesmi,annyira jó birkozó volt? vagy csak fullon van a "japcsi üvermenséggel"😊

atom az nem mma, hanem pankráció szabadon. inoki sok nagyágyúval nyomott ott. az igazán régi nagy fighterek közül talán medveölõ wiliams-ot vagy hulk hogant kell említeni. sztem szerezz egyet ezek közül, és jót fogsz röhögni. ez ugyanolyan show mint a mostaniak, csak vmi elvetemülten rossz technikájú rúgásokat csinált végig inoki. talán az egyedüli különbség, hogy itt a rúgások be is mennek, ha finoman is, de legalább csattannak. 😄

CroCop Rulez!

Mik ki nem derülnek...

a totalfight.comon van 1 érdekes cikk a világ egyik elsõ(amit a tv is közvetített) MMA meccsérõl,nem más vívja mint Antonio Inoki vs Muhammad Ali,hát az összefoglalóból látva a szabályok nem túl tiszták még,és a meccs is inkább humoros,de jó látni ilyen nagy neveket egymás ellen a 70es években

A K-1 fans.comon megtalálod a dudoros fejét csórinak. Totál torz....<#idiota>

elpattan egy ér, ami lehet kis hajszálér is. és az onnan távozó vér kitölti a rendelkezésére álló teret 😉 na meg még egy kicsit

CroCop Rulez!

Pontyosan!!!! Abidi annyira pancser. Tényleg azt hiszi igy viszi valamire?<#conf>

bigapó
az egyértelmû, hogy Abidi eléggé szabálytalan volt. csak érdekelt, hogy mitõl lehet még. ezáltal kizárva a szabályos dolgokat😊)

The Matrix has you...