3389

MMA szoba az IRC-en!!! (channel: #hun-mma)...WebIRC:
KATT IDE!!!
  • hykao #2546
    Na most egy oroszos fordítson:Fjodor nézi a tesó vs CroCop meccset

(egész jó ez a Google Video dolog...)
  • hykao #2545
    Annyit azért csak értesz, hogy: "I'm not gay!" :)
    Amúgy így hallás után kb.: "...megcsókolt...szabálytalan volt...ez szabálytalan...meg (akart) csókolni, mint egy homokos...én nem vagyok buzi...nem vagyok buzi..."
  • tomsits
    fordíjjon! nem tudni englist. ;)
  • hykao #2543
    Lol, itt egy olyasmi reklám, mint a Silva & Coleman féle, ezúttal CroCop-pal: KATT

...és itt a csókocska is...érdemes meghallgatni mit mond utána Herring: KATT:)))
  • tomsits
    anno mike bernardo és le banner ezt remekül el játszották. ott banner vissza csókolt. ;) de ők barátok voltak. itt meg sztem egy oldalu volt, hogy poénos gyerek leszek.
  • Jano
    Nekem nem férne bele, engem ne puszilgasson szájon férfiember, sem a magánéletben, sem a sportban. :D
    Ahogy Herring meccseire emlékszem, mindig tisztelte az ellenfeleit, sosem kezdett kötözködést (aztán lehet, hogy tudtok mondani ellenpéldát). Szerintem Nakao kezdte a keménykedést jelen esetben (tőle ez nem újdonság), Herring meg nem hagyta magát - az összeérő orrokkal kifejezett "erődemonstrációba" még belement, de nem puszit szeretett volna... :)

Ismét visszanéztem a teljes videót - bent van az a horgos, szépen elfordul tőle Nakao feje, szal szerintem a KO tuti. Esetleg még húzta az időt a földön, miután valamennyire kitisztult, de a seggreülés az 100%.
  • atomanty
    sztem meg ennyi simán belefér efféle macsók között,már nem egyszer történt ilyen pl anno mike bernardo adott 1 puszi geronimonak akinek nem volt ez annyira ellenére ;),sztem az ilyen fejetamásiknaktolós3cmrőlaszemébennézőshogymajdígymegfélemlítős tipusu embereknek mind ilyen puszi járna :),én jókat mosolygok az ilyeneken

az ütésről annyit hogy én nem láttam akkorának hogy a japó 2métert repüljön és utánna hordágyon vitték ki ...
    bár lehet hogy ha én kaptam volna ott nyomban utol is ért volna a kaszás

de a történt tanulsága,hogy az örült texasi homofóbok nem szeretik a puszit :)
  • Jano
    :))
  • hykao #2538
    Na jóvan má'! :P
    Vajon Herring ezt a K1-hez szerződése után mondta? :)
  • Jano
    Hykao-nak :):

[i]Mike Mahler: Frank Shamrock was telling me about his recent K-1 experience and stated that it is much more brutal than MMA. He stated that just the training alone is much more brutal.

Heath Herring: I agree. I have done some Thai-boxing fights in the past and they are brutal. Stephen Leko, a K-1 fighter, was telling me that after a K-1 one fight, he knows that he will be limping around for two weeks! In Kickboxing, you are just sitting there taking damage and your body gets rocked. In MMA, a referee will stop the fight if one fighter is taking too much damage. However, in K-1 they will not as they know that the fans want to see a knockout.

/Bodybiulding.com/
  • Jano
    Szerintem totál igaza volt, Nakao egy utolsó senkiházi módjára viselkedett, egy nagyképű surmóbunkó, meg is kapta a magáét. Sajnáltam, hogy Herring-et diszkvalifikálták, én no contest-re vettem volna a meccset.
    Szerintem Nakao nem színészkedett, totál tisztán kapott egy szép nagy pofást. :)
  • atomanty
    de ő az,amugy a mostani k-1 dynamite-on volt ha ez neked régi :D
    Herring biztos amolyan texasi homofób tipus,azt viszont nem tudtam még eldönteni,hogy a japó csak színészkedik-e,mert ha igen rohadt jól csinálja
  • bigapó
    én már láttam. nem a heath herring aki leüti a másikat? valami régi meccsen.
  • antgecc
    Ezt látta vki? Hol? Mikor?

http://www.vicclap.hu/movie/1931/
  • tomsits
    olyan mint egy pcgame. megy egy úton, ahol jönnek az ellenek és akkor mehet tovább ha legyőzi őket. azt hogy mi a lényeg én sem tudtam kitalálni. ez van. nem lesz oscár díjas se a sztori, se a kivitel. ;) ennél még a magyar filmek is sokkal szórakoztatóbbak. de ez ugye így van jól... :D
  • bigapó
    ja és köszönöm a jókívánságokat:) Hykao, végülis tényleg majdnem lemaradtál a köszöntéssel:)) egyébként szüleim szerint éjfél után 5 perccel születtem, tehát csak két percet késtél:DDDD
  • bigapó
    igazából fogalmam sincs, csak körvonalakban, mert annyira rossznak találtam, hogy csak bele-bele nézegettem. az biztos, hogy a rendőrös-katonás-különleges alakulatos vonalon bonyolódik a helyzet, de igazából történet ebből nem derült ki. majd ha leszinkronizálod:) és azt mondod, hogy érdemes megnézni, akkor megnézem, addig nem.
  • atomanty
    ha kell még szinkront is csinálok nektek,bár kicsit erős a hangom az övéhez képest ;)
  • tomsits
    amire csinálsz. ;)
  • tomsits
    jaja big happy borzday.
  • napalmdude
    Kissé offtopic: most néztem egy Sepultura DVD-t (aki nem tudná: Sepultura talán a leghiresebb brazil metal banda, mondhatni metal zene témában ősalap :).

Na ezen a DVD-n van egy külön szekció, amiben az Attitude c. dal felvezető dumájából kiderül, hogy régi haverságban vannak a Graciekkel, illetve a dal klippjében maga Royce Gracie bemutat néhán "fun" submissiont.. Sok évvel ezelőtt láttam ezt a klippet, de akkor még nem is hallottam MMA-rol, illetve a brazil MMA bajnokságokról.. Na mindegy, csak érdekességképpen, én teljesen beszartam mikor Royce Graciet megláttam a klippben..
  • atomanty
    én is csatlakozom az elöttem szólókhoz,Boldog szülinapot!
  • hykao #2524
    Á, most láttam csak...boldog szülinapot! :)
  • atomanty
    vagy elöbb irhatnál a történetről 1 keveset
  • atomanty
    nah akkor én is megnézem :D
    magyar felirat mikorra várható?:D
  • bigapó
    szerintem is fogyott, meg olyan "fiatalos" a haja:)) majdnem Beckham:)))
    ja, belenéztem CroCop filmjébe, hát mit mondjak, eléggé "ponyva alsó harmada" típusú:((( a bunyók még el-elmennek, de csak ezért nem írom ki...
  • atomanty
    jah látszik is rajta,fogyott is,lehet idén befuthat
  • hykao #2519
    Na majd akkor jobban körülnézek ott, mert ezek a kimaradt jelenetek is érdekelnek. :)
  • bigapó
    ott van a többi is, csak máshol:) pölö alexander meccsét is utólag néztem meg, eléggé "kemény" ellenfelet kapott, de a végén felőrölte. úgy néz ki szívósságban eléggé ott van:))
  • atomanty
    jaja jó kis gála volt én sem értem hogy mért csak olyan kevés meccs van az angol verzóból,de azkat meghagytam japánul,alexander nem volt rossz,bár nastula erőnléte elfogyott
    K-1:herring nem volt semmi az biztos,annak idején Lebannernek jóban bejött Mike Bernardo puszija,bár Mike sármosabb fiú
  • hykao #2516
    Hát a meccs No Contest lett, szóval ezek szerint nem zárták ki...bár azért igazságtalan is lett volna...(mindazonáltal sajnos még nem láttam a K1 féle szilveszteri bulit)

Megnéztem viszont a Shockwave-et...sajnos legalább 5 meccs hiányzik abból a verzióból amit én láttam.
    Ezt a Hunt-ot nem is tudom, hogy lehetne elintézni, hisz CroCop berepített most is jónéhány olyan balost, amitől - többek közt - a langaléta Emeljanenko, és Vovcsancsin is elájult, de ez nem...ez még csak meg se roggyant lol... :)
    Azt a nagy marha brazil csoki barbapapát továbbra sem értem, hogy hozták össze a nehézsúlyú bajnokkal, mégha nemis címmérkőzés volt...miközben meg pl. Kharitonovról alig hallani, pedig - talán Nogueira kivételével - eddig mindenkit levert nehézsúlyban...jobban örültem volna mondjuk pl. Hunt-Fjodor, Mirko-Kharitonov összeállításnak...
  • bigapó
    ez szerintem is Ő:) erre speciel Én is hasonlóképpen reagáltam volna. még annak ellenére is, hogy valszeg kizárták emiatt.
  • hykao #2514
    LOL, ez nem most volt véletlenül a szilveszteri K1-en? Mintha Heath Herring lenne a fehér mókus...
    A "Humoros és aranyos képek" c. topikba linkelték be ezt...
  • tomsits
    ;) jah.
    de a futást ne emlegessétek... olyan csúnya szó B)
  • atomanty
    jah meg 1 kis futás sem ártana neki,hogy valami kondija mégis csak legyen
    Lungu Sanyival kéne összeereszteni:D
  • tomsits
    nem olyan gyenge. csak kén neki egy felfutás, de olyan emberekkel szemben akik ászok, nem igen fog feljebb jutni.
  • Flower
    Ki is kapott!
  • atomanty
    ő inkább a K-1 mma "sztárja"
    nagydarab mondhatni dagadt,de asszem valami szkandervilágbajnok,eddig meccselt bobúszeppüvel,meg goodridggel,most pedig lebannerral
  • Flower
    Elirtam, Alan aki számomra ismeretlen. Képet láttam már róla, de semmi egyéb.
  • atomanty
    pedig van neki vagy 2-300,és még csak huszonvalahány éves,a jövő nagy tehetsége,mostani k-1döntőben is győzött csak musashi volt az ellen pfff
    oroszéknál így megy,21 éves vagy legyen 200meccsed:D