Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán nehogy szájbaverje Mirko-t. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Amúgy mindegyik csata érdekel, izgalamasak lesznek.
a Bajnok pedig Lebanner lesz
sefo vs kaoklai, mo vs aerts, banner vs goodridge, stb
CroCop Rulez!
Triathlon for life
The Matrix has you...
Sefo, LeBanner, Choi, Musashi, Aerts, Schilt, Hoost. azt viszont nem értem, hogy Bonjarsky miért van már bent? mikor bunyózott Ignashov-val? vagy lesérült amaz? elvégre szept 23-ai meccsekrõl van szó. az meg még nem múlt el😊)
The Matrix has you...
Ahhoz képest, hogy anno Jackson, hogy odavágta Arona-t...jól befutott...Silva nem egy bajnokhoz méltóan küzdött vele...
Kharitonov vs CroCop-ra is kiváncsi lennék már...na meg Josh Barnett-re, ha végre nem baszná el saját magának a vállát... 😊
Vajon az októberi Pride 30-on lesz-e címvédõ meccs? Addig is még ehónap végén Bushido, könnyû- és váltósúlyú GP-vel! (No meg valami válogatásféle video...)
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
!Spoiler:!
valami hasonlót vártam a meccstõl, csak természetesen ellenkezõ befejezéssel a Crocop meccset illetõen. a többi közül egyedül Silva meccse valamint Overreem-é említésre méltó, persze a döntõ se volt kutya😊
Egyetértek veletek, kicsit bátrabban is nekiállhatott volna Crocop, bár rendkívül jól végezte a dolgát szerintem, hisz távolról egy-két beugrásos ütéssel rendre meglepte Fedor-t. Azt gondoltam, hogy a földön nem lesz sok esélye, de ebben is jól felkészültnek tûnt. A baj a kondival volt. Elfáradt. Ebben is látszik, hogy mennyit jelent a súlycsoport. Most az a kérdés, hogy lesz-e visszavágó és ha igen, mikor? 😊)
Úgy érzem emelt fõvel távozhatott a ringbõl, hiszen "csak" pontozással kapott ki, igaz az viszont "vitathatatlan" volt. Mindegy. Szép volt, jó volt, majd legközelebb... 😉 Hajrá Crocop!!
The Matrix has you...
Nagyon feszült volt a meccsen, legközelebb már lazább lesz, és úgy már talán nyer is.
CroCop Rulez!
Az elsõ menetet Mirkonak adtam volna, de még megnézem majd.
Aronát sajnáltam, viszont így még érdekesebb lesz az öv sorsa, ugyanis Silva a kis haverjával kell küzdjön, ha vissza akarja szerezni. 😊
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Triathlon for life
Túl vagyok a gálán, mit ne mondjak, érdekes volt, rendkívüli módon izgultam, féig-meddig jöttek be a tippjeim, már most várom a következõ összecsapásokat. 😊
CroCop Rulez!
amúgy a fedor-crocop meccsre gondoltam
azért elég nagy lelki teher lehet egy ilyen ember ellen verekedni. nem hiszem, hogy ugyanúgy tudnék bunyózni ellene, mint egy "normális" ellen. mondjuk az amcsiknak teljesen mindegy szerintem, hogy egészséges vagy beteg ellen verekszik, a lényeg, hogy Õ gyõzzön bármi áron....
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Megdobták medicinlabdával? :C