Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Nem ártana, nagyon rosszul sikerült meccs volt az, és tényleg járna ennyi Barnett-nek.
Aztán nehogy szájbaverje Mirko-t. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hykao
Remélem a CroCop vs Barnett visszavágóra is sor kerül már...
Jano
Nagyon helyes! 😊

hykao
Már rebesgetik is az Arona vs Silva visszavágót a Pride 30-cal kapcsolatban... 😊
Loál János
Az is igaz, csak azért emeltem ki így, mert a kis Rua bizony Silva szíve csücske. 😊 Ja, és persze egy kurvakemény gyerek. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Remélem Sefo vs. Mighty Mo meccs lesz többek közt, arra nagyon kíváncsi lennék. 😊

Amúgy mindegyik csata érdekel, izgalamasak lesznek.

vazze de én a negyeddöntõket kérdeztem,és nem hiszek a vonalakban 😊
a Bajnok pedig Lebanner lesz

vazze ez tök egyértelmû. kövesd a vonalakat:
sefo vs kaoklai, mo vs aerts, banner vs goodridge, stb

CroCop Rulez!

Schilt lesz a bajnok😊

Triathlon for life

a negyeddöntõ párosításai,amugy így lesznek ahogya képen egymással szemben?(pl sefo-mighty mo;lebanner-schilt;hoost-sapp;musashi-bonja"R"sky)mert így a lehetõ legjobb lenne,vagy pedig,még újabb sorsolások következnek?

kis jóindulattal,még hasonlítanak is

ruslan és alan karaev között van vmi rokoni szál,vagy ez puszta véletlen?tömegnév

bigapó
tudom, ez néma "R" 😊))

The Matrix has you...

hykao
"r" még mindig nincs a nevében, bármennyire is szeretnéd!!! 😊))
bigapó
Én is csak tippelek😊) gondoltam, hogy Bonjarsky emiatt van benn, csak nem értettem a táblát😊

The Matrix has you...

én Hoostra leszek kiváncsi,hogy bírja-e még,remélem Sefo lecsapja Kaoklait,de remélem az ideji top Lebanner lesz,már kijárna neki ez a gyõzelem. a Choi Sapp meccs nálam nem ilyen egyértelmû,akárcsak Feitosáék,Karaevrõl pedig nem tok semmit,de amugy tippjeim:Sefo,Lebanner,Sapp,Mushasi(sajna),Mighty Mo,Feitosa,Hoost(bár kituggya)

hi!az csak superfight lesz,Bonjasky mint címvédõ alapból bent van a 8ban,Ignashov pedig az idén nem éppen remekelt,bár most bízom benne,hogy most meg fogja mutatni,de már rég láttam virtuózkodni 😞

bigapó
no lássuk. a tippjeim a továbbjutókra, néhol igen nehéz volt döntenem:
Sefo, LeBanner, Choi, Musashi, Aerts, Schilt, Hoost. azt viszont nem értem, hogy Bonjarsky miért van már bent? mikor bunyózott Ignashov-val? vagy lesérült amaz? elvégre szept 23-ai meccsekrõl van szó. az meg még nem múlt el😊)

The Matrix has you...

hykao
Hogy kicsit a K1-rõl is legyen szó:
hykao
Szerintem ahhoz, hogy Silva megküzdjön a "kis haverjával" az övért, elõször még minimum rematch-elnie kell Arona-val...
Ahhoz képest, hogy anno Jackson, hogy odavágta Arona-t...jól befutott...Silva nem egy bajnokhoz méltóan küzdött vele...

Kharitonov vs CroCop-ra is kiváncsi lennék már...na meg Josh Barnett-re, ha végre nem baszná el saját magának a vállát... 😊

Vajon az októberi Pride 30-on lesz-e címvédõ meccs? Addig is még ehónap végén Bushido, könnyû- és váltósúlyú GP-vel! (No meg valami válogatásféle video...)
úr. hehe ez jó. thx. ezzel kiváltottál párat a sok középsõ ujjból ami az avatartodból mered ránk 😉

CroCop Rulez!

Loál János
Sorry, igazatok van, de nem hittem, hogy csak tomsits úr, és én vagyok olyan rohadt kíváncsi a meccsekre. 😄

bigapó
nem kell csöndbe maradni, de egy figyelmeztetés nem árt😊)

The Matrix has you...

vazze 2-3 nap után ne várjátok hogy mindenki csendben marad!

CroCop Rulez!

bigapó
hát jah, kicsit lehetnétek körültekintõek máskor. egy spoiler-t az elejére bigyeszteni nem nagy kérés.
!Spoiler:!
valami hasonlót vártam a meccstõl, csak természetesen ellenkezõ befejezéssel a Crocop meccset illetõen. a többi közül egyedül Silva meccse valamint Overreem-é említésre méltó, persze a döntõ se volt kutya😊
Egyetértek veletek, kicsit bátrabban is nekiállhatott volna Crocop, bár rendkívül jól végezte a dolgát szerintem, hisz távolról egy-két beugrásos ütéssel rendre meglepte Fedor-t. Azt gondoltam, hogy a földön nem lesz sok esélye, de ebben is jól felkészültnek tûnt. A baj a kondival volt. Elfáradt. Ebben is látszik, hogy mennyit jelent a súlycsoport. Most az a kérdés, hogy lesz-e visszavágó és ha igen, mikor? 😊)
Úgy érzem emelt fõvel távozhatott a ringbõl, hiszen "csak" pontozással kapott ki, igaz az viszont "vitathatatlan" volt. Mindegy. Szép volt, jó volt, majd legközelebb... 😉 Hajrá Crocop!!

The Matrix has you...

hykao
Na akkor még az éjjel meg is nézem, ha már ilyen jól beszpojlereztétek nekem! 😊))
Jano
Szerintem is.
Nagyon feszült volt a meccsen, legközelebb már lazább lesz, és úgy már talán nyer is.

crocop taktikázott. nem akart neki menni fedornak, nehogy elkapja. de érdekes hogy milyen hatékonysággal védekezett a földön. zsír ez az ember. sztem egy visszavágón már nem a bajnok fog nyerni. 😉

CroCop Rulez!

Loál János
Jaja, iszonyatosan kivette az energiájukat az elsõ menet. Crocop úgy ment ki a másodikra, mintha maratont futott volna, Fedor jobban össze tudta szedni magát.
Az elsõ menetet Mirkonak adtam volna, de még megnézem majd.

Aronát sajnáltam, viszont így még érdekesebb lesz az öv sorsa, ugyanis Silva a kis haverjával kell küzdjön, ha vissza akarja szerezni. 😊

LordVenom
Sajnos ugyanezt láttam rajta én is...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Szerintem Fedor fizikailag felulmulta Mircot. A vegen CroCop teljesen kivolt,igaz a foldon jol vedekezett,sot egy Triangle Chop is majdnem bejott neki. Nekem ugy tunt,mintha mar az elejetol tulsagosan tartott volna Fedortol.

Triathlon for life

Jano
Már megtörtént! <#idiota>

Túl vagyok a gálán, mit ne mondjak, érdekes volt, rendkívüli módon izgultam, féig-meddig jöttek be a tippjeim, már most várom a következõ összecsapásokat. 😊

sztem nemsokára megvásárolhatod dvd-n 😊

CroCop Rulez!

Jano
Kérem, senki ne árulja el a Filipovic - Emelianenko meccs eredményét, inkább azt, hogy hol tudom beszerezni. 😄

😄
bigapó
de volt. a japán sport tv-n😊)

The Matrix has you...

mostmár tökmindegy😊
amúgy a fedor-crocop meccsre gondoltam
hykao
Melyik?
nincs ez vhol közvetítve?
hykao
Ja.
bigapó
ez melyik? az ufc 54-es meccs?

The Matrix has you...

hykao
Vesztett Tim Sylvia ellen, ráadásul hordágyon vitték ki... 😞

bigapó
mindezek ellenére asszem nyert😊)
azért elég nagy lelki teher lehet egy ilyen ember ellen verekedni. nem hiszem, hogy ugyanúgy tudnék bunyózni ellene, mint egy "normális" ellen. mondjuk az amcsiknak teljesen mindegy szerintem, hogy egészséges vagy beteg ellen verekszik, a lényeg, hogy Õ gyõzzön bármi áron....

The Matrix has you...

Jano
Nagyon nagy az a luk ott, szerintem a bordák is vagy hiányoznak, vagy erõsen deformáltak. :/

hykao
Hát a képek, és a most látott UFC54 alapján nekem úgy tûnik, hogy bordahiány is van ott erõsen az izomhiány mellett...
bigapó
ezt a palit korábban is láttam már UFC-n, azt nemtom melyiken. a paralimpián is indulhatna akár. nem tudom én sem, hogy mitõl lett ilyen. esetleg mûtét? kivágták a fél tüdejét, ert rákos volt és átéteket vettek észre a bordákon is. vagy az megvan neki?

The Matrix has you...

Jano
Jesszusom. D:
Megdobták medicinlabdával? :C

hykao
Jáj, látta már valaki az UFC54-et? Há' milyen a mellkasa ennek a Tra Telligman-nek? Tudja valaki, hogy mi történt vele? Mondjuk sztem ilyen mellkassal nem kéne erõltetni a bunyót... 😞

de igen. ez a crocop filmje. egy horváth akció-film.
imdb link

CroCop Rulez!