3389
-
#2587 ilyen mortal kombat szintu viadal nincsen?:D ahol minden kuzdosportbol van egy emberke es bimbann van? mint a zsan klod filmekben? -
#2586 ertem. -
#2585 CSOCSO, amikor már üti a földön, akkor az már a vége...csak az összeállításban pont nem mutatják, amikor a bíró közbelép...
Szóval nincs semmiféle hosszasan földön püfölés. -
[Walaki]D`Lair #2584 De értsd már meg hogy nem erről szól a földharc! -
[Walaki]D`Lair #2582 mma powa' :D -
#2581 nah re...szova, nehez lesz ertelmesen vitazni. mert nem ismerem igazan a dolgokat, nem is akarom ismerni es nem is fogom...
de akkor is ugy vagyok vele, hogy szimpatikusabb lenne ha felengednek egymast a foldrol.. szal ez a beleterdepelek a mellebe es utom ahol erem.. ez akkor sem gyere be... -
tomsits #2580 ezt passz. -
atomanty #2579 hát mi amugy is csak a legolcsobb kategóriába gondolkodunk
max odamegyünk hamarabb ;)
azt nem tod véletlenül hogy helyjegy lesz-e vagy szektorjegy?
és kivetítő ugye tutkó lesz? -
tomsits #2578 aha. mindegy sztem lesz jegy csak kérdés hova. -
atomanty #2577 hát amig nem biztos hogy lesz autó anélkül nem vagyok benne biztos hogy ez annyira jó ötlet
-
tomsits #2576 sztem rendelj. -
atomanty #2575 mi lehet hogy megyünk csak még kocsit kell szerezni
helyszínen ugye biztos lesz még jegy?
vagy nem tudod győrbe lehete kapni valahol?
-
tomsits #2574 a magyar k-1-re kijön? a totalfight.com-on 10% kedvezménnyel lehet jegyet venni. -
#2573 Jónak ígérkezik: Shogun vs Coleman? Biztos, nem szar meccs lesz. -
#2572 Jó kérdés. Hollandul nem tudom, hogy lenne helyes ejteni ezt a nem túl hollandos hangzású nevet...így talán legérdemesebb magyarul... :) -
#2571 ja, megint elírtam :) vagy így hallottam tegnap? :))
egyébként Ők jé-vel mondták a nevét. most jé vagy dzsé? bonjászki vagy bondzsászki? :)) -
#2570 "r" még mindig nincs a nevében, mégha az Eurosportos madár mond is bele állandóan... :) -
#2569 hali.
tegnap ki nézte a fight clubot az eurosporton? én igen:)
vagyis csak az egyik meccset, Bonjarsky bunyózott egy nagy állattal, valami Predator-ral. K-1 szabályok szerint nyomták, a tavalyi Dynamite-on volt. eléggé nyögvenyelős meccs volt. akárhogy rúgta Boni a palit, az ment előre. igazából szerintem csak a két vébécím miatt adták neki a győzelmet. -
#2568 Há' hun nézted te azt? :O
Más: úgy tűnik kialakultak a párosítások a Pride 31-re: KATT (továbbra is érdekesek ezek a nehézsúly vs középsúly párosítások) -
tomsits #2567 vazze. idegörlő volt a liddel vs couture3 ;) -
#2566 Ma van az UFC 57!
-
#2565 Azt is ő nyerte, Dan Bobish-t jól leverte, és Cro Cop ellen is őt hozták ki győztesnek (bár megosztva). -
#2564 Tényleg, ez a Mark Hunt fickó PRIDE-ban nagyon jól megy. Anno volt az a furcsa meccse Silva ellen. De mintha már azóta nyert volna párat, nem? -
#2563 Hehe, köszi! Jéé, tényleg most volt... -
#2562 Úgy látszik, hogy él is... :) -
atomanty #2561 Mit szóltok az Ignashov vs Goodridge összecsapáshoz? nem tudom ki szervezte le de biztos jót tesz a magyar gáláknak ezaz összecsapás
Szurkolok a Papinak mert nagy kedvencem, de Ignashovnak pont az ilyen tipusu harcosok fekszenek szerintem -
#2560 Boldog szülinapot! :) -
#2559 Nocsak má' ilyen is van? :O -
#2558 Jééé, vagy egy magyar Cro Cop copy... :D
És az oridzsi Mirko:
-
#2557 Hi, thx!
Jól látom, hogy szépen fejlődik a magyar mma?
emema pont lap pont hu :) -
#2556 Hát a madáron túl, ahol még a kismalac se üveghegy. Nyugi, nem börtönben voltam... -
#2555 Alakulnak a Pride 31 párosítások...itt is lesz egy-két érdekes párosítás... -
#2554 Merre jártál, amerre még net sem volt? -
#2553 Üdv ismét itt! :) -
#2552 Atyáááám, kicsit olvasgattam...milyen meccsekről maradtam le egy év kihagyás alatt... :( -
#2551 772 új üzenet... :D
Hello all! -
atomanty #2550 ezt még nem láttam. :DDDDD nagyon jóóóó :DDDDD -
tomsits #2549 ezt irták másik fórumban is. ;) kb igy néz ki: @Ð*~$ߣ(][#@**... (aza teli káromkodással) -
#2548 Arona VS Fedor (ok, mára ez volt az uccsó :D) -
#2547 LOL, és itt a Silva vs Coleman féle is :)))