Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
UFC is lesz holnap...
19.én döntõ.El ne felejtsétek,kár hogy idén nem adja semmise😞
super fightok Goodridge-Feitosa és Leko-Badr Hari lesz.mindkettõbõl volt már 1😞
sztem jobb lenne Goodridge-Badr Hari és Leko-Feitosa(vszínû hogy egyik visszavágónak sem lesz más eredménye),de sajnos nem én szervezem õket

ezzel egyedül vagy

CroCop Rulez!

k9duli
Jah és abidivel mivan? Mostanába nem láttam, pedig bírom a stílusát.Miközben sokan egy mákernak tartják.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
Srácok a sefo-kaoklai mérközésen mi volt mert arról lemaradtam?:S
Na a véleményem az egészrõl hogy bonjaskyt nem érzem igazi bajnoknak, szerintem valakinek képes rá hogy kiüsse õt.Bár nagyon szimpatikus karakter, ha megint bajnok lesz megérdemli.Le banner meg márnagyon bajnok lehetne már, mert eddig csak valami átok miatt nem sikerûlhetett ez.Annyi szép mérközést játszott már,hogy szinte már ezért megérdemli.(fõleg Mark hunt-Le banner mérközésekre gondolok).Tényleg Mark Hunt miért tünt el, annyira sajnálom õt, egy csoda volt, és a stílusa kurvára bejött!Sefoval szinte pont ugy érzek mint banneral egyzserûn mindig megszívja.Múlt évben beteg volt, az elõtt elhülyéskedte ,egyzserûn mindig megszívja.Megérett a bajnoki címre tán.Musashit ne szidjátok keményen dolgozik, csak az a baj, hogy nagy nála a részre hajlás:S
Ruslan szerintem képes lesz meglepetést okozni ha nem akkor meg egy fasza harcot nyomatni.Ignashov meg röhej õõ nem is akar már semmit kiégett vagy mi a szar.Pedig kedvencem volt, de most már lesem szarja az egészet.Choi a nagy k1esek melett ott fog csücsöríteni mint egy hal a levegõért!Aerts és hoost meg szerintem kiöregedett nem fognak sok vizet zavarni.Schilt kemény lesz, de a végén belasúl majd, ez lesz a végzete.Kérdés hogy ALUL A KÉPEN A 8harcos mikor fog küzdeni az eurosporton?Remélem nem maradtam le semmirõl.És egyébként hol lehet K1 meccseket letõlteni?

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Hero'sKoreát néztem az mént és szerintem vmi nagyobb reklámot is kaphatna európában,mert nem olyan rossz.meg jó nézni a K-1esek bohockodását az mmaban

bigapó
nemtom, talán a 2. rész jobb. bár itt kevesebb és ötlettelenebbek voltak a kihívó cspatot eldöntõ "versenyek", na meg a promóter sem volt olyan formás, mint az elsõben😉 😊)

The Matrix has you...

hykao
fully loaded
antgecc
Elnézést, de én nem találom a Pride 30-at. Milyen név alatt fut, megkérdezhetem? <#lama>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Na én is végére értem a tuf2nek.Nagyon teccet,bár az elõdöntõben kiesett a nagy kedvencem 😞,de a döntõbe egész jól belehúztak a srácok,beleadtak mindent,és ez nagyon bejött nekem,de gondolom sok más embernek is,akik már 12rész alatt amugy is megszerették õket.a Tuf1et is érdemes leszedni?melyik jobb az 1 vagy a 2???mert elkezdtem de elég lassan csorodogál(na meg persze a helyhiány)

LordVenom
ez igaz,ráadásul az egyik "öreg" rögtön az elején kiesik...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Nekem is nagyon szimpatikus Sefo,fõleg,hogy mostanság elég jó formában van(Pl Karaev ellen elég volt neki 30mp 😊,de én igazából azért drukkolok LeBannernek,mert már a nagy öregek közül Aertssel már csak 2en maradtak,és õ még sosem nyert mindig csak "örök második",pedig a képességei nagyon ott vannak,csak fejben nem birja néha

LordVenom
Én Sefonak drukkolok teljes erõvel...de LeBannert tartom a legesélyesebbnek. Hát,igazából Schilt-el nincs nagy bajom,csak egyszerûen nem túl szimpatikus a feje. De elviselem. Nem úgy mint Musashit...<#mf3>
Choi-t meg valaki lekáozhatná már igazán,mert el van szállva...viszont igazad van,azt én is megnézném,ha leütné Remy-t...<#rolleyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Hát Musashinek vesznie kell 😊,de Schilttel pl mi bajod?Túl nagyra nõtt?nekem szimpatikus,mert nem csak a K-1be hanem,prideba meg más mma-s versenyeken is helytállt(Fedor ellen kibírni 3 menetet,nem sikerül mindenkinek).Choinak meg minden bûnét megbocsátaném,ha lekozná a kis Bonjasky-t(Green Barrethez hasonlóan,hadd vérezzen).Döntõbe én kizárólag Sefo-t és LeBannert várom,remélem nem okoznak csalódást 😊

LordVenom
Hehe...szóval Crocop nyert...az jó. Én még nem láttam. Még mindig a K1 selejtezõ miatt zsörtölõdök...
Utálom Choi-t,Musashi-t,Schilt-et. Remélem kikapnak...

Hát lehet hogy kicsit elfogult vagyok CroCoppal szemben ezért nem láttam Barnettnél a jót,de a sok szabálytalan térdelés nem kellett volna,meg sztem õ miatta lett olyan a meccs amilyen,azt hitte a "gagyi térdesekkel" 😊 pontozással elviheti a meccset,a meccs közepétõl semmi ko szándékot nem láttam a mozgásában

hykao
Azért a "gagyi térdesek" mellett volt még néhány tiszta ütéstalálat is pl. fejre...
!!!!SPOILER!!!!

Nekem nagyon unszimpatikus volt Barnett,és szerintem CroCop,már csak azért is megérdmelten nyert mert annyit szabálytalankodott,meg végül egész meccsen mást se csinált csak rátehénkedett azt jöttek a gagyi térdesek,bár azok közül volt pár értékelhetõ,viszont CroCop 1kézkombinációval majdnem megfogta,és most nem bunyózott annál többet mint kell.
Kharitinov is megérdemelten nyert Werdum semmit nem csinált állva nagyon a földre összpontosított(ott persze nagy király),de így csöppet gyávának tünt.
a bírokkal én sem voltam kibékülve,bár Ken nem tom mit csinált,de sztem is lett volna még esélye,meg Sentoryut mért léptették le?azt totál nem értettem.
Lunghu Alexandru meg szépen nyerhetett volna 1 ütéssel az ellen a majom ellen,de meglehetõsen elbénázta,ha már Japánba van remélem benéz valami csapat edzésére és tanul 1-2 trükköt,de azért eléggé le volt lassulva,nem sok sanszot adok rá hogy letaszítja Fedort 😊

hykao
!!!SPOILER!!!

Barnett azért jól megdolgoztatta CroCop-ot, s én valahogy inkább döntetlenre értékeltem volna összességében...de valahogy a döntetlen teljesen kihalt a PRIDE-ból, pedig az utóbbi idõben érzésem szerint több döntetlen gyanús meccs is volt...CroCop lába amúgy szinte teljesen kimaradt a buliból...s ha több menet lenne a PRIDE-ban, még bármi megtörténhetett volna, hisz túlsúlyához képest Barnett nagy küzdõ, legalábbis láttam már hosszúra húzódó meccsét, amit rendesen végigszenvedett...

Saku-Ken Samrock meccs és még valamelyik esetében tényleg mintha túl hamar állította volna le a bíró a mérkõzést...

Az a román-magyar madár meg jól bebújt a sarokba, pedig egész jól kezdett...
nah belenéztem 2. season 1.rész egész jó,bár valami felirat jól jönne hozzá(nem magyarra gondolok),mert sajna csak körülbelülre értem.melyik jobb a season 1/2?

bigapó
szerintem az utóbbi meccsek jók voltak (fõleg az uccsó, a 10. részben ami van). nem sok helyet igényel. ja és az ufc az tuf és nem tuc-tuc😊)

The Matrix has you...

jah pride 30 az új egész jó bár nem mondom hogy mindegyik meccs hu de teccet volna.ez a tuf mennyire jó?érdemes leszedni?(kicsit helyhiánnyal küszködök)nem túl jó angoltudással is élvezhetõ?

crocop vs barnett az új. a pride 30

CroCop Rulez!

nem ufc henam tuf

CroCop Rulez!

Jano
24-én vót valami.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

bigapó
és itt a gyors válasz😊) én most az UFC2-õt. este nézem az új részt majd. egész jó kis banda jött most össze, aki unszimpi volt, az már kiesett😊)
melyik az új pride? amin Fedor és Crocop bunyózott? az elég "régi" már nem? vagy van újabb?

The Matrix has you...

Hi!kicsit eltünt ez a topic.Mit szóltok az új Pridehoz?Vagy miket néztek úgy egyáltalán mostanában?

ha crish lebenre gondolsz akkor tévedsz. lebvennek csak ott volt veszetett mecse. egyik tök egál volt a másik meg sérülés miatt lett vége, pedig neki állt a zászló. most 7végn az ufc fight night 2-ön is nyert. nem kell õt leirni, bár valóban nagy szája volt mikor a tuf1-ben kezdett, de ott neki volt a legjobb rekordja.

CroCop Rulez!

bigapó
néztétek a ufc2 új részét? enyhén szánalmas volt a kis Jorge Gurgel vagy ki. egyrészt mikor volt a challenge, ott toporzékolt, mint egy kisgyerek, aztán meg "odabújt" Rich Franklin-hez, "jaj, ne haragudj apa, hogy eldobtam az üveget"... a többit meg nézzétek meg, mert spoilert nem akarok írni.
😄DD nevetnem kellett a kis görcsön. ugyanolyan unszimpatikus, mint a másikban volt a vörös gyerek, aki minden vesztett meccse után elbõgte magát...mondjuk neki csak olyanja volt asszem😊)

The Matrix has you...

LordVenom
oké,köszi szépen!

hykao
RAR = tömörítõ program. Olyan mint a Zip vagy az Ace. Ha több .rar fájl van, akkor darabolva is lett. Töltsd le pl. a WinRar programot, s abban nyisd meg a legelsõ .rar-t, s tömörítsd ki a tartalmát...
LordVenom
tomsits,mik azok a rar file-ok,amik kitesznek egy egész mûsort?
Hogy kell elindítani azokat? Van valami program,ami osszeolvassa?

LordVenom
Nagy kaki....
Rühellem a selejtes kitenyésztett Choi-t,és a parizer Musashit. Sajnos nem kerültek össze a döntõ elsõ meccsein sem,pedig akkor legalább rögtön egy köcsöggel kevesebb lenne.
Mindegy,bízok Sefo-ban,bár az igazi esélyesek még LeBanner,és Bonjasky...
Kaennorsing is kaphatott volna egy KO-t...
<#rolleyes>

Loál János
SPOILER!!!

Ignashov talán már sosem talál magára, Mighty Mo-t sajnáltam, Kaoklai-t senki sem tudja megverni? :-o, Musashi mondjon le, Le Banner-nek megjött az esze/lehiggadt, kezd szimpatikussá válni, a 2 óriás meccsét valahogy így képzeltem.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

bigapó
ÉN is😊)

The Matrix has you...

Jano
Most nézem. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

na emberek! ki mit szól az osakai eredményekhez, a döntõ párosításához?

CroCop Rulez!

LordVenom
Érdekes...a világbajnokság tippjeim ugyanazok,mint Atomanty-nak...
Sefo,Lebanner,Sapp,Mushasi(sajna),Mighty Mo,Feitosa,Hoost. Még a Musashi sajna is ottmaradhat,mert utálom,mint a szart,remélem valami csoda folytán kicsapja Botha,mert ha nem,akkor pontozással tuti a parizerszájú gyõzelme. És ha Musashi nyer,akkor remélem a következõ üti ki,mert ha végig pontozásos meccs lesz neki,akkor a japók megint elfogultan pontoznak,és feljuttatják a döntõig,mint tavaly. Szerintem tavaly már Sefo-nál bukott.
SG,én is a DC-t ajánlom neked! Rengeteg meccs van jó minõségben is!

nm. ezért vagyunk.

CroCop Rulez!

Köszi a válaszokat !

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

ahhoz hogy beinduljon egy sorozat, kell pénz. ahol a pénz van ott lesznek elõbb-utóbb a legjobbak. velük szerzõdést kötnek.
minegyik bajnokságban van van egy leg a legek közt, de ezt mindenhol másként döntik el.

az "itt" mit jelent?

dc és torrent jó megoldás. csak rá kellene szánnod magad...

CroCop Rulez!

Nézném én serényen, ha adnának eleget😊) Mert a netrõl õsszeszedegetett kis nyúlfarknyi rosszminõségû videók nem az élvezet csúcsa sajna. A DC++ meg a torrent meg nem az én mûfajom. Talán még DVD-n lenne érdemes külföldrõl rendelni, lehet azt megpróbálom valamikor.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Ja mégvalami ! Itt nem szoktak olyan rendezvényt csinálni, ahol a különbözõ tornák(K1,UFC,Pride) legjobbjai megmérkõznek egymással, hogy eldöntsék ki a legtutibb ? Hasonlóra gondolok, mint amikor a fociban a BL gyõztes és a délamerikai gyõztes csapat összeméri az erejét.

hykao
"miért mégis az õ veresenyeik a legnézettebbek, miért õk a nonplus ultra?" - de ezt honnan veszed amúgy?

Annyi igaz a dologból, hogy nagyobb a sajtója európában...japánban pl. a Pride FC semmivel sem ismeretlenebb a K1-nél, csak a két bajnokságsorozat mégis különbözik annyira egymástól, hogy nem összehasonlítható...(legalábbis nem minden szempontból...)

Azt mondom: nézz mást is a TV-ben látható régebbi K1, kamu Bushido és társai mérkõzéseken kívül is, és döntsd el magad, a számodra melyik leginkább szórakoztató!
Köszi szépen ! Már csak azt nem értem, hogy ha nem a K1 a legkeményebb(más forumon irta valaki hogy szerinte az egy thaibox light), akkor miért mégis az õ veresenyeik a legnézettebbek, miért õk a nonplus ultra? Ez csak a hatalmas pénzõsszegeknek köszönhetõ meg az óriási reklámoknak, vagy valami másnak is? A bushido azért tetszett nekem annyira, mert kiscsikó koromban én is bírkóztam egy jópár évet(sajna már elmúlt), és ott is inkább a szabadfogást kdveltem jobban. Biztos a nosztalgia hatott rám amikor néztem. A pankrációt érdekes módon abszolúte nem kedvelem, még poénból nézni sem.

jó a kérdés.
külön kell vennünk az állóharcos bajnokságokat az mma-któl.
az elõbbiben a k-1 tényleg a csúcs. itt a legtöbb a pénz, itt vannak a legjobb küzdõk, ez a legelterjedtebb a világon, ide akar minden fighter bekerülni. van több más sorozat is európában a superliga ami ismertebb, de sokat kell gályázni még mire elérik a k-1 szinvonalát.
mma-ban már nem ennyire egyértelmû a helyzet. a két legnagyobb a japán pride, és az amcsi ufc. marketingnek köszönhetõen a harmadik a k-1mma-ból kifejlõdött heros sorozat. az elõzõ kettõnél pénzben pride minden felett van, félmillió dolláros mecspénzek, ufc-ben 100-150ezresek... de egyikben a nehézsúly erõs a másikban a félnehéz. bár pride mindenképpen "szilárdabb", jobb, sõt most már európába is kezd betörni -idén rotterdamban lesz egy gálájuk aminek a plakátján még hoost is megjelent. mma-ban van még rengeteg bajnokság, amik jobban kinõtték magukat a nagyok árnyékában, mint az állóharcban a kicsik a k-1 mellett.
bushido? ha nem kérdezed, akkor nem beszélek róla. lehet látványos, de kissé pankráció jellegû. régen japánban nagy divat volt, hogy küzdõsport elemekkel tarkított pankrációt csinálnak (ütések, rúgások valódiak, de inkább csattannak mint érnek is valamit). a nagy japán sztár antonio inoki is innen lett ismert. õ bunyózott az akkori összes nagy nyugati névvel (muhamad ali, hulk hogan, medveölõ williams...)

CroCop Rulez!

Hello !

Meg tudná mondani valaki, hogy a különbözõ versenyek, szervezetek, ligák, stb. körülbelül hogy helyezkednek el egymáshoz viszonyítva? Gondolok itt elsõsorban arra, hogy mennyit ér egy versenysorozat megnyerése illetve hogy mennyire ismerik el a különbözõ szervezetek egymás versenyzõinek eredményeit. Ez a K1 ez most tényleg a csúcs vagy csak ez a legjobban sztárolt reklámozott stb. verseny ? Csak most láttam nemrég egy két bushido versenyt, és nekem sokkal jobban tetszett mint a többi, bár lehet hogy ezzel egyedül vagyok. Nemrég keztdtem csak nézni ezeknek a szervezeteknek a viadaljait(már amennyire az a pár tvcsatorna adja ami bejön nálam) de csak kapkodom a fejem a sok szervezet neve hallatán. A kommentátorok meg magyarul beszélnek ugyan, de a kezdõ nézõkre(pl. rám) nem gondolnak sajnos. Elég kevés infót cspegtetnek és az is csak az öreg rókáknak szól inkább😞(

hykao
Elég jó a mérlege Barnett-nek...de valahogy CroCop-ban többet érzek...csak valahogy az igazán komoly meccsek nem úgy jönnek neki össze, ahogy kéne...