Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem volt azért annyira gázos közvetítés,elnyomták az opált csak ritkán jutott szóhoz 😊
Bár a meccseket megvágták de így is nézhetõ és élvezhetõ volt

hykao
LOL a K1 közvetítés végén épp láttam a háttérben elhaladni az egyik haveromat.
ááááá mi volt itt kérem,phil baroni is beugrott egyet majdnem bunyozni,elvégre õk silvával olyan nyugodt vérmérsékletû emberek 😊

Jano
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sajnos nem jött össze a kocsi így le kellett mondani arról hogy élõben ott lehessek 😞((
de most néztem a tvben és elég meggyõzõ volt Karacs grat neki 😄

hm erre kiváncsi leszek 😊

hykao
Hát ahogy elnézem Silva berontott a ringbe, és nekiment Coleman-nek... 😊
Punker
na ez szép volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
bazzee mi megy ott? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hykao
Jáój mi lehetett má' megint a Pride-on ma: (úgy tûnik vége a borotválkozós jópofizásnak...😄DD)

Punker
hát ez az elsõ meccs nem a legjobb

hykao
Opál van újfent pedig... 😊
hykao
Ja, õ volt az lol, de már anno a Sárkány közbelép c. Bruce Lee filmben is õ volt az egyik gonosz fickó...
Punker
kezdõdik

Z
Az volt a fõfõfõfõgonosz? 😄

Aki az ALGOPYRIN-t beleszórta a fõjó szemébe? 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

misirulez

Ez meccs megvan valakinek?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

hykao
Kiváncsi leszek az RTL mennyire nyírbálja meg az anyagot...mert szinte tutira veszem, hogy nem adják le az egészet...

Amúgy Japánban meg már javában zajlanak a Pride 31 mérkõzései.
Jano
Tomsits, és Atomanty úr voltak a gálán?
Nehogy lelõjenek valami poént. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

ok. de nem az opál, hanem a tumbászlesz a kommentátor infoim szerint. 😉

CroCop Rulez!

Punker
1-2 pofont azért abban is kiosztanak 😊

BADE
gyökér egy népség,õk szponzorálják,de nem tudják élõben leadni helyette leadják azt a Harry Kóklert,amit már mindenki látott + utána egy 35 éves filmet.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

vasnap retekklub

CroCop Rulez!

Helló! A mai K-1 Európai selejtezõt közvetíti vmelyik tv csatorna?
bens
látjátok...!

el lehet ezt intézni így is!! :-DDDDDDDDDDDDDDD

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bigapó
egyébként tudom, hogy hol hibáztál Hykao😊) ott, hogy egy olyan topikba linkeltél be egy (fantasztikus) videó-összeállítást, ahova az nem való😊 "ezeknek" a gyenge-idegzetû emberkéknek nem való az a fajta szórakozás😊)

érdekes dolog ez különben, mert mikor elsõ egy-néhány mma-s videjómat nézegettem, akkor kicsit forogni kezdett a gyomorkám és igazából nem tudtam végignézni sem némelyiket, például Wanderlei bunyóit. ez pár évvel ezelõtt volt, ám azóta nagyot fordult a világ körülöttem😊 mondhatni egyik kedvenc sportolóm - igen sportoló, hiszen a testét használja arra, hogy legyõzze ellenfelét és egyben önmagát is - , szóval Wanderlei Silva lett az egyik kedvencem, persze szigorúan az "isten" Bob Sapp mögött😊)

Csocsó, már ha elolvasod majd ezt, akkor neked csak annyit mondanék, hogy ez azért nem "kocsmai verekedés a sarki késdobálóba". Itt nagyon komoly szabályrendszerek vannak, némelyikben benne van a földharc is. ott sem lehet mindent csinálni, de vannak elég tág értelemben vett szabályok is. nem vagyok egy szakértõ, ne értsetek félre, csak a szemem által tapasztaltakat mondom. ha valaki vét ezek ellen, nagyon gyorsan kizárják a további küzdelmekbõl. lásd akár "szegény" Heath Herring-et, akit ugye picit megsértettek egy korábbi meccse elején, mire Õ benyomott az ellennek egy akkorát, hogy egybõl K.O. lett belõle. persze ebben lehetett kamu is, mindegy. de lehet beszélni Bob Sapp néhány korai K-1-es illetve Pride-os fellépésérõl, ahol is elfelejtették vele közölni (vagy csak simán Õ felejtette el😊) a szabályokat és ezek megszegéséért ki is zárták annak rendje és módja szerint. satöbbi...

nem akarom én itt osztani az észt, csak furcsa volt olvasni egy másik topikban errõl eléggé sok hüleséget. többet nem is foglalom a helyet, a félig off-nak vége😊

The Matrix has you...

Loál János
Új ablakba a linket, és F5.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hykao
Na igen, itt poénra lett véve a dolog, de ezek ketten ismerték egymást, jóban voltak...nem úgy, mint Nakao koma Herringgel... 😊))
tomsolo
kérsz egy pofont naffiú?

<#fogmosas><#gonosz1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

bigapó
én nem látok csak piros X-et😞(

The Matrix has you...

Loál János
Szûzanyám, mi volt itt (+Humorosaranyosban). :|

Respektálás Hykao-nak, hogy ilyen türelmesen próbálta terelgetni a birkákat. 😄 <#nevetes1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

CSOCSO

ezen mennyire kesz lettem most😄😄😄😄😄😄
az mma nem arról szól hogy üssük, míg érjük. természetesen nem egy olyanmecs van ahol ez a vége, de elõtte mindig van vmilyen érdekfeszítõ, beavatottak számára etalonnak tekinthetõ mozzanat. pl ahogy crocop fedor ellen védekezett, liddell vs coutur 3-on a pattanásig feszült hanghulat, amivel 2 meneten keresztül kergették egymást, goodridge ahogy az elsõ ufc mecsén befogta az ellen kezeit és könyökkel megdolgozta, vagy egy feszítés, folytás...
ez a szép az mma-ban. minden más csak bulvár (halálig menõ küzdelem, vér, vágóhíd stb) ez már mind show hatalmas pénzekkel. a show tulajdonosainak sem érdeke hogy a hatalmas pénzeket érõ emberei ne legyenek harcképesek.
Itt minden harcos más harcmûvészeti alappal rendelkezik. ez meglátszik a küzdelmeken. aki oda megy vállalja, hogy más kp-bõl hozott technikák is részei a küzdelmekben. és eza szép. a kyosok is mennek pl az ichigekiben más stílusok ellen, vagy ott van a kyo vs. sanda is. igazi objektív mérõszám. 😉

CroCop Rulez!

bigapó
olvasva a hsz-eket, szerintem az MMA azért az ami, mert a különbözõ küzdõsportokat egyesíti(!) ezt pedig úgy értelemezem, hogy van egy "erõsebb" stílusod, amiben nagyon jó vagy, például a Kung-fu és ehhez tanulsz még különbözõ más stílusú elemeket és ha ezt "mesteri" szinten ûzöd, akkor elindulsz egy ilyen rendezvényen. persze vannak kivételek, mint például Bob "a Szörny" Sapp, akinek tulajdonképpen nincs is stílusa, de az utóbbi idõben kezdi valamelyik küzdõsport elemeit felvillantani, nem kis sikerrel😊))

The Matrix has you...

CSOCSO
nah ez a baj😄😄😄😄 ez igy nem zsan klod bimbann film stilus😊
persze a kungfus altalaban nem all be a lecsapo szocske titkos allasba mert lerugjak rogton. 😊
Miert mit varsz ember ember elleni kuzdelem helyett? ember vs robot vagy mi? 😊 vannak kungfusok ufc-n meg prideon + szinte minden stilus kepviseli magat.
hykao
No de nyilván mindenki azt próbálja erõltetni a küzdelem során, ami az erõssége, tehát nemigen van különbség, csak max. realitásban, amiket írtam. 😊
hykao
Ezek szerint nem gondoltad volna... 😊))
CSOCSO
jo de itt ezt ember ember elleni kuzdelem.. nem kung fu vs ufc.. ha erted mire gondolok... nem teljesen ugyan az...
amugy ulyen mma hol van?
CSOCSO
😊
Biza.. 😊
hykao
Na Csocsókám ebben a mondatodban végre rávilágítottál, hogy miért is nézzük, szeretjük mi az MMA-t...
tomsolo
szerinted miért nézik az K1-t ufc-t, pride-t stbt?

tomsolo
"(OFF: gondoltátok volna, hogy Bolo már majdnem 70 éves, és a Bloodsport forgatásakor is már 50 éves volt?)"

<#wilting><#wilting><#wilting><#wow3>

CSOCSO
nem az tetszene ahogy osszeverik egymast hanem az hogy ki hogy tudja hasznalni a sajat kuzdosportjaban megtanult dolgokat.... erted?
hogy a kung fu a kick box ellen meg a thai box az ufc ellen..
hykao
Van kommandós a Prideban: Mirko CroCop a neve...de van orosz katona is: Kharitonov (utóbbi bunyóján sztem érzõdik is a katonai behatás 😄)

Ha jól emlékszem még Bas Rutten is emlegette Kharitonov kapcsán, amikor az épp valamiféle guillotine fojtást alkalmazott, hogy ez egy tipikus katonai fogás.
[Walaki]D`Lair
ez az mma

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Hát gong lehet, hogy van, és sokszor különbözõ stílusú ellenfelek küzdenek, úgyhogy veheted úgy, hogy van ilyen...csak nem úgy, mint a van Damme filmekben...itt nemigen vannak sumák csalások, nagy feléledések, feltámadások, meg gonosz Bolo Yeung-ok...

(OFF: gondoltátok volna, hogy Bolo már majdnem 70 éves, és a Bloodsport forgatásakor is már 50 éves volt?)
tomsolo
az elõbb mondtad hogy szted beteg aki ilyet akar nézni...

CSOCSO
szivesen megneznem hogy mit muvelne egymassal egy ilyen ufc-s meg ez a egy kezzel a foldreteritelek izraeli terroristaelharito csavo😄