3389
-
#2787 Boldog szülinapot hykao-nak! -
atomanty #2786 nagy lol volt jah, azért a koreai srác dobott neki pár csókot
de utána megkapta a magáét :)
fujitával kéne összeereszteni, mivel szvsz két hasonló stilusu bunyós :D -
#2785 Lol, Nakao koma megkapta a neve mellé becenévnek a "kiss" szócskát, és a Pride debütálómeccse előtti szabályismertetéshez külön lefogóembert alkalmaztak, hogy ne kezdjen el smárolni... :))) -
#2784 Van valakinek sok K1 gálája? Csak mert elszállt a vinyóm,és rajta 60 giga K1 és Pride. :(((
És szeretném megint összegyűjteni,ezúttal már lemezen. :) -
#2783 [email protected] erre lehet írni ha kell -
#2782 valaki nemtudja hogy honnan lehetne megszerezni a karacs vs. varga balázs meccset?Az is jó ha valaki felvette!Nagyon kellene!Ha kell valakinek a 2004-es k-1 döntő meccsei az szóljon -
atomanty #2781 azért a remeccsen bizonyított,meg hazavágta azóta colemant is,de ezt télleg benézte -
#2780 Crocop-verő
Ezt most találtam, érdekes kis meccs. Bocsánat, ha volt már, vagy ilyesmi...! -
Flower #2779 Eurosport 20:45
Kíváncsi vagyok Atira. -
#2778 hol lesz? melyik csatorna fogja közvetíteni? -
#2777 Jövő hét hétfőn lesz az a K1 gála,amiben szerepel Karacs is. ;) -
#2776 Szombat este volt vmi pride meccs a eurosporton. Sajna már rég nem követem a dolgokat, szal nemtom ez mi volt, de volt benne egy ronda pacák amerikai, aki úgy nyert, hogy egy kézzel, tenyérrel szorította a torkát, fojtogatta az ellenfelét. Mint a játszótéren a gyerekek, vagy nemtom. Szabályos ez?? -
#2775 Lesz valami K1 gala kozeljovoben a Euro Sporton? -
#2774 00:15-től a port.hu szerint. -
#2773 Hany oratol? -
#2772 Ma melyik Pride gálát nyomatják le az Eurosporton, tudja valaki??? :O
Ok, közben már megtaláltam a választ: Shockwave 2005 -
#2771 Annál is inkább, mert valahogy az volt az érzésem, hogy mindegyik ellenfél (azok is, akik a későbbiek lettek volna) verhető... -
#2770 K-1 Amsterdam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Karacs. :-c -
#2769 Úgy tűnik immáron teljes a június 4-i Bushido gála párosítása: KATT -
peacyg #2768 Azért volt így, mert Barabás Béla és Papp Valér volt a kommentátor, akik közül Béla 2 kyus kempos, míg Valér 4 DAN-os, szal ezért konyítottak hozzá valamit ;) -
#2767 Hát ahogy elnézem csak regisztrált tagoknak lehet szavazni.
Amúgy itt a közvetlen link: KATT -
tomsits #2766 újabb szavazás!!!
a fórumán a "poll : K-1 WORLD GP 2006 EUROPE IN AMSTERDAM" topicban lehet attilára szavazni!
igen most lesz! -
#2765 Most hétvégén lesz ez a holland K-1-es buli? -
Flower #2764 Szavaztam. Jelenleg Ati a második, de nincs nagyon lemaradva.
Nyomjuk neki a szavazatokat!!! :) -
tomsits #2763 van. csak annak nincs aki nem indul. ;) -
#2762 Szavaztam párat. :) Szerinted van rá esély, hogy megnyeri amúgy? -
tomsits #2761 man-magazine.com
tessék menni és karacsra szavazni! -
#2760 Az még hagyján, de mit keres ott az a negró brazil barbapapa??? :SSS -
atomanty #2759 KOSAKA TSUYOSHI nah és pl ő mit keress ott? csak mert legyőzte egyszer véletlenül Fedort?
de legalább Hunt így tuti továbbjut :D -
atomanty #2758 én csak két nem nehézsúlyút látok
sok itt a japó, meg lehetett volna oldani úgyis hogy nehézsúly a nem nehézsúlyú ellen,szerintem nem csak ennyien akartak jönni -
#2757 Úgy tűnik megvan az összes szereplője a Pride nyíltsúlyú GP-nek: KATT
Sajna sok nagy név hiányzik... -
#2756 Igen, meglepő volt, hogy még maga Alex is egész tájékozottnak tűnt a dumáival! -
atomanty #2755 A mûsor hátterét egy rendezvény adja, melyen 8 küzdelem kerül megrendezésre zártkörû rendezvény keretében, egyedi környezetben.
Minden párharcban az egyik résztvevõ magyar, a másik pedig külföldi. A 8 küzdelem 8 epizódnak ad témát, amelyeket a Viasat3 csatorna mutat be kéthetente vasárnap éjjel
ezt a honlapon találtam csak kéthetente lesz 1 meccs :( lál
nos aki életében nem látott ilyet még annak lehet hogy ez lesz mindig az unikum,de azért nemá kéthetente adnak le 1 szaros kis meccset valami nevesincs gáláról...
de legalább megismerhetünk pár magyar harcost -
atomanty #2754 amugy a gála neve is viadal volt?
a legjobb az volt hogy Alexen mutatják be a szabályokat :D
és itt végre nem a szezációhajhászás megy hanem riport a versenyzőkkel, és végre normálisan leközvetítette valaki, tisztelet a viasatos srácoknak :D -
atomanty #2753 nah yeah! néztétek? jó kis műsor ez! :D eleintem megijedtem hogy ez a gyagya Alex lesz a kommentátor de aztán nagyon is jó volt a közvetítés Papp Valér meg valamilyen Barnabás, tök korrektül hozzáértően nyomták a szöveget szvsz
kicsit kevés az 1 meccs de így vasárnap 11órakor egye fene -
#2752 Na mindjárt kezdődik a VIADAL! :) -
#2751 Jövő pénteken:
A súlykategóriák bajnokai úgy tűnik távol maradnak... -
#2750 Ehh, figyelmetlenül olvastam, aszittem az öregről volt szó, ELNÉZÉST. D:
Szal a véneket kéne lecserélni, ők tudnak idézőjelesen "szakérteni". :) -
#2749 Lol, Supras volt a "valamelyikőnk" - ha úgy vesszük - Várhegyi és Robibaba mellett! :)
Bár igaz az elején nem sokat lehetett hallani belőle valami technikai hiba folytán. -
#2748 Belehallgatgattam, tényleg "szakért". Kabaré, hogy ilyen embereket ültetnek be oda, valamelyikőtök jelentkezzen már a helyére. :)