Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ilyen mortal kombat szintu viadal nincsen?😄 ahol minden kuzdosportbol van egy emberke es bimbann van? mint a zsan klod filmekben?
CSOCSO
ertem.
hykao
CSOCSO, amikor már üti a földön, akkor az már a vége...csak az összeállításban pont nem mutatják, amikor a bíró közbelép...
Szóval nincs semmiféle hosszasan földön püfölés.
[Walaki]D`Lair
De értsd már meg hogy nem errõl szól a földharc!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
mma powa' 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
nah re...szova, nehez lesz ertelmesen vitazni. mert nem ismerem igazan a dolgokat, nem is akarom ismerni es nem is fogom...

de akkor is ugy vagyok vele, hogy szimpatikusabb lenne ha felengednek egymast a foldrol.. szal ez a beleterdepelek a mellebe es utom ahol erem.. ez akkor sem gyere be...
ezt passz.

CroCop Rulez!

hát mi amugy is csak a legolcsobb kategóriába gondolkodunk
max odamegyünk hamarabb 😉
azt nem tod véletlenül hogy helyjegy lesz-e vagy szektorjegy?
és kivetítõ ugye tutkó lesz?

aha. mindegy sztem lesz jegy csak kérdés hova.

CroCop Rulez!

hát amig nem biztos hogy lesz autó anélkül nem vagyok benne biztos hogy ez annyira jó ötlet

sztem rendelj.

CroCop Rulez!

mi lehet hogy megyünk csak még kocsit kell szerezni
helyszínen ugye biztos lesz még jegy?
vagy nem tudod gyõrbe lehete kapni valahol?

a magyar k-1-re kijön? a totalfight.com-on 10% kedvezménnyel lehet jegyet venni.

CroCop Rulez!

Z
Jónak ígérkezik: Shogun vs Coleman? <#eljen><#worship> Biztos, nem szar meccs lesz.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hykao
Jó kérdés. Hollandul nem tudom, hogy lenne helyes ejteni ezt a nem túl hollandos hangzású nevet...így talán legérdemesebb magyarul... 😊
bigapó
ja, megint elírtam 😊 vagy így hallottam tegnap? 😊)

egyébként Õk jé-vel mondták a nevét. most jé vagy dzsé? bonjászki vagy bondzsászki? 😊)

The Matrix has you...

hykao
"r" még mindig nincs a nevében, mégha az Eurosportos madár mond is bele állandóan... 😊
bigapó
hali.

tegnap ki nézte a fight clubot az eurosporton? én igen😊

vagyis csak az egyik meccset, Bonjarsky bunyózott egy nagy állattal, valami Predator-ral. K-1 szabályok szerint nyomták, a tavalyi Dynamite-on volt. eléggé nyögvenyelõs meccs volt. akárhogy rúgta Boni a palit, az ment elõre. igazából szerintem csak a két vébécím miatt adták neki a gyõzelmet.

The Matrix has you...

hykao
Há' hun nézted te azt? 😮

Más: úgy tûnik kialakultak a párosítások a Pride 31-re: KATT (továbbra is érdekesek ezek a nehézsúly vs középsúly párosítások)
vazze. idegörlõ volt a liddel vs couture3 😉

CroCop Rulez!

hykao
Ma van az UFC 57!
Jano
Azt is õ nyerte, Dan Bobish-t jól leverte, és Cro Cop ellen is õt hozták ki gyõztesnek (bár megosztva).

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Z
Tényleg, ez a Mark Hunt fickó PRIDE-ban nagyon jól megy. Anno volt az a furcsa meccse Silva ellen. De mintha már azóta nyert volna párat, nem?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Hehe, köszi! Jéé, tényleg most volt... <#vigyor3>

Z
Úgy látszik, hogy él is... 😊

Mit szóltok az Ignashov vs Goodridge összecsapáshoz? nem tudom ki szervezte le de biztos jót tesz a magyar gáláknak ezaz összecsapás
Szurkolok a Papinak mert nagy kedvencem, de Ignashovnak pont az ilyen tipusu harcosok fekszenek szerintem

hykao
Boldog szülinapot! 😊
hykao
Nocsak má' ilyen is van? 😮
Z
Jééé, vagy egy magyar Cro Cop copy... 😄

És az oridzsi Mirko:

Z
Hi, thx!

Jól látom, hogy szépen fejlõdik a magyar mma?
emema pont lap pont hu 😊

Z
Hát a madáron túl, ahol még a kismalac se üveghegy. Nyugi, nem börtönben voltam... <#idiota>

Loál János
Merre jártál, amerre még net sem volt? <#idiota>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hykao
Üdv ismét itt! 😊
Z
Atyáááám, kicsit olvasgattam...milyen meccsekrõl maradtam le egy év kihagyás alatt... 😞

Z
772 új üzenet... 😄

Hello all!

ezt még nem láttam. 😄DDDD nagyon jóóóó 😄DDDD

ezt irták másik fórumban is. 😉 kb igy néz ki: @Ð*~$ߣ(][#@**... (aza teli káromkodással)

CroCop Rulez!

hykao
Arona VS Fedor (ok, mára ez volt az uccsó 😄)
hykao
Na most egy oroszos fordítson:Fjodor nézi a tesó vs CroCop meccset

(egész jó ez a Google Video dolog...)
hykao
Annyit azért csak értesz, hogy: "I'm not gay!" 😊
Amúgy így hallás után kb.: "...megcsókolt...szabálytalan volt...ez szabálytalan...meg (akart) csókolni, mint egy homokos...én nem vagyok buzi...nem vagyok buzi..."
fordíjjon! nem tudni englist. 😉

CroCop Rulez!

hykao
Lol, itt egy olyasmi reklám, mint a Silva & Coleman féle, ezúttal CroCop-pal: KATT

...és itt a csókocska is...érdemes meghallgatni mit mond utána Herring: KATT😊))
anno mike bernardo és le banner ezt remekül el játszották. ott banner vissza csókolt. 😉 de õk barátok voltak. itt meg sztem egy oldalu volt, hogy poénos gyerek leszek.

CroCop Rulez!

Jano
Nekem nem férne bele, engem ne puszilgasson szájon férfiember, sem a magánéletben, sem a sportban. 😄
Ahogy Herring meccseire emlékszem, mindig tisztelte az ellenfeleit, sosem kezdett kötözködést (aztán lehet, hogy tudtok mondani ellenpéldát). Szerintem Nakao kezdte a keménykedést jelen esetben (tõle ez nem újdonság), Herring meg nem hagyta magát - az összeérõ orrokkal kifejezett "erõdemonstrációba" még belement, de nem puszit szeretett volna... 😊

Ismét visszanéztem a teljes videót - bent van az a horgos, szépen elfordul tõle Nakao feje, szal szerintem a KO tuti. Esetleg még húzta az idõt a földön, miután valamennyire kitisztult, de a seggreülés az 100%.

sztem meg ennyi simán belefér efféle macsók között,már nem egyszer történt ilyen pl anno mike bernardo adott 1 puszi geronimonak akinek nem volt ez annyira ellenére 😉,sztem az ilyen fejetamásiknaktolós3cmrõlaszemébennézõshogymajdígymegfélemlítõs tipusu embereknek mind ilyen puszi járna 😊,én jókat mosolygok az ilyeneken

az ütésrõl annyit hogy én nem láttam akkorának hogy a japó 2métert repüljön és utánna hordágyon vitték ki ...
bár lehet hogy ha én kaptam volna ott nyomban utol is ért volna a kaszás

de a történt tanulsága,hogy az örült texasi homofóbok nem szeretik a puszit 😊

Jano
😊)

hykao
Na jóvan má'! 😛
Vajon Herring ezt a K1-hez szerzõdése után mondta? 😊
Jano
Hykao-nak 😊:

Mike Mahler: Frank Shamrock was telling me about his recent K-1 experience and stated that it is much more brutal than MMA. He stated that just the training alone is much more brutal.

Heath Herring: I agree. I have done some Thai-boxing fights in the past and they are brutal. Stephen Leko, a K-1 fighter, was telling me that after a K-1 one fight, he knows that he will be limping around for two weeks! In Kickboxing, you are just sitting there taking damage and your body gets rocked. In MMA, a referee will stop the fight if one fighter is taking too much damage. However, in K-1 they will not as they know that the fans want to see a knockout.

/Bodybiulding.com/