3389
-
#2747 Voáv, ez érdekes lesz. -
peacyg #2746 legfiatalabb küzdő amúgy 88-as születésű kempos, legidősebb pedig 74-es születésű asszem thaiboxos -
#2745 Aham, hát meglessük majd akkor. -
peacyg #2744 Én véletlenül tudok. Honlap: http://www.viadal.tv/2006/
Ez egy zen bu kan kempo által szervezett mmas szabályrendszerű küzdelmi verseny. Annyi még, hogy magyar. És a résztvevő stílusok: kempo, thai-box, brazil ju-jitsu, de asszem bármilyen stílus részt vehet, viszont idén asszem ezekből vettek részt. -
#2743 Port.hu-n ennyi van:
23:00 Viadal
Viadal - ketrecharc 1. -
#2742 Valaki tud valamit a vasárnap 23 órakor levetítésre kerülő "Viadal" c. Viasat3 műsorról? Az előzetes reklám alapján MMA-nak tűnik. -
#2741 Hát kb. olyasmi lehet. :) -
#2740 csak nem drága V. Silva barátunk? :))) hány éves lehet itt? 15? -
#2739 Loál. :D -
#2738 LOL, na ehhez mit szóltok? Megismeritek? :)
-
tomsits #2737 ritkán, nagyon le vagyok terhelve. ide is hetente jövök lassan. de priv-ben bármikor elérhetsz. -
#2736 Még az is lehet,hogy én is megyek,mert nincs túl messze. :) -
atomanty #2735 igen ;)
chaten vagy mostanság? -
tomsits #2734 30-án győrben küzdelmek éjszakája 4. a felföldi rendezvénye. győriek. jösztök? ;) -
atomanty #2733 magyar közvetítéssel? :D én inkább megvárom amíg megismétlik a eurosporton ;)
most néztem meg az UFC 59et vannak benne meglepetések :D, bár nekem így is élvezhető ha magamnak közvetítek pár sör mellett :D -
#2732 Torrenten már fenn van, bár rohadt lassan jön lefele... -
atomanty #2731 mert fenn van? :D vagy fenn lesz? ;) -
#2730 Nem mondod! Ő is kommentátor lett? :O
Na akkó' leszedem torrentről. -
atomanty #2729 én azért megnézem ha lesz még máskor is ;) -
tomsits #2728 2004 szilveszteri volt. supras szakértett. ;) -
#2727 Hááát kötve hiszem, hogy olyat mutattak volna, amit még nem láttunk... -
atomanty #2726 szombaton volt 23:45 től állítólag :D,hozzáértő kommentárral :),de sajna én is lemaradtam :( -
#2725 LOL, állítólag már PRIDE is szokott lenni az EUROSPORT féle FIGHT CLUB adásokban! Látta már valaki? -
#2724 Jómadár szűrés lesz, több fordulóban, hisz csak egy maradhat, egy mindenki felett, egy a hatmilliárd felett...(ahogy japán barátaink hangzatosan hírdetik...) :D -
[Walaki]D`Lair #2723 Hehe...nem ismered hykao-t...:DDD -
tomsits #2722 jómadarak?? és madárinfulenza szűrés lesz??? ;) -
#2721 Gyűlnek a jómadarak a PRIDE 2006-os nyíltsúlyú GP-re: KATT -
SG #2720 Köszönöm szépen, nem gondoltam volna hogy két éve volt. Azt hittem csak pár hónapja. -
atomanty #2719 hi! 2004 dec 31 es schockwave gálán
ajánlom a sherdog.com-ot ott k-1en kívül minden meccs fennt van -
SG #2718 Sziasztok !
A Mark Hunt vs Silva meccs az melyik rendezvényen volt, és kb. mikor ??
Valaki megmondaná a dátumot és a torna nevét, hogy merre kutakodjak? Előre is köszi ! -
atomanty #2717 szilveszteri gálát adták még mindig nem?már nem tudom hányadszorra -
#2716 tegnap eurosport-on mi volt? mert volt 1-2 érdekes megmozdulás mielött bealudtam -
#2715 ezek dehülyék -
atomanty #2714 hát én nem értek hozzá sajna,valaki elmagyarázhatná hogy ilyen helyekről hogyan kell letölteni video.google.comos cuccokka is hasonló a helyzet -
#2713 Ezeket nem lehet letölteni? Én még csak 2 meccset láttam Manhoeftól,de szimpi a gyerek...:) -
atomanty #2712 jah kicsit kihalt a topik mivan veletek?
másik nagy mma fórumba látogattam és találtam pár aranyos linket:
kimbo barátunk még 1 meccse
itt meg meztelen cicák harcolnak lááááááál -
atomanty #2711 eza meccse veri a donfrye vs takayamát :D -
atomanty #2710 most néztem a mérlegét is :) itt 12győzelemből 11 ko :D ő az új kiskedvenc,akár még vihet is valamire,bár a földön nem volt vmi meggyőző -
atomanty #2709 most néztem meg 2002es eccem k-1 szereplését :) ezt tuti nem gondolhatta komolyan (gondolom valami superfight a hollna gp-n):) de kibírt 3 menetet bonjasky ellen,uhhogy 2szer volt padlón, kőkemény eza szájbergyerek :D -
#2708 Ja,én is csípem az ilyen izomkolosszusokat. Most a WWE-ben láttam egy hasonló felépítésű fekát,az is csupa izomköteg. :)