Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nincs semmiféle hosszasan földön püfölés.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
de akkor is ugy vagyok vele, hogy szimpatikusabb lenne ha felengednek egymast a foldrol.. szal ez a beleterdepelek a mellebe es utom ahol erem.. ez akkor sem gyere be...
CroCop Rulez!
max odamegyünk hamarabb 😉
azt nem tod véletlenül hogy helyjegy lesz-e vagy szektorjegy?
és kivetítõ ugye tutkó lesz?
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
helyszínen ugye biztos lesz még jegy?
vagy nem tudod gyõrbe lehete kapni valahol?
CroCop Rulez!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
egyébként Õk jé-vel mondták a nevét. most jé vagy dzsé? bonjászki vagy bondzsászki? 😊)
The Matrix has you...
tegnap ki nézte a fight clubot az eurosporton? én igen😊
vagyis csak az egyik meccset, Bonjarsky bunyózott egy nagy állattal, valami Predator-ral. K-1 szabályok szerint nyomták, a tavalyi Dynamite-on volt. eléggé nyögvenyelõs meccs volt. akárhogy rúgta Boni a palit, az ment elõre. igazából szerintem csak a két vébécím miatt adták neki a gyõzelmet.
The Matrix has you...
Más: úgy tûnik kialakultak a párosítások a Pride 31-re: KATT (továbbra is érdekesek ezek a nehézsúly vs középsúly párosítások)
CroCop Rulez!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Szurkolok a Papinak mert nagy kedvencem, de Ignashovnak pont az ilyen tipusu harcosok fekszenek szerintem
És az oridzsi Mirko:

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Hello all!
CroCop Rulez!
(egész jó ez a Google Video dolog...)
Amúgy így hallás után kb.: "...megcsókolt...szabálytalan volt...ez szabálytalan...meg (akart) csókolni, mint egy homokos...én nem vagyok buzi...nem vagyok buzi..."
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
Ahogy Herring meccseire emlékszem, mindig tisztelte az ellenfeleit, sosem kezdett kötözködést (aztán lehet, hogy tudtok mondani ellenpéldát). Szerintem Nakao kezdte a keménykedést jelen esetben (tõle ez nem újdonság), Herring meg nem hagyta magát - az összeérõ orrokkal kifejezett "erõdemonstrációba" még belement, de nem puszit szeretett volna... 😊
Ismét visszanéztem a teljes videót - bent van az a horgos, szépen elfordul tõle Nakao feje, szal szerintem a KO tuti. Esetleg még húzta az idõt a földön, miután valamennyire kitisztult, de a seggreülés az 100%.
az ütésrõl annyit hogy én nem láttam akkorának hogy a japó 2métert repüljön és utánna hordágyon vitték ki ...
bár lehet hogy ha én kaptam volna ott nyomban utol is ért volna a kaszás
de a történt tanulsága,hogy az örült texasi homofóbok nem szeretik a puszit 😊
Mike Mahler: Frank Shamrock was telling me about his recent K-1 experience and stated that it is much more brutal than MMA. He stated that just the training alone is much more brutal.
Heath Herring: I agree. I have done some Thai-boxing fights in the past and they are brutal. Stephen Leko, a K-1 fighter, was telling me that after a K-1 one fight, he knows that he will be limping around for two weeks! In Kickboxing, you are just sitting there taking damage and your body gets rocked. In MMA, a referee will stop the fight if one fighter is taking too much damage. However, in K-1 they will not as they know that the fans want to see a knockout.
/Bodybiulding.com/