3389
-
atomanty #2827 pride OW GP-t senki sem látta?
nagyon komoly volt a döntő is,az nyert aki már régóta megérdemelné!reszkethet fedor!
kharitonov ismét nagyot nőtt a szememben,nagyon kemény hogy sose adja fel :) -
#2826 Nemtudom hogy mikor küzd legközelebb de az tuti hogy szeptember 9.-én szombaton hatvanban a harcosok éjszakáján szárvendég lesz. http://www.taekwondo60.hu/ itt lehet érdeklődni!!Ha van valakinek poszterja vagy videoja vagy képe a magyar k-1 harcosokról az ha lehet szóljon!Köszi! [email protected] -
#2825 Jó volt Karacs,de sajnálom,hogy nem tudott nyerni. Mikor küzd legközelebb,tudja valaki? -
tomsits #2824 az írás a K-1-ről -
#2823 Gratulációm Karacs Attilának aki keményen helytállt a 2006-os Magyar Nagydíjon.Akik ott voltak kérem hogy írjanak véleményt.Ja..szereztem aláírást Varga Pétertől , Karacs Attilától. -
#2822 Hát Pol Pot idejében lehet, hogy voltak ilyenek Kambodzsában. :) -
#2821 Pedig úgy imádok hinni a mesékben. :D -
#2820 Ajánlom figyelmedbe az oldal tetején pirossal kiemelt szöveget! :) -
#2819 Loál! Viszont a "no cameras would be allowed in the arena" az nagyon kár. :D -
akoska85 #2818 Kedves Ant
Ha máskor ezen a fórumon jársz beszélgethetnénk vagy vitatkozhatnánk egyet (csakis barátilag) mert a képed és a hozzászólásaid alapján egy nagyon szimpatikus fiatalembernek tünsz és a hókuszpókusz harcművészetekkel kapcsolatban egy véleményen vagyok veled. De volt egy régebbi kijelentésed még úgy kb. egy évvel ezelőtt, (ha akarod megkeresem hogy számszerint melyik) amiben azt írtad hogy a legjobb a boksz, a thai-boksz és a brazil jitsu, a többit a kukába. Ez igaz is, az mma stílusokhoz (ufc, pride) ezek az EGYIK legjobbak.
De van még két legjobb, a Zen Bu Kan Kempo és a bírkózás.Én ugyanis ezeket űzöm, és tudnék pár nyomós érvet mondani, hogy ez a két sportág mennyire sikeres a full-contact, és ketrecharc mérkőzéseken. Ha érdekel téged hogy beszélgessünk erről, akkor kérlek írj.
Köszönöm -
#2817 LOL: KATT IDE -
atomanty #2816 jah az majdnem olyan nagy meccs lesz,mint a silva elleni
bár ez már a liddel sobral 2 lesz,de szvsz sobral kegyetlen sokat fejlődött azóta
és bár van 5 veresége de oylan nevektől mint liddel fedor,vagy pedig olyan versenyen ahol a 2. meccse volt.
mindenesetre liddel utóbi meccsei közül ez lesz a legnehezebb,bár remélem hogy uolyan bődületes ko lesz mint az első meccsen (babalu belehajol 1 liddel rúgásba:D) -
#2815 Igen, Silva biztos sokat készült az angolra, de ennek ellenére elég nagyot bakizott, csak azon csodálkozom, hogy a közönség csak mérsékelten röhögött fel ennek hallatán...amúgy épp ott hangzott el, hogy előtte még Liddellnek meg kell védenie a bajnoki címét Renato Sobral ellen. -
atomanty #2814 ja silva liddelbe én sem vagyok annyira biztos de előző ufc gálán ott volt és dana white konferálta,még sosem hallottam silvát ennyit beszélni angolul :D biztos sokat készült rá
jah wfa még remélem alakul,bár bas rutten meccs jó volt,az összes többi versenyző tito ortitz csapatából volt gyanítom ő is indul mivel kaliforniai,nah meg crocop ha megy,annyira csak nem lesz rossz,mert ufcre már qrvára ráférne a vérfrissítés
crocop meg asszem azon vitázik hogy mind1ik mecsre külön szerződést kötnek és csak az elődöntőt akarja fizetni a pride,nem tudom mi lesz az biztos hogy nagy érvágás lenne a pridenak ha ilyen miatt elcsesznék az openweightet -
#2813 A Silva-Liddell meccs szvsz nem a Pride október 21.-i amerikai bemutatkozógáláján lesz. Már csak azért sem hinném, mert Silva meccsel a szemptemberi Pride Nyíltsúlyú bajnokság döntőjén, és legalább 2 hónapot ki kell hagyniuk a versenyzőknek két meccselés között, illetve eleve arról volt szó, hogy a találkozó csak akkor jöhet létre, ha előtte még Liddell megvédi a címét Renato Sobral ellen.
CroCop meg ha elmegy, kíváncsi leszek ki kerül a helyébe a nyíltsúlyú bajnokságban, mindenesetre valószínű - ha elmegy - az Silva malmára hajtaná a vizet, mert valószínű, hogy CroCop-nál gyengébb ellenfél ugrana be. (bár az is előfordulhat, hogy bedobnak valami Silva-hoz túl nagydarab madarat, és akkor meg ki tudja...)
WFA érdekes lehet, ha tartani tudja a színvonalat...jobbanmondva a versenyzők színvonalát, mert maga a gála hangulata nekem valahogy egyelőre olyan B kategóriásnak tűnt. -
atomanty #2812 fight.hu-n olvastam hogy crocop lehet elhagyja a pride-ot és az új wfa szervezethez menne. vélemények?
nah meg mit szóltok az okt 21. silva liddel meccshez?állítólag megy a prideból még fedor coleman baroni és fujita is,végre eljött az idő,hogy mindenki mindenki ellen meccselhessen -
#2811 Ejj, ezt nem tudtam, ezúton is jobbulást kívánok Keanunak. -
#2810 azért meg kell védjem kedvenc filmemet:)
Keanu azért olyan "merevnyakú", mert előtte műtötték a nyakát. majdnem tolókocsi lett a dolog vége, ha jól emlékszem gerincsérve volt, de ez a műtét mentette meg. felépülés közben kezdte el az edzéseket, nyakmerevítőt használt eleinte, de nem nagyon bírta a nyaka, még így sem, sokszor kellett leállni a forgatással is, továbbá ezért nem látni tőle túl sok rúgást az első részben, inkább kézzel harcol. az már más kérdés, hogy lehet, hogy éppen emiatt alakult ilyennek a többi részben a stílusa... -
#2809 Hát a Mátrixon többször sírtam. Laurence Fishburne se kutya, de amit ez a merevnyakú bénapöcs Keanu Reeves ad elő mozgáskultúrálatlanságból, az több a soknál.
Az ilyen "leverték az éjszakában" történetből meg sok van, ki tudja mi igaz belőlük. Én pl Növényi Norbi vs. 160centis kiskopasz @ Highlife diszkó verziót is hallottam. :D -
atomanty #2808 vandámmot leverték a bukaresti éjszakában címü cikket hallottad már?
de azért tervei voltak a k-1et illetően is :)
asszem ő light contact világbajnok volt karatéban ezt hallottam de lusta vagyok utána nézni -
#2807 ezen már sokat gondolkoztam én is. hogy mennyire lehet elhinni azt amit a tévében (vagy akár élőben) egy ilyen "show" megmutat? mester dolgozik-tanítványok repdesnek. aikido -ról beszélek most. szóval kinek mi a tapasztalata?
Azt hallottam/olvastam, hogy pölö Segal eléggé "komolyan" vette a filmjeit és full-kontaktban nyomta sokszor. gondolta úgyis kaszkadőrök vannak mellette, tehát bírják a gyűrődést:)) ez igaz?
aztán ott van Van Damme. speciel róla is azt hallottam, hogy sokszor sikerült bevinnie az ütést, nemcsak mímelni azt. az ő tudása, ha jól tudom karate alapokon nyugszik. (a hajlékonysága pedig a baletton).
jó, ezek filmek, de akkor is van valós alapja, mert lehet tudni, hogy kinek honnan van a tudása. például elég hülyén jött ki szerintem, hogy Keanu Reeves kapott egy olyan szerepet, amiben elég sokat kell bunyózni, holott Ő korábban maximum motorozott... :) -
atomanty #2806 jah aikido az télleg nem nagyon volt még :D megnézném mikor wanderlei szétkapná seagál fejét,bár aikidoban lehet hogy sok az mmaban tiltot technika nem? -
#2805 Na igen, ezen én is mindíg eltűnődök. Meg azon is, hogy a hivatalos legjobb harcművészetek (kungfu, karate, aikido, stb) miért mindíg demostrálnak? Soha egyetlen valós küzdelmet nem láttam eddig tőlük. Ez különösképpen a rettenthetetlen aikidóra vonatkozik. Nagyon ügyes a mester, nagyon szépen repkednek a tanítványok, a hiba csupán annyi, hogy demonstráció. Persze a beavatottak tudják, hogy ez a valóságban is így történne... khm... hát persze... -
atomanty #2804 már mentek de nagyon nem büszkélkedhetnek az eredményeikkel keress neten ilyen kungfu vs mma dolgokat
de persze azt mondják ilyenre mindig hogy az ő harcművészetük túl halálos a gagyi mma-hoz :D:D:D -
#2803 klikk
Nézem és nézem az ilyen és ehhez hasonló videókat és azon tűnődök, hogy ezek miért nevezik magukat harcművésznek? Akkor éljenez és tapsol a tömeg, mikor hatalmas szaltókat nyomnak a figurák. Miért nem mennek el egy torna versenyre? -
Flower #2802 1-2 KO -
#2801 Jaja, még nem is hallottam egyszerre ennyit angolul beszélni. :D -
#2800 Eltévesztette a szerintem előre betanult szöveget. :) -
#2799 Loál. -
#2798 LOL, Silva milyet szólt már az UFC61-en...nagyon lol volt...kukk: KATT IDE -
tomsits #2797 atom, ment egy priv üzenet. nézd meg... -
atomanty #2796 szükséges még a spoiler?
jó kis meccsek voltak az biztos :D -
#2795 Pride OpenGP
[spoiler]Ejjj, Hunt de hamar kikapott, Barnett bácsi jól kitekerte a jobb karját. :-| Fujitát is sajnáltam, Silva jól szétütötte, -rúgta. :-| -
#2794 ÁÁÁ, kösszépen! :) -
#2793 De megy...csak ugye a változásokról nem itt lehet értesülni... -
#2792 Ehh, nem megy a "tárhely"? :-| -
#2791 Fílen dánk! :) -
atomanty #2790 -s -
atomanty #2789 csatlakozom :D Happy birthsday -
#2788 Köszi! :)