879
Írd le!
-
CUCLI #597 nekem már volt olyan. de úgy ébredek fel mintha a bukkanón 1et zökkentem volna vagy nemtom. hülye érzés nagyon -
Hymtozis #596 Ez a szippantós, ha a fejedben érzed, akkor félsz vmitől, ha meg a testedet húzza akkor nemtom.
És olyan kinek szokott lenni, hogy már félálomba vagy, és hirtelen olyan "álom" jön be, hogy biciklivel belemész egy kátyuba, vagy lépcsőn hosszabbat lépsz, és olyan, mint ha zökkennél, és erre felébredsz... -
Hajnalcat #595 Furcsa érzés... Mintha magába akarna szippantani a mélység. Máshogy nem tudom leírni. Lehet tériszonynak is nevezni, bár végülis magától a magasságtól nem félek, csak attól az érzéstől, ami húz lefelé. -
#594 persze csak poénkodtam :)
lehet hogy komolyabb tériszonyod van? a magasságtól félsz végülis, vagy más érzés? -
Hajnalcat #593 Ezt nem tartom túl viccesnek. :/
Ha éreznéd Te is azt, amit én, akkor nem írnál ilyeneket.
Tanulság: Nem kell kinézni az erkélyről a nyolcadikon. Meg nem szabad magas helyre menni. Akkor megúszom. -
#592 "..az a gravitáció :D" láá! -
#591 Kivéve ha be vagy lőve :) mert egy drogos is képzelhet maga elé embereket meg mindent, mégis meghal ha lezuhan valahonnan =)
amit meg úgy érzel az erkélyen hogy lefelé húz a mélységbe az a gravitáció :D -
#590 álmodban is érezhetsz Deja Vu-t, nemigaz? ;) Ettől fogva álomban is érezhetsz Deja Vu-t :) Látod? önmagával megmagyaráztam :) -
Hajnalcat #589 De ha a többieket képzeled, akkor magadat is képzeled, hisz Te is ugyanúgy benn vagy az álmokban, mint a többiek. Szóval a többiekkel is ugyanúgy történhet baj, nem csak veled...
Ne is mondd!
Ha fenn vagyok valami magas épület tetején, vagy mondjuk az erkélyen a nyolcadikon, akkor ha kinézek, mindig azt érzem, hogy húz valami lefelé a mélységbe. De tényleg! Aztán gyorsan be is megyek valahova, mert nem érzem magam biztonságban. -
#588 Eh. Én az álmaimban inkább magamért aggódok, mert csak velem történhet baj, a többieket úgyis csak képzelem, de mivan ha azt álmodom tudok repülni, aztán mégsem? -
Hajnalcat #587 "Amúgy nektek szokott olyan álmotok lenni, amiben van egy olyan helyszín amiről már álmodtatok?"
Igen, szinte mindig. Folyton a Kertvárosban, a szűk kis utcákban mászkálok álmaimban, vagy futok valaki vagy valami sötét elől.(Ott laktam kiskoromban, de 14 évesen elköltöztünk onnan családi dolgok miatt.)
Persze csak rémálmaim voltak egész életemben. :S Ami néha jó, mert jól jön egy kis izgalom, de néha meg sz*r is tud lenni, főleg, ha olyanról álmodok, hogy anyám elég vagy apámat szétlövik vagy valamelyik közeli barátomnak baja lesz.
-
CUCLI #586 kecie :D -
Hajnalcat #585 Így már értem, csak nem vettem észre a jobb alsó sarkadat, annyira a képre koncentráltam. :D -
#584 Eee.. akkor én ezt most már nem értem :-) -
#583 Nézd meg mire válaszoltam -
#582 Fúúú ezt berakom majd a filmkvízbe. :-) -
Hajnalcat #581 Jaj, de megilyedtem! Ezt álmodtad, vagy mi?
-
#580 Nem a Deja Vu az, ha ébren érzed azt, mintha ez már megtörtént volna veled. De ez nem történés, hanem helyszín, nem a valóságban, hanem az álmomban és teljesen az én agyam szüleménye. -
#579 ez a dözsávű -.-
keress rá -
#578 sorry :-) -
#577 [center] HUÁHUÁHUÁ!!34
-
Hymtozis #576 Engem az idegesít, mikor álmodok egy helyen, pl.: akertben vok jön felém a valami, megfordulok, merugdosom, majd mikor visszafordulok tök máshol vagyok...
Bandew az nekem is szokott lenni, hogy elmegyek vhova és bekattam az agyam, mert nemtudom eldönteni, hogy ez is egy álomból megmaradt helyszín, vagy voltam már ott... -
#575 egyszer éjszaka felkeltem,kimentem hugyozni,és becsapódott mellém egy meteor
no comment:DD -
#574 Csak vizuálisan olyan viccesnek tűnik. :-)
De ne aggódj az én álmaimban is hatalmas ökörségek szokta lenni, pl mint a #560-ban ahol bádogkannához kötöztem magam. :-) -
#573 Amúgy nektek szokott olyan álmotok lenni, amiben van egy olyan helyszín amiről már álmodtatok? Nekem egy csomó ilyen van, de egy idő után elfelejtem őket és csak az álom után tűnik fel, hogy én ezt a helyet már megálmodtam. Mondjuk ilyenkor elgondolkozom, hogy tényleg álmodtam-e erről a helyről vagy csak én érzem úgy.
És ezek nem hasonló helyszínek (pl lépcsőház, aztán később egy másik lépcsőház) hanem full ugyanaz, de úgy, hogy a környék más, csak egy bizony része ugyanaz. És a lényeg az, hogy ilyenkor mindig ugyanaz az érzés fog el. Pl a legutóbbi ilyen hely egy hatalmas híd volt, ami a Duna fölött ívelt át. Elvileg Pesten voltam, de a környék nem úgy nézett ki. A déli részén voltam (kb ahol a Lágymányosi hídnak kell lennie) de se a híd se a város nem úgy nézett ki mint igazából. És mindig borús az idő amikor ott járok ráadásul éjszaka van és a felhőkről visszaverődö városfény az egyetlen fényforrás. a híd pesti hídfőjének a déli oldala pedig nagyon zsúfoltan be van lakva, kb mint egy giccses kisváros nagy családiházakkal, de mégis komor, sok a szemét és a drótkerítés. :-)
Pl egy régebbi álmomban (ez az új álmom után ugrott be) ott laktam az egyik házban és egy csomó pénz volt az egyik szobámban.
Na mindegy ezek nem izgis dolgok, csak olyan érdekes. :-)
Elhatároztam, hogyha legközelebb ilyen helyszínen járok, azt felírom magamnak és rajzot is készítek a helyről, kíváncsi vagyok milyen időközönként térek majd vissza, ha egyáltalán még visszatérek. :-) -
#572 mert humorosnak is lehet nézni a képet hogy nehezékként rárakod a követ stb., persze álom közben te nem így láttad :) -
CUCLI #571 demér =/ -
#570 "ráraktam egy követ"
Ez kész!!! :-D -
#569 Na látod, akkor kb. ennyit jelent az álom. Egyszerű.
Félsz, hogy nem fog összejönni valami, és kudarcot vallsz másoki, és/vagy magad előtt. De nem hiszem, hogy másoknak kéne belemagyarázni ebbe. Amilyen érzést érzel álmodban az az álom lényege. És ez csa kemlékezet kérdése.
-
CUCLI #568 nem láttam a filmet. mindenki arra gondolt de nem láttam :S
milyen érzések? hát vegyes. csomószor éreztem azt ,h nem fogok odaérni ,h az én hibám az egész stb.(hugom vs. baba,fater vs. baba) tehát túl sok minden függ éntőlem. -
katalány #567 Te ez félelmetes álom, nem félsz Te valamitől vagy valakitől? -
#566 Túl sok Csákit néztél.
Milyen érzéseid voltak közben? Azokat tudatosítsd, és meg is vannak a készettések, hogy miért jött az álom. -
CUCLI #565 délután ezt álmodtam
már nemtom ,h kezdődött. hugom kapott egy babát ami kissé szétvolt égve.nemvolt szeme és jobbkeze. mentünk az autópályán és a kocsi lerobbant. bementünk egy elhagyatott farma ,h kocsit megnézzük. mindenki elhúzott. és a baba rámnézett és mosolygott. utánna elkezdett felém mászni. aztán elkapta a kezem és úgy belekarmolt ,h durván elkezdett vérezni a kezem. erre rohantam volna kifelé az útra.
de a baba még mindíg a kezembe kapaszkodot. erre letéptem és nekibasztam egy fának, eközben még mindíg mosolygott. odamentem ,h megnézzem és akkor nem csinált semmit csak mosolygott felém. ráraktam egy követ ,h amíg keresek valami segítséget addig nehogy megint életre keljen. kimentem egy bezinkúthoz és bementem a wcre ,h a kezem lemossam. és akkor a budi válaszfala alól kimászott szépen lassan
a baba keze. erre belerugtam és kifutottam. full gyorsan mászott utánnam én megfogtam és az 1ik benzines csövel lelocsoltam. és miközben kezdett volna megint gyorsan felém mászni begyújtottam a gecibe és belevágtam az 1ik kukába. mentem vissza a kocsink felé és láttam ,h hugom babával játszik és szorosan magához öleli.a baba nem csinált semmit csak nézett rám. és akkor megint elkezdett mosolyogni
erre hugom leakarta venni magáról de nemtudta mert full elkezdte szorítani a nyakát a baba. erre sírva elkezdtem futni felé ,h leszedjem a babát róla. sikerült is. hugom felkelt és elkezdett futni anyámék felé. erre kurva mérgesen belerugtam a gecibe és berepült valami garázsba. erre odaértek anyámék és a hugom. mondta fater ,h menjünk be és nyírjuk ki a babát. mentünk befele de tök sötét volt.
aztán a villany felkapcsolódott és a baba mosolygott ránk miközben egy baszott nagy ollót tartott a kezében. erre a villany lekapcsolódott és apám ordítását lehetett hallani. mikor a villanyt felkapcsoltam akkor láttam ,h a baba beleszúrta az apám lábába az ollót. erre odarohantam ,h segítsek neki de a villany megint lekapcsolódott. odaértem apámhoz és kihúztam az ollót a lábából. ő kifutott a garázsból
és akkor hallottam egy nyisszanást és éreztem ,h nemtudom mozgatni a bal tenyerem mert levágta a baba. erre elkezdtem sírni és könyörögni aztán a villany felkapcsolódott. térdre rogyva és sírva feküdtem a padlón és a kezemből ömlött a vér. a baba meg ott ált elöttem egy méterre óllóval a kezében és mosolygott de most még jobban mint eddig. utánna villany megint lekapcsolódott és kintről csak egy kiabálást lehetett hallani.
na itt ébredtem fel. szerintetek? :S -
#564 Te nem nézel túl sok filmet, vagy valami? Állítólag az álmok elnyomott vágyakat is megjelenítenek, hát ezek után én nem szivesen találkoznék veled :) -
[Walaki]D`Lair #563 kedvenc topikom :) -
#562 nekem több olyan álmom volt amire még most is színtisztán emléxek:
1.:Ezt régen álmodtam és szinte naponta jó sokáig. Sötét van mindenhol és én egyedül vagyok. Aztán feltűnik borzasztóan sok millió katona és gonosz ember árnyéka (igen, még mindig sötét van!). Eltaposnak és a maraddék embert akik megjelennek mögöttem kínozzák, lelövik és nagyon fáj mindenem, rosszul érzem magam, félek. Amikor felkeltem sírtam és kb 10 liter víz volt a lepedőn...
2.:azt álmodtam h éjszaka felkeltem és lázas voltam, fáj mindenem. Ezzután felkeltem és fájt mindenem, mintha lázas lennék. (ez ma volt és még mindig így érzek)
3.: ezt nem tudom mi miatt történhetett: egy utcabeli lányt kínoztam meg mindenféle fémszerszámmal, de ő meg se érzte hanem beszélt tovább, mellettünk állt a lány nagyapja és végignézte az egészet..
Ilyet én sose tennék senkivel. -
#561 legközelebb majd úgy ébredsz, hogy valami meleg, és vizes lesz az ágyon :D -
#560 Na felhozom a topikot!
Szal épp mostan ébredtem (tom, sokáig alszom ) és elég király álmom volt.
Azt álmodtam, hogy özönvíz volt a világon. Ráadásul nem eső formájában, hanem a földből lövellt ki a Föld egyes pontjairól. Így aztán végig sötütt a nap, de a Föld folyamatosan megtelt vízzel így foltokban. Nagyon hosszú, kalandos álom volt ez elég sajátos atmoszférával (imádom az ilyeneket). Ráadásul egyszer felkeltem, de az érzés annyira bennem volt, hogy visszaaludva folytatódott az álom.
És elég filmszerű volt. Az egész úgy kezdődött, hogy a tudósok mondták, hogy özönvíz lesz, de senki nem hitte el (én sem). Nyomatták a TV-ben, hogy Busht hogyan fogják megmenteni, meg ilyen hasonló baromságok. Én meg éppen Pécsett voltam. Aztán elkezdődött az eső (mert ha bár nem eső volt, de olyan magasra lövellt ki a fölből, hogy eljutott néha oda is a permet) és mindenki menekült. Emlékszem felhívtam apámat is, hogy ne aggódjon értem, meg hasonlók, szal elég szívszorító volt.
Aztán elkezdtem tervezgetni, hogy hova meneküljek. Vajon egy globális árvíz ellen hova lehet menekülni? Tudtam, hogy a víztől nem fogok elmenekülni, de nem is akartam meghalni az árhullámtól. Elindultam a Mecsekbe, hogy keressek egy völgyet, ami talán felfogja a hullámokat (persze reális esetben semmi esélyem nem lett volna, de akkor ez így logikusnak tűnt), meg próbáltam valamit keresni, ami nem túl nehéz, de azért majd fentart a vízen. Találtam is egy bazionagy üres bádogkannát, amihez odakötöztem magam. Itt ébredtem fel, visszaalvás után pedig még inkább adventure lett, semmint katasztrófa. Utána találkoztam az erdőben pár barátommal, együtt menekültünk. Meg is érkezett a víztömeg, ami elől leugortunk egy hatalmas kanyonba, ami már megtelt vízzel (simán ki kellett volna nyiffannunk az eséstől, ráadásul az a kellemetlen zuhanás érzés volt alatta), gondoltuk ha itt ér el minket, az nem annyira vészes, mintha szárazföldön. Közben meg végig ragyogó napsütés, meg menekültek az állatok is. Szóval lent a kanyonban kiúsztunk a partra és nagy tempóban futottunk, ahol rájöttem, hogy elhagytam a hátizsákom, amiben kés volt meg ilyenek, és ettől akkor valahogy nagyon megijedtem, hogy elvesztettem és az egyik barátnőm is eltűnt.
Oszt ezután felkeltem. Sajna nem lett vége, de a végefele így is kezdett lightosodni. Az is érdekes, hogy előző estem meg tsunamival álmodtam. Valamiért gyakran szerepel a víz az álmaimban. -
#559 állok egy réten és felémrepül egy loál aztán fölébredtemm kivert a víz -
#558 jólvan akkor hadjuk látom nem éreda mit mondok neked!