879
Írd le!
  • mod
    Azt álmodtam, hogy a hátamat meg fogják műteni, és az orvos azt kérdezi tőlem, hogy nem-e baj, hogyha 8mm-el nagyobb vágást ejtenek a hátamon. Mondom nem. Aztán elaltattak a műtőben, és nem emlékszem semmire.
  • [Walaki]D`Lair
    Volt bizony...
  • Bandew
    Én meg az elmúlt két éjszaka ugyanazzal a csajjal álmodtam. Eddig fel sem tűnt, de az álmok után furcsamód vonzónak találom. Volt már veletek ilyen?
  • Mirk
    Életem leghosszabb és legrosszabb álmát álmodtam. Olyan rohadt szar volt hogy egész végig éjszaka volt, és szinte minden szürke, fekete, meg fakó. Nem is részletezem, olyan undorító volt mint az állat. Semmiféle szörny vámpír vagy hasonló hülyeség nem volt benne mégis beszartam. Mint ahogy ez lenni szokott, mikor álmodtam nagyon élesnek hatott az egész, most viszont alig tudom felidézni a részleteket. Azért még néha bevillna valami...
    wáááááááá
  • Hajnalcat
    Ma éjjel ismét egy viharos álmom volt. Már egyszer volt ilyesmi...
    Egy idős néne házába menekültünk, ami egy nagy dombon terült el. Az a ház óriási volt, magas mennyezettel és hatalmas üvegablakokkal, csigalépcsővel. És pont ott helyezkedett el, ahol igazából a házunk. Simán be lehetett látni egész Egerszeget. Aztán megrezegtek az ablakok, dörgés, villámlás és jött az a nagy sötét felhő, de furcsa mód csak a belváros fölött haladt el csíkban, nagyon érdekes volt, mert a széleit látni lehetett, de nagyon sötét volt, aztán látni lehetett a nagy villámokat, amik kijöttek a felhőből, meg az óriási esőt, ami csak úgy ömlött, de olyan volt az egész, mint egy mesebeli filmben. Olyan furcsa. Aztán jöttek a nagy tornádók sorba. Azok is azon a vonalon, végigsöpörtek a városon. Ejj, annyira féltem. Aztán végül felébredtem.
    Tornádós álmom már volt egyszer, és furcsa mód az is Egerszeg közelében haladt el. Akkor egy helyi buszra szálltam fel, mert menekültem egy fickó elől és kés volt a kezemben, de senki sem vette észre. Kiértünk Pózvára(ott van igazából egy diliház), bekanyarodtunk, aztán leszálltam egy rét szélénél találtam magam, a rét körül erdőség volt. Sütött a nap, de furcsamód megjelentek a tornádók napsütésben. :S És ugyanígy jöttek sorba egymás után, végig a réten. Én még néztem egy darabig, aztán beszálltam a buszba, ami menekülőre fogta a dolgot, de rossz irányba ment. Ahelyett, hogy kifelé haladt volna, egyenesen a tornádó felé hajtott, már majdnem beleértünk a tornádóba, sikítoztunk meg minden és felébredtem.
    Őrült álmok, de remélem, nem vállnak valóra.
  • Aquir
    mert igazából egyáltalán nem tudsz?
  • Kontrakcio
    én Zooey-ról álmodtam
  • sz4bolcs
    Azt álmodtam, hogy tudok úszni, kutyában, mellúszásban, gyorsúszásban. Csodálatos volt. :)
  • Hajnalcat
    2006. 07. 01.-én regisztráltattam magam, szóval még 2 hónap pont. :)
  • Aquir
    tehát 3 hó van akkor az újaknak, ok =)
  • hen-tes
    Újreg.. :P
    Csak három hónapos reggel lehet beszabadulni. :D
  • Aquir
    igen, láttam :)

nem tudod megnézni? meddig?
  • Hajnalcat
    Gondolom, láttad a filmet. :)
    Hmm...érdekes témák, beleolvasok, köszönöm.

A Zöldszart nem tudom megnézni, új vagyok.
  • Hajnalcat
    Eszembe jutott az egyik fórumozó mondata, amit nekem írt bátorításként. :)

"Nem hinném hogy alapjában véve naív természet vagy, bár mindenkinek vannak naív pillanatai."
  • Aquir
    akkor mondjuk ezek :)

The butterfly effect
    Mennyien vagyunk képesek ölni?
    Hazugságtan
    Deja Vue és tudatos álmok

és a legjobb...

Zöldszar :D
  • csgj
    naaaagyon jó volt :))) persze lehetett volna még jobb, de egyelőre jó volt ez is. most álmodtam róla először...
  • Aquir
    és "nagyon" jó volt? :D
  • csgj
    háháááá!!! Zooey volt álmomban :) tök jó volt xD
  • Hajnalcat
    Nem vagyok az, csak ő nevezett annak, ő meg mindenbe beleüti az okos kis orrocskáját.
  • Aquir
    ja igen, ok :)
  • hen-tes
    naívállatka lennél? :D
  • Hajnalcat
    Amiben sz4bolcs le akar mindenkit okítani, abba a topikba inkább nem mennék... Látom, ott házigazda vagy, de tudod, volt sz4bolccsal egy kis nézetkülömbségünk (naív állatka, hülye, gyerekes stb...szavakkal illetett) és hát nem szívesen írnék oda.
  • Hajnalcat
    Na, azt most néztem meg, inkább kihagynám kuki-mukit és társait. :D
  • Aquir
    ha pszihológiás a tudatos álom akkor talán a filozófia is az neked? :)
  • Aquir
    :D
  • hen-tes
    Aha, bár kicsit régimódi: Gumiszoba :D
  • Hajnalcat
    Hmm...érdekelnek az ilyen dolgok, bele is olvasok.
    Ilyen pszihológiás fajta topik van még?
  • Aquir
    Most is az, csak újra olvasd el a topicot elejétől
  • hen-tes
    Ah ez az. :D
    Jó topic volt anno.
  • Aquir
    CUCLI az álmát is (itt az #565) eredetileg a Tudatos álom/Testelhagyás topicba írta, onnan irányítottam őt ide :)
  • hen-tes
    Erről volt egy topik, ha jól emlékszem. :D
  • Aquir
    az irányított álom a legjobb, ahol még érzed is közben hogy hogyan fekszel az ágyon.. és közben az álomban mindent megtehetsz amit tudatosan akarsz... annál élethűbb dolog nincs! :)
  • Hajnalcat
    Az nálam is előfordul sokszor. Egyszer pl. a barátom épp mellettem aludt, és később mesélte nekem, hogy állítólag álmomban ütöttem az ágyat a kezemmel, és felkiáltottam közben, hogy jaj. Vicces lehetett. :D Kár, hogy az álmomra akkor nem emlékeztem.
  • Bandew
    Nekem általában álom közben is tudatos, hogy ez egy álom és néha tudom befolyásolni, de néha hiába próbálom nem megy. Mintha Superman-t megfosztották volna az erejétől...
  • Hymtozis
    Nekem is szokot ilyen lenni, ha pl. felébredeg, de nem nyitom ki a szemem, és érzem, hogy visszatok aludni, akkor elkezdem tudatosan folytatni az álmom, és alszom...
  • Moyko
    Velem előszokott fordulni hogy félálomban, tudom hogy álmodok, és lehet irányitani a gondolataiddal, ha erősen koncentrálsz..de nem sokáig..mert hamar elfáradok.
  • Qwerty4
    Én ma egy elég érdekeset álmodtam.
    Nyomozórendőrként dolgoztam egy kis városba, majd nem tudom mért kiküldtek egy pár zsarut közülünk egy közeli kis faluba ahol képzeljétek festenünk kellett falakat.Én a falu végére kerültem ahol festetetm egy kis lerobbant de nagy házat,kapus ház volt.Festegettem, beesteledett.Ott voltam majd két fickó bejött a kapun egy csajjal, és az egyik rocker kinézetű elvágta a lánynak a torkát.Tehát a szemem előtt megölte.A másik fickó egy kopasz ember volt.
    Miután megölték a lányt állítólag bosszúból elhajtottak a motorjukkal.Én eléggé megijedtem és elmenekültem(ilyen egy rendőr?)egy másik házba ahol egy középkorú nő befogadott mert ő is látta mi történt tehát biztos ottt aludtam.
    Másnap visszamentem a városba és nyomozást indítottam.
    Körbe jártam a várost, majd a kórházban folytattam a nyomozást, leeht odavezettek a szálak, majd megláttam hirtelen az egyik tettest a kopaszt, bizonyítani nem tudtam, néztünk egymásra, csúnya tekintete volt, meg ismert és biztos gondolta sosse kapsz el.Egy kicsi idő és bombariadó a kórházban, mindenki elhagyta a kórházat, nem sikerült elcsípnem.
    Következőkor már otthon voltam, ahol megjelenet a 2 gyilkos ki akartak nyirni engem, a kopaszt lelőttem, közben erősítést küldtem, megjött az egyik kolléga és a másikot is lelőtte.

Jó volt.
  • Aquir
    detto
  • Hymtozis
    Egyszer buszon elaludtam és azt álmodtam, hogy egy baszott nagy és csúnya bogár van a kezemben, arra felriadtam, eldobtam, majd kiderült, hogy a telefonom volt az.

Eddigi legkerténebb álmom egy akció mese volt, volt benne mindeki, Pókembertől kezdve a gumimacikig, de a fele maradt csak meg, meg régen volt... (kb 4 éve)
  • hen-tes
    Ahhah, igen, ez velem is sokszor előfordul. Éppen egyik nap, csak az álomra már nem igazán emlékszem, de elestem benne, és a testem mozdult hozzá, amire felébredtem, whá de rossz. :w||