879
Írd le!
  • hen-tes
    még háromnegyed négy sem volt :|
  • Yo Lord
    Jó értem!
    Tegyük fel elhiszem! :DDDDDDDDDDDDDDDDD
    És 11 évesen fennt vagy fél 4 ig akkor igyál egy kis meleg tejet és aludj vagy még az az egy variáció lehet h spullba netzel! :DDDDDDDDDDDD
  • hen-tes
    11
  • Yo Lord
    neked mi bajod velem?
    egyébként most bizonyosodtam meg a te értelmi szinetdről!
    láttam milyen értelmetlen topicokat nyitottál! a legtöbbe a kutya se ír!
    jah és hány éves vagy öcsi? (már ne vedd sértésnek)?
  • hen-tes
    itt írtam le
  • alias ffx
    nemrég azt álmodtam hogy egy városban futok a csúcsforgalom közepén legalább 60 km\h -val, simán kerülgettem az elöttem lévő akadájokat. Éppen egy emeletes buszt üldöztem amin katonák ültek, angolok voltak. Aztán megáltak a pirosnál és leszálltak. Elkezdtem velük beszélgetni aztán felébredtem.
  • hen-tes
    értelmes volt, köszönjük
  • Yo Lord
    A minap nem is álmodok de egyesek szerint álmodsz csak nem elmléxel rá és ez az én elméletem is!
  • Astaroth
    Önző vagy!
  • marsu
    egy szebb világot, magamnak.
  • Skiper
    jaja, kisebb koromban volt sokszor.
    akkor jól jött, mert a rémálmaimat tudtam kontrollálni, na meg volt hogy egy szép helyen voltam (vöröstéglás házak, fehér korlátokkal az erkélyen, kék éggel, nemtom hol volt de jól nézett ki) és egyszerűen belémhasított az érzés, hogy Most jött el az ideje, hogy kiugorjak az erkélyen. hát így is tettem, aztán repkedtem össze-vissza, mint valami szuperhős :)
  • Skiper
    :DD

én amúgy egy héten 2-3× mindig röhögve kelek fel :)
  • SirLord
    Te is ugy gondolod, hogy az álmaink, valoságosabbnak tünnek, mint amit ébren élünk át?
    Tudnak rolad!
    Megtaláltak, menekülj!
  • bogyoka
    húhh, rendes rémálom
  • bogyoka
    jájj, én meg marokszámra szedtem ki a hajam, ahogy simogattam
  • magus
    sielek a budai hegyen
  • DJviolin
    Egyszer azt álmodtam, hogy a 2. világháborúban, a falum felett repültem a magyar pumákkal. Egszercsak elszabadult a pokol, amcsi mustángok mindenhonnan. Eszeveszettűl próbáltam kikerülni a csatából, de ezek a szemetek jöttek mindenhonnan. Mindig többen voltak. A lőszer is már kifogyóban volt, meg egy tetü ellőtte a bal szárnyon lévő kormányszerveket. Eddigre már a Balaton felett jártam, a gép elkezdett zuhanni a víz felé. Akárhogy próbáltam nem tudtam felhúzni, eszeveszettűl pörögtem az égő géppel lefele. Elkerülhetetlenül belecsapódtam a vízbe. Útálom a vizet. Nem tudok úszni. A bekötőhevedereket próbáltam a késemmel elvágni, ezt nagy nehezen sikerült is. Ezután megpróbáltam kirugni az ablakot, de nem sikerült, fogyott az oxigén, és szép lassan meghaltam. Ekkor ijedtem fel. A legrosszabb az, hogy mikor felébredtem, kapkodtam a levegő után, és éreztem a testemen azt az erőt, amikor egy kisgéppel emelkedsz vagy süllyedsz, és bedugul a füled. Nem semmi egy álom volt.
  • Raszkolnyikov
    Egyszer azt álmodtam, hogy egy gyerek kori barátom házából sétáltunk ki néhány új osztálytársnőmmel és vihogtunk. Egyszer csak egy hatalmas villám csapott be a földbe, hatalmas vihar. A szél arra hajtott egy bokrot a többiek bebújtak alá, de én nem. És nevettem, hogy egy kis eső nem fog megártani. De a víz belenyomott a földbe és arra gondoltam, hogy most minennek vége. Vártam a halált. A következő gondolatom az volt, hogy a fenébe is így nem lehet vége! És kütdöttem az életemért. idáig elmeséltem a rajztanáromnak, aki azt mondta, hogy ez arra vezethető vissza, hogy amikor csinálok valami rosszat, akkor én is tudom, hogy az rossz és hogy nem kellene. És valóban. Ezt a züllős korszakomban álmodtam.

Az álmom egyépként úgy folytatódott hogy csönd lett. Sötétség majd valami reklám, ami egy új Pentium 4 hűtőről szólt. Ezt azért nem meséltem el, mert féltem, hogy komolytalannak fog majd tartani.
  • Raszkolnyikov
    Biztosan valamilyen szorongás van mögötte. Talán egy rossz élet élmény.
  • Raszkolnyikov
    Ilyen értelmetlen dolgokat én is szoktam álmodni. Érdekes és mindig elgondolkodtat.
  • icmi
    Én azt álmodtam, hogy kifogyott a benzin a gokartomból, elvonszoltam a konyháig, kinyitottam a hűtőajtót, de nem találtam benzint...

• marsu
    Hy.

Van nekem egy visszatérő álmom.
    Azt álmodom sokszor, hogy itt a saját lakásomban kergetnek, üldöznek, helységről helységre, a villanyt nem tudom felkapcsolni, és nem is látok semmit. Érzem, hogy nagyon félek, és nem tudok elbújni sehová, ekkor felébredek, tiszta víz vagyok, és a szívem majd kiugrik a helyéről. És mondom ez visszatérő álom.
  • csabawarchief
    kemény
  • Aquir
    szuper. én azt álmodtam, hogy (asszem) otthon lezuhanok :))))
  • csatarij
    Na mondok valami érdkeset. Egyik este azt álmodtam, hogy a polgármesteri hivatal mögé mentem cigizni a haverommal. Csak hogy az volt a gáz hogy lebuktunk, és qrva nagy égés volt, meg szar. Na ez nem is érdeskes de másnap oda mentem a polg.hiv. mögé, de nem cigizni, és beledobtak egy petárdát a kapucnimba. Na szóval erről csak annyit, hogy figyeljetek oda a vészjósló "jelekre", szal ha azt álmodod, hogy ott valami gáz lesz, oda ne is menj!
  • Rip
    Na, volt még egy banális világmentős is. Egy erdőben játszódott, este volt. A dolog pikantériája az volt, hogy az erdőt (és a világot is, ez teljesen egyértelmű volt:)) különös "agylények" uralták. Ők gyakorlatilag egy hatalmas agyból és 2 óriási szemből álltak, és 3-4 ember magasak voltak. Én rohangáltam előlük, és egyszer csak találtam egy hóval borított betonlapot két fogantyúval rajta. Tudtam, hogyha felemelem, azzal megmentem a világot. Felemeltem, és ezzel megmentettem a világot :) Tök jó érzés volt, hogy én vagyok a világ megmentője. Mondjuk elég könnyen ment :))

Azért milyen hülyeségeket ki bír már találni a beteg elménk :) Erről megbizonyosodhattam e fórum olvasgatása közben is. (hörcsögvérrel falra-mázolt sátánfej, meg ilyenek, háháhá!)

(Oú sont les anges?)
  • hen-tes
    ufós inváziós nekem is volt :D
  • Rip
    Valami hasonlót már álmodtam én is (lelövőset).

Az egésznek csak a végére emlékszem. Valami beépített ember voltam egy bandába, de valahogy lebuktam. Elvittem egy kertbe, ahol kiszáradt göcsörtös fák voltak. Letérdeltettek, és a vezérük pisztollyal fejbelőtt. Fájdalom egyáltalán nem volt, csak talán egy nagyon halk sípoló hang, és teljes fehérség öntött el mindent... Fura, hogy nekem is fehér fény jött elő, nem pedig feketeség, vagy felébredés.

Álmodtam még ufós-inváziósat, meg zombis-kergetőset, de ezt majd máskor :)
  • Lesszi
    én csocsozom
  • [Walaki]D`Lair
    és tök ismeretlen visszatérő helyek?

Én. pl csernobilban vagyok nagyon sokat, ismeretlen világokban barangolok esetleg háborús lövöldözős (szerintem)
  • KTC
    naná, persze! gyerekkorom lakhelyére soxor visszatérek, mint pl ma éjjel is:)
  • [Walaki]D`Lair
    De nem úgy...hanem teljesen ugyanott...
  • hen-tes
    ma álmodtam egy világot magamnak
  • hen-tes
    volt
    általában magyarországon álmodok
  • [Walaki]D`Lair
    És olyan volt már veletek, hogy többször álmodtatok ugyanazon a helyszínen?
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem az utóbbi időben olyan rémálmaim vannak, (mármint kurva ritkán, de ha van akkor ilyen) hogy tök nyugi minden, zajlik az álom...egyszercsak valami elkezd nem smakkolni és mocorogni kezd valami...akár a hókupacban, akár egy autó alvázába préselődve, lényeg, hogy én ettől rettenetesen megijedek, de ilyen szabályos halál félelmem lesz és felébredek, és érzem ahogy dobog a szívem,olyan erősen ver, hogy szinte már fáj...nagyon durva...:))
  • ranGer2
    mostanában kurára nem emlékszek! ... semmire az álmokból..
  • hen-tes
    csupa sexest álmodok :O
    egyik nap : haver nővérét dugtam, és ugyan azon este még bnővel fürödtem szazl

ma meg oszttársat vetkőztettem ágyamon, apám meg egyfolytába be akart jönni :D
    de felébredtem
  • artschi
    Azt,hogy megbeszéltünk egy 4-es gruppent 2 csajjal meg egy haverommal, de nem lett belőle semmi, mert a csajok lemondták...
  • hen-tes
    jah jó
    np