19663
  • Csirke4
    Csókolom
  • lachun
    hello mindenkinek !!!
  • lachun
    szép jo estétt mindnekinek, nem sokára megyek ,remélem!!!!
  • lachun
    tegnap könyörögtem minden havernak, az acauntott csinálja elösször,inen az ö hibájuk már!!!
  • KMeyer
    A pénteki account még működik.Bár lehet,hogy ma már nem tud újat csinálni.
  • lachun
    szerintem tud ,bár ez megsem fordult fejemben!!!
    Igazábol a weben már nem is fut a free, szerintem ma már ne mis lehet acauntott csinálni:(
  • KMeyer
    Az újonc tud ejtőernyőzni,vagy kell hozzá vmilyen rang?
  • Punker
    hétfő reggelig talán.
  • Kit--Kat
    Meddig tart a free?
  • lachun
    Ujra üzemel a magyar érdekes bejelentések az 1.21röl , ha nem hiszed olvas utánna!!!!1.21 és ami még jönn!!!
  • lachun
    oké ,de pihenés képpen egykét francit átküldhetsz a másvilágra!!!4
  • Sippie
    én csak estefele leszek, holnap ZH-zom úgyhogy muszáj tanulnom :/
  • lachun
    Csirke4 , tegnap köszi a sok löszert, amivel eláttál:DD
  • Csirke4
    hehe
  • lachun
    mindenki szedje le idöben a játékok, csináljon freeacauntot, elsösorban ejtöernyös zavarkeltés ,lesz a cél!!!!!
  • lachun
    Ha kellö létszámlesz, meghírdetünk mára, egy GIGAhadjáratott!!!
  • lachun
    na szép jonapot:))
  • Sippie
    havonta annyi :P
    huh, most nemtok TS-re menni, megyek szunya. Majd holnap keress ott 1sthpr.-es jelzővel ellátott embereket, ők felvilágosítanak.
    Fizetni pedig dombornyomott vagy neten vásárláshoz alkalmas kártyával lehet.
  • Neoncsoves
    És hogy kell fizetni? Ott vok TSen pls help!!!
  • Neoncsoves
    1600 egy évre?
  • Neoncsoves
  • Sippie
    Najó kezdjük az alapoknál. Ez alapjában véve egy online játék, azaz nem csak hogy lehet hálózatban nyomni, de gyakorlatilag annak van értelme. Offline ugyanis csak a fegyvernemek kipróbálására, tsztelésére és esetleg (célszerű itt) az elsajátítására van lehetőség. Warezos megoldás nincs, havonta 2ezer párszszáz forint nem egy vészes összeg, és ha egy évre fizetsz akkor jelentős kedvezményt kapsz, havi 1600-ra jön ki kb, az meg mi manapság? Semmi. Teamspeak infot a wwiionline.hu-n találhatsz, ott bal oldalt a menüben hogy twilek.hu stb.
    A játék maga teljesen komplett, gyakorlatilag minden létező fegyvernem megtalálható ami a második világháborúban képviselte magát. Angol-Francia vs Német van jelenleg, de tervezik afrika hadszinterét olaszokkal. Amennyiben Faterodnak is bejönne a játék online (amely egyébként fantasztikus, egy komolyabb hadjárat során többtizen gyűlünk össze csak mi magyarok és a hangulat remek) biztos vagyok benne hogy azt a párezer forintot nem sajnálná rá.
    Hogy miért lennénk sokan? Azért lennénk sokan mert magyarországon jelenleg van egy squad (Hunyadi) amelyben az előfizető játékosok zöme megtalálható, a játék ugyanis a csapatmunkára épül, az egyéni rambózások általában igen hamar halállal végződnek. Szóval ez a Hunyadi hétvégente összeverbuválódik és együtt nyomjuk (hétköznap is, csak akkor ugye délután estefelé inkább) valamint mi segítünk az újoncoknak, akiknek kérdése van stb. (mint ahogy azt észrevehetted jelenleg is :D) szóval a játékban öreg rókának számítók mind Hunyadisok... Aki nem Hunyadis és azt mondja hogy öreg róka, az kamuzik :D:D
  • Neoncsoves
    7 nap után?
  • Neoncsoves
    Nincs vmi jó kis warezos megoldás hogy ne keljen fizetni?
  • Neoncsoves
    11 perc és lent van a gém!!! :)
  • Neoncsoves
    Én meg stukival szétbombáznám
  • Neoncsoves
    Még egy kérdés.. Lehet a gameben hálozatba nyomni?
    Mert faterom imádja a tankokat :)
  • Neoncsoves
    Teamspeak van csak TS ip nincs :( És miért lennénk sokan? :)
  • Neoncsoves
    Nem ugy akartad mondani hogy ma? :)
  • Sippie
    jelentem van, de jobban jársz ha szedsz egy teamspeaket, ugyanis beszédben sokkal gyorsabb, és egyszerűbb elmagyarázni a dolgokat, és holnap sokan fent leszünk biztosan.
  • Neoncsoves
    Má húzom lefele:) SIppie van MSNed?
  • Sippie
    nincsmit
  • Neoncsoves
    Thank you
  • Sippie
    meg hajózni, meg repülőzni, meg gyalogosozni, meg gyárat bombázni, meg 88-assal lődözni, meg tankokra szeretetcsomagot pakolni, stukázni, stb :)
    www.wwiionline.com -ról tudod letölteni a full verziót (ennek csak full verziója van :D )
  • Sippie
    hát, ha nagyobb laggok nincsenek földi harcnál, azért a légi csatát még mindig megszenvedem, szóval az asszem kimarad a 3 nap alatt :)
    de a 13.0-ás átlagot asszem megjegyzem magamnak :D
  • Neoncsoves
    És ennek van full verziója? ha van akkor honnan lehet letölteni mert az oldalrol se jön ami a wwiionline-n van meg a wanadoon sincs fent! Vki help!
  • Neoncsoves
    Hali! Ebbe lehet ejtőernyőzni meg tankozni meg minden?
  • pedrohsi
    valószínű ékezetet használtál, próbáld anélkül
  • lachun
    asszem én már segittem, és nem sokára jönn !!
  • lachun
    nagyon jo ,holnap extra sokan leszünk, remélem:))