19663
-
#15817 gyere TS-re segítünk. -
thomka #15816 Hali. Van egy kis problémám. Amikor csinálom az Account ot és kitöltök mindent rámegyek alul hogy next ezt írja ki:
There was an error processing your request. Please try again later.
Mi a probléma? -
pedrohsi #15815 trial trial trial:) -
pedrohsi #15814 Nem járja, hogy alul legyünk, fel-fel vitézek:) -
pedrohsi #15813 A háromnapos, soron kívüli Free Trialt eléritek ITT
a második opcióra kattintva CREATE ACCOUNT, meg kell adni egy email címet és a játékban használni kívánt nevet ÉKEZETEK NÉLKÜL!
Utána letöltés, telepítés és beállítás, ahogy ITT le van írva (kivéve persze az account létrehozása részt, mert az már megtörtént. -
#15812 VAN FreeTrial! -
Cimbi #15811 Álmos,Előd,Ond,Kond,Tas, Huba, Töhötöm -
#15810 Jah elolvastam fórumon, értem :) -
#15809 höh?! ammeg hogy?
lehet tudni valami konkrétabbat hogy akkor kikből is áll jelenleg a vezetés? -
lachun #15808 Látszik rég voltál. Uj vezetés van és uj rangsorrend, de szerintem ez is jo lesz!!!
Szoval csak honvéd!!!Vagyok!!!
-
#15807 Őrmester úrnak is szép jó napot! :) -
lachun #15806 Az irányitást ugy konfigolodbe, ahogy nekedtetsszik, ez csak ajánlat!!! -
lachun #15805 na szép jo napot elveszett Kamarad:DDD -
#15804 Biza, manapság az 1giga már alapkövetelmény. -
#15803 Igen az 512 ram úgy általában kevés bármihez is. Ha van lehetőséged fejleszd fel 1 gigára mert nem csak ez a játék fog begyorsulni hanem minden. Költségben pedig jóval kevesebb mint procit cserélni.
Itt nem csak a játék grafikáján múlik az, hogy mekkora a gépigénye hanem a játéktéren is. Itt a játéktér a nagy más játékban fordítva. Ha a memóriába be tud tölteni kétszer annyi adatot mert több a hely akkor sokkal símábban fog futni mert nem kell megakadnia a vinyó műveletek miatt. Ez igaz minden játékra és programra ami fut a gépen. -
manohun #15802 reggelés után 14 napig van lehetőséged játszani -
#15801 Lehet h hülye vagyok, de a free trialt 14 napig érvényes, vagy 14 napnyi ideig lehet vele jáccani? (14X24h?) :) -
pedrohsi #15800 Az 512MB ram nagyon kevés, ha lenne legalább 1 gigád, az jót tenne neki. -
Atreides #15799 Igen, de elegge akadozva fut, pedig ilyen grafikaval es ezen a gepen ez eleg furcsa. A kezeles se igazan szimpatikus, pedig az alapotlet nagyon vonzo. Majd meg probalgatom. -
lachun #15798 Remélem akkor kitudtad probálni?:)) -
lachun #15797 ejh a link rossz az elöbbinél, bocs ez jolesz!!!
Szoval magyar HQ üzemel: http://www.wwiionline.hu/index.php -
Atreides #15796 Rájöttem, bocsi :) -
Atreides #15795 sziasztok!
Letoltottem a hivatalos oldalrol a full verziot. Azt olvastam tobb helyen is, hogy offline ki lehet probalni (uresben), de ha elinditom, mindjart be akar jelentkezni. Magyar oldalon is regisztraltam magam, de meg nem jott meg a level, igy ott se latok sok mindent.
Segitene vki? -
lachun #15794 egyébként magyar HQn fent van a freetriál figyelő!!
www.wwiionline.hu -
#15793 nem a free lesz a dobozos reklámja úgy mint más játékoknál a demo -
lachun #15792 Mikor a csiga evöket főzik!!!!
szintén egy FB robbantás !!!
-
lachun #15791 nem persze , ugyan ugy leszeded a játékot mint eddig, csinálsz egy freeaccauntot és jöhetsz golyofogonak egyböl:DDDD -
rdo #15790 De nem csak a dobozoshoz tartozik majd free trial, ugye? -
lachun #15789 Nyugi, Vagy 20 haverom várja a freet ,nem vagy egyedül!!!
Nov11 re lesz valami nagy durranás!!! -
pedrohsi #15788 Igen lesz, ha 11-e körül nézegeted a Magyar HQ-t, kinn lesz a Free-Trial dobozban. -
KMeyer #15787 Én is várom,megrendeltem,de folyton elhalasztották
Eredetileg augusztus közepén jelent volna meg. -
#15786 biztos hogy lesz még idén, remélhetőleg nov.11 körül (elméletileg akkor jön a dobozos verzió ki) -
rdo #15785 Srácok, még ebben az évezredben várható free trial? Mert látatlanban továbbra sem fizetek semmiért! -
lachun #15784 Na egy kis FB robbantás, a Sappererek örömére:))
-
#15783 -
#15782 hello!
wanadoo-ra van egy cimem: ubigaj
please csak holnaptó szedjetek. holnap 17:05 -kor jár le. -
#15781 -
#15780 adjá pízt és megyek :D:D
hm, pedig most időm is lenne rá... lehet lejmolnom kéne megint muteréktól -
#15779 TS-en vagy Hunyadi fórumon megtalálsz minket :) -
#15778 Aha. Így már ok. Asszem jövő hónapban aktiválom magam és megnézem mefint:)