WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
http://iaro.srv.hu/kep/wwiiolhome.jpg
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
A legnagyobb az volt hogy a déli armybaset hagyták meg legutoljára. A várostól messze, egy folyó túlpartján lévõ CP-ket lehetetlenség volt úgy elfoglalni, hogy az összes védõ oda tömörült vissza. Ráadásul a hidat is felrobbantották, így a páncélosaink nem tudtak segítséget nyújtani.
A második hiba, hogy a német rombolók nem támogatták a támadást. Elsõsorban nem is a város kellett volna támadniuk, ha nem az északi dokk légvédelmének fedezetében vagy esetlen Zandvilet mellett várakozva megakadályozni, hogy a szövetséges rombolók elérjék Antwerpent. A legvégén a déli AB-t tûz alatt tartva megkönnyíthették volna a foglalást. Ennek hiányában legalább három szövetséges romboló ontotta ránk a tüzét az öbölbõl.
A légifölény kivívásának hiányát nem nevezném hibának, mert az szinte lehetetlen a sok közeli szövetséges reptér miatt. Nem lett volna rossz, ha a Brüsszelt támadó erõink el tudták volna foglalni és tartani az ottani repteret.
Minden esetre jó kis harc volt. A végén már mindennel megpróbálkoztunk: ejtõernyõs támadással több hullámban, MS-ek felállítása, az AB szõnyegbombázása. A felrobbantott híd elõtt a vasúti töltésen több szövetséges páncélos is feltorlódott. Turan pontosan meghatározta a helyzetüket, így azt a sávot végigbombázva egy Vickerst és egy Matildát sikerült megsemmisítenem, két másik tankot pedig megrongálnom a 2500 m magasból ledobott bombáimmal.
A sikertelen támadás következményeként az összes kiürült Antwerpen környéki várost visszafoglalták.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szerintem minden ww2 es topic meg emlékezett roluk!!
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ftp://downloads.wwiionline.com/bbpreview.mov
ftp://downloads.wwiionline.com/wtdhi.mov
ftp://downloads.wwiionline.com/interface.mov
ftp://downloads.wwiionline.com/fpshud.mov
A készítõk elmondása szerint az 1.19 a meglévõ rendszer teljes újraírása, az õsrégi hibák és hiányosságok javítása (gyalogság mozgása, új kezelõfelület, profi térkép, ami állandóan frissít a menüben és játékban egyaránt), míg a nagyjából 1,5 hónap múlva érkezõ 1.20 már több újdonsággal szolgál majd.
A teszt szerver jövõ héten indul, és független lesz a jelenlegi live szervertõl, a játékosoknak fõleg a fagyásokra kell koncentrálniuk majd.
Nagy változások elõtt állunk ámbörök, a régi hibák kijavítása, és a rengeteg újdonság után reméljük sokkal többen kapnak kedvet majd a játékhoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Katt
Tegnap haza felé a buss megállóban ,egy émymélvolt miko felszáltak, ahideg is fégig futott a hátamon!!!
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=16359
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
<2005-05-07 @ 09:51 - Berkenye>2005-05-07 @ 09:51 - Berkenye> (kommentek: 0)
A Beyond Blitzkrieg egy kizárólag online játszható játék, amelyben játékosok ezrei mérhetik össze harci tudásukat a virtuális Nyugat-Európában. Jelenleg a játszható terület mintegy 354 ezer négyzetkilóméter. Hamarosan elkezdõdik az alkotás elsõ bétatesztje, ám csak azoknak lesz érdemes jelentkeznie, akik legalább az alábbi géppel rendelkeznek:
Windows 98, 2000, XP
1.2 GHz CPU (2 GHz ajánlott)
512 MB RAM (1GB ajánlott)
128 MB 3D videókártya
DirectSound kompatibilis hangkártya
32X CD-ROM
56K Modem vagy szélessávú kapcsolat
1 GB szabad hely a merevlemezen
DirectX 9.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Sokáig nem örülhettünk, mert jött a szövetséges vadászok és bombázók újabb hulláma. Mindkét oldal mozgósította erõit, átlagosan 10-15 gép küzdött a városfelett, de szerencsére a 2-3 gépes fölényünket sikerült sokáig megtartani. Az elképesztõ manõverezõ képességû SpitV-ösöket így is nehezen lehetett lelõni. Volt hogy 4 109F percekig nem tudott lelõni egy menekülõ Spit-et. A szövetségeseknek nagy elõnyt jelentett, hogy a repterük közel volt. Ezt elsõsorban a Hurrik használták ki, ha nem kaptak végzetes találatot, általában hazamenekültek.
Turan elsõsorban a bombázók kárára ért el sikereket, míg nekem 4 Spit-et sikerült lelõnöm. Az esemény megkoronázása az volt, hogy a néhány meleg helyzet ellenére sem Turan, sem én nem vesztettünk el gépet.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ui.: Különösképp a Sör, bor, pálinka hadjárat c. topic érdemel kiemelt figyelmet :)
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Szerinted punker mért nem már vitatkozik velem?<#idiota>#idiota>
És nem szabad megfeletkezni arról, hogy a válaszainkat nem csak õk olvashatják.
Punkerrel szerintem errõl meglenne a véleményünk, de ez nem az a fórum.
Shad jó neked, hogy ilyen kérdésekre van türelmed és energiád válaszolni nekem már nincs én már belefásultam a sok fárasztó emberbe akivel az SG-n találkoztam. A kérdezõn elsõre látszik, hogy nem érdekli a játék mert egy normális kérdést se tud feltenni ezen nincs mit szépíteni. A többi ember aki ezt a fórumot nézi az meg nem hiszem, hogy ettõl elrettenne. Még lenne véleményem, de ennyi is elég elsõre.
A hadjáratokról is találsz értékelést (pl az április 12. és 17.-irõl)
Hunyadi fórum
Létezik a játékban egy olyan város (Kiel ha jól emlékszem) German training ground néven, ahol légierõs küldetésbe is be lehet lépni gyalogossal és a 10 perces védekezõ küldetés után pontokat kapsz a légierõnél. Többen így érték el a tizedesi rangot. Másik lehetõség, hogy beülsz Turan mögé faroklövésznek egy stukába. Turan eredményesebben lövi le a szövetséges vadszokat stukával, mint némelyik német pilóta Bf109-el.
Ez mekkora szar :D"
helyes válasz:
Szar a jó édes k*@{} ߣ¤ß°% <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
DokySG:
Ennek a jateknak az a tejjes neve hogy: Great Battles of WWII: Stalingrad ?
Punker:
nem
Helyes válasz:
A játák neve WWII Online. Pár héten belül kiadják az új dobozos verziót WWII Online: Beyond Blitzkrieg néven.
DokySG:
Az yóh :D:D
És kijött már?
Punker:
olvasni tudsz? a képeket látod?
Helyes válasz:
A játékot több éve kiadták, és folyamatosan fejlesztik. Újabb és újabb városokkal jármûvekkel bõvítik, valamint a menet közben kiderült hibákat javítják.
DokySG:
Warezon biztos nincs kinn.. :)
Mert nforce.nl en sincs
Punker
mivel a játékért havonta fizetni kell az elõfizetést ezért nincs warez. (Ez viszonylag kultúrált válasz volt.)
Helyes válasz:
A játékot bárki szabadon letöltheti, a jármûveket és az egységeket kipróbálhatja offline. Az internetet való jétékhoz elõ kell fizetni, vagy figyelni kell, mikor irdetnek pár hetes ingyenes kipróbálási lehetõséget.
Akármilyen igénytelenül is lettek megfogalmazva a kérdések, a válaszadásnál figyelembe kell venni hogy mások is olvassák a hozzászólásokat, ezért nem lehet hasonló stílusban válaszolni.
Ennek a fórumnak elsõsorban az lenne a szerepe, hogy a játékot népszerûsítse, és az érdeklõdõk választ kapjanak a kérdéseikre.
Sajnálom, hogy mostanában hanyagoljuk ezt a fórumot. Nem ártana néha érdekes képeket, új információkat, élményleírásokat felrakni ide és nem csak a Hunyadis fórumra írni. Az esetleges érdeklõdõk mivel csak ezt ismerik, jogosan azt gondolhatják, hogy alig van itt élet és senki nem játszik a játékkal.
de elismerheted hogy 2-3 an játszani nem UA feeling mint amikor 10 en toltuk antwerpenben és hasonló. na ez nem volt meg amikor visszajöttem.
A "hülye" kérdések lehet, hogy nem a kérdezõ hülyeségébõl adódnak, hanem abból, hogy kevésbé ért a számítástechnikához és az internethez. Meg kell próbálni kitalálni, mit is akarnak, és ha szükséges szájbarágós választ adni nekik.
A komolytalan link emberek a játék fizetõs volta miatt úgyis gyorsan lemorzsolódnak.