WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vasárnap esti ejtõernyõ akció:

BEINDULT AZ 1.19 TESZT SZERVERE!!! Naponta két órát lehet tesztelni, ha minden igaz, magyar idõ szerint este 7-9 között. Ez változhat, mert a hüle nyári idõszámítás kicsit megkeveri a konvertálást:)
CarajoEsp
Holnap lesz a matek. Dupla szurkolást, mert különben egyes lesz. Szerdán meccsre megyek,de csütörtöktõl remélem teljes értékû tag leszek egy 6600gt-vel egyetemben.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Fura szöveg a WWII Online hivatalos oldalán a Bejelentések fórum résznél:)

http://iaro.srv.hu/kep/wwiiolhome.jpg
Punker
azok a lyukak amiket én lõttem nincsenek a fejénél :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nekem csak ez az egy van :)

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Sippie
Képek nincsenek?
Amúgy ha minden jól megy, ma vissza térek a frontra :)
Tegnap gigantikus csata folyt Antwerpen elfoglalásáért. Sajnos két alapvetõ stratégiai hibát is elkövettek a német oldalon:
A legnagyobb az volt hogy a déli armybaset hagyták meg legutoljára. A várostól messze, egy folyó túlpartján lévõ CP-ket lehetetlenség volt úgy elfoglalni, hogy az összes védõ oda tömörült vissza. Ráadásul a hidat is felrobbantották, így a páncélosaink nem tudtak segítséget nyújtani.
A második hiba, hogy a német rombolók nem támogatták a támadást. Elsõsorban nem is a város kellett volna támadniuk, ha nem az északi dokk légvédelmének fedezetében vagy esetlen Zandvilet mellett várakozva megakadályozni, hogy a szövetséges rombolók elérjék Antwerpent. A legvégén a déli AB-t tûz alatt tartva megkönnyíthették volna a foglalást. Ennek hiányában legalább három szövetséges romboló ontotta ránk a tüzét az öbölbõl.
A légifölény kivívásának hiányát nem nevezném hibának, mert az szinte lehetetlen a sok közeli szövetséges reptér miatt. Nem lett volna rossz, ha a Brüsszelt támadó erõink el tudták volna foglalni és tartani az ottani repteret.
Minden esetre jó kis harc volt. A végén már mindennel megpróbálkoztunk: ejtõernyõs támadással több hullámban, MS-ek felállítása, az AB szõnyegbombázása. A felrobbantott híd elõtt a vasúti töltésen több szövetséges páncélos is feltorlódott. Turan pontosan meghatározta a helyzetüket, így azt a sávot végigbombázva egy Vickerst és egy Matildát sikerült megsemmisítenem, két másik tankot pedig megrongálnom a 2500 m magasból ledobott bombáimmal.
A sikertelen támadás következményeként az összes kiürült Antwerpen környéki várost visszafoglalták.
Punker
Antwerpen-t és környékét visszafoglalták :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kit--Kat
én a magam offjáról beszéltem:o

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Milyewn off ww2 téma, nem és ráadásul magyarok !!!
szerintem minden ww2 es topic meg emlékezett roluk!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Kit--Kat
na õk igazi hõsök, nagyon bátor emberek, 20x annyi ellenéggel is felvették a harcot, büszkék lehetünk, hogy ilyen pilótáink voltak rsy az offért:o

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punkerwork
csak jönne már :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Rövid prezentációk a készülõ BB-rõl:

ftp://downloads.wwiionline.com/bbpreview.mov

ftp://downloads.wwiionline.com/wtdhi.mov

ftp://downloads.wwiionline.com/interface.mov

ftp://downloads.wwiionline.com/fpshud.mov

A készítõk elmondása szerint az 1.19 a meglévõ rendszer teljes újraírása, az õsrégi hibák és hiányosságok javítása (gyalogság mozgása, új kezelõfelület, profi térkép, ami állandóan frissít a menüben és játékban egyaránt), míg a nagyjából 1,5 hónap múlva érkezõ 1.20 már több újdonsággal szolgál majd.

A teszt szerver jövõ héten indul, és független lesz a jelenlegi live szervertõl, a játékosoknak fõleg a fagyásokra kell koncentrálniuk majd.

Nagy változások elõtt állunk ámbörök, a régi hibák kijavítása, és a rengeteg újdonság után reméljük sokkal többen kapnak kedvet majd a játékhoz.
sajna nincsenek tisztában vele, az 1.19 lesz lesz béta ,ez van:DD

Punkerwork
elég csúnya hogy egy jó 4 éves játékot beta-nak minõsítenek, és mi még fizetünk is ezért :)

Ujra levegöben a Puma század!!!
Katt
Tegnap haza felé a buss megállóban ,egy émymélvolt miko felszáltak, ahideg is fégig futott a hátamon!!!

hát csak hírejet olvasgattam:))
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=16359

Random work
Ezt hol találtad?

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Beyond Blitzkrieg béta hamarosan
<2005-05-07 @ 09:51 - Berkenye> (kommentek: 0)
A Beyond Blitzkrieg egy kizárólag online játszható játék, amelyben játékosok ezrei mérhetik össze harci tudásukat a virtuális Nyugat-Európában. Jelenleg a játszható terület mintegy 354 ezer négyzetkilóméter. Hamarosan elkezdõdik az alkotás elsõ bétatesztje, ám csak azoknak lesz érdemes jelentkeznie, akik legalább az alábbi géppel rendelkeznek:

Windows 98, 2000, XP
1.2 GHz CPU (2 GHz ajánlott)
512 MB RAM (1GB ajánlott)
128 MB 3D videókártya
DirectSound kompatibilis hangkártya
32X CD-ROM
56K Modem vagy szélessávú kapcsolat
1 GB szabad hely a merevlemezen
DirectX 9.

Kit--Kat
én nem sajnálom majd jövõre, hogy vége, én már most sajnálnám legszívesebben:PPP

CarajoEsp
:D Jó suli volt. Sajnálom ,hogy vége ,de legalább lesz idõm WWII-zni:D

Kit--Kat
hehhe odajárok angoltanfolyamra:DDDDD

CarajoEsp
Jah:D

Kit--Kat
a Károlyiba jársz?:o

Punker
hajrá!

CarajoEsp
Nah holnap érettségizek Spanyolból(ami a legszarabb nekem) szóval aki még olvassa az üzit megkérem ,hogy kétkézzel szurkoljon:D

Random_
Friss kép a frontról:

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
csak néha megszállnak az ördögök mint ferikét! :D
eeekszöszájzbúúúk
Gratulálok, remélem tudok ma menni:))

Random work
<#eljen><#taps>

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tegnap este 21:00 után nagyon hangulatos légi csatát folytattunk Turannal Kalmthout felett. A SpitV-ös hadrendbe állítása után a szövetségesek az új repülõgépekkel megpróbálták visszaszerezni az uralmat a város légtere felett. A HurriII-sek eközben a szárazföldi erõinket bombázták. Mikor bekapcsolódtunk a küzdelembe, minden magasságban parázs légiharc volt. Bevetettük magunkat a sûrüjébe és hamarosan a többi német pilótával együtt megtisztítottuk a levegõt.
Sokáig nem örülhettünk, mert jött a szövetséges vadászok és bombázók újabb hulláma. Mindkét oldal mozgósította erõit, átlagosan 10-15 gép küzdött a városfelett, de szerencsére a 2-3 gépes fölényünket sikerült sokáig megtartani. Az elképesztõ manõverezõ képességû SpitV-ösöket így is nehezen lehetett lelõni. Volt hogy 4 109F percekig nem tudott lelõni egy menekülõ Spit-et. A szövetségeseknek nagy elõnyt jelentett, hogy a repterük közel volt. Ezt elsõsorban a Hurrik használták ki, ha nem kaptak végzetes találatot, általában hazamenekültek.
Turan elsõsorban a bombázók kárára ért el sikereket, míg nekem 4 Spit-et sikerült lelõnöm. Az esemény megkoronázása az volt, hogy a néhány meleg helyzet ellenére sem Turan, sem én nem vesztettünk el gépet.
Én is észrevettem, hogy Csirke egész sokat fejlõdött, és most már hasznos tagja tud lenni a Hunyadinak. Ilyen kiváló tisztelk és tapasztalt bakák mellett nem csoda, hogy ragadt rá valami.<#vigyor>
Sippie
Egészségben, betegségbem... szép gyerekeket is szültek :D
Random_
És mindenki boldogan élt még meg nem halt! :D

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
tudom punker és éppen ezért el se kezdem ;-)
Punkerwork
miért nem vitázok veled? mert úgy tûnt megváltozott a hozzáállásod a játék irányába, próbáltál csapatban játszani és komolyan venni a dolgot, gondolom miután fizettél érte megértetted hogy ez nem 1 öldöklõs FPS és úgy is álltál hozzá, szal szavam nem lehet ha megint elkezdesz ökörködni biztos lehetsz benne hogy szólni fogok megint.

Gotcha, való igaz az ezred nagy változásokon esett át az elmúlt egy év során. Olvasgasd a fórumot, a szabályzati rendszert és egyéb topicokat. Aztán ha úgy döntesz hogy visszatérsz ebbe a régi-új alakulatba akkor ezt jelezd felém vagy valamelyik század parancsnoknak. S!

Ui.: Különösképp a Sör, bor, pálinka hadjárat c. topic érdemel kiemelt figyelmet :)

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Csirke4
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Szerinted punker mért nem már vitatkozik velem?<#idiota>
Ezzel én is egyet értek, de nem kellene lealacsonyodni az õ szinvonalukra. Még az is lehet hogy az értelmes válaszok láttán elgondolkoznak egy kicsit.
És nem szabad megfeletkezni arról, hogy a válaszainkat nem csak õk olvashatják.
Random work
"Sajnálom, hogy mostanában hanyagoljuk ezt a fórumot. Nem ártana néha érdekes képeket, új információkat, élményleírásokat felrakni ide és nem csak a Hunyadis fórumra írni. Az esetleges érdeklõdõk mivel csak ezt ismerik, jogosan azt gondolhatják, hogy alig van itt élet és senki nem játszik a játékkal."

Punkerrel szerintem errõl meglenne a véleményünk, de ez nem az a fórum.

Shad jó neked, hogy ilyen kérdésekre van türelmed és energiád válaszolni nekem már nincs én már belefásultam a sok fárasztó emberbe akivel az SG-n találkoztam. A kérdezõn elsõre látszik, hogy nem érdekli a játék mert egy normális kérdést se tud feltenni ezen nincs mit szépíteni. A többi ember aki ezt a fórumot nézi az meg nem hiszem, hogy ettõl elrettenne. Még lenne véleményem, de ennyi is elég elsõre.

Nézd meg a hunyadis fórumon az állománytáblát majdnem 20 aktív játákos van, akiknek a zöme a hétvégi hadjáratokon részt szokott venni.
A hadjáratokról is találsz értékelést (pl az április 12. és 17.-irõl)

Hunyadi fórum

Létezik a játékban egy olyan város (Kiel ha jól emlékszem) German training ground néven, ahol légierõs küldetésbe is be lehet lépni gyalogossal és a 10 perces védekezõ küldetés után pontokat kapsz a légierõnél. Többen így érték el a tizedesi rangot. Másik lehetõség, hogy beülsz Turan mögé faroklövésznek egy stukába. Turan eredményesebben lövi le a szövetséges vadszokat stukával, mint némelyik német pilóta Bf109-el.
Punkerwork
hidd el Shad millió + 1 warez majmot láttam már, az elsõ kérdésükbõl tudni lehet hogy nem éri meg foglalkozni velük, ha kicsit is komolyan érdekli akkor veszi a fáradtságot és visszaolvas kicsit.

Sippie
"© DokySG ma 08:03 | Válasz | #14904
Ez mekkora szar :D"

helyes válasz:
Szar a jó édes k*@{} ߣ¤ß°% <#vigyor><#vigyor>
Nézzük részletesebben:

DokySG:
Ennek a jateknak az a tejjes neve hogy: Great Battles of WWII: Stalingrad ?

Punker:
nem

Helyes válasz:
A játák neve WWII Online. Pár héten belül kiadják az új dobozos verziót WWII Online: Beyond Blitzkrieg néven.

DokySG:
Az yóh :D:D
És kijött már?

Punker:
olvasni tudsz? a képeket látod?

Helyes válasz:
A játékot több éve kiadták, és folyamatosan fejlesztik. Újabb és újabb városokkal jármûvekkel bõvítik, valamint a menet közben kiderült hibákat javítják.

DokySG:
Warezon biztos nincs kinn.. :)
Mert nforce.nl en sincs

Punker
mivel a játékért havonta fizetni kell az elõfizetést ezért nincs warez. (Ez viszonylag kultúrált válasz volt.)

Helyes válasz:
A játékot bárki szabadon letöltheti, a jármûveket és az egységeket kipróbálhatja offline. Az internetet való jétékhoz elõ kell fizetni, vagy figyelni kell, mikor irdetnek pár hetes ingyenes kipróbálási lehetõséget.

Akármilyen igénytelenül is lettek megfogalmazva a kérdések, a válaszadásnál figyelembe kell venni hogy mások is olvassák a hozzászólásokat, ezért nem lehet hasonló stílusban válaszolni.
Ennek a fórumnak elsõsorban az lenne a szerepe, hogy a játékot népszerûsítse, és az érdeklõdõk választ kapjanak a kérdéseikre.
Sajnálom, hogy mostanában hanyagoljuk ezt a fórumot. Nem ártana néha érdekes képeket, új információkat, élményleírásokat felrakni ide és nem csak a Hunyadis fórumra írni. Az esetleges érdeklõdõk mivel csak ezt ismerik, jogosan azt gondolhatják, hogy alig van itt élet és senki nem játszik a játékkal.
GoTCHa
na go work. aggyatok nekik :D

GoTCHa
ja és légyszike majd segitsetek elérni nekem a szakszit repcsiben mert a 110 essel a tököm tele van :D

GoTCHa
hát ha ez igy van akkor megprobálkozom szerintem még egyszer vele:D mgé beszélek egy pajtással és szerintem ujra elöveszem a gamet, lehet igazad van mire végre összeraktama vasat amin csodálatosan fut ez a gama addigra eltünt mindenki és azt az infot kaptam hogy elég sokan hanyagolják. ezért döntöttem a feladás mellett. de ahogy olvasom nem igen van ugy ahogy mondták. na szóval szerintem nemsoká jövök.

de elismerheted hogy 2-3 an játszani nem UA feeling mint amikor 10 en toltuk antwerpenben és hasonló. na ez nem volt meg amikor visszajöttem.

Nem kellene ilyen hangnemet használni az érdeklõdõkkel szemben. Teljesen mindegy, ki fia-borja néz be ide, mindenkinek arról kell beszélni, hogy milyen jó is ez a játék, és rá kell venni õket, próbálják ki.
A "hülye" kérdések lehet, hogy nem a kérdezõ hülyeségébõl adódnak, hanem abból, hogy kevésbé ért a számítástechnikához és az internethez. Meg kell próbálni kitalálni, mit is akarnak, és ha szükséges szájbarágós választ adni nekik.
A komolytalan link emberek a játék fizetõs volta miatt úgyis gyorsan lemorzsolódnak.