19663
-
atwe #16057 én probálgatom :D ezt a gémet csak neten nem tom nyomni sajna :(
látom már nics trial kulcs :(
nem tudjátok mikor lesz megint ilyen trial acunt osztás? -
lachun #16056 Nagyon jok tesa,remélem a hétvégén tudok menni:DD -
#16055 A mai vidijó.
A múvi első részében láthatunk egy hídbombázást (tudom, elég ramaty lett a rárepülés, de az a fránya kamera nyomta a vállam ).
A sikeres akcióból visszafelé kellemes meglepetésként belefutottunk a Stenay ostromához légi fedezetet adó repülős kollegákba.
A második rész már a városban játszódik, ahol a kezdeti sikereket rögzítette a kamera. (Sikeresen megsebesítettem magam a puskagránáttal… ).
Rommel átment szpidi gonzáleszbe és végre Punker is talált magának egy megfelelő járművet. -
pedrohsi #16054 Free trial dec. 28. és jan. 2. között az inaktív előfizetőknek: bárki bejelentkezhet, aki korábban előfizetett (és még él az accountja). -
#16053 Gyere, kellenek a hősi áldozatok. :) -
lachun #16052 szép jonapot sajna, csak most tudtam ideférni a géphez:DDDD -
#16051 jah, de mindig marad 1 felesleges példány, amivel elindul az a bugos szar, és akkor meg időm nemlesz :)
mondom, majd eccer ... :) -
#16050 Úgyis lesz pénzed, amint végre eladod a BF2-őt és a kiegészítőt. :) -
#16049 jókis vidijó, majd eccer előfizetek énis :) -
#16048 Egyre jobban tetszik a H75...
Jó éjt! :) -
#16047 Jelentés a tegnapi harctevékenységről. :) -
#16046 Helló!
Boldog Karcsit mindenkinek.
:) -
#16045 Köszi, megnézem. -
#16044 Hunyadi fórumon FreeTrial topic-ban kérdezd talán még akad 1. -
#16043 Sziasztok.
Úgy hallottam, hogy aki kíváncsi a WW2OL netes változatára, az itt, a hunyadi fórumon kaphat nevet, jelszót kipróbálásra. Létezik ez még? Kitől, hogyan lehet ezt kérni?
Üdv: Tom -
#16042 -
#16041 Boldog Karácsonyt az egész bagázsnak! :) -
#16040 BOLDOG KARÁCSONYT!!!!! -
#16039 Énis énis :D -
KMeyer #16038 Akkor lehet,hogy hős páncélos helyett inkább König őrnagyot fogom példaképzként követni?(Ellenség a kapuknál) -
#16037 Asszem mostantól késsel fogok a lesipuskásokra vadászni. :) -
#16036 Alapból 200 méter ugyanaz mint a puska.
(mivel az is csak van rajta egy távcső) -
#16035 Elméletileg 500 méterre van beállítva a távcső, de még nem tudtam kipróbálni, mert mire elhelyezkedtem már pofán is lőtt egy enemi sznájper. :) -
KMeyer #16034 A csúzlija meddig hatásos? -
#16033 Sniper.
-
#16032 áll a szerver -
#16031 A stugok már a spájzban vannak! -
#16030 Ez nagyon jó! -
#16029 Tielt ostromának kulisszatitkai két pacifista nehézpáncélos és egy navigációs gondokkal küszködő gránátos szemszögéből.
A végén dizsi. -
pedrohsi #16028 Akinek kell még trial kód, nézzen be a Hunyadi fórum trial topikjába, vagy jöjjön fel TS-re ma. -
#16027 Ma újabb győzelmet könyvelhettünk el Tielt elfoglalásával.
Páncélosaink bátran és félelmet nem ismerve törtek előre! (Miután gyalogosként előrementem megnézni, hogy tiszta-e a terep).
A könnyű sikeren felbuzdulva kicsapattunk egy opellel és két sapperrel FB-t robbantani, ám eme tervünk hamar az ellenséges zárótűz dugába dőlt…
Gondoltuk ideje ritmust váltani és kihoztunk egy 88-ast, amivel bekempeltük az FB keleti oldalát.
A kezdeti sikerek után (2 naiv panhard kukázva) az ellenséges gyalogság meglepett minket és végül elrendeltük a pizsi fellövését. :)
Képanyag ITT! (11MB)
(A sebesüléseknek hála néhol piros a kép). -
mstummer #16026 Úgy látszik mégse veszek benne rész...lejárt a trial amit kaptam :(
Ha esetleg tud valaki akkor szivesen venném,de ennek a pár napnak is örültem. Élmény volt a front felett repkedni,meg 3 légigyőzelmet aratni...bár tegyük hozzá hogy ezzel szemben kilőttek alólam 4et..vagy 5öt...dehát nem könnyű az élet a Spit-ek ellen...sajnos azok közül nem lőttem le egyet se,de nagy vigyor volt az arcomon amikor egy 110essel elkaptam egy francia d520at :)
Összefoglalva tényleg elvan találva ez a játék...és thx a lehetőséget. -
pedrohsi #16025 Kódot perpill nem tudunk adni, előbb ki kell deríteni, kinek maradt (és maradt pár, ez biztos).
Egyébként az ilyen jellegű kérdéseket inkább a Hunyadi fórumon kéne beirkálni, ott hamarabb észrevesszük. -
hoditoka #16024 help
Akkor valaki nem tudna akkor adni egy Trial (kódot) hogy egy kicsit kiprobálhassam? -
mstummer #16023 Az jó...remélem még részt tudok venni benne.Pl egy Market Garden szerü spec küldetés nem lenne rossz...persze csakis német oldalon :)
Noh még 1 dolog...amit hiányolok a játékból az a tüzérség,várható hogy megjelenik a jövőben?Jó persze ha sok tüzérség lenne az eléggé tönkretehetné a játékélményt...de egy két üteg beleférne szerintem. -
#16022 intermission (pár nap átvezetés, speciális céllal) aztán kezdődik előlröl, fejlesztgethetünk újra stb, olasz egységek afrikában lesznek de az még kb 1 év múlva lesz csak kész. -
mstummer #16021 Értem,én is örülnék full 14 napnak,fogalmam sincs meddig fog tartani ez a trial account,de azért örülök hogy kitudtam próbálni ezt a játékot...legkésőbb nyártól biztos előfizetője leszek,de addig még sokmindenre kell koncentrálnom... diploma,nyelvvizsga,álláskeresés.
1 kérdés,ugyebár hamarosan vége a hadjáratnak...mi lesz utánna?Előröl az egész, vagy mi?Meg ha előről akkor már jönnek az olasz cumók...vagy az még odébb van? -
#16020 Jó, de attol még jó lenne ha 14 nap lenne, teljesen az enyim. -
hoditoka #16019 helló
Hát jó lenne ha valaki adna egy kódót hogy kicsit kiprobálhassam a gamét.
ha jól tudom akkor most van a 2 hetes kiprobálási "szezón" -
mstummer #16018 Azt a kódot rajtad kivül még én használom...meg talán Winetou...legalábbis én ennyiről tudok :)