19663
  • atwe
    én probálgatom :D ezt a gémet csak neten nem tom nyomni sajna :(
    látom már nics trial kulcs :(
    nem tudjátok mikor lesz megint ilyen trial acunt osztás?
  • lachun
    Nagyon jok tesa,remélem a hétvégén tudok menni:DD
  • 0Fritz0
    A mai vidijó.

A múvi első részében láthatunk egy hídbombázást (tudom, elég ramaty lett a rárepülés, de az a fránya kamera nyomta a vállam ).
    A sikeres akcióból visszafelé kellemes meglepetésként belefutottunk a Stenay ostromához légi fedezetet adó repülős kollegákba.
    A második rész már a városban játszódik, ahol a kezdeti sikereket rögzítette a kamera. (Sikeresen megsebesítettem magam a puskagránáttal… ).
    Rommel átment szpidi gonzáleszbe és végre Punker is talált magának egy megfelelő járművet.
  • pedrohsi
    Free trial dec. 28. és jan. 2. között az inaktív előfizetőknek: bárki bejelentkezhet, aki korábban előfizetett (és még él az accountja).
  • 0Fritz0
    Gyere, kellenek a hősi áldozatok. :)
  • lachun
    szép jonapot sajna, csak most tudtam ideférni a géphez:DDDD
  • joebacsi
    jah, de mindig marad 1 felesleges példány, amivel elindul az a bugos szar, és akkor meg időm nemlesz :)
    mondom, majd eccer ... :)
  • 0Fritz0
    Úgyis lesz pénzed, amint végre eladod a BF2-őt és a kiegészítőt. :)
  • joebacsi
    jókis vidijó, majd eccer előfizetek énis :)
  • 0Fritz0
    Egyre jobban tetszik a H75...

Jó éjt! :)
  • 0Fritz0
    Jelentés a tegnapi harctevékenységről. :)
  • bricsi01
    Helló!

Boldog Karcsit mindenkinek.
    :)
  • VO101Tom
    Köszi, megnézem.
  • Punker
    Hunyadi fórumon FreeTrial topic-ban kérdezd talán még akad 1.
  • VO101Tom
    Sziasztok.

Úgy hallottam, hogy aki kíváncsi a WW2OL netes változatára, az itt, a hunyadi fórumon kaphat nevet, jelszót kipróbálásra. Létezik ez még? Kitől, hogyan lehet ezt kérni?

Üdv: Tom
  • Punker
  • 0Fritz0
    Boldog Karácsonyt az egész bagázsnak! :)
  • CarajoEsp
    BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!
  • Csirke4
    Énis énis :D
  • KMeyer
    Akkor lehet,hogy hős páncélos helyett inkább König őrnagyot fogom példaképzként követni?(Ellenség a kapuknál)
  • 0Fritz0
    Asszem mostantól késsel fogok a lesipuskásokra vadászni. :)
  • Csirke4
    Alapból 200 méter ugyanaz mint a puska.
    (mivel az is csak van rajta egy távcső)
  • 0Fritz0
    Elméletileg 500 méterre van beállítva a távcső, de még nem tudtam kipróbálni, mert mire elhelyezkedtem már pofán is lőtt egy enemi sznájper. :)
  • KMeyer
    A csúzlija meddig hatásos?
  • 0Fritz0
    Sniper.

• Punker
    áll a szerver
  • 0Fritz0
    A stugok már a spájzban vannak!
  • bricsi01
    Ez nagyon jó!
  • 0Fritz0
    Tielt ostromának kulisszatitkai két pacifista nehézpáncélos és egy navigációs gondokkal küszködő gránátos szemszögéből.
    A végén dizsi.
  • pedrohsi
    Akinek kell még trial kód, nézzen be a Hunyadi fórum trial topikjába, vagy jöjjön fel TS-re ma.
  • 0Fritz0
    Ma újabb győzelmet könyvelhettünk el Tielt elfoglalásával.
    Páncélosaink bátran és félelmet nem ismerve törtek előre! (Miután gyalogosként előrementem megnézni, hogy tiszta-e a terep).
    A könnyű sikeren felbuzdulva kicsapattunk egy opellel és két sapperrel FB-t robbantani, ám eme tervünk hamar az ellenséges zárótűz dugába dőlt…
    Gondoltuk ideje ritmust váltani és kihoztunk egy 88-ast, amivel bekempeltük az FB keleti oldalát.
    A kezdeti sikerek után (2 naiv panhard kukázva) az ellenséges gyalogság meglepett minket és végül elrendeltük a pizsi fellövését. :)

Képanyag ITT! (11MB)

(A sebesüléseknek hála néhol piros a kép).
  • mstummer
    Úgy látszik mégse veszek benne rész...lejárt a trial amit kaptam :(

Ha esetleg tud valaki akkor szivesen venném,de ennek a pár napnak is örültem. Élmény volt a front felett repkedni,meg 3 légigyőzelmet aratni...bár tegyük hozzá hogy ezzel szemben kilőttek alólam 4et..vagy 5öt...dehát nem könnyű az élet a Spit-ek ellen...sajnos azok közül nem lőttem le egyet se,de nagy vigyor volt az arcomon amikor egy 110essel elkaptam egy francia d520at :)
    Összefoglalva tényleg elvan találva ez a játék...és thx a lehetőséget.
  • pedrohsi
    Kódot perpill nem tudunk adni, előbb ki kell deríteni, kinek maradt (és maradt pár, ez biztos).

Egyébként az ilyen jellegű kérdéseket inkább a Hunyadi fórumon kéne beirkálni, ott hamarabb észrevesszük.
  • hoditoka
    help
    Akkor valaki nem tudna akkor adni egy Trial (kódot) hogy egy kicsit kiprobálhassam?
  • mstummer
    Az jó...remélem még részt tudok venni benne.Pl egy Market Garden szerü spec küldetés nem lenne rossz...persze csakis német oldalon :)

Noh még 1 dolog...amit hiányolok a játékból az a tüzérség,várható hogy megjelenik a jövőben?Jó persze ha sok tüzérség lenne az eléggé tönkretehetné a játékélményt...de egy két üteg beleférne szerintem.
  • Punker
    intermission (pár nap átvezetés, speciális céllal) aztán kezdődik előlröl, fejlesztgethetünk újra stb, olasz egységek afrikában lesznek de az még kb 1 év múlva lesz csak kész.
  • mstummer
    Értem,én is örülnék full 14 napnak,fogalmam sincs meddig fog tartani ez a trial account,de azért örülök hogy kitudtam próbálni ezt a játékot...legkésőbb nyártól biztos előfizetője leszek,de addig még sokmindenre kell koncentrálnom... diploma,nyelvvizsga,álláskeresés.

1 kérdés,ugyebár hamarosan vége a hadjáratnak...mi lesz utánna?Előröl az egész, vagy mi?Meg ha előről akkor már jönnek az olasz cumók...vagy az még odébb van?
  • bricsi01
    Jó, de attol még jó lenne ha 14 nap lenne, teljesen az enyim.
  • hoditoka
    helló
    Hát jó lenne ha valaki adna egy kódót hogy kicsit kiprobálhassam a gamét.
    ha jól tudom akkor most van a 2 hetes kiprobálási "szezón"
  • mstummer
    Azt a kódot rajtad kivül még én használom...meg talán Winetou...legalábbis én ennyiről tudok :)