19663
-
#19343 Elfoglalták Kölnt. :D -
Hupi #19342 Érdekes, ugyan ott folytatjuk ahol egy hét ezelőtt abbahagytuk. Nettershei-Euskirchen :D -
Hupi #19341 Jól is jön az erősítés Árpi, mert úgy néz ki axis még nem támadt fel hamvaiból. -
arpi66 #19340 Sziasztok a jövő héttől aktív vagyok teszteltem a gépem és tuti leszek
laptop dual 2Mgh, G-force 9300, 3gb ram. Jól tettem hogy teszteltem a trialon mert így tudom hogy a szövik szopni fognak :D. A betán nem ment jól akadt nagyon (1 éve), az igaz hogy anyagi problémáim is voltak de most a triál bizonyított hogy fut a játék.
Erőt egészséget találkozunk a játékban. S! -
pedrohsi #19339 egyelőre zárt béta, de nem kell sokáig várni -
Hupi #19338
Axis életkép egy AB-n :)))
-
Hupi #19337 Ezt hol lehet kipróbálni? -
Hupi #19336 Ja engem meg a Tigrisből ugyanígy, menetben simán rád teszik.
Érdekes volt Rips védelme nemrég az utolsó puskást is felhasználtuk 1 teljes hadosztályunk emberanyaga elment a végén a bunkerban 10-en elhangzott a vezényszó knife out! aztán beszabadult egy smg-s a többit inkább nem árulom el :D bár állítólag Igor 13 szövit késelt meg. -
pedrohsi #19335 hát érdekes a Rapid Action, kicsit káosz, de bele lehet jönni, picik a térképek, és milliószor meg lehet dögleni percenként :)
viszont jó a Terrain 2, az amcsi fegyverek és a német Gewehr hangja még fura -
#19334 Életre lehet biztosan hívni a régi accot. -
#19333 Azért voltam ideges mert sapper volt miközben gurultam. :) Direkt megis néztem a combat statsban, tényleg sapper volt a faszi és mozgás közben robbantott fel. Énbezzeg nemtudtam mozgó szövitankra sappercsomagot rakni. :D -
#19332 Nagyon kíváncsi lennék mi minden változott, de azt se tudom életre lehet-e hívni a régi accom? Mert ha nem akkor meg gondolom az alapoktól kell indulni. Jó lenne kicsit bóklászni a fronton. -
#19331 Ha végre vizsgaidőszaknak vége lenne már nyugodtabb lennék.
Sajnos én egy hete beleszerettem a World of tanks című játékba és azóta nehéz kivakarni előle. :) PzIIIA-val csapattam és próbáltam kiszedni amit lehetett. :) jó kis game -
Hupi #19330 Csirkével voltunk meg Hella de ő folyton kifagyott a vihar miatt.
Védtünk egy várost elég sok mindent kilőttünk és sikerült is kiverni a szöviket. Aztán néhány Stuart megtámadta Monchen G. repterét, feláltunk védelembe több Tiger és PzIVG, csirke vadászbombázóval. 3-4 stuart 1 Sherman76 és egy laffy került likvidálásra de nem is láttam őket mert hátrébb helyezkedtem a többiek előbbre mentek. Végül Csirkével bekapcsolódtunk egy támadásba ismét Tigerrel mentem a sapperek és gránátosok persze már vártak minket egy Churchill7-esel folytatott tűzharcban tönkrement az ágyú Csirke a szövi gyalogsággal hadakozott majd vagy egy gránátos vagy ágyú a déli magaslatról végzett vele. Az ideg majd szétba**ta -
Hupi #19329 Az tényleg nem kevés. -
#19328 Sajnos nem tudtam megjelenni a bulin. -
pedrohsi #19327 az 1.34 béta tesztje hamarosan indul, kíváncsi vagyok milyenre sikerült
- Rapid Action scenariók lesznek ugye, némelyik Terrain II domborzattal, egyedi épületekkel, aknamezőkkel, egyedi égbolttal, eddig nem látott funkciókkal
- teljesen átírták a kliens és a szerver közötti kapcsolattartást, nincs több Mission Results Pending és CTHL...
- állítólag nagyon sokat javult a lag, főleg a gyalogos harcban lesz élvezhetőbb a játék
- jönnek az amcsik, saját fegyverzettel
- első lépések a dinamikus küldik felé, ezek jönnek majd a kampányban is később
- a trim beállítások láthatók lesznek a repülőknél
- javítások és egyéb finomságok -
pedrohsi #19326 20 a tárhely és a domain együtt -
Hupi #19325 Mennyi az annyi? -
pedrohsi #19324 a domain és a tárhely előfizetése is lejár néhány héten belül, most nem fogom befizetni a lóvét, úgyhogy a magyar hq nem lesz elérhető - amíg valós igény nem mutatkozik iránta :) -
#19323 Lájkoltam! :D -
Hupi #19322 Hunyadi a Facebookon -
Hupi #19321 Oks, jó tanulást -
#19320 Megpróbálok csatlakozni, bár még sok a vizsgám. :( -
Hupi #19319
Hunyadi est!
Június 23. Csütörtök 20:00-tól
Várom a megmaradt és az új harcos társakat egy kis közös csatározásra.
FreeTrial érvényben! A regisztráció ingyenes!
Kommunikáció:
OKW TeamSpeak2 szerver, 66.28.224.196:8768
95 chat csatorna
-
Hupi #19318 Szeva papa! Az az újság hogy elfogytunk, legalább is az előfizetők, már én is csak free trialal nyomom. Nyáron amúgy is uborkaszezon van. Azért vannak fent csak rendszertelen hellaion, csirke, otiqa, sudesz, vopistu, és néhány új arc akiket láttam játékban. 95-ös chat csatornán vagyok.
Ja előtte nem árt egy egészségügyi alkalmassági, mert csak tökéletesen ép idegekkel érdemes nekikezdeni ugyanis a szövik megtáltosodtak elég sokat szívatnak minket. -
#19317 Hello Hupi:) kicsit world of tankoztam es eszembe jutottatok, miujsag Hunyadi Panzer regimentel? Van ujra trial lattam lehet ismet beprobalom, anno jo fun volt, most milyen? -
#19316 lol :DDD -
Hupi #19315 .hc
No matches.
-
Hupi #19314 Háááát fő az optimizmus :D -
pedrohsi #19313 igen, mert hónapok óta dolgoznak rajta titokban, szerintem nyár vége, ősz táján -
Hupi #19312 Nincs medic :P
Jajj már csak egy aprócska elhanyagolható részletkérdés, ez még az idén lesz ??? :))) -
#19311 Annyiból biztos jó, hogy az új játékosok többségének nem úgy kezdődik majd a játék, hogy 2km-ert fut a mezőn és utána letörli a játékot mert, hogy nem történik semmi. :) -
#19310 Külön lehet majd játszani ezeket a kisebb játékokat majd a Campaigntól függetlenül, ezek ilyen gyorsabb mapok lesznek gondolom csak kisebb battlefield méretű helyszínek és ott lehet lövöldözni egymást. Jó, ha az embernek nincs ideje több órát játszani egyhuzamban.
+Az amcsik kaptak Garandot így a németek megkapják a GeW.43 Semiautomatic Riflét. :> -
pedrohsi #19309 lényeg: bevezetik a scenario típusú játékot, amelyet a kezdőképernyőn lehet majd kiválasztani, ezek egyrészt a kampány iránt kevésbé érdeklő játékosoknak készülnek, másrészt pedig itt tesztelik majd az új járműveket és domborzatot, mielőtt az elkészül a nagytérképre
jönnek az amcsik, egyelőre még nem a kampányban, és gondolom ezek a speckó eventek cserélik majd le az intermissiont idővel -
pedrohsi #19308 kinn a hír: US Forces -
Hupi #19307 Akkor ez a kiszállok a páncélosból felveszem a Brent és azzal ölök a Terrain2-esen természetesen medic-el mindezt :P -
pedrohsi #19306 de hétfőn úgyis kiderül, akkor már nem fognak titkolózni -
pedrohsi #19305 sokkal nagyobb, a játék alapjait érintő változás, megmarad az eddigi felállás, de lesz lehetőség másra is :) -
#19304 Ezeknél nagyobb cucc lesz szerintem. :D