WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
A hajolást végleg kivették?:(
cikk kinnt a magyarhq-n
Töltik a szerverre az 1.33-at!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Kit--Kat
Azért durva, hogy ennyire lassan halad a fejlesztés.

Tudom, nem errõl szól a játék, meg élveztem anno a nagyon buta grafikával is. De akkor meg kár ígérgetni összevissza mindent. Anno azt is mondták, hogy majd játékosok által irányított vonatokkal lehet a frontra vinni az utánpótlásokat a hátországból. Ez egy nagyon sokadlagos dolog, de akkor is kár ilyenekkel elhúzni a mézesmadzagot a játékosok elõtt.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Korrektül visszakülték a pénzt. Egy szavam sem lehet.
Akkor írj nekik gyorsan hogy mégsem kell a pénz, meggondoltad magad <#hehe>

Visszaírtak. Ha nem értettem félre, visszautalják a pénzt.
Ezzel ti jártok rosszul, mert mivel nem nagyon lett volna idõm játszani bedobtam volna a közösbe az accountomat. Ha már ki lett fizetve, használja valaki.
Biztosan fõleg ha kitöltötted azt a bizonyos kérdõívet nyugodtan hivatkozhacc rá :)

Csirke4
makákó...
Január végén lemondtam az elõfizetésem, még egy kérdõívet is kitöltöttem, miért hagyom abba.
Most ránézek a accountomra, 1 évre ismét elõ vagyok fizetve. Az a telefonom bedöglött, amire a bank küldi az SMS-eket így nem vettem észre.
Kiváncsi vagyok vissza lehet-e csinálni.
még a régi, francia hadszíntér van, de új fákkal, néhány új egységgel, teljesen lecserélték a régi ronda épületeket, most pedig jön az új gyalogság - elég jól fest, minden gyalogos egység megújult

bazza
meg bambusz oroszlán gorilla

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kit--Kat
Most milyen evolúciós szinten áll a játék? Van új motor meg Afrika?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Random work
Most, hogy van jó gépem ki kéne már próbálni újra.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pont most regisztráltam be free trial-al. Nem kellett hozzá bankkártya szám sem csak egy email cím.

Csirke4
éjjen úgyis felkapott most a bioenergia xd

námtom van-e free trial, nekem welcome back soldier kell^^
Na tiéd lett a vödör xar<#vigyor>

Van még freetrial? Az új kampányra szívesen regelek egyet :)

Csirke4
Mét van ilyen nagy csend itt? Há má lassan fél éve nem írt ide senki. :C
Punker
na már nem enged be :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Csirke4
Nem látok ezzel kapcsolatban mailt.
Punker
nem kaptál email-t? én arra klikkeltem és vissza aktivált

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Csirke4
Be se tudok loggolni mert azt írja a subrscription inactive. :C
nem.

amikor elinditod a játékot, nem látod a listában a Campaign szervert?
Csirke4
Azt írja rá, hogy inaktív az accom, kell elõtte regelni valamit?:D
nem tudom, de úgy néz ki ez most hosszabb trial lesz.

Csirke, simán beléphetsz a live szerverre
Punker
aha simán játszok 2 hete :D

Csirke4
A welcome back hogy mûxik? A Live szerverre is jó?
Punker
meddig tart még a free?

van újra bannkártya nélküli free trial, az 1.32-re pedig még mindig él a welcome back soldier.

magyarhq-n a részletek a fejlécben
Subscription locked bug van nem enged be senkit sem, meglágyult a szerver.

Punker
nektek müxik? nekem csak tölt tölt de semmi :(

magyarhq :)
bazza
Képet, videót!!!!<#wilting>

még van, hogy az 1.32-öt is ki lehessen próbálni, én is bennt vagyok
Bent vagyok , sudesz meg stoshi is free asszem csak hétvégére vonatkozott ???

Punker
nem jutottam be, vagy vége a free-nek?

"Servers coming down at 11:30am for 1.32 update. Expected downtime is approximately 2 hours. Woot! "

Hmm feltöltik az 1.32 -t a szerverre?

welcome back soldier van megint, részletek a magyar oldal fõcímében
Random work
Kicsit el vagyok havazva egy néhány napig még, de majd visszatérhetünk a témára.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nékem teccik :))))

csak azon gondolkodtam, ki tudna pofás kis logót gyártani a magyarhq felsõ sarkába, aztán eszembe jutott, hogy van grafikus zseni a bandában :)

nem fontos a dolog, de azért szebben mutatna egy jó képecske a fejlécben, mert oda csak én rakosgattam a kontármunkát
Random_
Vagyok ám, csak pl. tesztelem meddig bírom alvás nélkül. Esetleg alvást munkára cserélve. Most 40 óra az új rekord. :P

Kell valami? :) Facebookon és msn-en napi szinten elérhetõ vagyok.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hát Isten éltessen sokáig, füled érjen bokádig <#pias>

bazza
Nem-nem :) De köszönöm szépen :D

Csirke4
Boldog Szülinaptot néktek! =)
Csirke4
Mai szülinaposok:

manohun
bazza

Nemistudtam, hogy bazza=mano <#ravasz1>
Csirke4
meg msn-en is.
Punker
vagy fut vagy gyúr, facebook-on szokott lenni.

tényleg, random, vajon õ merre lehet?
Csirke4