WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jajj már csak egy aprócska elhanyagolható részletkérdés, ez még az idén lesz ??? :))) <#nemtudom>#nemtudom>
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
+Az amcsik kaptak Garandot így a németek megkapják a GeW.43 Semiautomatic Riflét. :>
jönnek az amcsik, egyelõre még nem a kampányban, és gondolom ezek a speckó eventek cserélik majd le az intermissiont idõvel
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha használnák az emberek a 95-ös csatornát simán jó is lenne. :D
Megnéztem, mi a helyzet a régi accountommal:
Premium Subscription Inactive
De nem találtam olyan lehetõséget, hogy prémiumról hogy lehetne limitáltra váltani.
Gyalogságban ez Riflemant meg SMG-t jelent, de pl ahogy elnéztem még akár 3F-et is lehet vinni tier0-ban ami akkor egyáltalán nem is rossz. :o
Ha az alap gyalogos egységekkel és ágyúkkal való játék ingyenes lenne megtöbbszörözõdhetne a játékosok száma. Ezzel a játékélmény is nõne és biztosan sokan fizetnének azért a prémium páncélosokat és repülõket is hozhassanak.
Amilyen kevés idõt tudok játszani, már nem éri meg az elõfizetés. Persze az is közre játszott, hogy a magyar közösség létszéma szép lassan lecsökkent és ritkák lettek a jó hangulatú közös csatározások. Ha jól sejtem a többieknél is az idõhiány, a drága elõfizetés és az érdemi játékmeneti fejlõdés hiánya volt az ok, amiért abbahagyták.
Szívesen játszanék egy-két órát hetente, de annyit már nem ér meg, hogy ismét elõfizessek.
de valószínû, hogy a fanatikusok és az egyszerûbb FPS-hez szokott játékosok is megtalálják majd számításukat
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Amúgy ez tetszik a legjobban:
"javult több Bf109 variáns repülési tulajdonsága (nagyon régi hiba volt amit akkor nem vettek észre)"
Hogy a redvás f***** nem vették észre, hogy évek óta rinyálnak, hogy szar? Mindenki tudta. Vagy kezdett túlságosan lecsökkenni a Luftwaffe létszáma?^^