19663
-
#19383 ááá ez túl szép lenne -
Hupi #19382 Nem lesz többet spawn delay 1.34-től.
Azon az oldalon ahol kevesebben vannak kisebb lesz a foglalási idő hamarabb felépülnek az aik és gyorsabban kapnak utánpótlást.
A sapper nem robbant fel többet tankokat csak Fb-t, hidat, stb.
Helyette Tier 1-2.-ben az ATR kap 2 csomagot amivel tud tankokat robbantani.
Tier 3-4.-ben ATR helyett a rakétások lesznek az angoloknak ki lesz fejlesztve a PIAT
A németek és franciák is megkapják a páncéltörő puskagránátot. -
Hupi #19381 Holnap este 8-kor összejöhetnénk páran.
TS3-ra felmegyek. -
Cimbi #19380 Viszont a tankoknak nehezebb lesz talán kempelni. -
Hupi #19379 Pontosan ezzel csak a játékélmény bizonyos területét ölik meg, gondoljunk csak a brit gránátosokra , majd szépen ott fekszik minden bokorban egy ebből is a városok házairól már inkább ne is beszéljünk. -
vopistu #19378 Amúgy így egyre sebezhetőbbé teszik a tankokat. Már minden 2. gyalogos fel fogja tudni robbantani a német tankokat. -
vopistu #19377 Csak a mi oldalunkra kellett volna ilyen cucc. Így nem vicces.
Köszi hupi a passwordot! Régóta kerestem. -
Hupi #19376 Most már van TS3 axis szerver is a játékhoz.
TeamSpeak 3 letöltés
Server Adress: 66.28.224.195:8768
password: 17x12
-
pedrohsi #19375 talán, nem tudni, de lehet hogy ez a jövő itt is -
Hexex #19374 Sziasztok!Tényleg F2P lessz valamikor ez a game?Mert akor tuti játszanák vele! xD 3 Trial acc-om márt van kiakasztva xd -
Cimbi #19373 DB7 smgvel -
Hupi #19372 facebook - battlegroun europe - üzenetek -
Hupi #19371 Kellett ez ám a francnak én nem erre szavaztam annó :) -
#19370 a hunyadi oldlaon? -
pedrohsi #19369 hoppá, az 1.34 még valamit hoz, ami régi kívánság volt, a facebookon vannak rövid videók róla :) -
vopistu #19368 Ez a nemsemmi.
-
#19367 Nemrossz! :D -
vopistu #19366 Nah erről beszéltem.
-
#19365 Jaja Mortival multicrewben nyomtuk tavaly. :D
Előző hadjáratban Willemstadban kilőttem vele egy Beddyt ami televolt ei-vel. :D Csak úgy hullottak le róla jobbra balra szegénykék. xD -
vopistu #19364 Az multicrew-al a zsír. :D Csak hamar kifogy a lőszer. Már csak azt várom, mikor lehet repülőnek opelből muníciót adni. :D -
#19363 Vagy Ju52-essel föléjük repülni és kőrözni szépen lassan aztán tailgunnerrel lehet lövöldözni. :d -
vopistu #19362 Jó buli a szövik softcap-jának a zaklatása. Mikor 5-15 emberke szalad cp-ről cp-re. Nyami. :) 110-essel szórni őket az összes csőből, vagy netalán stukával bombázni őket, miközben tele a cp.
-
kikko #19361 Nini egy élő kamikázepilóta -
#19360 WoT-ban is a németek vannak a fasz rossz oldalán. Ott a szovjetek a menők és aki német oldalon akar boldogulni az mazochista. Mint én, de tegnap meglet a Hetzerem. :D -
Cimbi #19359 A torony oldalát sappolva még mindig megdöglik:D -
#19358 8 sapper csomag után is folyamatosan gépfegyverezett minket múltkor.
Ámde utána robbantható. CSAKHOGY, ha föl alá kocsikázik, és közben vickers meg eik kempelik akkor a sapperrel a közelébe se tdusz menni. -
vopistu #19357 Manapság már van hogy az sem hatásos. -
kikko #19356 Sappert kell nekivezetni úgy hogy lepattanjál és onnantól vége a matildának -
#19355 Elnézést csak teccik tudni mikor a matildának nekivezetem a pakkot, hogy lepattan róla és ilyen közelségből letámasztva a lántalpát se tudom leszedni az enyhén zavaró. -
vopistu #19354 Nem is tudtam ilyen problémákról. -
kikko #19353 Csirke úrfi tessen szépen beszélni ám -
#19352 Nah a KGW-nek tel lett a fasza a CRS-el nemrég, azért nincsenek a játékban, ők is volt, hogy 100+ játékossal voltak fönt, most jó ha 3+-an vannak. :D
Átmentek World Of Tankozni meg egyebek. Szegény CRS lassan rábaszik, hogy telibeszarta az Axis oldalt éveken át. -
#19351 Jaja intermission vala. -
vopistu #19350 Már becumiltuk ezt a kampányt is? Jól látom? :) -
vopistu #19349 Megtörtént életem legelső késelése. Elég érdekes volt. Egy smg-vel szemben voltam riflemannal. Látom előkapja a kést. Hát akkor legyen. Én is előrántottam és megindult a késharc. :D Legutóbb ilyet bf2-ben éltem ét. A végére a csávesz megunta és előkapta újból az smg és ekkor sikerült végeznem vele. :D lol -
#19348 Kipróbáltam a matildát, 23 kill, ebből 11 atg ami közvetlen közelről lőtt, de ugye a pak36 nem tud semmit ártani neki. Volt benne 88-as is azoknak csak az ágyuját lőttem és arra is megkaptam a killt. Német atr meg gránátos ugye a vicc kategória. Egy panzer 4D hátbatámadott és kiszedte a motoromat, mást ugye azt se tudott csinálni, én viszont széjjel lőttem a picsába.
A végén természetesen meguntam és kispawnoltam, nem szedett ki semmi. :D
De amúgy véletlenül sincsen szarránerfelve a német oldal... -
Hupi #19347 Így legalább használhatok olyan fegyvereket is amelyekről ezelőtt tudomásom sem volt Most pl. 11 kill flak30-al :) ezen kívül csak rifle volt, késsel. A tankok első hullámát (5-6) a Heinkelek és a Stukák mind kibombázták az AB-n :D -
#19346 Minden gyárunk szövikézen. Fuck yeah! -
vopistu #19345 Mondjuk Kölnt és Kerpent is úgy foglalták el, hogy vagy 3 repülős brigád volt rajta csak. Szemben 2-3 szárazföldi brigáddal. -
Hupi #19344 Gondolom ez a taktikánk részét képezi :)