19663
  • Punker
    ááá ez túl szép lenne
  • Hupi
    Nem lesz többet spawn delay 1.34-től.
    Azon az oldalon ahol kevesebben vannak kisebb lesz a foglalási idő hamarabb felépülnek az aik és gyorsabban kapnak utánpótlást.

A sapper nem robbant fel többet tankokat csak Fb-t, hidat, stb.
    Helyette Tier 1-2.-ben az ATR kap 2 csomagot amivel tud tankokat robbantani.
    Tier 3-4.-ben ATR helyett a rakétások lesznek az angoloknak ki lesz fejlesztve a PIAT
    A németek és franciák is megkapják a páncéltörő puskagránátot.
  • Hupi
    Holnap este 8-kor összejöhetnénk páran.
    TS3-ra felmegyek.
  • Cimbi
    Viszont a tankoknak nehezebb lesz talán kempelni.
  • Hupi
    Pontosan ezzel csak a játékélmény bizonyos területét ölik meg, gondoljunk csak a brit gránátosokra , majd szépen ott fekszik minden bokorban egy ebből is a városok házairól már inkább ne is beszéljünk.
  • vopistu
    Amúgy így egyre sebezhetőbbé teszik a tankokat. Már minden 2. gyalogos fel fogja tudni robbantani a német tankokat.
  • vopistu
    Csak a mi oldalunkra kellett volna ilyen cucc. Így nem vicces.

Köszi hupi a passwordot! Régóta kerestem.
  • Hupi
    Most már van TS3 axis szerver is a játékhoz.

TeamSpeak 3 letöltés

Server Adress: 66.28.224.195:8768
    password: 17x12

• pedrohsi
    talán, nem tudni, de lehet hogy ez a jövő itt is
  • Hexex
    Sziasztok!Tényleg F2P lessz valamikor ez a game?Mert akor tuti játszanák vele! xD 3 Trial acc-om márt van kiakasztva xd
  • Cimbi
    DB7 smgvel
  • Hupi
    facebook - battlegroun europe - üzenetek
  • Hupi
    Kellett ez ám a francnak én nem erre szavaztam annó :)
  • Punker
    a hunyadi oldlaon?
  • pedrohsi
    hoppá, az 1.34 még valamit hoz, ami régi kívánság volt, a facebookon vannak rövid videók róla :)
  • vopistu
    Ez a nemsemmi.
  • Csirke4
    Nemrossz! :D
  • vopistu
    Nah erről beszéltem.

• Csirke4
    Jaja Mortival multicrewben nyomtuk tavaly. :D
    Előző hadjáratban Willemstadban kilőttem vele egy Beddyt ami televolt ei-vel. :D Csak úgy hullottak le róla jobbra balra szegénykék. xD
  • vopistu
    Az multicrew-al a zsír. :D Csak hamar kifogy a lőszer. Már csak azt várom, mikor lehet repülőnek opelből muníciót adni. :D
  • Csirke4
    Vagy Ju52-essel föléjük repülni és kőrözni szépen lassan aztán tailgunnerrel lehet lövöldözni. :d
  • vopistu
    Jó buli a szövik softcap-jának a zaklatása. Mikor 5-15 emberke szalad cp-ről cp-re. Nyami. :) 110-essel szórni őket az összes csőből, vagy netalán stukával bombázni őket, miközben tele a cp.

• kikko
    Nini egy élő kamikázepilóta
  • Random work
    WoT-ban is a németek vannak a fasz rossz oldalán. Ott a szovjetek a menők és aki német oldalon akar boldogulni az mazochista. Mint én, de tegnap meglet a Hetzerem. :D
  • Cimbi
    A torony oldalát sappolva még mindig megdöglik:D
  • Csirke4
    8 sapper csomag után is folyamatosan gépfegyverezett minket múltkor.
    Ámde utána robbantható. CSAKHOGY, ha föl alá kocsikázik, és közben vickers meg eik kempelik akkor a sapperrel a közelébe se tdusz menni.
  • vopistu
    Manapság már van hogy az sem hatásos.
  • kikko
    Sappert kell nekivezetni úgy hogy lepattanjál és onnantól vége a matildának
  • Csirke4
    Elnézést csak teccik tudni mikor a matildának nekivezetem a pakkot, hogy lepattan róla és ilyen közelségből letámasztva a lántalpát se tudom leszedni az enyhén zavaró.
  • vopistu
    Nem is tudtam ilyen problémákról.
  • kikko
    Csirke úrfi tessen szépen beszélni ám
  • Csirke4
    Nah a KGW-nek tel lett a fasza a CRS-el nemrég, azért nincsenek a játékban, ők is volt, hogy 100+ játékossal voltak fönt, most jó ha 3+-an vannak. :D
    Átmentek World Of Tankozni meg egyebek. Szegény CRS lassan rábaszik, hogy telibeszarta az Axis oldalt éveken át.
  • Csirke4
    Jaja intermission vala.
  • vopistu
    Már becumiltuk ezt a kampányt is? Jól látom? :)
  • vopistu
    Megtörtént életem legelső késelése. Elég érdekes volt. Egy smg-vel szemben voltam riflemannal. Látom előkapja a kést. Hát akkor legyen. Én is előrántottam és megindult a késharc. :D Legutóbb ilyet bf2-ben éltem ét. A végére a csávesz megunta és előkapta újból az smg és ekkor sikerült végeznem vele. :D lol
  • Csirke4
    Kipróbáltam a matildát, 23 kill, ebből 11 atg ami közvetlen közelről lőtt, de ugye a pak36 nem tud semmit ártani neki. Volt benne 88-as is azoknak csak az ágyuját lőttem és arra is megkaptam a killt. Német atr meg gránátos ugye a vicc kategória. Egy panzer 4D hátbatámadott és kiszedte a motoromat, mást ugye azt se tudott csinálni, én viszont széjjel lőttem a picsába.
    A végén természetesen meguntam és kispawnoltam, nem szedett ki semmi. :D
    De amúgy véletlenül sincsen szarránerfelve a német oldal...
  • Hupi
    Így legalább használhatok olyan fegyvereket is amelyekről ezelőtt tudomásom sem volt Most pl. 11 kill flak30-al :) ezen kívül csak rifle volt, késsel. A tankok első hullámát (5-6) a Heinkelek és a Stukák mind kibombázták az AB-n :D
  • Csirke4
    Minden gyárunk szövikézen. Fuck yeah!
  • vopistu
    Mondjuk Kölnt és Kerpent is úgy foglalták el, hogy vagy 3 repülős brigád volt rajta csak. Szemben 2-3 szárazföldi brigáddal.
  • Hupi
    Gondolom ez a taktikánk részét képezi :)