19663
  • Shad01
    Remélem, hogy nem. Akkor inkább javítóbrigád legyen, hogy a lánctalpat, ágyút meg lehessen javítani.
  • Hupi
    Akkor ez a medic lesz :D
  • pedrohsi
    remélem tetszeni fog, bár ez megint inkább nyitás az átlag játékosok felé - asszem kipróbálom majd, meglátjuk mit ad vagy vesz el a játéktól
  • Csirke4
    Találgatás megymég csak a fészbúkon. Lehet az Olaszok jönnek be a játékba meg bővül egy kicsit a térkép London felé, vagy valami hasonló tényleg nagyobb dologra készülnek, 2 nap és megtudjuk júni 6-án jön az infó. :D
  • Random work
    Igen, pontosan az időhiány a problémám nekem is, hétvégén rá tudok áldozni 1-2 alkalommal 3-4 órát esetleg, de ez is változó. :( A gépem már alkalmas a játékra újra, ez a probléma elhárult szerencsére.
  • Csirke4
    Nem, régit nem lehet, csak ha most regelsz egy accot. Még mindig van triál.
    Ha használnák az emberek a 95-ös csatornát simán jó is lenne. :D
  • pedrohsi
    nekem sincs, gondolom mi nem tudjuk
  • Shad01
    Be lehet állítani, hogy a régi accountom legyen limitált?

Megnéztem, mi a helyzet a régi accountommal:
    Premium Subscription Inactive

De nem találtam olyan lehetőséget, hogy prémiumról hogy lehetne limitáltra váltani.
  • Csirke4
    Ezek most az új trialokra vonatkoznak énis aktiváltam így azt a trial accot miután letelt a 14 nap rendes trial és most így tudok fönt kolbászolni. :D
  • pedrohsi
    ezt hol látod? csak az új trialokra vonatkozik talán?
  • Csirke4
    Jelenleg most a free trial után aktiválható valami limitált account ami úgylátom, hogy a végtelenségik tart tehát tulajdonképpen az amit leírtál. Így ezzel az accal nem lehet pl foglalni vagy objektumokat lerakni és a max rank az 2. És csak szárazföldön lehet játszani.
    Gyalogságban ez Riflemant meg SMG-t jelent, de pl ahogy elnéztem még akár 3F-et is lehet vinni tier0-ban ami akkor egyáltalán nem is rossz. :o
  • Shad01
    Nem tervezik, hogy áttérnek a mikrotranzakciós rendszerre?
    Ha az alap gyalogos egységekkel és ágyúkkal való játék ingyenes lenne megtöbbszöröződhetne a játékosok száma. Ezzel a játékélmény is nőne és biztosan sokan fizetnének azért a prémium páncélosokat és repülőket is hozhassanak.
    Amilyen kevés időt tudok játszani, már nem éri meg az előfizetés. Persze az is közre játszott, hogy a magyar közösség létszéma szép lassan lecsökkent és ritkák lettek a jó hangulatú közös csatározások. Ha jól sejtem a többieknél is az időhiány, a drága előfizetés és az érdemi játékmeneti fejlődés hiánya volt az ok, amiért abbahagyták.

Szívesen játszanék egy-két órát hetente, de annyit már nem ér meg, hogy ismét előfizessek.
  • pedrohsi
    még nem nyilvános a dolog, ezért ködösítek :)

de valószínű, hogy a fanatikusok és az egyszerűbb FPS-hez szokott játékosok is megtalálják majd számításukat
  • Random work
    Mire gondolsz?
  • pedrohsi
    igencsak érdekes dolgokkal készülnek a játék 10. évfordulójára - lehet hogy pár embernek nem fog tetszeni, de új dolgokat próbálhatunk majd ki....
  • Hupi
    A snperhez 3 pont kellett volna de vége lett a kampánynak :)
  • Csirke4
    Mostmár a végtelenségig van limitált freetrial?:D
  • kikko
    Te ne ja-zzál mert te sem jössz lövöldözni:D
  • Punkerwork
    ja
  • Kit--Kat
    Laci és Manó teljesen kiszállt már a játékból?
  • kikko
    Készüljetek holnap indul az új kampány:)

• Hupi
    Addig is regeljetek új accountot mert nekem az az érzésem a köv. kampányban már nem lesz free trial
  • Hupi
    A köv. kampányban leszek nincs kedvem a lövészárokban kuksolni Kölnben, Kikko fedezz légy szíves mentem a sört
  • Hexex
    Holnap mikor leszel fennt?
  • kikko
    Az a baj ahogy észrevettem hogy mire te feljössz reggel addigra én már kijátszom magam és elfáradok:D
  • Hexex
    Hexexhun86 néven vagyok :)
  • Hexex
    Én is éjszaka melózom!Most értem haza!Igaz de jobb lenne egy seregnyi Magyarral! :)
  • kikko
    Nem kell ahhoz sok magyar hogy élvezhetően lehessen játszani.Sajnos én éjszaka dolgozok tehát ha vagyok akkor hajnalban és esetleg kora délután.
  • Hexex
    Sajnos elég kevés magyar játszik! :( Eddig úgy voltam előfizető leszek de így...
  • Hexex
    Ja jó az eső effect!Bár az éjszakai hadviselés egyenessen rémálom!:) Írd le hogy holnap kb mikor leszel fennt!Én hexexhun86 néven vagyok!Német oldal!:)Jó lenne egy magyar groupot létrehozni!!!
  • kikko
    Regisztráltam én is 3 napja 1 triált de még senkivel se sikerült találkozni:) Az eső nagyon durva lett benne elég fain hangulatot csinál legalábbis a számomra:)
  • Hexex
    Na sikerült!:)
  • Hexex
    áááááááá:( Nézegettem az oldalon az accountot és el.asztam!:(Nincs trialom sem!!!:(Pedig bejön a játék!(nincs vlami megoldás??)
  • Hupi
    Chatben válaszd a custom csatornát állítsd be 95-re az a magyar. Kevesen vagyunk mostanság.
  • Hexex
    Free Trialba vagyok.HexexHUN néven.Jó lenne magyarokkal találkozni!Valaki irjon rám!
  • Punker
    ma errefelé jártam, van Pz4-es kiálllítva.
  • Hupi
    Nekem ezzel már nincs gondom mióta megnyekkent a joystickom fel sem szállhatok, és kevesebbet is költök gyógyszerekre
  • Hupi
    Na jó lett a patch legalább nincs bug benne és úgy tűnik a hangokkal sem lesz már problémám. A mozgás mondjuk nekem egy kicsit burleszkes.
  • Csirke4
    Hejes. =)
    Amúgy ez tetszik a legjobban:
    "javult több Bf109 variáns repülési tulajdonsága (nagyon régi hiba volt amit akkor nem vettek észre)"
    Hogy a redvás f***** nem vették észre, hogy évek óta rinyálnak, hogy szar? Mindenki tudta. Vagy kezdett túlságosan lecsökkenni a Luftwaffe létszáma?^^
  • pedrohsi
    addig amíg nincs kész az új