WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez még manohun korszakából való lehet az õ érdeme, .. még Hypo a nagy grafix mester.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Természetesen fellelhetõ vagyok még<#wave>,csak az idõm rendkívül kevés<#rinya>. De a logót amúgy nem én csináltam<#smile>
kikko fellelhetõ még valahol? ha jól emlékszem õ csinálta itt is ezt a logót
az õsz mifelénk nem szeptember elsõ 5 napjából áll 😊
Nem akarok ünneprontó lenni de már õsz van <#banplz>

õsszel jön az 1.32, az új gyalogosok mellett mással is készülnek 😊
S!

bazza
Sajnos lejárt az elõfizu, suli mellett most nem látom értelmét tovább fizetni, esetleg ha jön megint valami újdonság. Addigis: Hajrá Hunyadi!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Csirke4
:o
Hát ehhez már milyen gép kell majd? Paks és a Hoover Dam SLI-be kötve?
hírecske az 1.32-rõl a magyarhq-n
Random work
Hmm ma kicsit fel lesz turbózva a gépem. Lehet hamarosan visszatérek. 😛
Legalábbis ha lesz free akkor kipróbálom mit visz és ha jól megy akkor lesz welcome back Soldier. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ha gondod van, nyugodtan írj ide vagy a magyarhq-ra, segítünk 😊
nem szóltam.
Végül sikerült, egy másik account nevet adtam meg és úgy elfogadta...

Végigmentem a trainingeken, csatlakoznék valamilyen küldetéshez, de egy sincs, minden brigádnál azt írja, hogy 'no missions', így belépni sem enged oda. Ráadásul mindegyiket üresnek írja..
Melyik banktól van a kártyád?
Próbáld ki, hogy a kártyaszámod Master Card-ként adod meg.
Hello!
Kipróbálnám a játékot, de bannkártya megadásánál 'Failed to update billing method' üzenettel nem enged tovább. Visa Electron kártyám van. Az a baj, hogy Electron és nem sima Visa, esetleg? Vagy esetleg más gondja van?
Semmi, egyszerûen csak nagyon gyenge most a felsõ vezetésünk. Már nincs meg a Toro15, Fiambre stb. akik négy kampányt vittek gyõzelemre zsinórban. Persze semmi sem tarthat örökké és a szövik most tényleg nagyon jók, csak elismeréssel szólhatok róluk.

bazza
?? 😄

Na a HC-k megint nagyot alakítottak pff

bazza
Top 1. német killer. 😊

Csirke4
Gúd dzsáb!

Mellesleg érdekes, hogy ezeket a listáka mindig szövi tankok vezetik brutális killekkel. Jól ki van balancolva. 😄
60 killem lett, eddig ez a rekord, kifogyott a lõszer ezért kiléptem. 4D-vel 1 órás küldi.

Top 2. killer

Tegnap 103 mp-s spawn delay volt, reportoltam is a CRS-nek egy suxx-ot

bazza
Na hátha kapunk vmi cuccot a fejlesztõktõl ami visszacsábítja a usereket. Tényleg elég kegyetlen így az élet német oldalon...

Ez azért van mert az Axis side behalt a sok nerf megtette a hatását ma delután 40-50 játékos volt a földön és 9 darab repülõ az axis oldalon.Lassan a szövik egymásra fognak lövöldözni😄
Mindazok, akik beléptek a legutóbbi Welcome Back alatt, most egy hónapot kapnak ingyen, amennyiben augusztus 13-ig elöfizetnek újra. Vagyis egy hónapért kettöt kapunk!
bazza
Nemtudom, hogy ezért, vagy miért: de az allik úgy megindultak, hogy amit mi véres munkával+szerencsével két hét alatt elfoglaltunk, azt most õk egy éjszaka alatt visszavették. Szabályosan rohanunk Berlin felé 😄D

gondok adódtak a training szerverrel, ezért minden Welcome Back játékosnak megnyitották a Campaign szervert a hétvégére!
bazza
esetleg kérhetek egy meghívást a hunyadihoz? Jó lenne látni ki van fent és együtt harcolni. bazzhu17
dm79 nem német parancsnok volt? Csak mert tegnap megöltem egy stuartban.

1.32-ben ki lehet majd ugrani a gépbõl, majd földet érve kispawnol a pilóta: link
nem tudok statisztikát mondani, majd csak a fizetõs tárhelyen. nem túl sokan járnak vissza szerintem (legalábbis nem jelentkeznek be)
Csirke4
Naponta hányan látogatják?
Van pár magyar játékos, egy csomóan vissza szoktak szólni mikor magyarul káromkodok a csetben. 😊
magyarhq picit pihen, 1-2 nap alatt átviszem a fizetõs tárhelyre, onnantól kezdve übergyors és überfaxa lesz
Random work
Lehet vasárnap be tudok lépni bár már elég szoros a napirendem. 😞
Alig leszek onlány. 😄

Majd megesz a fene olyan jó lenne játszani, de a gépem is gyenge és idõm is kevés. 😞

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
😮
Nekem most járt le az 1 hónap, addig nem is resubbolok. xd
július 30. és augusztus 2. között Welcome Back Soldier, aki az elmúlt 3 évben elõfizetett, az most visszatérhet erre a pár napra, mert a training szerveren lesz egy speckó event.
Csirke4
3napja láttam fent. Vagy 2.
kûttem neki mailtot, meglássuk
Múlt héten láttam fent.

Otiqot látta valaki mostanában? nagyon eltûnt
Punker
kösz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csirke4
Punker
kaphatnék egy teljes jármû listát?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gratula!

Mindegy csirkét kitüntették Harmad osztályú Vas keresztel😄
Punker
nem enged be a régi névvel 😞

Punker rémálma valóra vált😄itt
Csirke4
<#ejnye1>

Pedig rendet raknék én a pipik között^^ <#ravasz1>
Panhardot és 232-est kiszeded puskával szó egál, a papírtigrincsrõl inkább ne is beszéljünk.

Csirkével még egy tyúkfarmot sem lehet bevenni annyira röhejes. Üdv Csirke! <#vigyor3>