WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Felraktam a gamét, elindítottam a játékot (másnál is ilyen sokáig tölt?) felszálltam egy bf109-essel, és lõttek. Tehát nem vagyok egyedül. Ez hogy van? Pedig nem regisztráltam magam?
Ja, és hogyan tudok kiszállni a jármûvekbõl?
A játékban a 2. világháború végigjátszására van lehetõség a lehetõ legrealisztikusabb módon. Szárazföldi, légi és tengerészeti egységeket lehet egyidejûleg irányítani, így lehetõség van kombinált támadások kivitelezésére, például partraszállni gyalogsággal és páncélosokkal vadászgépek, zuhanóbombázók és rombolók fedezete mellett.
A legtöbb fegyvernem le lett modellezve. A légierõnél vannak vadászgépek, vadászbombázók, zuhanóbombázók, stratégiai bombázók, ejtõernyõsöket vagy gyalogosokat szállító repülõk. A szárazföldön légvédelmi és tankelhárító ütegek és a vontatásukhoz féllánctalpas jármû, páncélosok, rohamlövegek, páncélozott felderítõjármûvek, csapatszállító jármûvek. A tengerészeti egységekre fordították eddig a legkevesebb figyelmet, mert itt csak õrnaszád, romboló és szállítóhajó van. Gyalogosként puskás, géppisztolyos, géppuskás, puskagránátos, utász, tankelhárító puskás és ejtõernyõs közül lehet választani.
A mobil légelhárító egységek hamarosan bekerülnek a játékba. Amire tovább kell várni az a tábori tüzérség. A játék fejlesztése folyamatos, párhavonta újabb egységekkel bõvül a kínálat.
A különféle jármûvek lemodellezésénél a lehetõ legnagyobb élethûségre törekedtek. Páncélosnál figyeli az õt eltaláló lövedék energiáját, a becsapódás szögét és ez alapján számítja ki, hogy a találati pontban lévõ páncélvastagságon át tud, e hatolni. A jármûvek fõ részei szintén le vannak modellezve: motor, üzemanyagtartály, muníció, lövegek, lánctalpak, kerekek, kezelõszemélyzet. Itt „életpont” nincs, ha egy lövedék nem képes áthatolni a páncélon, akkor semmilyen kárt nem okoz.
A játéktér északnyugat Európa kicsinyített mása. Az összes fontos település, folyó, domborzati jellemzõ megtalálható. A játéktér egybefüggõ, aki akar az elgyalogolhat Kölnbõl a normandiai partraszállás helyszínéig, vagy ugyanonnan felszállhat megbombázni Angliát.
Jelenleg a fejlesztõk az északafrikai hadszíntéren dolgoznak. Ezt akkor fogják megnyitni, mikor minden jelen lévõ fél (olasz, német, francia, angol, amerikai) ott használt egységeinek lemodellezése megtörtént. A késõbbiekben a keleti front és a csendesóceáni hadszíntér szerepel a tervek között.
A játékban törekedtek a lehetõ legnagyobb élethûségre (fizika, sebzõdés), de a játszhatóság kedvéért tettek néhány kompromisszumot.
A hadjárat a Blitzkrieg elsõ szakasza után kezdõdik, Brüsszelt már elfoglalták a németek, és Antwerpent félig bekerítették. A játékosok itt kapják meg a lehetõséget, hogy változtassanak a történelmen. A németeknek északon az angolokat, délen a franciákat kell visszaszorítaniuk. Elõnyt az a fél tud szerezni, akinek elõbb sikerül az új ütõképesebb harcjármûveit kifejleszteni. A fejlesztést a hátországi gyárvárosok bombázásával lehet visszavetni.
A játék célja a városok elfoglalása A játékban az ellenfél mindig egy másik játékos, mesterséges intelligencia csak a fix helyzetû légvédelmi, tankelhárító ágyúkat és géppuskafészkeket irányítja. Egy komolyabb ütközetnél akár 100-100 játékos is jelen lehet mindkét oldalon.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
német oldal: Bf110c kétmotoros vadász, Bf110C4/B vadászbombázó, Bf109E, Bf109F, Fw190, Stuka, He111 bombázó, Ju52 ejtõernyõsök szállítására
angol: Hurrican I, Hurri II vadászbombázó, Spitefire I, Spitefire V, Spitefire IX, Blenheim I kétmotoros vadász, Blenheim IV bombázó, Havoc I bombázó, Ju52(amíg nincs más)
francia: Hawk75, H81, D520, P38f, Bell14a vadászbombázó, Blenheim IV bombázó, DB7 bombázó, Ju52(amíg nincs más)
A játék sajnos elõfizetõs, de szoktak 1-2 hetes ingyenes kibróbálási lehetõséget biztosítani. Már több, mint fél éve nem volt ilyen, ezért igencsak idõszerû. Valószínûleg a dobozos kiadással egyidejûleg fogják meghírdetni, amit augusztusra ígértek.
Az éves elõfizetésem hónapra lebontva valamivel kevesebb mint 2000Ft-ra jön ki.
Itt nincs demó verzió. Mindenki a teljes játékot tölti le, de elõfizetés hiányában csak offline lehet játszani, ahol értelemszerûen nincs rajtad kívül más a játékban, viszont minden jármûvet ki lehet próbálni, be lehet gyakorolni az irányításukat.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Tényleg srácok most van open BETA ?? vagy free trial valahol??
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nemrég halottam errõl a jóóó ingyenes hátékról. most töltöm. Mire számítsak? Tehát a pilótalelkem is kiélheti magát? :-))
ket dolog nem tiszta nekem az infokbol demobol amit neztem, online meg nem jatszottam.
egyszerre hany ember van egy bevetesen elmeletileg es gyakorlatilag ?
Battlefieldesen fogalmazva a kettonel lehet egyszerre max 64 ember a ket oldalon ,itt mi a hatar mi a jellemzo ?
A gyalogos harcoknal mennyire jellemzo a pontossag, olyan mint pl a COD-ban, fejloves stb... vagy ilyen pontossagra nem lehet szamitani ?
koszi
szerintem
Ma reggel már lõttem magamnak egy Beddy-t. :D
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
részletek itt!
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Csütörtöktõl nem voltam fórumon ez jól el lett cseszve, de mind1 nem érdekes.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ment kecsmetéti repnapra és kérte aki ismerös van a telozzon!!!1stHPR Fórum!
OFF
Volt vki a repülõnapon Kecskeméten? Nagyon ász volt sztem, csak a végét cseszték el! :DDD
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

nem lesz elõny számunkra az, hogy nyitott a tetõ csak hátrány mert mindent tökéletesen hallanak és látnak.