19663
-
#16297 Lehet hogy igazad van Punker, mert hogy ha mozgatom recseg, csavargattam...csavargattam, restartolt a gép.
Ezek szerint kell uj miki, én egyébként gondoltam hogy szar,Sony.
-
#16296 küzdöttem amíg tudtam, szétlőttek, lebombáztak, megsappoltak de csak lőttem őket :) -
mstummer #16295 Punker foglalkozása: hentes és mészáros :) -
#16294 -
#16293 Antiszpájvert akarok! :) -
#16292 S akkor miért van az hogy ha kilépek jó!?
Max kis csatákban tok részt venni mikrofonnal.
A nagy csatákon nem mükszik. -
#16291 elég egyértelmű hogy a törés miatt zúg. -
#16290 A mikrofonommal semmi gond nincs(kivéve hogy el van törve).
Én egyébként a TS szidom.
A játékra meg tettem egy megjegyzést. -
#16289 azért mert sz@r a mkrofonod ne a játékot szidd -
#16288 Én nekem már kurvára elegemlett ebből a félkész játékból.
TS is már kikészit.
-
lachun #16287 Jo reggelt, ma hadjárat, 14h orátol!!! -
lachun #16286 Pedro észrevette, lehet lesz bayonet is!!!! -
lachun #16285 nagyon szép, és ha fejlödsz, az oriás sniperrel(88-as) a megkerülös gyalogokat is kiszeded:)))) -
#16284 Jójó, ezek nem nagy eredmények, de ahhoz képes hogy eddig egy nakot sem öltem...ahhoz képes sztem szép :) -
#16283 Áh, tudtam én hogy a 88-as a barátom! :)))
5-6 próbálkozásból kettő igazán jól sikerült számomra. Először éjszaka egy AB-t kempeltem be e nemes fegyverzettel, 5 tankkal végzett a kicsike, utána a fránya gyalogság bekerített. Ma egy matildána reppent le a tornya, és egy hurrit is sikerült leszednem sajnos itt is a gyalogság végzett velem... -
lachun #16282 szerintem a VGA karid gyenge hozzá, de megprobálhatod!!! -
#16281 egyetlen központi szerver van, de most van 2 hetes ingyenes időszak ki tudod próbálni, bár sokr ane számíts. -
csakb #16280 sziasztok!
érdeklődni szeretnék, hogy van-e a játéknak tört szervere vagy kizárólagosan csak original cuccal lehet nyomulni?
elég gány videókarim van(nvidia mx 440). álmodozzak vagy van némi kiút?
-
lachun #16279 -
lachun #16278 Magyar tüzérség a Budapest körüli harcokban 1944 telén
-
#16277 -
#16276 A sas leszállt. :) -
pedrohsi #16275 S35-öt legkönnyebben a teknő és a torony találkozásánál tudod kinyírni oldalról, vagy jobb oldalról a függőleges tartályok közé célozva - 4D és Stug sem bírja kinyírni simán hátulról 10 méterről:) -
#16274 Ma érdekes dolog történt. Kipróbáltam egy pz38-ast, és egy s35 mögé kerültem. 3an lőttük, úgy tűnt megadja magát. Gondoltam nem pazarlom rá a lőszert, megfordulok. mire visszanéztem már vígan széttlőt a mcsok két lövésből. Ennyire erős a páncélja(20m-ről a "nyakára" kapott vagy 20-at AP-ből), vagy csak én voltam béna amatőr? :S -
#16273 Bocs a sok írásért, de rájöttem mi a hiba:
El van törve és csak egy bizonyos pozban mükszik. -
#16272 Ecsém, ez a geci mikrofon sose mükszik.
Lehet, hogy nem lesz semmi. -
#16271 Mégse, meg akartam nézni a Halál 50 óráját, de nem megy úgyhogy megyek fel. -
#16270 Majd holnap.
Mikor vagy fent holnap? -
lachun #16269 Juj Richmond ,de ezt nem tudod!!!gyere TS2 re és akkor meg beszéljük. -
#16268 Helló!
Tegnapelött én is fent tevékenykedtem.
A bázisokat hogyan foglaljuk el? -
lachun #16267 oké tesa ,ne mharagszunk de legyél akkor hétvégén!!! -
#16266 Csak most értem haza és valszeg holnap sem tudok feljönni, de hétvégén majd bepótolom. -
lachun #16265 nagyon jo!!!!GRATULÁLUNK!!!!!!!!!! -
atwe #16264 6% vagyok már :) az jo ? :D -
atwe #16263 MA 3 szövit leszedtem igazz nem vetek észre hátba bumm :) -
lachun #16262 folyamatosan fejlesztik, de nagyábol ,minden ugyan az!!! -
#16261 Hi all!
Mióta utoljára játszottam, eléggé megváltozott a játék, még a neve sem ez volt! :DD
Szóval azóta más lett a pontrendszer? A második rangon vagyok, de elég lassan jönnek a pontok. Vki leírná, hogy miért mennyit kap az ember? (azt tudom, hogy mikor hány %-ot kapok a pontokból) -
lachun #16260 ez egy gamestar cikk!!!
Battleground Europe - letölthető a 14-napos trial
[2006. január 28. @ 09:45 - Mantis]
Egy 310 megabájtos csomag érkezett, amely nem más lenne, mint a Battleground Europe kipróbálható verziója, amely 14 napig a teljes tartalmat tárja elénk. Aki kipróbálná az MMO-ban való háborúzást, az kattanjon, és kezdje meg a letöltéstide -
lachun #16259 Tegnap a nagy csata hevében , 2 uj magyarral is taliztam, elöszörr NetBull kezdett irogatni, azt Jobácsi is meg jelent!
Nagyon jo érzés volt, egyretöbb magyar harcászkodik, és van FREEE ez a lényeg!!!! -
lachun #16258 kamarad , ne adj ötleteket a szöviknek:DDDDD(nem, Magillára gondolok)!!!