WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Free trial bezzeg nincs. Akkor marad az offline.

Punkerwork
kiszállni nem tudsz, az ai légvédelem lõhetett, mivel a szerverre nem jutsz be pas nélkül :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sziasztok!

Felraktam a gamét, elindítottam a játékot (másnál is ilyen sokáig tölt?) felszálltam egy bf109-essel, és lõttek. Tehát nem vagyok egyedül. Ez hogy van? Pedig nem regisztráltam magam?

Ja, és hogyan tudok kiszállni a jármûvekbõl?

WWII Online ismertetõ

A játékban a 2. világháború végigjátszására van lehetõség a lehetõ legrealisztikusabb módon. Szárazföldi, légi és tengerészeti egységeket lehet egyidejûleg irányítani, így lehetõség van kombinált támadások kivitelezésére, például partraszállni gyalogsággal és páncélosokkal vadászgépek, zuhanóbombázók és rombolók fedezete mellett.

A legtöbb fegyvernem le lett modellezve. A légierõnél vannak vadászgépek, vadászbombázók, zuhanóbombázók, stratégiai bombázók, ejtõernyõsöket vagy gyalogosokat szállító repülõk. A szárazföldön légvédelmi és tankelhárító ütegek és a vontatásukhoz féllánctalpas jármû, páncélosok, rohamlövegek, páncélozott felderítõjármûvek, csapatszállító jármûvek. A tengerészeti egységekre fordították eddig a legkevesebb figyelmet, mert itt csak õrnaszád, romboló és szállítóhajó van. Gyalogosként puskás, géppisztolyos, géppuskás, puskagránátos, utász, tankelhárító puskás és ejtõernyõs közül lehet választani.
A mobil légelhárító egységek hamarosan bekerülnek a játékba. Amire tovább kell várni az a tábori tüzérség. A játék fejlesztése folyamatos, párhavonta újabb egységekkel bõvül a kínálat.
A különféle jármûvek lemodellezésénél a lehetõ legnagyobb élethûségre törekedtek. Páncélosnál figyeli az õt eltaláló lövedék energiáját, a becsapódás szögét és ez alapján számítja ki, hogy a találati pontban lévõ páncélvastagságon át tud, e hatolni. A jármûvek fõ részei szintén le vannak modellezve: motor, üzemanyagtartály, muníció, lövegek, lánctalpak, kerekek, kezelõszemélyzet. Itt „életpont” nincs, ha egy lövedék nem képes áthatolni a páncélon, akkor semmilyen kárt nem okoz.

A játéktér északnyugat Európa kicsinyített mása. Az összes fontos település, folyó, domborzati jellemzõ megtalálható. A játéktér egybefüggõ, aki akar az elgyalogolhat Kölnbõl a normandiai partraszállás helyszínéig, vagy ugyanonnan felszállhat megbombázni Angliát.
Jelenleg a fejlesztõk az északafrikai hadszíntéren dolgoznak. Ezt akkor fogják megnyitni, mikor minden jelen lévõ fél (olasz, német, francia, angol, amerikai) ott használt egységeinek lemodellezése megtörtént. A késõbbiekben a keleti front és a csendesóceáni hadszíntér szerepel a tervek között.

A játékban törekedtek a lehetõ legnagyobb élethûségre (fizika, sebzõdés), de a játszhatóság kedvéért tettek néhány kompromisszumot.
A hadjárat a Blitzkrieg elsõ szakasza után kezdõdik, Brüsszelt már elfoglalták a németek, és Antwerpent félig bekerítették. A játékosok itt kapják meg a lehetõséget, hogy változtassanak a történelmen. A németeknek északon az angolokat, délen a franciákat kell visszaszorítaniuk. Elõnyt az a fél tud szerezni, akinek elõbb sikerül az új ütõképesebb harcjármûveit kifejleszteni. A fejlesztést a hátországi gyárvárosok bombázásával lehet visszavetni.
A játék célja a városok elfoglalása A játékban az ellenfél mindig egy másik játékos, mesterséges intelligencia csak a fix helyzetû légvédelmi, tankelhárító ágyúkat és géppuskafészkeket irányítja. Egy komolyabb ütközetnél akár 100-100 játékos is jelen lehet mindkét oldalon.
Punker
valahol voltak már képek a DC-3 masról is, szal szerintem dobozosban már az is benne lesz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

A repülhetõ típusok:
német oldal: Bf110c kétmotoros vadász, Bf110C4/B vadászbombázó, Bf109E, Bf109F, Fw190, Stuka, He111 bombázó, Ju52 ejtõernyõsök szállítására
angol: Hurrican I, Hurri II vadászbombázó, Spitefire I, Spitefire V, Spitefire IX, Blenheim I kétmotoros vadász, Blenheim IV bombázó, Havoc I bombázó, Ju52(amíg nincs más)
francia: Hawk75, H81, D520, P38f, Bell14a vadászbombázó, Blenheim IV bombázó, DB7 bombázó, Ju52(amíg nincs más)

A játék sajnos elõfizetõs, de szoktak 1-2 hetes ingyenes kibróbálási lehetõséget biztosítani. Már több, mint fél éve nem volt ilyen, ezért igencsak idõszerû. Valószínûleg a dobozos kiadással egyidejûleg fogják meghírdetni, amit augusztusra ígértek.
Az éves elõfizetésem hónapra lebontva valamivel kevesebb mint 2000Ft-ra jön ki.

Itt nincs demó verzió. Mindenki a teljes játékot tölti le, de elõfizetés hiányában csak offline lehet játszani, ahol értelemszerûen nincs rajtad kívül más a játékban, viszont minden jármûvet ki lehet próbálni, be lehet gyakorolni az irányításukat.
Punker
hetek kérdése.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

még most nyáron?

Punker
1.19.5-nél tartunk, 1.20-nál lesz freetrial.

Random_
Most nincs, de szerintem hamarosan várható mert a dobozos verzió már a küszöbön van.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Bucser
szerintem el vagy tévedve ha azt hiszed, hogy ez ingyenes:) Béta van maximum:)

Tényleg srácok most van open BETA ?? vagy free trial valahol??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Igen,van mindenféle légi járgány is benne,biztos találsz kedvedre valót:)

Sziasztok!

Nemrég halottam errõl a jóóó ingyenes hátékról. most töltöm. Mire számítsak? Tehát a pilótalelkem is kiélheti magát? :-))

Itt nem szerverek vannak,hanem 1 szerver van,és azon játszik mindenki.Az a több száz mber 1 városban volt,de itt egyszerre több városban is lehet esemény,bár több százan egyszerre általában csak egy városnál vananak,a többinél csak 50-en kb:)

Punkerwork
pontosság lövésztõl függ szaby 500 méterrõl is leszed gyalogost, csak jól kell beállítani a puskát, ami legnagyobb csatát láttam városban az több mint 300 ember volt, kisértünk már 60 német tankból álló oszlopot is és ehez jön még a gyalogság + légierõ + tüzérség, és még nem láttál ellenséget :)

alma2
Hello,
ket dolog nem tiszta nekem az infokbol demobol amit neztem, online meg nem jatszottam.
egyszerre hany ember van egy bevetesen elmeletileg es gyakorlatilag ?
Battlefieldesen fogalmazva a kettonel lehet egyszerre max 64 ember a ket oldalon ,itt mi a hatar mi a jellemzo ?
A gyalogos harcoknal mennyire jellemzo a pontossag, olyan mint pl a COD-ban, fejloves stb... vagy ilyen pontossagra nem lehet szamitani ?
koszi

szerintem

Punker
Schilde-t támadjuk ezerrel, lõttem egy csomó gyalogost.

Random_
Más a látvány, de megszokható. :)
Ma reggel már lõttem magamnak egy Beddy-t. :D

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker

Random work
Egy páncélostól ez szép teljesítmény, de a gyalogosoknak legalább egy kesztyûbáb a beugró. :D

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker

Random work
Jó megyek! <#idiota>

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
ha valaki még jönni akar borhadjáratra, az jöjjön Egerbe délután 5-ig!

Hunyadi hadjárat!
részletek itt!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Csirke4
Hát nekem 50 FPS-em volt és amikor ránéztem távcsõvel megjelent az összes levél meg minden faxán nézet ki a fán akkor lett 16FPS
Csirke4
Ez az angol puska (asszem)
Punkerwork
az mindig gagyi volt :)

ez szerintem a békák puskája, azért néz ki ilyen bénán:)
Random work
Én írtam elötte és kutya se szólt pedig találkoztam volna pár emberrel!
Csütörtöktõl nem voltam fórumon ez jól el lett cseszve, de mind1 nem érdekes.

Random work
Voltam vasárnak és kurvajó volt!

Az elõzõ verziókban egyiknél sem ilyen,remélem,hogy most sem.Olyan,mintha egy henger lenne.De másnál nem láttam ezt.

Tomo15
Szerintem nem a beálitásaival van baj hane, a fegyver néz igy ki<#buck>
Ez milyen beállításokkal játszik?Mert a puska a kezében nagyon bénán néz ki.Mint egy xv. századi karabély.Vajon a bokorról lehet majd málnázni?<#finom>

az éjszaka 1 ora , gondolom nem akart annyit várni!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

megvárhattad volna amíg rendesen besötétedidk:P

Bazza, ha a Hunyadi fórumot figyelnéd, akkor Shadott fel is hivhatad volna!!!!
Ment kecsmetéti repnapra és kérte aki ismerös van a telozzon!!!1stHPR Fórum!

Nagyon ütös lesz!!!!

Punker
az új graf elég barátságos:

fa

fa2

Online a lényeg, csak azért fizetni kell:) Offline bármikor kipróbálhatod, ha letöltöd a gamét. A Battleground Europe az új dobozos verzió neve.
bazza
hi all! És ezt lehet online is nyomni? Vagy csak offline? Amúgy a wwiionline és battleground europe miben különbözik? Thx! ;)
OFF
Volt vki a repülõnapon Kecskeméten? Nagyon ász volt sztem, csak a végét cseszték el! :DDD

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kipróbáltam, nem vészes, sõt, mintha jobb lenne az eddiginél. Természetesen a távoli fák nem így néznek ki, magas beállításon kb 50 méternél vált ilyenre.
CarajoEsp
BAzzeee...és ez milyen gépen fog futni?:)

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

MEGJÖTT A TIGRIS!!! Igaz, még csak offline, de a legújabb bétában már kipróbálható.
Punker
de gyönyörûen levadászták a tankoszlopot a pak-ok <#nyes>

Punkerwork
Ma este a Híd túl messze van!

Azért a szövik már rettegnek Tigristõl.Azt akarják,hogy az M10-Tigris arány 5-6:1 legyen<#mf2>A tervezett arány azt hiszem 2:3-4.Reszkessetek szövik!<#violent>

PrasCo
Semmi probléma, majd alkalmazzuk az ilyenkor szokásos, bevett eljárást. ...azért én a magam részérõl maradni fogok az "ET!"-sikongatásában, és a fejvesztett menekülésben. <#gonosz1>
Random work
Ja mert ez nem tank típusa alapján. Ahogy el tudom képzelni
nem lesz elõny számunkra az, hogy nyitott a tetõ csak hátrány mert mindent tökéletesen hallanak és látnak.